Svibanj 25, 2012, 11:45:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter club Rijeka  (Posjeta: 10553 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Bonzo
Super clan

« Odgovor #275 na: Travanj 26, 2009, 11:20:17 »

Ovo mi sve miriše na rasulo. Razumijem razo?aranje i obi?nih ?lanova kakvim sebe smatram kao i onih koji se puno više trude da sve organiziraju i pokrenu. Osobno sam više o?ekivao u prvoj godini svog ?lanstva u IC od 4 organizirana odlaska na utakmice. Uvijek sam sanjao o tome da mi Interovi navija?i u HR i susjednim zemljama imamo svoj organizirani klub navija?a i sad kad ga kona?no imamo jako mi je žao da ne funkcionira kako bi možda mogao. Ovaj forum je primjer i dokaz da postoje ljudi kojima je "Inter u srcu" ne samo u teoriji, ve? i u praksi i sami se organiziraju?i pokušavaju nešto u?initi po svim pitanjima od odlaska na utakmice, šalova, transparenata itd.Nadam se da ?e stvari krenuti na bolje u budu?nosti.Forza Inter!
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #276 na: Travanj 26, 2009, 12:49:20 »

Ovo mi sve miriše na rasulo. Razumijem razo?aranje i obi?nih ?lanova kakvim sebe smatram kao i onih koji se puno više trude da sve organiziraju i pokrenu. Osobno sam više o?ekivao u prvoj godini svog ?lanstva u IC od 4 organizirana odlaska na utakmice. Uvijek sam sanjao o tome da mi Interovi navija?i u HR i susjednim zemljama imamo svoj organizirani klub navija?a i sad kad ga kona?no imamo jako mi je žao da ne funkcionira kako bi možda mogao. Ovaj forum je primjer i dokaz da postoje ljudi kojima je "Inter u srcu" ne samo u teoriji, ve? i u praksi i sami se organiziraju?i pokušavaju nešto u?initi po svim pitanjima od odlaska na utakmice, šalova, transparenata itd.Nadam se da ?e stvari krenuti na bolje u budu?nosti.Forza Inter!

ne vidim mjesta za nikakvu paniku, IC Rijeka funkcionira kako funkcionira, i mislim da imamo vremena nešto pozitivno napraviti za idu?u sezonu što se ti?e naravno odlazaka na Interove utakmice...
Evo ja bi za sljede?u sezonu napravio raspored da se ide obavezno na OBA derbija(juve i milan) te na neke manje utakmice tipa Lazio, Roma, Fiorentina itd... i NIKAKO PROPUSTITI gostovanje u UDINAMA, e sada treba vidjeti raspored utakmica i odmah napraviti plan odlazaka i takve predo?iti predsjedniku, a njegovo je da nam to omogu?i na vrijeme, ako kojim slu?ajem je njemu to muka bože moj ima nas iz Rijeke i ja ?u prvi i?i u Italiju  i napraviti uplatu za karte ako je to problem.

E ali opet sada ?e svi napisati da su za sve utakmice a kada se treba organizirati onda nemožemo napuniti ni kombi, zbilja ako ho?emo ozbiljno onda se treba ozbiljno i sa time pozabaviti...
zbilja mislim da se ne treba sada zamarati sa radom IC Rijeka ali na putovanju (Atalanta) se možemo predsjedniku požaliti da želimo više i od njega i od njegovih pomaga?a i da ima ljudi koji bi isli kombijima ako treba na utakmice ali sa kartom u džepu a ne sa pla?enom misom u crkvi da ne gledamo tekmu u nekakvom restoranu u Milanu...

Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #277 na: Travanj 26, 2009, 13:52:16 »

ne vidim mjesta za nikakvu paniku, IC Rijeka funkcionira kako funkcionira, i mislim da imamo vremena nešto pozitivno napraviti za idu?u sezonu što se ti?e naravno odlazaka na Interove utakmice...
Evo ja bi za sljede?u sezonu napravio raspored da se ide obavezno na OBA derbija(juve i milan) te na neke manje utakmice tipa Lazio, Roma, Fiorentina itd... i NIKAKO PROPUSTITI gostovanje u UDINAMA, e sada treba vidjeti raspored utakmica i odmah napraviti plan odlazaka i takve predo?iti predsjedniku, a njegovo je da nam to omogu?i na vrijeme, ako kojim slu?ajem je njemu to muka bože moj ima nas iz Rijeke i ja ?u prvi i?i u Italiju  i napraviti uplatu za karte ako je to problem.

E ali opet sada ?e svi napisati da su za sve utakmice a kada se treba organizirati onda nemožemo napuniti ni kombi, zbilja ako ho?emo ozbiljno onda se treba ozbiljno i sa time pozabaviti...
zbilja mislim da se ne treba sada zamarati sa radom IC Rijeka ali na putovanju (Atalanta) se možemo predsjedniku požaliti da želimo više i od njega i od njegovih pomaga?a i da ima ljudi koji bi isli kombijima ako treba na utakmice ali sa kartom u džepu a ne sa pla?enom misom u crkvi da ne gledamo tekmu u nekakvom restoranu u Milanu...

Nadam se da ne?emo gledat Lazio u nekom digi?kom faking restoranu,...al Å¡anse su nam 50:50,il ?emo kupit karte il ne?emo,(dok si mi ju?er rekao da nemamo karte,djelomi?no si me zabrinuo),al s druge strane what the fuck,Å¡ta je to napravit 700km i riskirat da ne pogledaÅ¡ tekmu,...odgovorit ?u ,to je strast  i ljubav prema   FC     I N T E R N A Z I O N A L E U,    al   bit ?e to vjerujem   BIG ADVENTURE sa sretnim zavrÅ¡etkom... Inter
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #278 na: Travanj 26, 2009, 14:00:06 »

Nadam se da ne?emo gledat Lazio u nekom digi?kom faking restoranu,...al Å¡anse su nam 50:50,il ?emo kupit karte il ne?emo,(dok si mi ju?er rekao da nemamo karte,djelomi?no si me zabrinuo),al s druge strane what the fuck,Å¡ta je to napravit 700km i riskirat da ne pogledaÅ¡ tekmu,...odgovorit ?u ,to je strast  i ljubav prema   FC     I N T E R N A Z I O N A L E U,    al   bit ?e to vjerujem   BIG ADVENTURE sa sretnim zavrÅ¡etkom... Inter

ma karata ?e biti sigurno ako ne na drugom prstenu ,mo?i ?emo birati izme?u mucho skupih(donji red i sjedenje uz presidentea) i jeftinih (foking tre?eg prstena), ali nema šanse da jedem paštu i gledam tekmu...

he he ali INTER store ima da razbaškarimo hehehe
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #279 na: Travanj 26, 2009, 14:56:13 »

ma karata ?e biti sigurno ako ne na drugom prstenu ,mo?i ?emo birati izme?u mucho skupih(donji red i sjedenje uz presidentea) i jeftinih (foking tre?eg prstena), ali nema šanse da jedem paštu i gledam tekmu...

he he ali INTER store ima da razbaškarimo hehehe

I  football team iza katedrale,takodjer,jeb.n du?an Inter zastava
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #280 na: Travanj 26, 2009, 19:08:10 »

Nisam ni mislio da je nekakva panika. Svi?a mi se ovaj rapored koji si napisao za slijede?u sezonu, na mene uglavnom možete ra?unati. O detaljima možemo na putu za Milano protiv Atalante i naravno uz pokoju pivicu.
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #281 na: Travanj 26, 2009, 19:14:53 »

Nisam ni mislio da je nekakva panika. Svi?a mi se ovaj rapored koji si napisao za slijede?u sezonu, na mene uglavnom možete ra?unati. O detaljima možemo na putu za Milano protiv Atalante i naravno uz pokoju pivicu.

ma ne govorio si o raspadu sistema tj.rasulu pa nisam htio da se baš misli da smo do toga došli, a za pivicu nema problema uvijek pijem sa pravom ekipom... Thumb Up
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #282 na: Travanj 26, 2009, 21:35:25 »

ma ne govorio si o raspadu sistema tj.rasulu pa nisam htio da se baš misli da smo do toga došli, a za pivicu nema problema uvijek pijem sa pravom ekipom... Thumb Up
tooooo Billy pit cemo sad za Lazio
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #283 na: Travanj 26, 2009, 21:53:19 »

Samo nek je pivica,...bambus ništa
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #284 na: Travanj 26, 2009, 21:57:48 »

Cheesy Cheesy Cheesy znam EL CUCHU  ali vecina voli pivu...jbg kad tebe glava boli od pive
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #285 na: Travanj 26, 2009, 22:20:30 »

je i veselim se tome,he he ne pi?u ve? društvu...

Evidentirano

puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #286 na: Svibanj 16, 2009, 19:27:20 »

nakon dobre organizacije putovanja na inter-atalanta moze se izgovoriti samo jedno: SKUPSTINA!!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #287 na: Svibanj 16, 2009, 19:30:40 »

O?igledno je to više nego potrebno a po meni bi skupština trebala biti svake godine po završetku prvenstva tj. prije po?etka nove sezone i prikupljanja ?lanarina.
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #288 na: Svibanj 16, 2009, 20:22:31 »

nakon dobre organizacije putovanja na inter-atalanta moze se izgovoriti samo jedno: SKUPSTINA!!!
Nadam se da ?emo biti u istom busu za Atalantu, jer sam ?uo da ide nekoliko buseva Interista iz HR te da još ima karata viška koje je prdsjednik nabavio, pa ako imaš kojeg frenda koji bi išao ima i za njega mjesta.
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #289 na: Svibanj 30, 2009, 12:48:49 »

Na žalost, naša podrška za idu?u sezonu se povukla iz svega. Idu?e sezone opet smo osu?eni na neozbiljnost i 1-2 utakmice u sezoni. To ?e nas sve koštati samo 400-500 Eura, nije puno ??
A ako želimo do trening kampa ili u posjetu stadionu, onda to malo više košta !!

Truditi ?u se eliminirati ovu gor?inu iz sebe i nadam se da ?e sutrašnji put ( Hvala IVI za karte ) malo zalje?iti rane !!!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #290 na: Svibanj 30, 2009, 12:50:33 »

ne brini Antonio, nije da nismo navikli, vjerojatno kada si interista te ne prati loša sre?a samo na terenu nego i na privatnom planu
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #291 na: Svibanj 30, 2009, 14:45:02 »

ma nabijem ih sve...budemo se mi snasli i bez njih...FORZA INTER
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #292 na: Svibanj 30, 2009, 15:06:34 »

Kod mene je popularna pjesmica , "IC Rijeka tko te j.be možemo i mi bez tebe ,INTER Å¡ampion,INTER Å¡ampion" Grin Grin Grin.....Eto i bez pomo?i individua iz navedenog kluba bit ?emo na demoliranju Atalante, i  tamo sa meni dragim ljudima proslaviti 17-i scudetto... Inter zastava   

Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #293 na: Svibanj 30, 2009, 15:15:23 »

Kod mene je popularna pjesmica , "IC Rijeka tko te j.be možemo i mi bez tebe ,INTER Å¡ampion,INTER Å¡ampion" Grin Grin Grin.....Eto i bez pomo?i individua iz navedenog kluba bit ?emo na demoliranju Atalante, i  tamo sa meni dragim ljudima proslaviti 17-i scudetto... Inter zastava   

Brao majstore! provedi se i za mene  Cool Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #294 na: Svibanj 30, 2009, 15:29:43 »

Brao majstore! provedi se i za mene  Cool Inter zastava Inter zastava

Ho?u ,hvala! Inter zastava
Evidentirano
 Str: 1 ... 10 11 [12]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!