|
Nikolo
|
 |
« Odgovor #25 na: Rujan 13, 2009, 17:01:07 » |
|
vidim da mrziš ... isto tako i ja ne volim inter ali ?u uvijek navijati prije za klub iz italije nego npr. za real ili man?ester 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #26 na: Rujan 13, 2009, 17:57:38 » |
|
vidim da mrziš ... isto tako i ja ne volim inter ali ?u uvijek navijati prije za klub iz italije nego npr. za real ili man?ester  ?ekaj malo, a šta ti ono radiš onda ovdje? Probudi se, otvori o?i i ponovo pro?itaj ime foruma i stranice i mislim da ?e ti neke stvari biti jasnije.. Ti o?ito nemaš pametnijeg posla u životu... Svašta...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Nikolo
|
 |
« Odgovor #27 na: Rujan 13, 2009, 19:19:03 » |
|
pa znam da je forum posve?en interu ali jel to zna?i da svi ?lanovi automatski moraju navijati za inter ... ako je tako onda uredu , necu vise dolaziti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 13, 2009, 19:26:18 » |
|
pa znam da je forum posve?en interu ali jel to zna?i da svi ?lanovi automatski moraju navijati za inter ... ako je tako onda uredu , necu vise dolaziti tako je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sarajlija
Gost
|
 |
« Odgovor #29 na: Rujan 13, 2009, 19:29:24 » |
|
Pazi sad, inter dolazi iz Italije, ali u njemu nema nista italijansko kao sto nema ni u Barseloni jer vecina igraca dolazi iz Juzne Amerike.Taj isti inter ne daje ni 1% za reprezentaciju Italije (sto je zalosno da jedan prvak drzave nema sta da da reprezentaciji) i u ovom susretu cu da navijam za Barcelonu.
Real, Manchester, Barcelona, Arselna i inter su za mene isti klubovi jer ni jedan za Italiju nedaje nista niti reprezentacija ima ikakve koristi od njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Rujan 13, 2009, 19:29:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #31 na: Rujan 13, 2009, 19:33:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nikolo
|
 |
« Odgovor #32 na: Rujan 13, 2009, 20:07:12 » |
|
Do?em s finom namjerom na forum a vi tako ... kompleksi na zavidnom nivou  Vozdra onda drugovi , tolerancija vam je nula bodova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #33 na: Rujan 13, 2009, 23:14:34 » |
|
Do?em s finom namjerom na forum a vi tako ... kompleksi na zavidnom nivou  Vozdra onda drugovi , tolerancija vam je nula bodova. Veca je u vas vidi se iz prilozenih postova ..meni licno ne smetas kao covjek a kao navijac tog kluba da .Ti navijaj i sudjeluj na forumu ko voli taj klub sto i ti volis a ne na www.inter u srcu.com pise na pocetku OVA STRANICA JE NAMJENJENA SAMO KO VOLI INTER naravno dobrodosli su svi ne moze se nikom zabranit al taj klub je osramotio prvo vas sve koji volite taj klub kao drugo osramotio je naciju unazadio seriju A .Sve najgore sto se moglo desit je napravljeno od strane juventusa Veruj mi kluba kojem ni ime ne mogu spomenuti i druze moj vec si sam sebe pobio u prethodnom postu rekao si da neces vise dolazit dakle labilna si licnost .......FORZA INTER ....pozzz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #34 na: Rujan 14, 2009, 00:44:04 » |
|
Pazi sad, inter dolazi iz Italije, ali u njemu nema nista italijansko kao sto nema ni u Barseloni jer vecina igraca dolazi iz Juzne Amerike.Taj isti inter ne daje ni 1% za reprezentaciju Italije (sto je zalosno da jedan prvak drzave nema sta da da reprezentaciji) i u ovom susretu cu da navijam za Barcelonu.
Real, Manchester, Barcelona, Arselna i inter su za mene isti klubovi jer ni jedan za Italiju nedaje nista niti reprezentacija ima ikakve koristi od njih.
da imas pravo reprezentacija je bit nogometa...onaj igrac koji nije u reprezentaciji nema sta trazit u nogometu... slusaj po meni je bolje ne doprinosti repki igracima nego da jedan klub osramoti cijelu talijansku ligu i naciju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Veron_8
|
 |
« Odgovor #35 na: Rujan 14, 2009, 00:56:35 » |
|
da imas pravo reprezentacija je bit nogometa...onaj igrac koji nije u reprezentaciji nema sta trazit u nogometu... slusaj po meni je bolje ne doprinosti repki igracima nego da jedan klub osramoti cijelu talijansku ligu i naciju  + 1.... Lik je s takvim komentarima samo tražio ovo šta je i dobio...kakve veze ima s i?im koji klub koliko daje reprezentativaca  ? Bitna je tablica Serie A...ovogodišnja,i ona od prije godinu dana,i prije 2 godine,i prije 3 godine ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"... io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato... C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #36 na: Rujan 14, 2009, 00:57:09 » |
|
Upravo zato je nastao Inter i odvojio se od Milana, da bi stranci mogli igrati u njemu. Taj isti Inter daje 15tak reprezentativaca diljem svijeta. Mi koji znamo zasto i od cega je INTERNAZIONALE nastao smo ponosni na to. A posto nismo Talijani tim vise nas boli neka stvar sto Inter (ne) daje talijanskoj reprezentaciji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #37 na: Rujan 14, 2009, 00:59:55 » |
|
dali ces nas sad napast mozda i reci koliko DINAMO daje igraca hrvatskoj repki  ili mozda hajduk,varteks,zagreb 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Rujan 14, 2009, 12:12:01 » |
|
Ja samo znam da je Materazzi donjeo zlato Italiji 2006 da njega nije bilo ne bi osvojili dakle suti gmizavce jedan ne znas ni sam sta pricas ... Ti ne znas sta znaci navijati za INTER ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
adriano10
|
 |
« Odgovor #40 na: Rujan 14, 2009, 13:23:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #41 na: Rujan 14, 2009, 14:10:38 » |
|
alo ko je dozvolio ovim baljegama da ulaze ajde imaju te vase smrdljive stranice pa tamo!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Veron_8
|
 |
« Odgovor #42 na: Rujan 14, 2009, 14:37:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"... io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato... C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #43 na: Rujan 14, 2009, 15:30:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #44 na: Rujan 14, 2009, 17:31:09 » |
|
..... bez sumnje,ocekuje nas teska tekma u kojoj je svaka prognoza suvisna... pogotovo,kad Inter igra.... sigurno je da se sa Barcom ne mozemo nadigravati,samo cvrsto,borbeno muski pa sta bude.... ne usudim se ista prognozirat,obicno kad od Inter ocekujem big things zavrsi velikim debaklom... Mou je dobio sve sta je trazio,sad je njegov red da se pokaze... pocevsi od Barce,i od ove srijede...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #45 na: Rujan 14, 2009, 17:40:14 » |
|
Doci ce se Barca nadigravat, ali jednostavno imam takav osjecaj da dobivaju nasi. Sve funkcionira super sada i u velikom su naletu i po meni Barca pada. U svakom slucaju biti ce to spektakl. Jedva cekam srijedu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #46 na: Rujan 14, 2009, 17:45:49 » |
|
Chivu i Stankovi? ?e biti spremni za Barcu. Vjerojatno ?e Mourinho staviti Chivua umjesto Santona. Uf jedva ?ekam po?etak!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #47 na: Rujan 14, 2009, 19:15:42 » |
|
Do?em s finom namjerom na forum a vi tako ... kompleksi na zavidnom nivou  Vozdra onda drugovi , tolerancija vam je nula bodova. kompleksi na nivou? a ti dolazis na nas forum. KRALJ SI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #48 na: Rujan 14, 2009, 23:12:24 » |
|
bit ce teska utakmica, nadam se da cemo odigrat zadovoljavajuce i pokazat svijetu tko smo jos jednom ove sezone!!! pozitivan rezlutat ocekujem a to je i nerjeseno u ovom trenutku!!!
----------------j.cesar-------------------
---maicon----lucio-----samuel----chivu---
-------zanetti----stankovic----motta-----
---------------sneijder-------------------
--------eto'o-----------milito------------
s klupe ce uc balotelli, muntari i treci neznam ko bi mogo mozda vieira il quaresma!!!!
ovo je mislim ono najjace sto trenutno imamo naravno jos fali cambiasso!!! nevjerujem da ce mourinho nesto novo probavat sad jedino mozda muntari od pocetka umjesto stankovica.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|