Gledaj, ti u svom postu polaziš od pogrešne pretpostavke , pišeš o nekakvom razapinjanju na križ, kritiziranju, omalovažavanju, a to meni sigurno nije bila namjera.
Ja sam samo na neki na?in poslije utakmice sa Sampdorijom htio još jednom upozoriti na realno stanje stvari, potaknut atmosferom i upisima pojedinih Eto'ovih bandwagon fanova koji su nakon njegova potpisa za Inter stvorili na forumu famu kao da je rije? o ponajboljem napada?u svijeta i ?ovjeku koji je u igra?kom smislu dostojna zamjena za Ibrahimovi?a(a nije). I predosje?am što ?e se dogoditi ukoliko ?ovjek veže nekoliko utakmica zaredom u kojima ne?e blistati, krenuti ?e upisi u stilu: Pa koji mu je *****, zašto igra loše itd., a zapravo ?e ?ovjek igrati u skladu sa svojom kvalitetom i mogu?nostima.
Sve stoji što si napisao u vezi malog broja treninga s mom?adi, neprilago?enosti na Seria A, ali iluzorno je o?ekivati da ?e Eto'o ne znam koliko napredovati i po?eti bolje igrati kad se potpuno prilagodi.
Ja sam na tvoj upis reagirao(ono iznošenje statistike) iz sljede?eg razloga. Iako si imao potpuno pravo da reagiraš na onu Fleš Gordonovu budalaštinu, na?in na koji si ti to napravio mislim da nije bio dobar. Iako moram priznati da shva?am i zašto se nisi upustio u dužu analizu, ja sam na takav na?in par puta pokušao u?i u rasprave s doti?nim, pa je u?inak na kraju bio usporediv s pišanjem u vjetar. Nego, da se vratim na temu...Zna?i ti onim upisom ?iji je sadržaj bio samo puka statistika nikako nisi mogo ni pribli?no prikazati realno stanje stvari njegove igre dosad. Mogu re?i da uistinu odli?no izgleda kad to recimo netko sa strane pro?ita, ali ponavljam ve? po tko zna koji puta, on nije dosad odigrao ništa bolje od toga da zasluži epitet solidno. ?ak je napravio i malo više nego što sam ja o?ekivao(gol?ina protiv Parme)...Tako?er, ve? sam napisao da je u utakmicama u kojima je zabio, u dvije takve dakle, promašio pobjedu vjerojatno i to u izrazito izglednim situacijama.
?ovjek ima 10 milijuna eura godišnje pla?e, pazi, pa on je po tome me?u sigurno dva ili tri najpla?enija igra?a današnjice i za duplo je više pla?en od bilo kojeg igra?a Intera skoro. To bi zna?ilo otprilike ovo, Inter i Moratti ga sigurno ne pla?aju isklju?ivo da on bude borben, da tr?i i širi pozitivan duh u mom?adi, ve? da zabija takve šanse. Stavi na stranu sve ove olakotne okolnosti(kratak period adaptacije i ostalo) i ostaje ?injenica da nije dovoljno da takav igra? samo tr?i i bori se, to bi ti i Rodi? radio za 100 000 eura. Zna?i, kad si naveo onu statistiku tu je bila jedna velika rupa i zato sam se ja raspisao. Ja od njega ne o?ekujem da sudjeluje u kreiranju igre, da pršte asistencije od njega i da nam on organizira igru, ali o?ekujem da zna uštopati, dodati ?ovjeku u prazan prostor i najbitnije-da zabija te lagane zicere, pogotovo kad Interu treba za pobjedu.
znam da je off ali na ovo moram odgovorit. neka modertori slobodno prebace ovu raspravu na pripadaju?u temu.
bespotrebno razvodnjavaš ovakvu raspravu. eto'o je napada?.napada?e se ocjenjuje na temelju realizacije tj. gospo?e statistike. statistika ne otkriva puno za tipove poput zanettia, a za napade?e je vrlo reprezentativna.
zašto raspravljati o igri eto'oa kad lik zabija golove.zbog toga je doveden.
u gornjem postu opet spominješ realizaciju. pa ja te pitam koji to igra? ima realizaciju 100% u dobrim prilikama

šta bi trebalo zna?it ovo ima pla?u 10 mil. podsjeti me koliko je ima ibrahimovi??pa me podsjeti koliko je da golova u prve dvije sezone? pa me podsjeti koliko je od tih pogodaka bilo s bijele to?ke?