|
fanatico
|
 |
« na: Travanj 22, 2008, 19:31:31 » |
|
ovdje bi mogli raspravljati o grbovima našeg kluba i dresovima. Koji vam je grb najdraži koji bi voljeli da bude kona?ni, pa možda i prijedloge kako bi po vama trebao izgledati. Isto tako i o dresovima. Ja ?u se za po?etak izjasniti i re?i da mi je najbolji ovaj grb iz zaglavlja stranice i ne bih ga nikad mijenjao. Ovaj jubilarni je ljep ali bi ga koristio samo ovu kalendarsku godinu. malo mi smeta to što se mjenja ?esto i zašto je promjenjen ovaj. Što se dresova ti?e volim onaj,malo retro dizajn sa kragnicama a volio bi h za sljede?u sezonu probati crno-olavi na horizontalne pruge. ovaj bijeli sa križem je bio nešto sasvim novo i osvježavaju?e a Nike- predlažem ovaj na horizomtalne pruge ali crno bijeli i sa kragnicom obavezno. Ne volim one ravno odrezane i k tome jo sa velikim dekolteom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 22, 2008, 21:23:21 » |
|
ovaj sadašnji "jubilarni" grb mi je extra a sto se dresova tice ovaj s krizom mi je uzasan a crno - plavi je standard i naravno najdraži
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 23, 2008, 14:12:48 » |
|
kada sam vidio dresove za ovu sezonu bio sam jako razo?aran ali s vremenom sam oduševljen, svi?a mi se grb, bolje nego onaj, onda taj retro mi ide na živce ali neka sad ove sezone. pa ovaj s križem mi se nikako nije svi?ao ali zavolio sam ga i kupio kad sam bio u milanu. pa fanatico što mi nismo za LP imali takve nekakve??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 23, 2008, 14:29:16 » |
|
misliš horizontalne?. Jesmo i ti su mi bili super samo to je bilo nekako tamno plabvo- plavo a ja bih klasi?no crno- plavo. Jubilarni grb mi je odli?an ali ovaj novi koji je na inter.it stranici koji je trenutno službeni mi nije ono...ne dolazi crno -plavo do izražaja na toj nekakvoj sivoj podlozi ili kakva ve? to je boja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 23, 2008, 17:20:47 » |
|
meni su najbolji ikad bili oni kad je van der meyde jos igro za inter.treca garnitura, vodoravne plavo zlatne linije..taj mi je nekakko najbolji bio, a lijepi su mi i ovi za 100 godina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 23, 2008, 18:22:29 » |
|
ovi za 100 god. su mi odlicni isto kao ovi s krizem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 23, 2008, 18:28:57 » |
|
umirem od znatiželje kakve nam je dresove nike ove sezone spremio, nadam se dobre kao što su i uobi?ajeno  šta nebi sad brzo trebali predstavit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 23, 2008, 19:13:11 » |
|
vjerojatno ?e na promociji titule biti promovirani i novi dresovi, kao prošle godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 24, 2008, 14:44:57 » |
|
e to jedva cekam..zanima me hoce li ostati onaj bijeli s krizem ili ce neki novi doci.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 24, 2008, 14:48:32 » |
|
sumnjam da ?e tog zadržati, premda bi to bila lijepa gesta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 24, 2008, 14:52:15 » |
|
lijepo bi bilo, vjerojatno bi ga oni jos malo poboljsali, a nemogu docekati da vidim dresove za novu sezonu..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 25, 2008, 08:18:41 » |
|
meni su super oni bijeli dresovi s krizem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 25, 2008, 12:00:18 » |
|
Što se grba ti?e ja glasam za ovaj sadašnji kojemu je zvijezda iznad samoga grba, jer je takav bio i prije, te mi se oduvijek najviše svi?ao. Doma?inska garnitura bi po meni trebala biti manje - više kakva je i sad. Kažem "manje - više" jer bi obvezno vratio crni donji dio, pošto mi ovaj bijeli samo narušava skladnost, a i poga?ate, crno je bilo prije, pa mi je zato priraslo srcu. Gostuju?i kit može biti kakav god, ali mi se strašno svi?a ovaj ovosezonski s križem, odnosno dijelom grba grada Milana. Baš je štosan i volio bih da ostane.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 25, 2008, 12:07:52 » |
|
ja sam za da ostane ovaj s krizem samo da nike jos poboljsa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 26, 2008, 08:57:56 » |
|
ma meni su oba dresa odli?na i a križem i crno plavi a za nove možda malo poradit na ovom crno plavom oko kragne to jedino mi se ne svi?a a osatlo je ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 28, 2008, 09:26:38 » |
|
jucer su nasi decki nosili crno plave dresove, ali sa pirelievim logom na kineskom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 06, 2008, 15:41:43 » |
|
MM izjavio da ?e gostuju?i dresovi biti boje ?okolade?!?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 06, 2008, 15:52:21 » |
|
a ništa...da vidimo pa ?emo komentirati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 06, 2008, 18:37:33 » |
|
boje cokolade??pa to nema nigdje..  .mozda se salio..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 06, 2008, 19:36:32 » |
|
NEMOJ SAMO BOJU COKOLADE NE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 07, 2008, 12:17:47 » |
|
A može li kakao?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 07, 2008, 12:44:40 » |
|
pas mater...boja cokolade na dresu,pa to je odvratno pa nisu manekeni,nogometni igracu su,cemu sad to,tkva promjena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 07, 2008, 14:33:10 » |
|
nisam se šalio, hehe zamislite super maria u tom dresu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 07, 2008, 15:19:23 » |
|
sponzor je inzistiraoi moraš popustiti, veliki je novac u igr, ai Nike-ovi dizajneri valjda znaju modu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 07, 2008, 17:37:14 » |
|
pa nije ovo manekenska revija,nego nogomet... pa ne moze sponzor inzistirati kakve ce boje biti dresovi i kako ce izgleda,to sve odlucuje uprava a sponzori i ostali su tu samo da to dizniraju i da to docaraju,a ne da nogomet pretvaraju u modnu reviju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|