Svibanj 25, 2012, 11:52:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sampdoria - Inter  (Posjeta: 5262 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Rujan 24, 2009, 14:37:59 »

Nakon savrsene prestave protiv Napolia gdje je Inter pokazao svu svoju snagu red je da strada Sampdoria klub koji je prosle sezone ponizio INter moglo bi se reci tako vreme je za REVENGE osvetu  Grin Grin Grin Grin bit ce tesko iz razloga jer dolazi liga prvaka ali inter ima tim i igrace koji mogu da pobjede Sampdoriju da se pokaze ko je gazda u Italiji ako ne pobjedimo dobar je i bod samo ne poraz Ali mislim da je to sigurna   pobjeda nasih!!!!
« Zadnja izmjena: Rujan 24, 2009, 14:40:07 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Rujan 24, 2009, 14:42:21 »

Head to Head
24/04/2009    Coppa Italy    Inter Milan vs Sampdoria    0 : 1    1 - 0
05/03/2009    Coppa Italy    Sampdoria vs Inter Milan    0 : 0    3 - 0
26/01/2009    ISA    Inter Milan vs Sampdoria    0 : 1 1/4    1 - 0
31/08/2008    ISA    Sampdoria vs Inter Milan    1/2 : 0    1 - 1
24/02/2008    ISA    Sampdoria vs Inter Milan    1/4 : 0    1 - 1
27/09/2007    ISA    Inter Milan vs Sampdoria    0 : 1 1/4    3 - 0
29/01/2007    ISA    Sampdoria vs Inter Milan    3/4 : 0    0 - 2
17/09/2006    ISA    Inter Milan vs Sampdoria    0 : 1 1/4    1 - 1
30/10/2005    ISA    Sampdoria vs Inter Milan    1/4 : 0    2 - 2
08/01/2005    ISA    Inter Milan vs Sampdoria    0 : 1    3 - 2
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #2 na: Rujan 24, 2009, 16:32:26 »

bit ?e jako teško.raspored je jako gust i puno je teških utakmica.nadam se dobroj igri i naravno pobjedi
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Rujan 24, 2009, 16:41:07 »

evo ukupne statistike gostovanja kod sampdorie:

ukupno utakmica: 60
pobjeda: 26  -  neodlu?ene: 22  -  izgubljene: 12
Golova dali: 97  -  Golova dobili: 61

zadnja je bila posebno bolna:

04.03.2009   Sampdoria-Inter    3-0   Coppa Italia   2008-09
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #4 na: Rujan 24, 2009, 16:42:18 »

Ovo ?e biti jako teÅ¡ko gostovanje kao i uvijek do sad jer je Sampdoria jedna vrlo dobra i jako neugodna ekipa. Uvijek smo se mu?ili s njima, pa o?ekujem da ?e tako biti i sada. Isto tako o?ekujem teeeÅ¡ku pobjedu (0:1 ili 1:2) jer je, kao Å¡to je Adnan ve? spomenuo, i liga prvaka pred nama tako da ?e biti vrlo neizvjesno... Sve u svemu, glavno je da mi ku?i donesemo 3 boda!  FORZA INTER!!!  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Io sono Interista
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #5 na: Rujan 24, 2009, 17:56:50 »

Uvijek neugodno gostovanje, al kao i uvijek o?ekujem pobjedu. I minimalna ?e biti dobra, igra nije bitna
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Forza
Super clan

« Odgovor #6 na: Rujan 24, 2009, 18:04:32 »

Uvijek neugodno gostovanje, al kao i uvijek o?ekujem pobjedu. I minimalna ?e biti dobra, igra nije bitna

da kao i protiv Cagliaria, samo nek se vrate s 3 boda, 
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #7 na: Rujan 24, 2009, 18:06:09 »

dobro je vratio nam se Cambiaso,  on Stankovic Zanetti i Snajder stas bolje .... Muntaria ne pozvat u ekipu, ako neko trebo uc u vezu nek ude Santon lijevog beka ili Krhin ili eto cak Vieira i on mi bolje igra od Muntaria
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Rujan 25, 2009, 13:55:16 »

APPIANO GENTILE - José Mourinho has called up 21 players for Saturday's Serie A Week 6 match away to Sampdoria (Stadio Luigi Ferraris at 18:00):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 14 Patrick Vieira, 15 Renè Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Sta je s Sniderom jel povrjedjen ...
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #9 na: Rujan 25, 2009, 14:21:11 »

dobro je vratio nam se Cambiaso,  on Stankovic Zanetti i Snajder stas bolje .... Muntaria ne pozvat u ekipu, ako neko trebo uc u vezu nek ude Santon lijevog beka ili Krhin ili eto cak Vieira i on mi bolje igra od Muntaria
muntarija treba postepeno uvodit jer je iza njega ramazan i to te stvarno iscrpi
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #10 na: Rujan 25, 2009, 15:21:58 »

Ajmo stvari postavit ovako: Treniraš cijeli dan, iscrpljuješ se, tr?iš, gaze te, a ne možeš ništa pojest dok ne padne mrak. Pazite, to je u kasno ljeto tek negdje iza 8 nave?er. Nema doru?ka ni ru?ka, tek ve?era, a cijeli dan te svejedno gaze. Ako te pak ne gaze i ako ne treniraš punim intenzitetom, odnosno imaš neku vrstu polupoštede, opet nije dobro, jer nisi ni blizu forme ostatka ekipe, pošto ne prolaziš isto što i tvoji suigra?i. Meni je savršeno logi?no to da Muntari nije sav svoj. Nitko od nas u tim uvjetima nebi bio. I zato se ne mogu ?udom na?udit kako netko zaziva tamo nekog Krhina i izvikuje ga za boljeg od Muntaria. Tko je uop?e taj de?ko? Jeli ga netko vidio kako konstantno negdje igra? Što je dosad napravio da ga se pretpostavlja bilo kome iz palete Interovih srednjaka.
Uostalom, da skratimo pri?u, probajte cijeli dan ne staviti ništa u usta i u isto vrijeme tr?ati, padati, uklizavati i skakati dva - tri puta na dan po nekoliko sati, a onda jesti uve?er prije spavanja (a morate puno pojest, jer ste preko dana puno i potrošili) i onda tako nabijen po?i u krevet. Sutra, na prazan stomak sve iz po?etka i tako mjesec dana. A sezona je po?ela i igra se svakih 3 - 4 dana.
Nisam musliman i ne mogu na ovo gledati iz vjerskog kuta, ali sam u životu, dok sam plovio kao brodski strojar, prošao nešto sli?no teško rade?i u svemu samo ne normalnim uvjetima, redovito preskaka?u?i obroke i ?esto ne jedu?i po cijeli dan, za to vrijeme (9 - 10, a ponekad i više od 12 sati) vuku?i kao vol. Kad se nakon takvog dana uve?er dobro najedete (jer se, kao što rekoh, morate najest do iznemoglosti) niste ni za što, stalno ste iscrpljeni i nije vam ni do ?ega. A svo vrijeme se od vas o?ekuje da budete uzoran profesionalac.
Dodao je 5 krivih lopti i sad ga zato treba izbaciti iz kluba... da, baš.
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2009, 15:27:59 od Dexter » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Rujan 25, 2009, 15:57:06 »

Ajmo stvari postavit ovako: Treniraš cijeli dan, iscrpljuješ se, tr?iš, gaze te, a ne možeš ništa pojest dok ne padne mrak. Pazite, to je u kasno ljeto tek negdje iza 8 nave?er. Nema doru?ka ni ru?ka, tek ve?era, a cijeli dan te svejedno gaze. Ako te pak ne gaze i ako ne treniraš punim intenzitetom, odnosno imaš neku vrstu polupoštede, opet nije dobro, jer nisi ni blizu forme ostatka ekipe, pošto ne prolaziš isto što i tvoji suigra?i. Meni je savršeno logi?no to da Muntari nije sav svoj. Nitko od nas u tim uvjetima nebi bio. I zato se ne mogu ?udom na?udit kako netko zaziva tamo nekog Krhina i izvikuje ga za boljeg od Muntaria. Tko je uop?e taj de?ko? Jeli ga netko vidio kako konstantno negdje igra? Što je dosad napravio da ga se pretpostavlja bilo kome iz palete Interovih srednjaka.
Uostalom, da skratimo pri?u, probajte cijeli dan ne staviti ništa u usta i u isto vrijeme tr?ati, padati, uklizavati i skakati dva - tri puta na dan po nekoliko sati, a onda jesti uve?er prije spavanja (a morate puno pojest, jer ste preko dana puno i potrošili) i onda tako nabijen po?i u krevet. Sutra, na prazan stomak sve iz po?etka i tako mjesec dana. A sezona je po?ela i igra se svakih 3 - 4 dana.
Nisam musliman i ne mogu na ovo gledati iz vjerskog kuta, ali sam u životu, dok sam plovio kao brodski strojar, prošao nešto sli?no teško rade?i u svemu samo ne normalnim uvjetima, redovito preskaka?u?i obroke i ?esto ne jedu?i po cijeli dan, za to vrijeme (9 - 10, a ponekad i više od 12 sati) vuku?i kao vol. Kad se nakon takvog dana uve?er dobro najedete (jer se, kao što rekoh, morate najest do iznemoglosti) niste ni za što, stalno ste iscrpljeni i nije vam ni do ?ega. A svo vrijeme se od vas o?ekuje da budete uzoran profesionalac.
Dodao je 5 krivih lopti i sad ga zato treba izbaciti iz kluba... da, baš.
Da je Khrin bolji od Muntaria nikad niti ce kada biti sjecam se da su mnogi velicali dolazak Muntarija u INter sad na jednom ne valja zasto razlog sto covjek vjeruje i to treba postovat I ja ga grdim psuejm los je bio pa se kasnije pokajem zao mi ga  znao je to sve i Mourinho ali ope ga je jadnog mucio  ali et Dexter je to objasnio veoma ljepo lako je nekom suditi ali Muntari je igrac Intera i treba takav Interu u krizi da jest ali nadoci ce muntari sezona je duga
Evidentirano

zvjezdica da resu
Gost

« Odgovor #12 na: Rujan 25, 2009, 17:06:11 »

evo ukupne statistike gostovanja kod sampdorie:

ukupno utakmica: 60
pobjeda: 26  -  neodlu?ene: 22  -  izgubljene: 12
Golova dali: 97  -  Golova dobili: 61

zadnja je bila posebno bolna:

04.03.2009   Sampdoria-Inter    3-0   Coppa Italia   2008-09

TAKO CE DA VAM BUDE I SAD
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #13 na: Rujan 25, 2009, 17:15:11 »

..... ne znam kako si se ti nasa pozvan ode ista komentirat?! mrš u vukojebinu odakle si dosa
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Rujan 25, 2009, 17:32:01 »

BICU BLAG

Sampdoria - Inter : 2-1

SMRDO STAJ NEGODITI MOJ KOMENTAR HA INTERNISTO POGLUP SI MOGU TI REC Grin Wink

.... debilu,znas li ti sta je knjizevni jezik ili komunikacija?! ah da, ti si fan "stare kurve",nije ni cudo da si zaostao,idiote nepismeni!!!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Rujan 25, 2009, 17:56:53 »

e sad si stvarno pretjerao kako te nije stid treba ga obrisati ako je to moguce na ovom forumu Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #16 na: Rujan 25, 2009, 17:59:26 »

e sad si stvarno pretjerao kako te nije stid treba ga obrisati ako je to moguce na ovom forumu Grin Grin Grin Grin
Adnane, pusti ga da nabija postove, ako do?e do mog statusa na forumu pisat ?emu Nosim Inter u srcu. Nemre mu biti gore.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 25, 2009, 18:10:24 »

Heart ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #18 na: Rujan 25, 2009, 20:55:31 »

Nastavimo tradiciju i dobijmo ih. Inter zastava
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #19 na: Rujan 25, 2009, 21:54:28 »

moramo ovo pobjediti,mislim da je to jako važna utakmica,pošto smo sad prvi a i liga prvaka se igra.jako je važno da nastavimo s pobjedama
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Rujan 25, 2009, 22:07:32 »

teško ?emo to dobiti, nemamo baš tamo puno uspjeha u zadnje vrijeme. Jako je važna i ona iza utakmica u LP. ne smijemo nikako izgubiti niti jednu od te dvije.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Rujan 25, 2009, 22:16:34 »

tako je, ja se ?ak bojim da ?e zbog izostanka sneijdera i muntaria mou možda probati bar jedno poluvrijeme probat 4-3-3, ova ?e tekma pokazat dal je napokon odustao od te meni za talijansku ligu bezveze formacije
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Rujan 25, 2009, 22:23:46 »

Lako mogu?e... mada ipak mislim da ?e Deki igrati iza Milita i Eto'oa, Cambiasso zadnjeg veznog a Zanetti i Vieira u sredini.Obrana standardno: Maicon, Lucio, Samuel, Chivu
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #23 na: Rujan 26, 2009, 00:10:15 »

meni je vaznije da dobijemo rubin u ligi prvaka nego sampu uvjek je tesko gostovanje u djenovi ja sam zadovoljan bodom nek malo taktizira za rubin treba nam ta pobjeda u lp grupa nije laka Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
interista7
Super clan

« Odgovor #24 na: Rujan 26, 2009, 01:23:49 »

Adnane, pusti ga da nabija postove, ako do?e do mog statusa na forumu pisat ?emu Nosim Inter u srcu. Nemre mu biti gore.
ovo je nesta najbolje sto sam u zadnje vrijeme procitao na forumu. kralj si Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!