Svibanj 25, 2012, 11:35:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cagliari-Inter  (Posjeta: 3389 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Forza
Super clan

« Odgovor #175 na: Rujan 20, 2009, 23:42:17 »

molim te nemoj kakati Wink

a sve je to relativno...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #176 na: Rujan 20, 2009, 23:45:49 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #177 na: Rujan 20, 2009, 23:49:55 »

Vieri ne znam po tebi koji bi igrac godio INTERU a pod 1 da bi dosao da igra za inter koji je to!!! Znam ja koje bi al samo mogu na PES uardit ovako ne
Ne znam po kojim osnovama Snjder los a cjeli inter je danas bio los hvala bogu 3 boda su tu a sve ce polako druze doci za nesto treba malo vremena i strpljenja INTER je jos tim koji se gradi nesto poput Reala sacekaj kad se Snider uigra pa cemo vidjeti da ces promjeniti razmisljanje ...
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #178 na: Rujan 21, 2009, 00:03:52 »

Vieri ne znam po tebi koji bi igrac godio INTERU a pod 1 da bi dosao da igra za inter koji je to!!! Znam ja koje bi al samo mogu na PES uardit ovako ne
Ne znam po kojim osnovama Snjder los a cjeli inter je danas bio los hvala bogu 3 boda su tu a sve ce polako druze doci za nesto treba malo vremena i strpljenja INTER je jos tim koji se gradi nesto poput Reala sacekaj kad se Snider uigra pa cemo vidjeti da ces promjeniti razmisljanje ...

dobro u pravu si vremena svakom treba, meni osobno snajder nije nimalo drag igrac, pa radi toga priznat cu ja preuvelicavam njegovu navodno losu igru
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #179 na: Rujan 21, 2009, 00:04:26 »

ono znas jednostavno kad ti netko nesjedne,  samo mi je od njega mrzi Vieira
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #180 na: Rujan 21, 2009, 01:30:48 »

sneijder i milito su najbolja pojacanja, lucio odmah iza njih, realno lucio od pojacanja i najvise pokazuje, motta je dobro pojacanje a eto'o je do sad nula.... svaku utakmicu sjevne jednom mozda dva puta i nista vise, za mene je to nedovoljno!!!! prije bi balotellia stavio u spicu i bolji mi je igrac....
dobro iz ove utakmice je sto se odmorio samuel a cordoba pokazao da vise nije za velike utakmice, odmorio se malo i chivu i motta, vratio se cambiasso odnosno bolje receno vraca se pomalo..... tako da cemo moc rotirat jer umora ce bit!!! vieira isto moze bit korista jednu utakmicu u dva tri tjedna jer on nekad stvarno zna odigrat doktorski..... quaresma mislim da protiv ovih malih ekipa treba dobivat sansu, posebno sad kad ima sneijdera i dva napadaca ispred sebe..... onaj penal maicona je tesko ne svirat al mislim da i nije bilo guranja samo dobro odglumio u dobroj poziciji, il se mozda varam!!! sve u svemu sreca je pa smo uzeli tri boda, na kraju ce ovake utakmice odlucivat gdje nismo igrali dobro al uzeli tri boda.... realno najvise cega se plasim kod juventusa je da su uzeli maksimalan broj bodova a po igri nadigrani su bili u svim utakmicama osim protiv rome, sto je za njih strasna stvar!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #181 na: Rujan 21, 2009, 09:27:08 »

Svaka ?ast militu.danas je napravio odli?an posao i izvukao nas,kada nam baš nije išlo.lucio je po meni naš najbolji igra?.pokazao se da je vrhunsko poja?anje.neznam šta se doga?a sa sneijderom,nadam se da ?e proigrat.sve u svemu,tri boda su tu i moramo ovo što prije zaboraviti i okrenuti se napoliju

Doga?a mu se tre?a, ili ?etvrta utakmica u Interu. Nije se ?ovjek pravo ni snašao i još ga vjerojatno netko mora pratiti do hotela da se po Milanu nebi zgubio. Polako, sjest ?e sve na svoje mjesto i Sneijder ?e se uigrati. Ipak se treba naviknuti na talijanske defanzivne mesare. U Španjolskoj je nogomet ipak malo mekši. Da je na poziciji koju igra proigrao istog trenutka trebalo bi ga testirati na sve mogu?e farmakološke pripravke, jer to u Serie A teško da bi istog trenutka mogli Pele i Maradona zajedno, a kamoli on.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #182 na: Rujan 21, 2009, 09:37:00 »

sneijder i milito su najbolja pojacanja, lucio odmah iza njih, realno lucio od pojacanja i najvise pokazuje, motta je dobro pojacanje a eto'o je do sad nula.... svaku utakmicu sjevne jednom mozda dva puta i nista vise, za mene je to nedovoljno!!!! prije bi balotellia stavio u spicu i bolji mi je igrac....
dobro iz ove utakmice je sto se odmorio samuel a cordoba pokazao da vise nije za velike utakmice, odmorio se malo i chivu i motta, vratio se cambiasso odnosno bolje receno vraca se pomalo..... tako da cemo moc rotirat jer umora ce bit!!! vieira isto moze bit korista jednu utakmicu u dva tri tjedna jer on nekad stvarno zna odigrat doktorski..... quaresma mislim da protiv ovih malih ekipa treba dobivat sansu, posebno sad kad ima sneijdera i dva napadaca ispred sebe..... onaj penal maicona je tesko ne svirat al mislim da i nije bilo guranja samo dobro odglumio u dobroj poziciji, il se mozda varam!!! sve u svemu sreca je pa smo uzeli tri boda, na kraju ce ovake utakmice odlucivat gdje nismo igrali dobro al uzeli tri boda.... realno najvise cega se plasim kod juventusa je da su uzeli maksimalan broj bodova a po igri nadigrani su bili u svim utakmicama osim protiv rome, sto je za njih strasna stvar!!!

E vidiš, ovako se razmišlja (osim što se ne slažem za Eto'oa - ipak je to svjetska klasa i to ?e kad - tad pokazat).
Utakamice u kojima si se prosr'o, a svejedno doma odnio tri boda su one koje donose prvenstvo. Za sad je upravo tako krenula i stara kurvetina, ali nema brige, jer opalit ?emo mi nju (i ne platit za uslugu, pa neka nas tuži sudu za prava prostitutki).
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2009, 09:40:09 od Dexter » Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #183 na: Rujan 21, 2009, 10:26:43 »

kako vidim po sažetku imali smo dosta sri?e ali ipak zasluženo smo dobili,obrana nam pliva ali reka sam nekoliko kola dok se malo poslože kockice i bit ?e sve dobro.samo naprid Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #184 na: Rujan 21, 2009, 12:21:08 »

kako vidim po sažetku imali smo dosta sri?e ali ipak zasluženo smo dobili,obrana nam pliva ali reka sam nekoliko kola dok se malo poslože kockice i bit ?e sve dobro.samo naprid Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava

:Smiley
Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #185 na: Rujan 21, 2009, 21:02:19 »

http://www.index.hr/sport/clanak/moratti-utakmica-u-cagliariju-morala-je-biti-prekinuta-zbog-rasizma/451513.aspx

Nije prvi put da su Balotellija vrije?ali suparni?ki navija?i...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #186 na: Rujan 21, 2009, 22:58:21 »

nepismeni ljudi pisu vijesti za portal ccc
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #187 na: Rujan 21, 2009, 23:27:35 »

Ne razumijem zašto se ovaj index.hr toliko citira. To je jedno najobi?nije žuto sme?e koje izmišlja vijesti. Ni njihova papirnata ina?ica 24Sata nije ništa bolja. A opet, ?emu se ?ovjek može nadati za samo 4 kune. Red crne kronike, red tra?a, red sporta i opet malo crne kronike. Ono nazvati "novinama" i ljude koji to produciraju "novinarima" nije ništa drugo nego sramota za profesiju.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #188 na: Rujan 21, 2009, 23:30:45 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin kao dnevni avaz  Grin Grin Grin
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #189 na: Rujan 22, 2009, 18:25:27 »

Bravo Milito, ali i Chivu. Kako ?ovjek spasi gol onim uklizavanjem pretkraj. Ina?e na temi kladionica sam prognozirao 1-2. Da sam sebe slušao, mogo sam koju kounu di?i.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!