Svibanj 25, 2012, 12:00:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: SiniÅ¡a Mihajlovic  (Posjeta: 2106 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Forza
Super clan

« na: Rujan 27, 2009, 02:16:43 »

Jedini igra? koji je postigao hat-trick iz prekida.

<a href="http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1</a>

Siniša Mihajlovi? (Vukovar, 20. velja?e 1969.), srpski nogometaš i nogometni trener.

Svoju nogometnu karijeru, zap?eo je u NK Borovo gdje je nakon pionira i juniora zaigrao u prvom timu i igrao od 1986. do 1988. kada odlazi u FK Vojvodinu s kojom osvaja naslov prvaka, drugi u povijesti kluba. Nedugo zatim prelazi u Crvenu zvezdu, za tada nevjerojatnih milijun njema?kih maraka. Isti?e se po svom preciznom i nadasve jakom šutu lijevom nogom. Sa Zvezdom stiže na vrh svijeta - trijumfi u Bariju i Tokiju. 1992. godine prelazi u talijansku Romu gdje provodi dvije godine, nakon ?ega se seli u Sampdoriju, u kojoj mijenja svoju poziciju u timu - iz veznog reda, prelazi u obranu na mjesto štopera. Ubrzo se ženi rimljankom Arijanom, voditeljicom na RAI televiziji. Danas sa njom ima ?etvoro djece: Viktoriju, Viriniju, Miroslava i Dušana.

1998. godine stiže mu poziv od Sven-Görana Erikssona iz Lacia, te se vra?a u Rim. Odli?no igra i postaje najbolji izvo?a? slobodnih udaraca talijanske nogometne lige svih vremena. Ostati ?e zapam?en po tri postignuta gola iz slobodnih udaraca. Nakon 6 sezona, na vrhuncu svoje karijere prelazi u milanski Inter, u kojem je i danas aktivan kao pomo?ni trener.

Izme?u 1991. i 2003. godine odigrao je 63 utakmica za Jugoslavensku reprezentaciju i postigao 9 golova.
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:29:18 od fanatico » Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1 na: Rujan 27, 2009, 09:41:23 »

Jedini igra? koji je postigao hat-trick iz prekida.

<a href="http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1</a>

Siniša Mihajlovi? (Vukovar, 20. velja?e 1969.), srpski nogometaš i nogometni trener.

Svoju nogometnu karijeru, zap?eo je u NK Borovo gdje je nakon pionira i juniora zaigrao u prvom timu i igrao od 1986. do 1988. kada odlazi u FK Vojvodinu s kojom osvaja naslov prvaka, drugi u povijesti kluba. Nedugo zatim prelazi u Crvenu zvezdu, za tada nevjerojatnih milijun njema?kih maraka. Isti?e se po svom preciznom i nadasve jakom šutu lijevom nogom. Sa Zvezdom stiže na vrh svijeta - trijumfi u Bariju i Tokiju. 1992. godine prelazi u talijansku Romu gdje provodi dvije godine, nakon ?ega se seli u Sampdoriju, u kojoj mijenja svoju poziciju u timu - iz veznog reda, prelazi u obranu na mjesto štopera. Ubrzo se ženi rimljankom Arijanom, voditeljicom na RAI televiziji. Danas sa njom ima ?etvoro djece: Viktoriju, Viriniju, Miroslava i Dušana.

1998. godine stiže mu poziv od Sven-Görana Erikssona iz Lacia, te se vra?a u Rim. Odli?no igra i postaje najbolji izvo?a? slobodnih udaraca talijanske nogometne lige svih vremena. Ostati ?e zapam?en po tri postignuta gola iz slobodnih udaraca. Nakon 6 sezona, na vrhuncu svoje karijere prelazi u milanski Inter, u kojem je i danas aktivan kao pomo?ni trener.

Izme?u 1991. i 2003. godine odigrao je 63 utakmica za Jugoslavensku reprezentaciju i postigao 9 golova.

Na vrhuncu malo sutra,došao je k nama kao islužena raga :Smiley

Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Rujan 27, 2009, 10:13:26 »

vise je dao laziu nego nama
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Rujan 27, 2009, 10:54:41 »

Ovo ko je pravio u wikipediji je neki njegov rodjak garant jer napisat da je dosao u vrhuncu karijere nasmijo sam se vise neg i jednom vicu od Bilya  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin daj ba taj covjek je za mene sam bio igrac o srednje klase svaka njmeu cast na svemu Kao sto kaze Njunja vise je dao Laziu neg nama kakav vrhunac s 35 godina  Grin Grin Grin Grin A budimo realni znamo svi zasto je dosao u INter i ko ga je doveo .......ne bi nikad vako dosao nit bi ga doveo neki drugi trener ...
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2009, 12:08:55 od Adnan » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Rujan 27, 2009, 11:58:52 »

ma mislim da je o njemu sve re?eno, samo htio sam pitat fanatica ono kad ste išli na parmu jesi se to ti stvarno slikao sa sinišom ili?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Rujan 27, 2009, 12:12:45 »

Kako misliš ili? Kako bih mogao druk?ije biti na slici.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Rujan 27, 2009, 12:13:45 »

pa ne znam, nije mi baš potpuno jasno šta je on radio tamo. tj kako ga mou nije istukao. btw šta ti je rekao?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Rujan 27, 2009, 12:17:30 »

Bio je tamo zato što je dan prije po?eo raditi na SKY-u kao komentator.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #8 na: Rujan 27, 2009, 16:45:24 »

da na vrhuncu karijere Cheesy
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #9 na: Rujan 27, 2009, 17:11:21 »

... bespotrebno je uopce imati temu o ovome primitivnom divljaku... to je sve sta cu napisati u svezi njega....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Rujan 27, 2009, 17:50:59 »

... bespotrebno je uopce imati temu o ovome primitivnom divljaku... to je sve sta cu napisati u svezi njega....
Thumb Up
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #11 na: Rujan 27, 2009, 21:35:04 »

on mi nije drag, njegovi slobodnjaci su mi dragi...
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #12 na: Rujan 27, 2009, 22:00:30 »

on mi nije drag, njegovi slobodnjaci su mi dragi...

MisliÅ¡ ovo,protiv Sampa,3 gajbe iz slobodnjaka..... <a href="http://www.youtube.com/v/XyYlxE7ttIk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XyYlxE7ttIk&rel=1</a> ....taj lik mi je govno od ?ovjeka ,al na ovom mu mogu samo  Clap Clap Clap
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Rujan 27, 2009, 22:17:26 »

Slazem se govno kao covjek al sto se tice FREE KICK jedan od najboljih definitivno ..... bow down Football1 Football1
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #14 na: Listopad 02, 2009, 15:24:34 »

Slažem se. Iako nam je donio kup, nikad mi nije prisjeo. više kao ?ovjek nego kao igra?
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Forza
Super clan

« Odgovor #15 na: Listopad 02, 2009, 18:20:59 »

ma i ja ga smatram kretenom, nego eto ako Gresko ima temu, vala je i 'sina' zasluzio, sad mi pade na pamet jedan ske?, neznam s kim je inter tocno igro, ulgavnom igralo se u gostima i negdje 85 minuta faul nad Cruzom, rezultat je 1:1, ulazi Mihaljlovic izlazi neznam ko, uglavnom Mihaljlovic uso da izvede taj faul i zabio gol kralj, isto u koÅ¡arci one njihove izmjene da izvedu bacanja..  ROFL
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #16 na: Listopad 03, 2009, 14:06:37 »

ma i ja ga smatram kretenom, nego eto ako Gresko ima temu, vala je i 'sina' zasluzio, sad mi pade na pamet jedan ske?, neznam s kim je inter tocno igro, ulgavnom igralo se u gostima i negdje 85 minuta faul nad Cruzom, rezultat je 1:1, ulazi Mihaljlovic izlazi neznam ko, uglavnom Mihaljlovic uso da izvede taj faul i zabio gol kralj, isto u koÅ¡arci one njihove izmjene da izvedu bacanja..  ROFL
Ascoli, Cruz maloprije pobro crveni jer se sva?o sa sudcem
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Studeni 03, 2009, 13:15:09 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVZkVppEuQXdwxfCE&tmpl=coranto_ita_news
Corriere: Mihajlovi? preuzima Cataniju?
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Prosinac 08, 2009, 18:38:00 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkypkykEEZnPpoPeYP&tmpl=coranto_ita_news
Siniša Mihajlovi? preuzeo klupu Catanije
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #19 na: Svibanj 08, 2010, 19:43:30 »

Mihajlovi?: Inter? Jednog dana…

Legenda srpskog fudbala, Siniša Mihajlovi?, dugo ?e pamtiti sezonu koja je na izmaku. Uspio je Miha da iz ambisa izvu?e Cataniu i spasi je eliminacije iz Serije A kada su je mnogi otpisali. Svi od reda, mediji, stru?njaci, javnost, Srbinu pripisuju najve?e zasluge za "happy end" Sicilijanaca, a njega uveliko sele u bogatije i ve?e klubove, neki ?ak i u Inter. Vide ga, pišu, kao zamenu za Jose Mourinha, koji ga je, zajedno sa Robertom Mancinijem, "oterao" sa klupe "nerazzura".

- Ne znam kada, ali znam da ?u jednog dana biti trener Intera - izjavio je, vje?ito samouvjereni Mihajlovi? za Gazettu delo Sport. - Za sada ostajem u Cataniji, ukoliko se, naravno, ne dogodi nešto nepredvi?eno. Imam još jednu godinu ugovora i zahvalan sam upravi Catanije koja mi je ukazala šansu. Generalno, sre?an sam što uopšte imam priliku da radim i da se usavršavam u italijanskoj ligi, na najvišem nivou, i kao igra? i kao trener. Ovde sam ve? 20 godina, i znam da je ostanak ovdje najbolji izbor za mene. Znam to, jer sam 40 godina u fudbalu, mada, ponekad mi je potreban savjet za odluke koje donosim.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Svibanj 09, 2010, 02:05:35 »

nadam se da ne
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Svibanj 09, 2010, 10:45:17 »

Njemu je pravo mesto u Catanii.
Sabio je sve jace ekipe. I romu ce.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Svibanj 14, 2010, 12:29:00 »

Katanija: "Mihajlovi? ne ide u Inter"

ako je ovo istina onda je to odlicna vijest
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #23 na: Svibanj 14, 2010, 13:04:04 »

Katanija: "Mihajlovi? ne ide u Inter"

ako je ovo istina onda je to odlicna vijest

nadam se da je istina
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Svibanj 15, 2010, 21:44:13 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/15/1926349/catania-coach-sinisa-mihajlovic-i-would-rather-die-than
Catania Coach Sinisa Mihajlovic: I Would Rather Die Than Coach Milan Or Palermo
pzate naslova pa lik nije normalan  ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Radije bi umro nego vodio milan ili palermo Grin Grin Grin
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!