Svibanj 25, 2012, 11:51:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pomoc pri prijavi  (Posjeta: 334 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Bac
Mladi clan
**

« na: Travanj 23, 2008, 22:03:24 »

S istog PC-a kojeg i ja koristim prijavio se još jedan user, element 25, ali mu forum ne želi poslati aktivacijski kod. Molio bih admina da mu posalje,i usput obavjestavam zajednicu da nemam dva accounta, nego su dva usera sa istog computera, pa bih vas molio da nas ne banirate Grin
Hvala
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2011, 18:34:44 od fanatico » Evidentirano
Element 25
Gost

« Odgovor #1 na: Travanj 23, 2008, 22:26:41 »

evo, rjeseno. Predlazem da se uvede opcija za goste da mogu poslati poruke adminu i/ili postati po tehnickoj pomoci, ako se ovakav lucaj ponovi. Hvala
Evidentirano
Buky
Administrator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Travanj 23, 2008, 22:29:10 »

vise accountova sa istog PCa nisu nikaki problem, samo sto se morate iznova logirati.
Odobrio sam njegov account i poslao mu email, ako bude nekih problema samo mi mozete javiti ovdje.

vezano uz ove stvari "bonzo" clanu sam takoder poslao podsjetnik i aktivirao account. Dok je "vieri_per_sempre" izbrisao svoj account iz nekog razloga  Undecided
Evidentirano
Buky
Administrator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Travanj 23, 2008, 22:46:40 »

evo, rjeseno. Predlazem da se uvede opcija za goste da mogu poslati poruke adminu i/ili postati po tehnickoj pomoci, ako se ovakav lucaj ponovi. Hvala
trenutno nisam u mogucnosti odobriti gostima da postaju na forumu ili koriste privatne poruke, ali ako bilo tko treba pomoc ili informaciju moze me kontaktirati na buky@interusrcu.com
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!