|
interista7
|
 |
« na: Rujan 27, 2009, 13:44:19 » |
|
Inter ide na prvo gostovanje u ovoj sezoni LP Protivnik je Rubin Kazan, iz Rusije. O njihovom sastavu necu puno pisati jer vjerojatno nema mnogo nama poznatih igraca tamo. Vjerojatno se radi o dobroj ekipi, jer je prosle sezone osvojila prvenstvo Rusije. Zadnju utakmicu su izgubili(mozda su stedili sastav za nas) Sto se Intera tice, Mourinho je danas izjavio da Sneijder definitivno otpada, kao i Motta i Suazo. Sastav Intera po mom misljenju: J.Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Viera(Muntari),Stankovic-Eto'o i Milito. Moguce je da ce Mourinho poslati i 4-3-3, ali ja se nadam da nece. Zadnju utakmicu u LP je Rubin isto izgubio od D.Kieva sa 3-1. Sudac za utakmicu je Terje Hauge, a pomocnici Frank Steinar i Holvik Andas. Nadajmo se da ce ih nasi dobro napuniti i izljeciti sve frustracije od prosle tekme. Kao bitno za sljedecu tekmu bi rekao jos da su najlosije ocjenjeni za proslu tekmu Maicon, Santon, Chivu i Viera. To je vjerojatno zbog formacije 4-3-3 u kojoj bekovi imaju preveliku odgovornost u igri prema naprijed i nazad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
INTER 4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 27, 2009, 13:59:27 » |
|
Rubin Kazan je bez daljnjega veoma kvlaitetna ekipa. prosle godine prvaci i ove godine vodeci nakon 23 odigrana kola sa 47 bodova, 7 vise od drugoplasiranog Zenita.. tu su jos i CSKA, Dinamo Moskva, Lokomotiv, Spartak.. u vrlo jakom prvenstvu su vec drugu godinu za redom najjaci.. od poznatih imena treba navesti Stjepana Tomasa, bivseg hrvatskog reprezentativca, sa iskustvom igranja u Italiji. Tu su jos i Semak, Karadeniz, Dominguez.. prema onome sto se da procitati vrlo jaka i kompaktna ekipa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 27, 2009, 14:42:10 » |
|
Ako cemo biti realni iskreni da taj Rubin ne smije pobjedit INtera ipak smo mi Inter a oni Rubin slazem se danas svako igra fudbal al ako u jednoj ekipi imas Mourinha za stratega igrace kalibra Snjdera Cambiasa Maicona Etoo Milito onda ne smije se trazit izgovor protiv Rubina sta ce onda bit ako nam dodje Liverpol Man Utd Real Pobjeda ili remi nista trece ne dolazi u obzir...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 27, 2009, 14:56:15 » |
|
Inter ide na prvo gostovanje u ovoj sezoni LP Protivnik je Rubin Kazan, iz Rusije. O njihovom sastavu necu puno pisati jer vjerojatno nema mnogo nama poznatih igraca tamo. Vjerojatno se radi o dobroj ekipi, jer je prosle sezone osvojila prvenstvo Rusije. Zadnju utakmicu su izgubili(mozda su stedili sastav za nas) Sto se Intera tice, Mourinho je danas izjavio da Sneijder definitivno otpada, kao i Motta i Suazo. Sastav Intera po mom misljenju: J.Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Cambiasso,Viera(Muntari),Stankovic-Eto'o i Milito. Moguce je da ce Mourinho poslati i 4-3-3, ali ja se nadam da nece. Zadnju utakmicu u LP je Rubin isto izgubio od D.Kieva sa 3-1. Sudac za utakmicu je Terje Hauge, a pomocnici Frank Steinar i Holvik Andas. Nadajmo se da ce ih nasi dobro napuniti i izljeciti sve frustracije od prosle tekme. Kao bitno za sljedecu tekmu bi rekao jos da su najlosije ocjenjeni za proslu tekmu Maicon, Santon, Chivu i Viera. To je vjerojatno zbog formacije 4-3-3 u kojoj bekovi imaju preveliku odgovornost u igri prema naprijed i nazad.
dobar uvod...  takav bi triba biti svaki sljedeci na "uvod o tekmama".. nadoda bi da nam tradicionalno neugodni Istocni klubovi ne leze.. i da bi mogli imat problema dosta...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 27, 2009, 16:02:45 » |
|
šta ne igra tomas rukometaš za njih?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 27, 2009, 16:10:48 » |
|
šta ne igra tomas rukometaš za njih?
Igra, od 2007. je tamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 27, 2009, 16:26:13 » |
|
ako im igra tomas,onda je to prednost za nas.barem da ponovi svoju igru ka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 27, 2009, 16:27:24 » |
|
nek ponovi ono protiv australije i ja presretan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 27, 2009, 17:52:36 » |
|
ina?e on je trenirao rukomet al mu je teren bio mali, pa se prebacio na nogomet. no zna se ponekad zabunit pa ne zna šta igra. ina?e mislim da ako ga eto'o i milito ne izvozaju bar 4 puta režem si jaje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 27, 2009, 18:51:25 » |
|
... imam filing da bi nam rusi mogli biti itetako tvrd orah... iz proslosti "vucemo" pouke sa tim istocnjacima,i nikad nam nije lako bilo... dapace,izrazito tesko,ne sumnjam da ce biti ovako.. atmosfera ce biti nabrijana,i ako u pocetku konsolidiramo igru,i ne damo rusima da se razmasu,mozemo se nadati dobrim rezultatima.. inace,taj Rubin jako zanimljiva ekipa protkana rusima + par juznoamerikanaca, a i Tomas (nas), im je u pocetnoj postavi... a taj Tomas itetako zna igrati "flastera" na protivnickim golgeterima... ako se kome "prilipi" od nasih napadaca,sumnjam da ce se naigrat... prosle godine kad smo imali razne putesesevije po CL,uvik je bija problem za dati gol,poznajuci sterilnost Zlatana... ove godine u napad polazem-o,velike nade ,ipak imamo Eto'a te njegov kontinuitet davanja golova u CL...
mou je pozvao ove "gerilce"..
Gol: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
Obrana: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Veza: 5 Dejan Stankovi?, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Alessandro Amantino Mancini;
Napad: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 27, 2009, 19:03:13 » |
|
trebamo se odmah na po?etku postaviti hrabro i odlu?no,kako i prili?i velikoj ekipi.nesmijemo u?i u igru ziheraški,na bod.pa pobogu mi smo inter a ne celtic,stuttgart,iliti taka neka ekipa(nepodcjenjuju?i njih).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 27, 2009, 22:06:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 27, 2009, 22:57:05 » |
|
neugodni su ti sa istoka, jedne je godine inter ispao u skupinama zbog loseg rezultata u zadnjoj tekmi protiv dynamo kieva? samo mi se neda traziti, pa neznam vise tocno koja sezona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 28, 2009, 00:47:09 » |
|
mislim da inter kad je ispao te godine u skupini imao lokomotivu.... koja nas je ponizila u rusije pobjedivisi 3:0, gdje smo igrali bez trenera jer mislim cuper tada da je dao otkaz!!! inace po meni vrlo teska utakmica, na izvlacenju nisam htio ove ruse al jbg.!!! jos nam nema ni snijedera ni motte.... al opet iskustvo i kvaliteta je na nasoj strani, al bit ce tesko uvjeren sam!!! nadam se da se varam..... ocekujem od eto'oa gol dva.... i tomasa jednu da reagira kao pravi pivota..... bez zajebancije zna tomas odlicno odigrat al mislim da su ga stigle godine a i rukomet 2006 ce ga jebat do kraja zivota  volio bi da opet zaigramo sa mariom balotelliem al ipak mislim da ce bit sastav -------------------j.cesar----------------- --maicon----lucio------samuel-----chivu--- -----zanetti-----cambiasso----muntari----- --------------stankovic---------------- ---------eto'o----------milito----------- iako bi volio da umjesto muntaria zaigra il mario il amanatino il ricardo!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 28, 2009, 05:06:10 » |
|
Nije Cuper dao nego dobio otkaz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 28, 2009, 08:18:30 » |
|
I to potpuno zasluženo, usudio bih se dodati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nerazzurro
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 28, 2009, 09:30:49 » |
|
neugodni su ti sa istoka, jedne je godine inter ispao u skupinama zbog loseg rezultata u zadnjoj tekmi protiv dynamo kieva? samo mi se neda traziti, pa neznam vise tocno koja sezona
Bilo je to sezona 2003/04, ali mi smo ispali zbog toga što smo ku?i izgubili od Arsenala 5-1. Ja neznam što da o?ekujem u ovoj utakmici jer Rubin mi je nepoznata ekipa(jedino je po kladionici poznam). Jedino se nadam da ?e vrijeme biti pristojno.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 28, 2009, 09:39:44 od Nerazzurro »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 28, 2009, 10:30:54 » |
|
Neki dan je Rubin izgubio doma od Amkara 2-1, ekipe koja se prakti?ki bori za opstanak. Mislima su vec na ovoj tekmi. Ali po meni ne bi trebalo biti problema sa rusima. Jos ako odbojkas Tomas bude u elementu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 28, 2009, 11:05:55 » |
|
siguran sam u nasu pobijedu...makar me malo brine sto igramo bez sneijdera i motte. smatram da ce nam biti teze bez sneijdera,ali ajde vratio nam se cambiasso
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 28, 2009, 13:11:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 28, 2009, 15:02:54 » |
|
Slavni Zaccheroni nas je tada vodio, nismo dobili Dynamo i zato smo ispali, a Aresenal nas je s 1:5 isprašio.
Protiv Cupera nemam ništa, jer je u Italiji držao Inter u vrhu, a u Europi je nakon 1972. došao najdalje u Ligi prvaka (polufinale).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 28, 2009, 15:31:41 » |
|
protiv dynama smo cak i poveli pa imali par sansi da zakljucimo tekmu i onda ga predkraj popili... mislim da je ovo idealna utakmica da jose pusti malo mancinija ili quaresmu od prve pa da vidimo na cemu smo s njima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 28, 2009, 17:01:45 » |
|
Ja mislim da je ovo jebena utakmica i trebaju igrati najbolji. Manciniju možda još i dati priliku, ali Quaresmi nikad više. Dobio ju je sad u Genovi, pa je opet "briljirao", iako samo 15 minuta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 28, 2009, 17:49:42 » |
|
nemojmo ga opet osu?ivati.nije bio ništa lošiji od polovice igra?a ia i igrao je malo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #24 na: Rujan 28, 2009, 18:28:50 » |
|
Ma ?ovjek je teški kreten!
Ne govorimo samo o ovoj utakmici, on je u svakoj katastrofa. Gledao sam ga u pripremama ove godine i nešto definitivno nije u redu s njegovom glavom. Nogu, tj. taj talenat ima, ali tužno je gledati ga što radi u igri.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|