|
Forza
|
 |
« na: Rujan 27, 2009, 02:16:43 » |
|
Jedini igra? koji je postigao hat-trick iz prekida.
http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1Siniša Mihajlovi? (Vukovar, 20. velja?e 1969.), srpski nogometaš i nogometni trener. Svoju nogometnu karijeru, zap?eo je u NK Borovo gdje je nakon pionira i juniora zaigrao u prvom timu i igrao od 1986. do 1988. kada odlazi u FK Vojvodinu s kojom osvaja naslov prvaka, drugi u povijesti kluba. Nedugo zatim prelazi u Crvenu zvezdu, za tada nevjerojatnih milijun njema?kih maraka. Isti?e se po svom preciznom i nadasve jakom šutu lijevom nogom. Sa Zvezdom stiže na vrh svijeta - trijumfi u Bariju i Tokiju. 1992. godine prelazi u talijansku Romu gdje provodi dvije godine, nakon ?ega se seli u Sampdoriju, u kojoj mijenja svoju poziciju u timu - iz veznog reda, prelazi u obranu na mjesto štopera. Ubrzo se ženi rimljankom Arijanom, voditeljicom na RAI televiziji. Danas sa njom ima ?etvoro djece: Viktoriju, Viriniju, Miroslava i Dušana. 1998. godine stiže mu poziv od Sven-Görana Erikssona iz Lacia, te se vra?a u Rim. Odli?no igra i postaje najbolji izvo?a? slobodnih udaraca talijanske nogometne lige svih vremena. Ostati ?e zapam?en po tri postignuta gola iz slobodnih udaraca. Nakon 6 sezona, na vrhuncu svoje karijere prelazi u milanski Inter, u kojem je i danas aktivan kao pomo?ni trener. Izme?u 1991. i 2003. godine odigrao je 63 utakmica za Jugoslavensku reprezentaciju i postigao 9 golova.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:29:18 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 27, 2009, 09:41:23 » |
|
Jedini igra? koji je postigao hat-trick iz prekida.
http://www.youtube.com/v/YdRutKFiSyI&rel=1Siniša Mihajlovi? (Vukovar, 20. velja?e 1969.), srpski nogometaš i nogometni trener. Svoju nogometnu karijeru, zap?eo je u NK Borovo gdje je nakon pionira i juniora zaigrao u prvom timu i igrao od 1986. do 1988. kada odlazi u FK Vojvodinu s kojom osvaja naslov prvaka, drugi u povijesti kluba. Nedugo zatim prelazi u Crvenu zvezdu, za tada nevjerojatnih milijun njema?kih maraka. Isti?e se po svom preciznom i nadasve jakom šutu lijevom nogom. Sa Zvezdom stiže na vrh svijeta - trijumfi u Bariju i Tokiju. 1992. godine prelazi u talijansku Romu gdje provodi dvije godine, nakon ?ega se seli u Sampdoriju, u kojoj mijenja svoju poziciju u timu - iz veznog reda, prelazi u obranu na mjesto štopera. Ubrzo se ženi rimljankom Arijanom, voditeljicom na RAI televiziji. Danas sa njom ima ?etvoro djece: Viktoriju, Viriniju, Miroslava i Dušana. 1998. godine stiže mu poziv od Sven-Görana Erikssona iz Lacia, te se vra?a u Rim. Odli?no igra i postaje najbolji izvo?a? slobodnih udaraca talijanske nogometne lige svih vremena. Ostati ?e zapam?en po tri postignuta gola iz slobodnih udaraca. Nakon 6 sezona, na vrhuncu svoje karijere prelazi u milanski Inter, u kojem je i danas aktivan kao pomo?ni trener. Izme?u 1991. i 2003. godine odigrao je 63 utakmica za Jugoslavensku reprezentaciju i postigao 9 golova. Na vrhuncu malo sutra,došao je k nama kao islužena raga : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 27, 2009, 10:13:26 » |
|
vise je dao laziu nego nama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 27, 2009, 10:54:41 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2009, 12:08:55 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 27, 2009, 11:58:52 » |
|
ma mislim da je o njemu sve re?eno, samo htio sam pitat fanatica ono kad ste išli na parmu jesi se to ti stvarno slikao sa sinišom ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 27, 2009, 12:12:45 » |
|
Kako misliš ili? Kako bih mogao druk?ije biti na slici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 27, 2009, 12:13:45 » |
|
pa ne znam, nije mi baš potpuno jasno šta je on radio tamo. tj kako ga mou nije istukao. btw šta ti je rekao?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 27, 2009, 12:17:30 » |
|
Bio je tamo zato što je dan prije po?eo raditi na SKY-u kao komentator.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 27, 2009, 16:45:24 » |
|
da na vrhuncu karijere 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 27, 2009, 17:11:21 » |
|
... bespotrebno je uopce imati temu o ovome primitivnom divljaku... to je sve sta cu napisati u svezi njega....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 27, 2009, 17:50:59 » |
|
... bespotrebno je uopce imati temu o ovome primitivnom divljaku... to je sve sta cu napisati u svezi njega....

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 27, 2009, 21:35:04 » |
|
on mi nije drag, njegovi slobodnjaci su mi dragi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 27, 2009, 22:00:30 » |
|
on mi nije drag, njegovi slobodnjaci su mi dragi...
Misliš ovo,protiv Sampa,3 gajbe iz slobodnjaka.....
http://www.youtube.com/v/XyYlxE7ttIk&rel=1 ....taj lik mi je govno od ?ovjeka ,al na ovom mu mogu samo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 27, 2009, 22:17:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 02, 2009, 15:24:34 » |
|
Slažem se. Iako nam je donio kup, nikad mi nije prisjeo. više kao ?ovjek nego kao igra?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 02, 2009, 18:20:59 » |
|
ma i ja ga smatram kretenom, nego eto ako Gresko ima temu, vala je i 'sina' zasluzio, sad mi pade na pamet jedan ske?, neznam s kim je inter tocno igro, ulgavnom igralo se u gostima i negdje 85 minuta faul nad Cruzom, rezultat je 1:1, ulazi Mihaljlovic izlazi neznam ko, uglavnom Mihaljlovic uso da izvede taj faul i zabio gol kralj, isto u košarci one njihove izmjene da izvedu bacanja.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 03, 2009, 14:06:37 » |
|
ma i ja ga smatram kretenom, nego eto ako Gresko ima temu, vala je i 'sina' zasluzio, sad mi pade na pamet jedan ske?, neznam s kim je inter tocno igro, ulgavnom igralo se u gostima i negdje 85 minuta faul nad Cruzom, rezultat je 1:1, ulazi Mihaljlovic izlazi neznam ko, uglavnom Mihaljlovic uso da izvede taj faul i zabio gol kralj, isto u košarci one njihove izmjene da izvedu bacanja..  Ascoli, Cruz maloprije pobro crveni jer se sva?o sa sudcem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 03, 2009, 13:15:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 08, 2009, 18:38:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 08, 2010, 19:43:30 » |
|
Mihajlovi?: Inter? Jednog dana…  Legenda srpskog fudbala, Siniša Mihajlovi?, dugo ?e pamtiti sezonu koja je na izmaku. Uspio je Miha da iz ambisa izvu?e Cataniu i spasi je eliminacije iz Serije A kada su je mnogi otpisali. Svi od reda, mediji, stru?njaci, javnost, Srbinu pripisuju najve?e zasluge za "happy end" Sicilijanaca, a njega uveliko sele u bogatije i ve?e klubove, neki ?ak i u Inter. Vide ga, pišu, kao zamenu za Jose Mourinha, koji ga je, zajedno sa Robertom Mancinijem, "oterao" sa klupe "nerazzura". - Ne znam kada, ali znam da ?u jednog dana biti trener Intera - izjavio je, vje?ito samouvjereni Mihajlovi? za Gazettu delo Sport. - Za sada ostajem u Cataniji, ukoliko se, naravno, ne dogodi nešto nepredvi?eno. Imam još jednu godinu ugovora i zahvalan sam upravi Catanije koja mi je ukazala šansu. Generalno, sre?an sam što uopšte imam priliku da radim i da se usavršavam u italijanskoj ligi, na najvišem nivou, i kao igra? i kao trener. Ovde sam ve? 20 godina, i znam da je ostanak ovdje najbolji izbor za mene. Znam to, jer sam 40 godina u fudbalu, mada, ponekad mi je potreban savjet za odluke koje donosim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 09, 2010, 02:05:35 » |
|
nadam se da ne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 09, 2010, 10:45:17 » |
|
Njemu je pravo mesto u Catanii. Sabio je sve jace ekipe. I romu ce.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|