Svibanj 25, 2012, 11:27:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Barcelona  (Posjeta: 4799 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Nikolo
Pocetnik
*

« Odgovor #25 na: Rujan 13, 2009, 17:01:07 »

vidim da mrziÅ¡ ... isto tako i ja ne volim inter ali ?u uvijek navijati prije za klub iz italije nego npr. za real ili man?ester  Wink
Evidentirano
p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #26 na: Rujan 13, 2009, 17:57:38 »

vidim da mrziÅ¡ ... isto tako i ja ne volim inter ali ?u uvijek navijati prije za klub iz italije nego npr. za real ili man?ester  Wink

?ekaj malo, a Å¡ta ti ono radiÅ¡ onda ovdje? Probudi se, otvori o?i i ponovo pro?itaj ime foruma i stranice i mislim da ?e ti neke stvari biti jasnije.. Ti o?ito nemaÅ¡ pametnijeg posla u životu...  SvaÅ¡ta...
Evidentirano

Io sono Interista
Nikolo
Pocetnik
*

« Odgovor #27 na: Rujan 13, 2009, 19:19:03 »

pa znam da je forum posve?en interu ali jel to zna?i da svi ?lanovi automatski moraju navijati za inter ... ako je tako onda uredu , necu vise dolaziti  Wink
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #28 na: Rujan 13, 2009, 19:26:18 »

pa znam da je forum posve?en interu ali jel to zna?i da svi ?lanovi automatski moraju navijati za inter ... ako je tako onda uredu , necu vise dolaziti  Wink
tako je Wink
Evidentirano

Sarajlija
Gost

« Odgovor #29 na: Rujan 13, 2009, 19:29:24 »

Pazi sad, inter dolazi iz Italije, ali u njemu nema nista italijansko kao sto nema ni u Barseloni jer vecina igraca dolazi iz Juzne Amerike.Taj isti inter ne daje ni 1% za reprezentaciju Italije (sto je zalosno da jedan prvak drzave nema sta da da reprezentaciji) i u ovom susretu cu da navijam za Barcelonu.

Real, Manchester, Barcelona, Arselna i inter su za mene isti klubovi jer ni jedan za Italiju nedaje nista niti reprezentacija ima ikakve koristi od njih.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #30 na: Rujan 13, 2009, 19:29:49 »

Ante  pivo pivo Thumb up
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #31 na: Rujan 13, 2009, 19:33:50 »

Pazi sad, inter dolazi iz Italije, ali u njemu nema nista italijansko kao sto nema ni u Barseloni jer vecina igraca dolazi iz Juzne Amerike.Taj isti inter ne daje ni 1% za reprezentaciju Italije (sto je zalosno da jedan prvak drzave nema sta da da reprezentaciji) i u ovom susretu cu da navijam za Barcelonu.

Real, Manchester, Barcelona, Arselna i inter su za mene isti klubovi jer ni jedan za Italiju nedaje nista niti reprezentacija ima ikakve koristi od njih.
O gdje si sine  sta ima !!  A ko ce igrat iz djubrejuventusa kad lippi dobije otkaz Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy .......daj ba Santon i Balotelli spadaju medju nejbolje mlade igrace  na svjetu imaj na umu buducnost Italije ....Ocigedno vam nije zanimljivo na vasem forumu pa dodjete vam ....
Evidentirano

Nikolo
Pocetnik
*

« Odgovor #32 na: Rujan 13, 2009, 20:07:12 »

Do?em s finom namjerom na forum a vi tako ... kompleksi na zavidnom nivou  Wink

Vozdra onda drugovi , tolerancija vam je nula bodova.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #33 na: Rujan 13, 2009, 23:14:34 »

Veca je u vas vidi se iz prilozenih postova ..meni licno ne smetas kao covjek a kao navijac tog kluba da .Ti navijaj i sudjeluj na forumu ko voli taj klub sto i ti volis a ne na  www.inter u srcu.com   pise na pocetku  OVA STRANICA JE NAMJENJENA SAMO KO VOLI INTER naravno dobrodosli su svi ne moze  se nikom zabranit al taj klub je osramotio prvo vas sve koji volite taj klub kao drugo  osramotio je naciju unazadio seriju A  .Sve najgore sto se moglo desit je napravljeno od strane juventusa  Veruj mi kluba kojem ni ime ne mogu spomenuti i druze moj vec si sam sebe pobio u prethodnom postu rekao si da neces vise dolazit dakle labilna si licnost .......FORZA INTER ....pozzz
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #34 na: Rujan 14, 2009, 00:44:04 »

da imas pravo reprezentacija je bit nogometa...onaj igrac koji nije u reprezentaciji nema sta trazit u nogometu...
slusaj po meni je bolje ne doprinosti repki igracima nego da jedan klub osramoti cijelu talijansku ligu i naciju Wink
Evidentirano

Veron_8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #35 na: Rujan 14, 2009, 00:56:35 »

da imas pravo reprezentacija je bit nogometa...onaj igrac koji nije u reprezentaciji nema sta trazit u nogometu...
slusaj po meni je bolje ne doprinosti repki igracima nego da jedan klub osramoti cijelu talijansku ligu i naciju Wink

+ 1.... Lik je s takvim komentarima samo tražio ovo Å¡ta je i dobio...kakve veze ima s i?im koji klub koliko daje reprezentativaca Huh?? Bitna je tablica Serie A...ovogodiÅ¡nja,i ona od prije godinu dana,i prije 2 godine,i prije 3 godine ...  Wink
Evidentirano

"... io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato...
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #36 na: Rujan 14, 2009, 00:57:09 »

Upravo zato je nastao Inter i odvojio se od Milana, da bi stranci mogli igrati u njemu. Taj isti Inter daje 15tak reprezentativaca diljem svijeta. Mi koji znamo zasto i od cega je INTERNAZIONALE nastao smo ponosni na to. A posto nismo Talijani tim vise nas boli neka stvar sto Inter (ne) daje talijanskoj reprezentaciji.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Rujan 14, 2009, 00:59:55 »

dali ces nas sad napast mozda i reci koliko DINAMO daje igraca hrvatskoj repki Huh?
ili mozda hajduk,varteks,zagreb Huh?
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #38 na: Rujan 14, 2009, 05:29:34 »

ma pustite glupana,imamo super važnu utakmicu sa barc i ukoliko pobjedimo svi ?e se malo poplašit i vidit da ?e inter bit dobar kandidat za lp Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Rujan 14, 2009, 12:12:01 »

Ja samo znam da je Materazzi donjeo zlato Italiji 2006 da njega nije bilo ne bi osvojili dakle suti gmizavce jedan ne znas ni sam sta pricas ...
Ti ne  znas sta znaci navijati za INTER ...
Evidentirano

adriano10
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #40 na: Rujan 14, 2009, 13:23:30 »

Bravo ADNANE dosta si mu reka staje njegov klub. ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #41 na: Rujan 14, 2009, 14:10:38 »

alo ko je dozvolio ovim baljegama da ulaze ajde imaju te vase smrdljive stranice pa tamo!!!!
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Veron_8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #42 na: Rujan 14, 2009, 14:37:34 »

Neka naÅ¡i crno-bijeli prijatelji odu na forum svog kluba, il neka si ga sami naprave pa tamo lije?e frustracije i pri?aju o su?enju i nepriznatim golovima  Wink

Vratimo se mi na Inter-Barca  Smiley 

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVkAFukpyHJaEdwIW&tmpl=coranto_cl_news

Lijepu usporedbu napravio Xavi, al Mourinho je 10 puta ve?i takti?ar trenutno od Pepa Guardiole,i taj aspekt ?e biti zanimljiv i nadam se odlu?uju?i faktor za naÅ¡u pobjedu !!  Cheesy  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava 
Evidentirano

"... io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato...
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #43 na: Rujan 14, 2009, 15:30:11 »

Kako igramo , lako moguce da ladno dobijemo barcu u srijedu!  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #44 na: Rujan 14, 2009, 17:31:09 »

.....  bez sumnje,ocekuje nas teska tekma u kojoj je svaka prognoza suvisna... pogotovo,kad Inter igra.... sigurno je da se sa Barcom ne mozemo nadigravati,samo cvrsto,borbeno muski pa sta bude.... ne usudim se ista prognozirat,obicno kad od Inter ocekujem big things zavrsi velikim debaklom...
Mou je dobio sve sta je trazio,sad je njegov red da se pokaze... pocevsi od Barce,i od ove srijede...
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #45 na: Rujan 14, 2009, 17:40:14 »

Doci ce se Barca nadigravat, ali jednostavno imam takav osjecaj da dobivaju nasi.
Sve funkcionira super sada i u velikom su naletu i po meni Barca pada.
U svakom slucaju biti ce to spektakl. Jedva cekam srijedu.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #46 na: Rujan 14, 2009, 17:45:49 »

Chivu i Stankovi? ?e biti spremni za Barcu.
Vjerojatno ?e Mourinho staviti Chivua umjesto Santona.
Uf jedva ?ekam po?etak!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #47 na: Rujan 14, 2009, 19:15:42 »

kompleksi na nivou? a ti dolazis na nas forum. KRALJ SI Wink
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #48 na: Rujan 14, 2009, 23:12:24 »

bit ce teska utakmica, nadam se da cemo odigrat zadovoljavajuce i pokazat svijetu tko smo jos jednom ove sezone!!! pozitivan rezlutat ocekujem a to je i nerjeseno u ovom trenutku!!!

----------------j.cesar-------------------

---maicon----lucio-----samuel----chivu---

-------zanetti----stankovic----motta-----

---------------sneijder-------------------

--------eto'o-----------milito------------

s klupe ce uc balotelli, muntari i treci neznam ko bi mogo mozda vieira il quaresma!!!!

ovo je mislim ono najjace sto trenutno imamo naravno jos fali cambiasso!!! nevjerujem da ce mourinho nesto novo probavat sad jedino mozda muntari od pocetka umjesto stankovica.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Lemi27
Mladi clan
**

« Odgovor #49 na: Rujan 15, 2009, 11:04:29 »

jel netko mozda ide na ovu tekmu???' ja idem pa me zanima da neidem sam, ako netko ide autom i ima mjesta, bio bi mu zahvalan Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!