|
interista7
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 07, 2008, 17:54:03 » |
|
pa nogomet sve vise postaje i moda, pogledajte samo c.ronalda.  a sto se tice dresova, valjda ce liciti na nesto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 07, 2008, 18:08:06 » |
|
mogli bi si naci onda novog sponzora...umjesto pirelli da nam naprijed pise KRAS i dresovi boje cokolade 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 07, 2008, 18:38:24 » |
|
ma ja sam sad nestrpljiv vidjeti i moglo bi baš biti dobro, zašto ne. Jedino mi se za sad nesvi?a dok ne vidim što ne?e biti kragnica, više volim takve.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 07, 2008, 20:02:10 » |
|
ma mene iskreno nije puno briga, glavno da mi pobije?ujemo.... al mi nije jasno kak na 2. dres može biti crn(boje ?okolade) kada nam je 1. crno-plavi??? ne kužim baš  logi?nije bi bilo da je 3. takav ali dobro....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 07, 2008, 21:24:44 » |
|
mozda nike sprema veliko iznenadenje neko..nadam se bar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 08, 2008, 10:26:13 » |
|
ma mebi trebalo niti mjenjati boje dresova,nego samo izgled i to...jer vec duze vrijeme imamo ovakve dresove i nekako mi nema smisla to mjenjati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 08, 2008, 12:54:19 » |
|
pa domaci dresovi su uvijek isti, a gostujuci svake godine mjenjaju..steta bas zbog ovog lijepog bijelog dresa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 08, 2008, 13:18:55 » |
|
stvarno steta za ovaj bijeli s krizem...a stvarno mi nije jasno gdje su nasli boju cokolade od svih boja ono cokolada...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 08, 2008, 21:28:14 » |
|
mogli bi si naci onda novog sponzora...umjesto pirelli da nam naprijed pise KRAS i dresovi boje cokolade  hahahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 09, 2008, 19:18:39 » |
|
pa nije ovo manekenska revija,nego nogomet... pa ne moze sponzor inzistirati kakve ce boje biti dresovi i kako ce izgleda,to sve odlucuje uprava a sponzori i ostali su tu samo da to dizniraju i da to docaraju,a ne da nogomet pretvaraju u modnu reviju
Dobavlja? sportske opreme, u našem slu?aju Nike, gotovo uvijek daje prijedlog za gostuju?u garnituru koju uprava može, ali i ne mora prihvatiti. Pro?itao sam negdje da je bilo dosta natezanja oko nikeovog ?okoladnog prijedloga, ali da su naši na kraju popustili. Tko zna, možda su baš u?inili ustupak zbog mogu?e financijske injekcije koju ?e Nike uštrcati u Ronaldinhov transfer.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 09, 2008, 20:34:54 » |
|
a ja ?uo da dinho više nije u stanju se prof bavit nogometom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 10, 2008, 00:34:00 » |
|
da to sam nesto citao da ima velikih problema i da se mozda nece vratit a isto tako sam citao da je na nekom oprostajnom tulumu valjda u barceloni izjavio da je potpisao ta milan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #37 na: Svibanj 10, 2008, 08:12:26 » |
|
ma to je samo brdo spekulacija...sve cemo vidjeti na kraju sezone ili kad bude objavljeno na officijalnoj stranici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 10, 2008, 08:42:47 » |
|
nek ide u milan, pa ga pošalju u brazil da s ronaldom lovi de?ke po riju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 10, 2008, 14:38:28 » |
|
Ronaldinho sigurno nije u optimalnom stanju, ali me nebi ?udilo da su ove najnovije, toliko razvrištane, pri?e o tome kako je Dinho odigrao svoje skuhane u Berlusconijevoj kuhinji, nakon što se je Brazilac pokazao preskupim za Milan, a novope?eni stari premijer ga ipak dobro iskoristio u predizborne svrhe. U Milanu rezoniraju da je bolje da ga, ako ve? ne mogu oni, u Italiji ne kupi nitko, pa se je sad Berlusconijeva propagandna mašinerija, koja je ve? toliko puta zdušno pomagala i pomaže klubu, uprla obeshrabriti svih, a pogotovo naše foteljaše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 10, 2008, 14:57:57 » |
|
de ajde pa to su gluposti o tome kako dinho vise nece moci igrati..pa de pogledajte malo kako je taj covjek igro prije..pa i ronaldo se ozlijedio bio kod nas, na SP bio najbolji igrac svijeta..ja tim novinama nis nevjerujem, oni pisu ono sto ce se bolje prodati i to svi znamo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #41 na: Svibanj 10, 2008, 15:07:22 » |
|
upravu si Dexter, ali treba svakako dobro razmisliti Valjda naši imaju bolje informacije od nas i mogu procjeniti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 21, 2008, 18:41:44 » |
|
baš sam nestrpljiv da ugledam taj naš novi rezervni dres. Bit ?emo zbilja neobi?ni u njima ali se nadam i prepoznatljivi sljede?e sezone, ne samo zbog boje ve? i po osvajanju Europe. Nisam baš toliko proklet da sad tražim da budemo stalno prvi, ali sljede?a titula mi je iznimno važna jer stižemo naše ljute protivnike. SVE ZA 17 !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 21, 2008, 18:43:42 » |
|
tako je i minimalno polufinale LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #44 na: Srpanj 01, 2008, 17:23:11 » |
|
daj jeli ovo neka šala , jeste vidjeli na inter.it dresove nove, crni bez i?ega. Šta je ovo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 01, 2008, 18:40:36 » |
|
pisali smo o tome da ?e rezervni dresovi biti boje ?okolade a ovo je sad skroz crna, ne znam vidjet ?emo šta ?e biti, samo je ?udno da nema sponzora i grba, vjerojatno je radna verzija u pitanju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 01, 2008, 19:52:48 » |
|
smiješno, vjerojatno zato jer još nisu odlu?ili kako ?e grb izgledat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 01, 2008, 19:57:28 » |
|
Meni je bio ljepsi onaj stari grb nego ovaj novi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #48 na: Srpanj 01, 2008, 22:24:29 » |
|
daj jeli ovo neka šala , jeste vidjeli na inter.it dresove nove, crni bez i?ega. Šta je ovo  Ma nije to novi dres  , to je još u izradi, piše ti sa strane. Zanima me jeli iko naru?ija dres priko službene stranice. Zanimam se za novi dres,pa može mi li ko re? kakva je procedura,kad to stigne i tako neke stvari. POZDRAV
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #49 na: Srpanj 02, 2008, 04:36:28 » |
|
ma kolko sam ja skuzio oko tog narucivanja, vise ti se isplati otici u milano na utakimicu i kupiti dres nego narucivati ga. odes u milanu i u minusu si nekih 30 eura.jer ti taj neki shipping dode pun *****
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|