Svibanj 25, 2012, 11:20:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Cagliari  (Posjeta: 3237 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
hate
Gost

« Odgovor #75 na: Travanj 27, 2008, 10:54:35 »

ja se nadam. onda zabija  100%
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #76 na: Travanj 27, 2008, 11:27:04 »

nemogu ja uhvatiti avalu, a snaci cu se vec nekako
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #77 na: Travanj 27, 2008, 12:07:00 »

onda ?e Hernan dati jedan.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #78 na: Travanj 27, 2008, 12:22:39 »

jel prenosi još koji?
Evidentirano

srdanlujo
Gost

« Odgovor #79 na: Travanj 27, 2008, 12:23:43 »

zaÅ¡to se mu?ite s tim obnovima avalama i sli?nim. pa uzmite dreambox od nekoga tko se kod vas bavi s tim. u dbk-u se to može na?i za 150-300 kuna mjese?no (ako se ne?ete sami zafrkavati s dekodiranjem). puno novaca? ma kad uzmeÅ¡ vidiÅ¡ da je cifra smijeÅ¡na i gledaÅ¡ voljeni klub kad i kako ho?eÅ¡. i sve žive utakmice u svemiru koje postoje. mali milijun kanala sporta, filmova i svega ostalog. vrhunski talijanski komentatori a interove utakmice je najbolje gledati na sky sportu uz naÅ¡u legendu giuseppe bergomija.  jedini problem je Å¡to prvih mjesec dva dana ne?ete vidjeti sunca dok se ne otrgnete od televizije.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #80 na: Travanj 27, 2008, 13:43:15 »

približio se po?etak i pozdravljam Baca i ekipu koja sad tamo i u naÅ¡e ime bodri crno- plavu squadru.
  FOOOOOOOOOOOOOOOORZA    INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #81 na: Travanj 27, 2008, 14:52:54 »

sa sve koji nemaju prijenos.skinite sopcast, evo link za utakmicu. sop://202.190.75.149:3912/3608
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #82 na: Travanj 27, 2008, 15:51:35 »

dobro je, pobjeda  i to je najvažnije. JoÅ¡ samo tri boda u tri utakmice.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #83 na: Travanj 27, 2008, 16:05:30 »

TTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER JOS SAMO JEDNA POBJEDA I SCUDETO JE NAS
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Travanj 27, 2008, 16:07:57 »

nisam gledao utakmicu...ali bitno je da smo pobijedili
SAMO NAPRIJEDDDDD
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #85 na: Travanj 27, 2008, 16:28:21 »

TTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER JOS SAMO JEDNA POBJEDA I SCUDETO JE NAS
Ma i sa porazom od Milana (ako i Roma izgubi u gostima kod Sampdorie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #86 na: Travanj 27, 2008, 16:31:55 »

bilo bi lijepo kada bi dobili milana, no može i nerješeno
ko je gledao utakmicu? kakva je bila?
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #87 na: Travanj 27, 2008, 16:35:08 »

ha, ?uj...bitno je da smo dobili i da matemati?ki osiguramo u nedjelju scudetto, pa ne bih puno kritizirao.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #88 na: Travanj 27, 2008, 22:02:07 »

ja sam gledo drugo poluvrijeme, prvo sam se mucio naci avalu..nisu igrali ni dobro ni lose..napomenio bi da je burdisso meni bar bio solidan, valjda se dize u formi.cruz nes zabija.zanetti ko uvijek najbolji
Evidentirano
hate
Gost

« Odgovor #89 na: Travanj 27, 2008, 22:23:42 »

Ma i sa porazom od Milana (ako i Roma izgubi u gostima kod Sampdorie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istina volio bih da roma kiksa pa da osvojimo scudeto bezobzira na nas rezultat..!FORZA INTER
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #90 na: Travanj 27, 2008, 22:55:14 »

Evo, de?ki, s pobjedni?kog putovanja! Hvala svima koji su slali pozdrave na forumu ili smsovima. Oni koji su vidjeli utakmicu, vidjeli su da nije bilo jednostavno. Mislim da su bili neki naši uko?eni, kako ne bi dobili žute kartone, pa presko?ili derby u nedjelju. ?udno je, ako sam dobro primjetio, da nitko nije dobio žuti. Vjerojatno je to razlog zašto su Cagliaritani tako (relativno) lako povremeno preskakali našu sredinu. Na stadionu izgledalo nam je da je SuperMario bio izvrstan. Kakav je bio gledan preko TV-a? Kakav je bio njegov udarac, onaj na samom po?etku? A ona šansa, malo prije nego što je izašao? Naravno, fantasti?an je bio i naš Capitano: Pupi (ili Zanna, kako ga još zovu). Deki, nažalost, katastrofa. Sva publika je ve? izritirana i ne znam gdje su Manciu o?i. Ja sam se nadao da ?e dobiti žuti i biti skvalificiran u nedjelju. Uskoro šaljemo slike s putovanja.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #91 na: Travanj 27, 2008, 23:05:28 »

Evo, de?ki, s pobjedni?kog putovanja! Hvala svima koji su slali pozdrave na forumu ili smsovima. Oni koji su vidjeli utakmicu, vidjeli su da nije bilo jednostavno. Mislim da su bili neki naši uko?eni, kako ne bi dobili žute kartone, pa presko?ili derby u nedjelju. ?udno je, ako sam dobro primjetio, da nitko nije dobio žuti. Vjerojatno je to razlog zašto su Cagliaritani tako (relativno) lako povremeno preskakali našu sredinu. Na stadionu izgledalo nam je da je SuperMario bio izvrstan. Kakav je bio gledan preko TV-a? Kakav je bio njegov udarac, onaj na samom po?etku? A ona šansa, malo prije nego što je izašao? Naravno, fantasti?an je bio i naš Capitano: Pupi (ili Zanna, kako ga još zovu). Deki, nažalost, katastrofa. Sva publika je ve? izritirana i ne znam gdje su Manciu o?i. Ja sam se nadao da ?e dobiti žuti i biti skvalificiran u nedjelju. Uskoro šaljemo slike s putovanja.
drago mi je i zbog vas da je bilo pobjedni?ko putovanje. Mario je bio odli?an i taj šut je baš ga?ao ali...Ona šansa u drugom je takva da je to morao zabiti.Slažem se za Dekija i Pupija. Meni je Burdisso bio katastrofa a Chivu puno bolji kad je prešao u vezu.Cruz ništa posebno a gol ga spasio.Cambiasso je morao jednom zabiti ali ga nije slušala noga i obi?no to zabije.Vieira mi je izgledao odli?no i bio sam u pravu da on može još puno dati samo da ga malo ozljede ostave na miru i da smiri živce(a možda je i to bio razlog nervoze).Maicon odli?an u ofenzivi i morao bi to opet ?eš?e raditi kao i prije pa smo bili puno bolji.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #92 na: Travanj 27, 2008, 23:08:35 »

po meni je burdisso igrao solidnu kako on inace igra(gledo samo drugo poluvrijeme)..cruz po meni nikad neigra nes posebno..njega samo golovi spasavaju.viera se podigo u formi
Evidentirano
DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #93 na: Travanj 28, 2008, 06:49:18 »

bili smo na s.siru, bilo je super kao i uvjek uz to i pobjeda!
igra!?
kako narod kaze: "poklonjenom konju ne gleda se u zube!"
ono sto je bitno, jos samo 3 boda do scudetta!
moramo ih osvojiti protiv BBBBBBilana da radost bude veca!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #94 na: Travanj 28, 2008, 13:28:44 »

drago mi je i zbog vas koji ste iÅ¡li da je bilo sretno. Naravno da je najvažnije ta tri boda a igra viÅ¡e manje. Treba uzeti prvenstvo (i kup, zaÅ¡to ne) pa onda prvo rjeÅ¡iti sa trenerom i onda pametno u mercato.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #95 na: Travanj 28, 2008, 19:15:57 »

Utakmicu nisam gledao, jer sam bio na poslu, ali ništa zato, važno je da smo knjižili 3 boda.
Zanima me samo ovo (pa tko je gledao neka napiše): Na kojoj je poziciji igrao Stankovi??
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #96 na: Travanj 28, 2008, 19:33:41 »

deki je skoro citavu utakmicu igrao centralno iza spiceva, ali vrlo ofanzivno gotovo kao 3. napadac,
zbog toga je curilo na sredini, posebno na bokovima, a nasi su bekovi imali problema kretati naprijed,
zadnjih cca 20 min. smo igrali 4-4-2 pa je deki bio na desnom prednjem bocnom.
sve u svemu igrao je katastrofalno, ima srcanost i nista drugo
mislim da bib bilo bolje da ga nema na derby-u!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #97 na: Travanj 28, 2008, 20:10:51 »

evo tko nije gledao utakmicu najvažnijih detalja:

<a href="http://www.youtube.com/v/tBS163kpTeI&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/tBS163kpTeI&rel=1</a>
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #98 na: Travanj 28, 2008, 22:23:33 »

deki je skoro citavu utakmicu igrao centralno iza spiceva, ali vrlo ofanzivno gotovo kao 3. napadac,
zbog toga je curilo na sredini, posebno na bokovima, a nasi su bekovi imali problema kretati naprijed,
zadnjih cca 20 min. smo igrali 4-4-2 pa je deki bio na desnom prednjem bocnom.
sve u svemu igrao je katastrofalno, ima srcanost i nista drugo
mislim da bib bilo bolje da ga nema na derby-u!
vjerojatno ga i mancini drzi samo zbog te srcanosti, jer se bas vidi da nije u formi
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #99 na: Travanj 28, 2008, 22:42:25 »

Bac nam je poslao slike sa putovanja i zahvalni smo na slikama, sretnom putovanju i navijanju u naÅ¡e ime.

« Zadnja izmjena: Travanj 28, 2008, 23:03:52 od fanatico » Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!