|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #125 na: Srpanj 06, 2009, 14:24:08 » |
|
gostuju?i odli?an doma?i kako tako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #126 na: Srpanj 09, 2009, 01:51:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #127 na: Srpanj 09, 2009, 23:28:55 » |
|
Ljudi moji !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva kolekcija je izba?ena, FANTAZIJA, JAKNA PERVERZIJA !!!!!!!!! TRENING MAJICE MRAAAAAKKK !!!!!!!! TRENIRKA ODLI?NE OBJE !!!!
ODOŠE MI OPET PARE, JE..M TI INTER, ŽENA ?E ME ZADAVIT !!!
A VUIDIM DA JE I DRES U SKOROJ NAJAVI, PITANJE JE DANA !!!!!!
svakako pogledajte stranicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #128 na: Srpanj 15, 2009, 20:04:15 » |
|
Petak 5:30 ujutro iz SAD-a live prezentacija novog dresa !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #129 na: Srpanj 16, 2009, 02:01:18 » |
|
Da, ali svi vec znamo kakav je, pa nece biti faktora iznenadjenja.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 16, 2009, 02:32:51 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #130 na: Srpanj 16, 2009, 19:55:03 » |
|
super trenerka je moja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #131 na: Srpanj 17, 2009, 11:27:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #132 na: Srpanj 29, 2009, 03:20:00 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..."Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? :  ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #133 na: Srpanj 29, 2009, 06:49:04 » |
|
Fora sa ru?nicima za noge je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #134 na: Srpanj 29, 2009, 09:09:34 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..." Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? : ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #135 na: Srpanj 29, 2009, 09:17:27 » |
|
Ha ha naprosto prejaka pri?a 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #136 na: Srpanj 29, 2009, 10:10:55 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..."Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? :  ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu  Jebote... koja pri?a...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #137 na: Srpanj 29, 2009, 19:23:46 » |
|
nema pustolova do
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #138 na: Srpanj 29, 2009, 19:24:15 » |
|
prejako... hahahaha, jesi mu ispri?o šta INTERISTI rade na haubi.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #139 na: Srpanj 29, 2009, 19:24:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #140 na: Srpanj 29, 2009, 19:31:31 » |
|
ahahaaha..koja prica. nevjerojatno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #141 na: Srpanj 29, 2009, 20:14:51 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..."Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? :  ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu  Sta reci na ovo legenda El Chucu napise savrsenstvo veruj reko sam si da necu pit al uz ovu pricu mora se popit koje Svaka cast Denise 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #142 na: Srpanj 29, 2009, 20:27:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #143 na: Srpanj 29, 2009, 22:04:10 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..."Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? :  ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu   Bravo Denise smijeh i pol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #144 na: Srpanj 30, 2009, 08:38:22 » |
|
cuchu uvijek ima dobre price i za nasmijat se...mislim da se sa sigurnoscu moze reci da si ti taj koji ce djeci pricat price za laku noc hehe.... najbolje su mi price s odlaska na utakmice,tu obuhvati i najmanji detaljcic samo ti nastavi upoznavat kolege navijace po svijetu i prepricavat nam zgode
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #145 na: Srpanj 30, 2009, 09:20:17 » |
|
EL CUCHU 19 - Putopisac! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #146 na: Srpanj 30, 2009, 14:49:30 » |
|
Evo na molbu fanatica ,ispri?at ?u Vam jednu zgodu koja mi se desila prije nekakvih 2 tjedna u Madjarskoj ,u mojim legendarnim toplicama Csokonyavisonta,  ,....isplivam se na olimpijskom,i odem u naftalin(tak zovem one tople bazene ,sa termalnom vodom,što smrdi na naftu),i meljem sa frendom,i slu?ajno nekak upadnem u spiku sa jednim ?ovjekom cca 60-ak godina ,i tak o svemu pomalo,pošto je bio kraj radnog vremena bazena , otišli se tuširat,...kad lik iz torbe izvadi ru?nik,...možete 3 puta pogadjat ?iji(INTEROV) naravno i krene se brisat,...a ja onak iz zajebancije kažem,..."Vi ste gospon INTERISTA,...a on kaže: " Još i kakav" i nasmije se,izvadi još jedan INTEROV ru?nik , te izvadi mob iz torbe ,...a ono na mobu avatar grb INTERA,( i to onaj grb sa onog moba iz storea,što se prodavao prošle godine),izvadi ?ovjek iz torbe i šiltericu INTERA,...i ja onak kraji?kom oka spazim da iz torbe vire još 2 ru?nika i to faking kluba iz grada  sa malim stadion?i?em 100-injak km od Milana u kojem je i sad usred ljeta -10  ,...a bogami i kluba iz Madrida :  u koji je otišao kiki i kenja ,....i iz kog nam je došao veliki Esteban  ...ja šokiran gledam pa mu kažem ,..."Gospon ,a kaj ?e Vam ti ru?nici? :  ,...a ?ovjek se šeretski nasmije i kaže: " A to ,to mi je za noge brisat",...na što sam se razvalio smijat samo tako.Poslije otišli na cugu,?ovjek ina?e živi u Kutini,licencirani je FIFIN menadžer,...a da i ne pri?am da ?e bit ?lan I.C. FEDELI  ,a dogovorili se da ?u drugi put sve što ima poslikat foti?em,(recimo ta dva INTEROVA ru?nika su iz 90-ih godina)ima i zastavicu u autu naravno.....Eto ,ovo je dokaz da nikad ne znaš gdje ?eš na INTERISTU naletit,....ideja INTERIZMA se širi ,evo velikog INTERISTU možeš srest i u Madjarskim provincijskim toplicama, i zato pod dojmom ovog slu?ajnog susreta sa doti?nim gospodinom ,a i poja?anjima koje smo doveli(nadam se još Cassanu), mogu ve? sad potpisat peti scudetto u nizu  Strasan si,svaka ti cast!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #147 na: Srpanj 30, 2009, 19:05:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RyanZD
|
 |
« Odgovor #148 na: Svibanj 07, 2010, 19:33:19 » |
|
ljudi kakva je situacija sa dresovima za slijede?u sezonu? da li se mijenja gostuju?i (bijeli) dres ili ?e ovaj ostati i za slijede?u sezonu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #149 na: Svibanj 08, 2010, 14:05:09 » |
|
ljudi kakva je situacija sa dresovima za slijede?u sezonu? da li se mijenja gostuju?i (bijeli) dres ili ?e ovaj ostati i za slijede?u sezonu?
mi svake godine mijenjamo dresove, ne vidim zašto ne bi i ove godine  no to se uglavnom zna tek negdje u 6. mjesecu i to preko nekih stranica koje su "ilegalno" objavile. onako kad je "službeno" iza?e na inter.it tek negdje kad pripreme po?nu, 7. mjesec
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|