|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #75 na: Svibanj 24, 2010, 18:41:52 » |
|
ja nevidim problema ukoliko do?e mi to nemoremo nikako prominit,ako do?e i ne osviji ništa neka ide ?a i gotovo ja i tako od sljede?e sezone ne o?ekivam ništa veliko ipak smo poharali ove godine sve ali ako kojim slu?ajem se pokaže dobar super 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #76 na: Svibanj 24, 2010, 19:12:30 » |
|
izrazito sam protiv njega, ova cijela situacija me podsjeca na jednu izjavu capella pokojnom sensiju nakon osvajanja scudetta s romom... capello je trazio pojacanja svjestan da mu ekipa nije dovoljno dobra i pokrivena za borbu na dva fronta, a sensi se ziheraski skrivao po svicarskoj sve dok mu preko tv-a u jednoj talijanskoj emisiji fabio nije porucio da je sad trenutak da roma postane veliki klub ili se vrati u osrednjost... sensi nije reagirao u skladu s capellovim zahtjevima, a posljedice su znane... sad je trenutak da se inter etablira kao jedan od najvecih klubova svijeta i ne treba se skrtariti na novcima za vrhunskog strucnjaka... svaka cast mihajlovicu na svemu sto je postigao dosad kao trener (ipak je spasio cataniju kad su bili prakticki gotovi), ali vidimo cijeli niz ovakvih primjera neuspjesno zavrsavaju - leonardo, ferrara - pogotovo u italiji di je iskustvo neprocjenjivo... mislim da je i za mihajlovica i za inter bolje da on ne postane sad trener, nije sad trenutak... mogao bi prerano izgoriti i to bi ga moglo obiljeziti i unistiti ko trenera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #77 na: Svibanj 24, 2010, 20:04:18 » |
|
izrazito sam protiv njega, ova cijela situacija me podsjeca na jednu izjavu capella pokojnom sensiju nakon osvajanja scudetta s romom... capello je trazio pojacanja svjestan da mu ekipa nije dovoljno dobra i pokrivena za borbu na dva fronta, a sensi se ziheraski skrivao po svicarskoj sve dok mu preko tv-a u jednoj talijanskoj emisiji fabio nije porucio da je sad trenutak da roma postane veliki klub ili se vrati u osrednjost... sensi nije reagirao u skladu s capellovim zahtjevima, a posljedice su znane... sad je trenutak da se inter etablira kao jedan od najvecih klubova svijeta i ne treba se skrtariti na novcima za vrhunskog strucnjaka... svaka cast mihajlovicu na svemu sto je postigao dosad kao trener (ipak je spasio cataniju kad su bili prakticki gotovi), ali vidimo cijeli niz ovakvih primjera neuspjesno zavrsavaju - leonardo, ferrara - pogotovo u italiji di je iskustvo neprocjenjivo... mislim da je i za mihajlovica i za inter bolje da on ne postane sad trener, nije sad trenutak... mogao bi prerano izgoriti i to bi ga moglo obiljeziti i unistiti ko trenera...
Potpisujem,ve? sam elaborirao razlog zbog kojeg bi Inter zasigurno stagnirao u izboru irelevantnih mentora... Vrhunski mentor koji ?e podi?i "stepenicu" više,a ne neki diletant zbog kojeg ?emo "prolijevati suze" i u brzom roku zaboraviti bez daljnjega Zlatnu 2010 g!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #78 na: Svibanj 24, 2010, 21:12:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #80 na: Svibanj 24, 2010, 21:51:25 » |
|
mozda prandeli dodje u inter to bi bio puno bolji potez 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #81 na: Svibanj 24, 2010, 22:05:54 » |
|
Prandelli ide za selektora Italije. Ina?e je isto Juventin.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 24, 2010, 22:06:55 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #82 na: Svibanj 24, 2010, 22:09:12 » |
|
mozda prandeli dodje u inter to bi bio puno bolji potez  prandelli je puno bolja opcija, al cemo sve uskoro vidjeti... cujem iz razlicitih izvora da je doslo do raskola na vezi perez - mourinho o mourinhovoj autonomiji i nepostivanju zvijezda... navodno veceras sastanak s morattijem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #83 na: Svibanj 24, 2010, 22:25:14 » |
|
neka dode,nemam nista protiv i neka mu se da sansa...siguran sam da ako rezultati ne budu dobri da ce dobit ostavku,isto tako ovo je mozda samo privremena angazmana.mozda moratti ima u planu nekog drugog veceg trenera pa ce otpusti mihajlovica i dovest nekog boljeg...kako god bilo na nama je da cekamo i da vidimo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #84 na: Svibanj 24, 2010, 22:26:38 » |
|
neka dode,nemam nista protiv i neka mu se da sansa...siguran sam da ako rezultati ne budu dobri da ce dobit ostavku,isto tako ovo je mozda samo privremena angazmana.mozda moratti ima u planu nekog drugog veceg trenera pa ce otpusti mihajlovica i dovest nekog boljeg...kako god bilo na nama je da cekamo i da vidimo
ma i to sto kazes nek dovedu koga hoce necu vise da se nerviram! Ko god dodje nije ni do koljena Mourinhu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #85 na: Svibanj 24, 2010, 22:28:22 » |
|
za mourinhom cu iskreno zalit i volio bi da ako je ikako moguce da mu se posalje neki mail ili nesto gdje bi se izrazile iskrene cestitke i zahvalnost za sve sto je napravio u klubu i izrazit zelju da bi ga voljeli opet vidjeti na klupi intera...a sto se tice mihajlovica,neka mu se da sansa pa cemo vidjeti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #86 na: Svibanj 25, 2010, 00:34:35 » |
|
nevjerujem da je ovo privremeni angazman jer se necini logicnim dovoditi trenera za privremeni angazman u trenucima najvece sile. evo i na inter.it je intervju s morattijem u kojem potvrduje da posao zeli dati netkome ko ima osobnost(mihajlovic nije GOSPODIN!!) evo i drugi odgovor na pitanje zeli li dati posao nekom treneru koji je vec imao uspjeha ili nekome tko je u usponu: "I am more attracted by the idea of an up-and-coming coach with quality, but you have to find one with new ideas so maybe it's also good to find someone who can help this group positively through his experience." u sljedecm pitanju kaze kako mihajlovic ima karakter i da uci vrlo brzo.... ma ja mislim da je gotovo, da ce on biti novi trener.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #87 na: Svibanj 25, 2010, 10:22:11 » |
|
Ne mogu vjerovat kakvih se sve stvari dalo pro?itat na ovih par stranica ove teme. Prvo: Pokriva? dobro nam došao nazad, nadam se da ?e ovaj put stvari bit druga?ije, jer, priznat ?eš, "sam protiv svih" i nije neki recept. Drugo: Što se ti?e Siniše Mihajlovi?a - Slažem se s onima koji kažu da nije dovoljno stru?an da bi obuo Mourinhove cipele, jer mnogi ovdje znaju da razmišljam na na?in da se trener ne ra?a, nego postaje. A za to bogme treba vremena. Dalje, vidim da se ovdje dižu bune protiv Sinišinih politi?kih uvjerenja i da je bio ovakav i onakav, u?inio ovo i ono, rekao to i to. Me?utim najviše me ?udi (i nasmijava) što su u tome najglasniji oni najmla?i, koji u doba svih onih loših stvari na ovim prostorima još nisu bili niti ro?eni. Spominje se vidim i famozni "Arkanov transparent" uz tvrdnju da je Mihajlovi? osobno tražio da se isti postavi, a o?ito se nezna (zbog, daj Bože, mladosti i neinformiranosti, a ne ne daj Bože zle namjere) da se je Siniša nakon te utakmice promptno ogradio od re?enog incidenta i da su navija?i izjavili da on nije imao apsolutno ništa s tim, odnosno da su transparent izvjesili na svoju ruku. Ovime dolazim do onoga što je ovdje prije napisao BillyRi: Za ve?inu Talijana (kao i za sve ostale u zapadnoj Europi) mi smo Slavenska plemena koja su se zbog ne?ega (za njih: pitaj Boga ?ega) izme?u sebe poklala prije 15 - 20 godina i boli ih neka stvar tko je na koga prvi i zašto krenuo pucat. Vidim da ga se s dozom rezignacije proziva i fašistom i rasistom, a o?ito se ne zna da se Interove navija?ke skupine u Italiji drži desno orjentiranima (a zna se, valjda, što u Italiji zna?i bit desni?ar), ruku pod ruku s Lazialima. Nisu, istina, u svojim stavovima toliko ekstremni kao Laziovi navija?i, ali okvirno vu?u na istu stranu. Mene osobno boli neka stvar tko je koje nacionalnosti i kakvih politi?kih uvjerenja dok nosi Crno - plvi dres i za njega "gine". Ako uprava odlu?i za trenera dovesti Snišu Mihajlovi?a moje neslaganje oko toga (iz ?isto stru?no - kompetencijskih razloga) ne?e ama baš ništa promijeniti. On je za mene uvijek bio nogometaš svjetske klase i uzoran profesionalac, dok me njegova politi?ka uvjerenja, kakva god ona bila, u kontekstu Intera nikad nisu zanimala, a kamoli da bih se blamirao izjavama tipa "Ako on do?e ja više nisam Interist". Oni koji tako razmišljaju što se mene ti?e mogu slobodno promijeniti boje. Meni ne?e nedostajati, a njima ?e njihov dragi tata ve? kupiti neku novu igra?ku. I još samo nešto: Fanatico kakve to stvari gore ?itam!? Nemoj me ljutit! Nemoj da u Vinkovce iz Dubrovnika moram dolazit 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 25, 2010, 11:50:01 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #88 na: Svibanj 25, 2010, 12:04:52 » |
|
Slažem se sa Dexom. Mihajlovi? po meni nije dobro riješenje za Inter ?isto iz razloga jer je prezelen za ovakvu ekipu prvaka, ipak bi trebalo dovesti nekog ja?eg i dokazanog (Capello i sli?ni). On možda i je potencijal za Interovu klupu ali ne u ovom trenutku kada trebamo jako ime koje ?e nam i slijede?ih sezona donositi trofeje. Ne vidim zašto bi njegov dolazak na klupu bio razlog da netko po?inje navijat za neki drugi klub. Inter je Inter bez obzira na sve.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #89 na: Svibanj 25, 2010, 12:14:27 » |
|
Nadam se da ?e Siniša biti pametan i odabrati fiorentinu koja mu se nudi, trenutno je još pre zelen za inter, nek se strpi još koju godinu pa budemo vidili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #90 na: Svibanj 25, 2010, 12:20:39 » |
|
znam da je sad ovo off topic,ali napisao bi samo nesto vezano za onaj fanticov post da se planira povuci i da ne zna vise zasto ovo radi... ja sam mislio da ovo sve radi iz ljubavi prema klubu za koji on navija i za koji svi mi ovdje navijamo.ako se ti mislis povuci i odustat od svega ovoga zato jer je ante otisao s foruma onda ocito ovo radis zbog njega ne zbog intera i ostalih clanova koji su ovdje dosta dugo i koji pridonose radu stranice,foruma i kluba...sta otisao je pokrivac pa se vratio,otisao je amel pa se vratio,otisao je ante i sad ako ce se vratiti onda super,ako nece to je njegov problem.sta je s onih 10-20 novih clanova koji su dosli na forum i koji su se regali?? nemoj me sad krivo shvatiti,niti mi zamjeriti jer sam ovo napisao ili tako nesto,nisam mislio nista lose s time...sve sto zelim reci je da nemas razloga odustati i pustiti sve ovo zbog pojedinaca.drzi sve ovo ako nista drugo onda zbog sebe,zbog dobrih ljudi koje si upoznao s kojima si dobar i s koji pridonose stranici,drzi sve ovo zbog intera 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #91 na: Svibanj 25, 2010, 12:37:20 » |
|
nisam to napisao samo radi ante, a u vezi sa antom nisam zbog toga što je otišao, njegov izbor, ve? zbog nekih njegovih stavova, opet njegov problem i njegovo pravo ali mi je žao da nam se to doga?a u našoj internazionale obitelji i smatrao sam da smo mi druga?iji i da nema mjesta takvim razmišljanjima, bar ne javno iznositi. Pogotovo je glupo jer se radi o stranom klubu a mi vodimo nekakve osobne ratove kroz taj klub. to nikako ne razumijem i ne mogu prihvatiti. Ako Talijani nas prihvataju kao navija?e iz svih dijelova svijeta a isto tako igra?e i trenere onda o ?emu mi raspravljamo. Pa što bi oni o nama navija?ima iz Htvatske mogli sve zamjeriti zbog doga?anja nakon drugog svjetskog rata i kakve su se sve stvari doga?ale u Istri i šire. dajte ljudi ve? jednom živite sadašnjost i budu?nost, prestanite stalno zazivati prošlost i ispravljati ju.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 25, 2010, 12:42:24 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #92 na: Svibanj 25, 2010, 12:52:23 » |
|
Jos mi samo treba da nas posle Mourinha i fanatico napusti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #93 na: Svibanj 25, 2010, 12:58:06 » |
|
fanatico ja se u potpunosti slazem s tobom,znam da sam i ja jedan od onih koji je uputio uvrede,sudjelovao u svadam i mjesao politiku ovdje ali sam vidio da si u pravu kad si rekao da ovdje nema mjesta za politiku i toga se drzim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #94 na: Svibanj 25, 2010, 13:08:54 » |
|
Ovaj topic bi bez problema mogao promjeniti ime u 'Mnogo buke ni oko cega' prema Sheakspearovoj drami 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #95 na: Svibanj 25, 2010, 15:42:27 » |
|
citam da se guardiola spominje isto kao trenersko pojacanje. istice mu ugovor u barceloni, jos ga nije produzio.
u svakom slucaju bolje on nego sinisa. pep makar ima trofeja u vitrini i dosta europskih utakmica, dok sinisa kao trener nema niti jednu.
jos su tu benitez, capello, hiddink i mihajlovic.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #96 na: Svibanj 25, 2010, 23:33:13 » |
|
morattiev opis trenera me neopisivo podsjeca na krunoslava jur?i?a....em sta je dao ostavku kao i mihajlovi?, em sta ima iskustvo igranja u europi  šalu na stranu smatram da ce novom treneru biti jako tesko tko god on bio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Odgovor #97 na: Svibanj 26, 2010, 09:07:12 » |
|
Pozdrav, htio sam napisati nesto novo, ali sve je vec napisano. Iako imam jako puno protiv Mihajlovica, tj. njega kao osobe, jer je imao hrpu ekscesa tokom karijere, izjava, podrzavanja srpskih agresora itd itd, to nije razlog zbog kojeg sam protiv njega. Pokusavam gledati iskljucivo nogometno i ne mogu se nacuditi da se on uopce smatra kao opcija. Covjek je par godina kao trener, dobio je otkaz u Bologni i sad je kao spasio Cataniu, koja inace ima solidnu ekipu. Sto je tu tocno veliki uspjeh da uopce zasluzuje velik klub? Citam Morattijeve razloge za Mihu, kao glavni je taj sto on poznaje Inter i stvari oko njega...ma nemoj? A sto je Mourinho tocno znao? Nije cak ni bio trener u Italiji.....pa je cuda napravio. Jednostavno, ne mogu vjerovati da je Miha uopce i kandidat, u trenutku najvece slave, u trenutku kada mozemo napraviti ono sto su svi do prosle godine govorili da vise nitko nece (Barceloninih 6 naslova), nama treba trener s karizmom, s iskustvom, pogotovo u Europi, a Miha to sigurno nije. I jos uvijek bjesomucno otvaram vijesti na portalima u nadi da cu naci da je on potpisao za Fiorentinu.... Ljudi koji bi mogli ovo nastaviti su prije svega Benitez, covjek je tipicni kup igrac i on bi nam dobro legao, s obzirom da uz ne znam kakvog trenera, ove godine ocekujem jos veci pritisak na Inter da ne osvoji naslov (citaj: suci), a nekako su mi Capello i Hiddink znanstvena fantastika. Cak i Roy Hodgson ne bi bio lose rjesenje, covjek isto "zna stvari oko Intera".... Bilo tko, samo ne Miha. I da kazem, i ako Miha to bude, i dalje cu jednako navijati za Inter, bez obzira na njegovu ekscesnu i fasisticku povijest, bez obzira na Dejanova tri prsta.....a oni koji kazu da vise nece navijati za Inter ako Miha bude trener porucujem - vi niste nikad ni iskreno navijali....... Evo i update: http://www.football-italia.net/may26d.html
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 26, 2010, 09:15:38 od Maverick »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #98 na: Svibanj 26, 2010, 11:04:01 » |
|
Mihajlovi? u Fiorentini!! U ponedjeljak prezentacija! Dvogodišnji ugovor, milijun Eura po sezoni. ?eka se samo službena potvrda Prandellija za izbornika i onda ?e se službeno predstaviti Siniša.
Hvala ti Bože!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 26, 2010, 11:06:01 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #99 na: Svibanj 26, 2010, 11:38:55 » |
|
Mihajlovi? u Fiorentini!! U ponedjeljak prezentacija! Dvogodišnji ugovor, milijun Eura po sezoni. ?eka se samo službena potvrda Prandellija za izbornika i onda ?e se službeno predstaviti Siniša.
Hvala ti Bože!
upravo sam procitao vijest......ovo mi je uljepsalo dan deff
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|