Svibanj 25, 2012, 11:44:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 12   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter club Rijeka  (Posjeta: 10553 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Travanj 23, 2008, 19:11:58 »

povela se rasprava u krivoj temi o naÅ¡em klubu pa sam odlu?io otvoriti tu temu. Odmah na po?etku bih zamolio da ne idemo na personalne rasprave i neke velike kritike jer ?e po zavrÅ¡etku biti sastanak ili skupÅ¡tina kluba-oko toga trebamo diskutirati i predlagati. Tamo je mjesto za sve prijedloge i kritike. Nužno je do?i u Å¡to ve?em broju tako da se mogu donjeti prave odluke. Jedan od mojih glavnih prijedloga ?e biti i regionalizacija u svrhu Å¡to boljeg povezivanja i upoznavanja ?lanova. Zbog oblika naÅ¡e države, prili?no smo udaljeni jedni od drugih i nužno je da se grupiramo u par skupina geografski bliskih a koordinirani iz centrale u Rijeci.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Travanj 23, 2008, 19:14:39 »

hehe , ja sam se ve? izjasnio u nekoj drugoj temi i mislim da bi se trebao osnovati INTER FAN CLUB HRVATSKA(ili Croazia) jer odavno smo prerasli Osijek, Vinkovce, Zagreb, Rijeku....traže karte ljudi iz Dubrovnika, Zadra, Splita....
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Travanj 23, 2008, 19:28:58 »

nema potrebe sad Å¡iriti broj klubova jer smo premala zemlja i sasvim je dobro ovako samo se treba malo regionalizirat u okviru postoje?eg. Sve u svrhu boljeg upoznavanja i organiziranja a centro coordinamento se zna gdje je i tu treba i ostati. Kao prvo u Rijeci je  osnovan i ti ljudi koji su ga osnovali najbolje poznaju prilike u Milanu, Å¡to je veoma važno a vladaju jezikom perfekt, jer im je maternji. Nije to samo tako jednostavno voditi jedan fan klub pogotovo strani.Tu mislim da ne bi trebalo biti dileme a mi iz udaljenijih krajeva biti samo kao podružnice regionalne.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Travanj 23, 2008, 19:32:48 »

dobro,ja nisam znao nista od ovog navedenog niti od navedenog u onoj krivoj temi...hvala sto ste me prosvijetlili
Evidentirano

veleno
Gost

« Odgovor #4 na: Travanj 23, 2008, 22:45:28 »

ok fanatico,
a gdje je vidotto? nikad se ne javlja!
a sta nisu ove stranice od inter kluba rijeka!
malo sam ih pregledao,lijepe su, ali o klubu nema nicega, nista se ne zna, osim za predsjednika i njegovog brata!
a na utakmice idu samo njih dvoje!?
pa kako idete vi ostali?
a oni drugi iz rijeke?
a tko su oni likovi na slikama sa utakmica!
vidotto i brat!?
pojasnite mi malo...
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Travanj 23, 2008, 23:05:18 »

ok fanatico,
a gdje je vidotto? nikad se ne javlja!
a sta nisu ove stranice od inter kluba rijeka!
malo sam ih pregledao,lijepe su, ali o klubu nema nicega, nista se ne zna, osim za predsjednika i njegovog brata!
a na utakmice idu samo njih dvoje!?
pa kako idete vi ostali?
a oni drugi iz rijeke?
a tko su oni likovi na slikama sa utakmica!
vidotto i brat!?
pojasnite mi malo...
puno pitanja, ali probat ?u redom. Kako misliš gdje je Vidotto i zašto se ne javlja?Vidotto u?estvuje za sad u radu stranice tako da prevodi sve vijesti na naslovnici. Te stranice su i od Inter cluba Rijeka, naravno, i tu još trebamo uskladiti rad i svi jedva ?ekamo završetak sezone ,da prvo proslavimo scudetto a onda napravimo sastanak u Rijeci ili skupštinu kluba i onda svi an face dogovorimo novu organizaciju i na?in rada na svim segmentima kluba. Objasni ti na što ciljaš u onih par pitanja u vezi putovanja.
« Zadnja izmjena: Travanj 23, 2008, 23:11:01 od Buky » Evidentirano

Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #6 na: Travanj 24, 2008, 11:40:10 »

Svakako se slažem s fanaticom da ?e biti dobro da pri?ekamo kraj sezone i do tada da bodrimo naše de?ke, a onda ?e biti dobro da se na?emo i pri?amo o reorganizaciji Kluba. Interizam u Hrvatskoj je sada nešto puno ve?e od onoga što je bio prije par godina, pa nam treba i novi na?in organiziranja. Jako je gentlemanski to što fanatico kaže o rije?kom Klubu (koji je sada zajedni?ki Klub svih nas) i njegovim osniva?ima, zahvaljujem mu jer sam i ja jedan od njih (interista sam od 1971., a mislim da sam jedan od onih u Hrvatskoj koji su najviše puta bili na San Siru; osobni rekord pretprošle godine - osam puta). Isto tako, trebam priznati da su trenuta?no novi ?lanovi u drugim dijelovima Hrvatske aktivniji od nas. Znam da se iz Slavonije organiziralo putovanje na dvije velike utakmice (prvi derby i Liverpool), a rovinjani su organizirali putovanje na Liverpool (a možda i još nešto, ali nisam upoznat). U novoj reorganizaciji, bit ?e dobro ljudima priznati povijesne zasluge, ali i dopustiti da najistaknutiji u radu budu oni koji u nekom trenutku mogu biti najaktivniji. Svima nam je cilj zajedni?ki: da redovito imamo službeno registrirani Klub i dobivamo ?lanske iskaznice (usput re?eno, još ih je barem deset neraspore?enih od zadnjeg u?lanjenja; možda bi prilika za podjelu mogao biti susret na kraju prvenstva?) i, naravno, prije svega, da idemo na nekoliko utakmica godišnje. To nije lako organizirati, prije svega zbog prostorne udaljenosti u kojoj se sada nalazimo i razli?itosti uvjeta. Iz tog razloga, treba nam jako dobra i efikasna organizacija. Pitam se je li bolje da imamo jedan Klub s regionalnom organizacijom, ili je bolje da imamo nekoliko klubova s državnom koordinacijom. Pozadina razmišljanja je naravno vezana isklju?ivo uz efikasnost rada, a ne uz lokalisti?ke ponose, koji su potpuno besmisleni u našem kontekstu. S jedne strane, ve?a autonomija omogu?ava dinami?niji rad, što je, naprimjer, važno i za manja putovanja. Znam da su neki interisti iz Zagreba htjeli i?i na put u manjim grupicama i za takve slu?ajeve bi im trebalo (odnosno, bilo kojim ?lanovima Kluba) pravovremeno rezervirati karte. Išlo nas je dosta na Udinese-Inter (rije?ana i zagrep?ana, pa i zadrana), ali smo karte kupili na licu mjesta i to ne za tribinu naših navija?a, jer je to tada nemogu?e. Bit ?e nas grupica na Inter-Cagliari. Trebamo na?i na?in rada da ulaznice jam?imo i u takvim prilikama, a ne samo za velika putovanja u zajedni?kim busovima. To je jedna od stvari koje trebamo riješiti. Na takve stvari mislim kada govorim o agilnosti djelovanja. Ako razmišljamo o regionalnoj organizaciji, mislim da u ovom trenutku trebamo razmisliti barem o centrima u Slavoniji, Zagrebu (to je sam po sebi veliki centar i ima puno interista), Rijeci i Dalmaciji (prijatelji interisti iz Dalmacije mogu re?i da li im je jedan centar dovoljan, ili trebaju imati dva). U Istri rovinjani ve? imaju svoj odvojeni Klub. Budemo li odlu?ili da nam je bolje imati više od jednog kluba (pored onog u Rovinju), treba voditi ra?una o tome da ih nije lako formirati. Klub treba imati barem 50 ?lanova seniora. Evo, to su neka razmišljanja, ništa više od po?etnih razmišljanja. Dobro bi bilo da prije susreta svatko malo promisli s interistima u svojoj regiji ili gradu o potrebama i najboljim rješenjima.
Evidentirano
puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #7 na: Travanj 24, 2008, 11:53:15 »

decentralizacija inter cluba je u redu
ali mislim da bi  sobzirom na povijesne ?injenice, kako i u drugim stvarima tako i ovdje, rijeka trebala ostat glavni centar koordinacije u hrvatskoj
forza fiume
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Travanj 24, 2008, 14:23:20 »

ma treba imat dakle centar u rijeci i sad joÅ¡ par sporednih klubova po hrvatskoj. eto nadam se da ?e te na tom sastanku sve rijeÅ¡iti  Wink
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 24, 2008, 14:44:14 »

svida mi se ideja, a najvise to za ulaznice..svima nam je u interesu ici na utakmice, a zato treba sto bolja organizacija. svakako bi Rijeka trebala imati svoje podruznice po ostalim djelovima Hrvatske
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Travanj 24, 2008, 15:00:56 »

Rijeka treba biti, tj. ostati jedini naš klub i tu uop?e ne bi trebalo biti dileme. Iz povijesnih i svih drugih razloga a prije svega osniva?a koji moraju biti nosioci i koordinatori kluba.Da njih nije bilo te da nisu organizirali klub, a isto tako bili otvoreni prema svima u Hrvatskoj i tako smatrali taj klub kao Hrvatski , kako bi se mi ostali u?lanili. To treba jasno re?i i poštivati. Još jedan razlog je i taj što imaju veze u Milanu i govore jezik bez ?ega je nemogu?e dobro funkcionirati i biti kvalitetno povezan u Italiji, što je više nego nužno. Kako nas sada ima iz cjele Hrvatske a udaljenost je velika nužno je reorganizacija na regionalnom nivou u smislu boljeg sveukupnog djelovanja. Nikakvo raspar?avanje kluba na više klubova nego u smislu podružnica ili kako bi to ve? nazvali, nije bitno.
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2008, 21:18:36 od Buky » Evidentirano

veleno
Gost

« Odgovor #11 na: Travanj 24, 2008, 16:37:14 »

ei puledro!
a gdje ti je cavallo....pazzo!?
Evidentirano
veleno
Gost

« Odgovor #12 na: Travanj 24, 2008, 16:46:03 »

za fanatica,
indirektno mi je na pitanja odgovorio  bac,
cini mi se da u klubu postoje problemi koje niko ne rjesava,
glavni je problem, zbog cega postoji i klub i ovaj forum i sve ostalo
odlazak na utakmice intera! barem bi tako trebalo biti!
ljudi se uglavnom snalaze, i cesto puta u tome ne uspijevaju!
je li uopce ove godine organizirana od strane kluba koja posjeta na san siro!
iz materijala na stranicama ispada da putuju vidotto i brat, a drugi kako se snadju!
PITANJA I RAZMISLJANJA SU UPUCENA SVIMA!
volio bi da me netko argumentirano demantira....
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Travanj 24, 2008, 16:50:06 »

na ovo pitanje u vezi organizacije putovanja zbilja ne mogu odgovoriti. Zna se tko u klubu to organizira i njih treba pitati.
Evidentirano

veleno
Gost

« Odgovor #14 na: Travanj 24, 2008, 20:13:58 »

ok fanatico,
hvala ti,
nije nista prema tebi usmjereno, ali ti si moderator
a vidotta nema, gdje je vidotto i njegov brat!?
tko ce mi odgovoriti na pitanja!?
i svejedno sorry
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #15 na: Travanj 24, 2008, 20:46:29 »

odgovorio sam ti da Vidotto za sad u?estvuje u radu stranice na taj na?in da prevodi tekstove za vijesti. Za rad u samom klubu ne mogu ti ništa odgovoriti jer nisam upoznat sa na?inom rada i sve kontakte sam do sad imao sa Bacom. Otkad radimo stranicu kontaktiram sa Vidottom i to se sve svodi u vezi Inter u srcu stranice. U rad kluba se ne mješam jer nisam upu?en a i daleko sam za tu vrstu suradnje. Ja sam u Vinkovcima i nemam neposredni kontakt što je nužno za takav na?in rada.
Evidentirano

puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #16 na: Travanj 25, 2008, 08:06:14 »

mislim da je veleno u pravu
ako su toliko aktivni i u pravu nek se uklju?e ovdje i demantiraju sve to
a ovo ?ekanje do skupštine koja se o?ito sprema je samo odga?anje neizbježnog
JA ŽELIM NOVE I VOLJNE LJUDE NA VRHU INTER CLUBA!!!!!!!!
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #17 na: Travanj 25, 2008, 08:51:34 »

Kako rasprava ide dalje, sve je o?itije da trebamo promisliti o tome kako se dalje organizirati. Ve? sam neka razmiÅ¡ljanja o tome napisao. Ja sam neko vrijeme obavljao komunikaciju s dosta velikim brojem interista u Hrvatskoj, koji su mi se javljali po nekoliko osnova. Najprije, imao sam odli?an kontakt s predsjednikom koordinacije Inter klubova u regiji Friuli-Venezia Giulia, pa sam uspjevao za dvije velike utakmice godiÅ¡nje (kada su naÅ¡i protivnici juBe i BBilan) nabavljati 4-8 karata u njihovom busu. To je iÅ¡lo relativno lako, uglavnom su to bili ljudi iz Rijeke. Sli?no i na temelju mojih prijateljstava s nekim de?kima koji su aktivni na Sjevernoj. Onda se dogodio moj intervju u Sportskim novostima, nakon kojega su me kontaktirali interisti iz cijele Hrvatske. To je, naravno, prekrasna, ali zahtjevna aktivnost. Å to se ti?e organiziranja utakmica, ja sam slao informacije svima preko mailing liste koju sam formirao postepeno, na temelju individualnih javljanja. Predsjednik Kluba Vidotto je, naravno, osoba koja kontaktira s Centrom za koordinaciju Inter klubova u Milanu. Oni su ti koji nam odre?uju ulaznice (da li nam i koliko nam pripadaju) i s njima nemam nikakve kontakte, jer oni komuniciraju s predsjednicima klubova. Dimenzija interizma se straÅ¡no unaprijedila zadnjih godina. Sada nas ima puno i u svim krajevima Hrvatske. Mene, naravno, to oduÅ¡evljava, ali je sada jako teÅ¡ko sve to koordinirati. To je razlog zbog kojeg se trebamo na?i i razmiÅ¡ljati o novim oblicima i ljudima koji mogu sve to nositi (osobno, meni je teÅ¡ko koordinirati nekoliko desetaka osoba iz cijele Hrvatske, jer je takva komunikacija sama po sebi zahtjevna i zato Å¡to sam sada puno angažiraniji u ostatku života, izvan interizma - i u privatnom i u poslovnom životu). S druge strane, imamo nove (novi u smislu Å¡ireg javnog prepoznavanja) interiste koji o?ito pokazuju da mogu biti jako aktivni. Jedan od njih je svakako i naÅ¡ fanatico, koji ne samo vodi ove stranice, ve? je i hvalevrijedno uspio organizirati dva važna putovanja. Ja sam voljan svakako biti u kontaktu i podrÅ¡ka svim interistima i u budu?em razdoblju, ali, ponavljam, trebamo razmisliti o tome kako se reorganizirati. ProÅ¡le dvije sezone nisu zadovoljavaju?e: bili smo prvaci, a nadamo se da ?emo i ove godine biti, a naÅ¡ je Klub bio gotovo potpuno zanemariv Å¡to se ti?e organiziranog prisustva na stadionu (malo je bilo i nesre?e, jer su problemi neovisni o nama bili prisutni baÅ¡ za dvije utakmice za koje smo sve bili organizirali). Organizirano, nije nas ?ak bilo ni u Udinama, Å¡to bi gotovo pa trebala biti naÅ¡a dužnost. Kao Å¡to je poznato, imamo dvije velike hvalevrijedne inicijative fanatica (svaka ?ast, napravio si ogromnu stvar!), a ostalo su bile individualne inicijative. To je loÅ¡e. Moramo na?i dinami?ne ljude i dinami?ni model komunikacije koji nam omogu?ava agilan kontakt me?u ljudima i agilan kontakt njih s Centrom za koordinaciju Inter klubova, jer se tamo dobivaju ulaznice. Modeli putovanja mogu biti raznovrsni (zajedni?ka, za sve interiste u Hrvatskoj; regionalna; individualna, kada imamo jedan ili dva auta).  Mislim da bi od idu?e godine trebali posti?i da idemo na San Siro busevima barem tri puta godiÅ¡nje (a jednom bodriti naÅ¡e kada su gosti na stadionu "Friuli"). Mislim da se možemo dogovoriti bez problema. Ciljevi su nam zajedni?ki: biti Å¡to ?eÅ¡?e na stadionu i navijati za naÅ¡e! Ako ima ljudi dobre volje, kao Å¡to je o?ito naÅ¡ fanatico, neka se slobodno isti?u, a ako ih neko prepoznaje u svojoj sredini, neka ih isto tako istakne. Kao Å¡to sam rekao, ja ?u rado pomo?i, ako ?e to mo?i koristiti.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Travanj 25, 2008, 09:10:51 »

iz kojeg razloga je uopce pocela rasprava oko covijeka koji je organizirao ovu udrugu???
ako ju je on organizirao,to ne znci da on sad mora biti ovdje na forumu i pricati s nama,to ne znaci da se on nama treba javljati...niti nista tome slicno!!
ako je on sve ovo pokrenuo,pokrenuo je s razlogom.ako on sve ovo drzi,drzi s nekim razlogom!!
ja nemam pojma nista o nitkome iz te neke uprave,i ja se ne zamaram s time,jer nista oko toga ne znam!!
ako cu jednog dana nekog od osnivatelja vidjeti,ok vidjet cu ih...a ako necu onda ok necu i to je to!!!
Evidentirano

puledro_pazzo
Mladi clan
**

« Odgovor #19 na: Travanj 25, 2008, 09:22:05 »

prvo nije on sam osnovo tu udrugu
a i da je to nije njegovo vlasništvo
to su sve posrednice intera iz milana
ali ako si predsjednik nekog kluba koji je o?ito u teškoj situaciji o?ekuje se od tebe da budeš nazo?an i daš potporu mišljenju ve?ine
to je demokracija
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Travanj 25, 2008, 09:29:45 »

u ovoj drzavi ima svega samo ne demokracije
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 25, 2008, 13:30:06 »

prije je bilo manje ljudi i bilo je lakse organizirati, sad kad ima vise ljudi teze je naravno sve povezati.ja mislim da bi se fan club i dalje trebao zvati po Rijeci, zbog povijesti i osnivanja, a mozemo napraviti podruznice koje ce koordinirati Rijeka.
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #22 na: Travanj 25, 2008, 13:37:25 »

prije je bilo manje ljudi i bilo je lakse organizirati, sad kad ima vise ljudi teze je naravno sve povezati.ja mislim da bi se fan club i dalje trebao zvati po Rijeci, zbog povijesti i osnivanja, a mozemo napraviti podruznice koje ce koordinirati Rijeka.
apsolutno se slazem
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Travanj 25, 2008, 13:59:15 »

Ja se nadovezijem na Baca i želim re?i ,da mi je osnovna ideja i bila sa ovom stranicom bolje i dinami?nije povezivanje interista, jer nas ima iz cijele zemlje i joÅ¡ zainteresiranih. Veliki posao je upravo Bac odra?ivao u komunikaciji i to svi ?lanovi znamo. Obra?ali smo se njemu ili mailom ili telefonom  a on je opet o svim obavjestima slao mailove na ostale adrese. To iziskuje puno vremena i usporava komunikaciju ?lanova izme?u sebe. Ovako direktnije razgovaramo i komentiramo sve Å¡to se doga?a oko naÅ¡eg Intera. O?ito se ukazuje i potreba prestrojavanja samog upravljanja i vo?enja kluba i to ?e se rijeÅ¡iti u najskorije vrijeme. Potrebna je i Å¡to ve?a nazo?nost ?lanova na tom sastanku da bi mogli donjeti strateÅ¡ki važne odluke za budu?nost. ViÅ¡e ljudi, viÅ¡e ideja i odluke koje budu doneÅ¡ene ?e biti kvalitetnije i trajnije. Idemo se malo strpiti da uzmemo ono Å¡to je naÅ¡e u prvenstvu a onda mi idemo na posao. O radu i organizaciji možemo samo u živo razgovarati i donjeti odluke,pa bih zamolio Å¡to manje žu?i na ovaj na?in. Naravno da su poželjna miÅ¡ljenja i ideje te dobro o tome pri?ati,kako ovdje tako i privatno u svom okruženju, pa onda iz svakog okruženja bar jedan ?lan da bude prisutan na sastanku ili skupÅ¡tini.
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2008, 15:00:15 od fanatico » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Travanj 25, 2008, 14:14:57 »

prebacio sam i onaj komentar iz teme clanstvo jer bi tu temu trebalo izbrisat i ovdje o svemu razgovarati u vezi naÅ¡eg oficijelnog fan kluba.http://interusrcu.com/i-forum/index.php?topic=71.0
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 12   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!