|
Adnan
|
 |
« na: Rujan 13, 2009, 21:50:02 » |
|
Krhin Rene  Mjesto rodjenja: Maribor, Slovenija Datum rodjenja: 21. Maj, 1989. Visina: 186cm Tezina: 90kg Rene je izdanak nase Primavere, i ove sezone ce biti clan prvog tima. Izuzetno jak fizicki, uprkos mladim godinama, a i takticko postavljanje mu je na visokom nivou. O njemu se prica kao o skromnom momku, koji sebe stavlja uvjek u sluzbi kolektiva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 14, 2009, 10:44:58 » |
|
90 kila mrcina, eto nek Vieiru vise potjeraju napokon. Sad on ima zamjenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 22, 2009, 23:08:25 » |
|
http://www.youtube.com/v/1ZvHGYRmCD8&rel=1 Interova primavera u zadnje 3 sezone je dobro napredovala; izbacili Balotellia, Santona sad i ovog Krhina mogu racunat ko potencijalnog talenta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 22, 2009, 23:14:49 » |
|
nije los igrac to izgleda samo treba malo vise time ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 23, 2009, 14:20:09 » |
|
a ?ini mi se ok, moram si nick promijenit u rene krhin 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 23, 2009, 17:04:04 » |
|
pa taj krhin nije proizvod interove skole, mislim da je on tek doso prosle godine u inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 23, 2009, 18:12:58 » |
|
pa taj krhin nije proizvod interove skole, mislim da je on tek doso prosle godine u inter
nije prosle, ja mislim da je negdje 3 godine u Interovoj primaveri, 100% nije prosle, jer nije mi bilo strano prezime Krhin kad je debitiro, stalno je bio u nekim najavama, on Slavkovski, Andreoli, Bianby..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 23, 2009, 18:14:31 » |
|
a ?ini mi se ok, moram si nick promijenit u rene krhin  jel mogu?e promjenit nick na forumu, Vieri opet tuzio Morattia pocinje me ljutit, Vieri me je doveo do Intera hvala mu, al stvarno u zadnjih nekoliko tjedana me pravo razljutio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 23, 2009, 19:16:30 » |
|
nije prosle, ja mislim da je negdje 3 godine u Interovoj primaveri, 100% nije prosle, jer nije mi bilo strano prezime Krhin kad je debitiro, stalno je bio u nekim najavama, on Slavkovski, Andreoli, Bianby..
Od 2007 je u Interu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 23, 2009, 19:23:18 » |
|
jel mogu?e promjenit nick na forumu, Vieri opet tuzio Morattia pocinje me ljutit, Vieri me je doveo do Intera hvala mu, al stvarno u zadnjih nekoliko tjedana me pravo razljutio  Pošalji poruku bukyju i napiši koji ti je sadašnji a koji novi želiš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 23, 2009, 19:55:37 » |
|
jel mogu?e promjenit nick na forumu, Vieri opet tuzio Morattia pocinje me ljutit, Vieri me je doveo do Intera hvala mu, al stvarno u zadnjih nekoliko tjedana me pravo razljutio  hahaha, kako on to ozbiljno  mogu?e je mogu?e ja sam nekad u nastavku imao ime onog krmka ?ije ime ne spominjemo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 23, 2009, 21:49:22 » |
|
Od 2007 je u Interu.
eto znam da nije bas NOV
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 23, 2009, 21:50:21 » |
|
hahaha, kako on to ozbiljno  mogu?e je mogu?e ja sam nekad u nastavku imao ime onog krmka ?ije ime ne spominjemo Maicona obozavam, al jos cu razmislit.. ipak Bobo je Bobo, al ako odvede na sud Morattia e onda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 23, 2009, 22:40:55 » |
|
KAKVE VEZE SVE OVO IMA SA KRHINOM???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 23, 2009, 22:52:42 » |
|
 uglavnom Krhin velika nada, ima prejaku fizicku gradu, bit ce dobar centarfor
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 23, 2009, 22:59:25 » |
|
 uglavnom Krhin velika nada, ima prejaku fizicku gradu, bit ce dobar centarfor Jos samo da je centarfor... Vezni je on igrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veron_8
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 23, 2009, 22:59:57 » |
|
http://www.inter.it/aas/squadra/player1?codgioc=G0846&L=en&stagione=2009/10Malo manji je slovenac ipak...90 kg je ipak malo previše bilo  Krhin igra na poziciju veznog igra?a, teško ?e mu se biti izboriti u ekipi, kao i Bolzoniju za kojeg mi je žao da nije uspio u Interu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"... io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato... C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 23, 2009, 23:04:29 » |
|
Jos samo da je centarfor... Vezni je on igrac.
a jesam glup ispo, htio sam rec centrali vezni pa centarfor..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 23, 2009, 23:10:05 » |
|
a jesam glup ispo, htio sam rec centrali vezni pa centarfor..
Ok. Desi se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Rujan 24, 2009, 19:01:58 » |
|
pa nemamo još baš puno o tom de?ku pisat, pa mu moramo postova nabit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #20 na: Rujan 27, 2009, 10:57:50 » |
|
Ima ih što ovuda pišu da je bolji od Muntaria. Ako je tako onda smo sretni, jer imamo dugoro?no rješenje za budu?nost, zar ne? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 27, 2009, 11:57:19 » |
|
pa ne znam teško je sad sudit jel bolji od muntaria, toliko MINUTA koliko smo gledali njega stvarno je teško išta re?. al mislim da ima jako malo ljudi koji imaju lošiji centaršut od odda, muntaria i quaresme. tako da...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #22 na: Listopad 09, 2009, 22:09:21 » |
|
pa ne znam teško je sad sudit jel bolji od muntaria, toliko MINUTA koliko smo gledali njega stvarno je teško išta re?. al mislim da ima jako malo ljudi koji imaju lošiji centaršut od odda, muntaria i quaresme. tako da...
Još kad bi Muntariju centaršutevi bili u opisu posla...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Listopad 10, 2009, 17:42:53 » |
|
a jbg sad kažete da nije defanzivni vezni, onda je centralni, onda kvragu mora znat dodat loptu, a kad ve? igra na lijevoj strani što kvragu ne uvježba to, ili ne kaže mourinhu ja sam treneru kreten ne znam ubacit da ga jebeš i džaba sve šta ja to vježbam kad ne?e
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|