|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 27, 2008, 10:54:35 » |
|
ja se nadam. onda zabija 100%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 27, 2008, 11:27:04 » |
|
nemogu ja uhvatiti avalu, a snaci cu se vec nekako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 27, 2008, 12:07:00 » |
|
onda ?e Hernan dati jedan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 27, 2008, 12:22:39 » |
|
jel prenosi još koji?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 27, 2008, 12:23:43 » |
|
zašto se mu?ite s tim obnovima avalama i sli?nim. pa uzmite dreambox od nekoga tko se kod vas bavi s tim. u dbk-u se to može na?i za 150-300 kuna mjese?no (ako se ne?ete sami zafrkavati s dekodiranjem). puno novaca? ma kad uzmeš vidiš da je cifra smiješna i gledaš voljeni klub kad i kako ho?eš. i sve žive utakmice u svemiru koje postoje. mali milijun kanala sporta, filmova i svega ostalog. vrhunski talijanski komentatori a interove utakmice je najbolje gledati na sky sportu uz našu legendu giuseppe bergomija. jedini problem je što prvih mjesec dva dana ne?ete vidjeti sunca dok se ne otrgnete od televizije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 27, 2008, 13:43:15 » |
|
približio se po?etak i pozdravljam Baca i ekipu koja sad tamo i u naše ime bodri crno- plavu squadru. FOOOOOOOOOOOOOOOORZA INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 27, 2008, 14:52:54 » |
|
sa sve koji nemaju prijenos.skinite sopcast, evo link za utakmicu. sop://202.190.75.149:3912/3608
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 27, 2008, 15:51:35 » |
|
dobro je, pobjeda i to je najvažnije. Još samo tri boda u tri utakmice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 27, 2008, 16:05:30 » |
|
TTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER JOS SAMO JEDNA POBJEDA I SCUDETO JE NAS
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 27, 2008, 16:07:57 » |
|
nisam gledao utakmicu...ali bitno je da smo pobijedili SAMO NAPRIJEDDDDD
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 27, 2008, 16:28:21 » |
|
TTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE OLE OLE OLE INTER INTER JOS SAMO JEDNA POBJEDA I SCUDETO JE NAS
Ma i sa porazom od Milana (ako i Roma izgubi u gostima kod Sampdorie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 27, 2008, 16:31:55 » |
|
bilo bi lijepo kada bi dobili milana, no može i nerješeno ko je gledao utakmicu? kakva je bila?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 27, 2008, 16:35:08 » |
|
ha, ?uj...bitno je da smo dobili i da matemati?ki osiguramo u nedjelju scudetto, pa ne bih puno kritizirao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 27, 2008, 22:02:07 » |
|
ja sam gledo drugo poluvrijeme, prvo sam se mucio naci avalu..nisu igrali ni dobro ni lose..napomenio bi da je burdisso meni bar bio solidan, valjda se dize u formi.cruz nes zabija.zanetti ko uvijek najbolji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 27, 2008, 22:23:42 » |
|
Ma i sa porazom od Milana (ako i Roma izgubi u gostima kod Sampdorie) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istina volio bih da roma kiksa pa da osvojimo scudeto bezobzira na nas rezultat..!FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 27, 2008, 22:55:14 » |
|
Evo, de?ki, s pobjedni?kog putovanja! Hvala svima koji su slali pozdrave na forumu ili smsovima. Oni koji su vidjeli utakmicu, vidjeli su da nije bilo jednostavno. Mislim da su bili neki naši uko?eni, kako ne bi dobili žute kartone, pa presko?ili derby u nedjelju. ?udno je, ako sam dobro primjetio, da nitko nije dobio žuti. Vjerojatno je to razlog zašto su Cagliaritani tako (relativno) lako povremeno preskakali našu sredinu. Na stadionu izgledalo nam je da je SuperMario bio izvrstan. Kakav je bio gledan preko TV-a? Kakav je bio njegov udarac, onaj na samom po?etku? A ona šansa, malo prije nego što je izašao? Naravno, fantasti?an je bio i naš Capitano: Pupi (ili Zanna, kako ga još zovu). Deki, nažalost, katastrofa. Sva publika je ve? izritirana i ne znam gdje su Manciu o?i. Ja sam se nadao da ?e dobiti žuti i biti skvalificiran u nedjelju. Uskoro šaljemo slike s putovanja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 27, 2008, 23:05:28 » |
|
Evo, de?ki, s pobjedni?kog putovanja! Hvala svima koji su slali pozdrave na forumu ili smsovima. Oni koji su vidjeli utakmicu, vidjeli su da nije bilo jednostavno. Mislim da su bili neki naši uko?eni, kako ne bi dobili žute kartone, pa presko?ili derby u nedjelju. ?udno je, ako sam dobro primjetio, da nitko nije dobio žuti. Vjerojatno je to razlog zašto su Cagliaritani tako (relativno) lako povremeno preskakali našu sredinu. Na stadionu izgledalo nam je da je SuperMario bio izvrstan. Kakav je bio gledan preko TV-a? Kakav je bio njegov udarac, onaj na samom po?etku? A ona šansa, malo prije nego što je izašao? Naravno, fantasti?an je bio i naš Capitano: Pupi (ili Zanna, kako ga još zovu). Deki, nažalost, katastrofa. Sva publika je ve? izritirana i ne znam gdje su Manciu o?i. Ja sam se nadao da ?e dobiti žuti i biti skvalificiran u nedjelju. Uskoro šaljemo slike s putovanja.
drago mi je i zbog vas da je bilo pobjedni?ko putovanje. Mario je bio odli?an i taj šut je baš ga?ao ali...Ona šansa u drugom je takva da je to morao zabiti.Slažem se za Dekija i Pupija. Meni je Burdisso bio katastrofa a Chivu puno bolji kad je prešao u vezu.Cruz ništa posebno a gol ga spasio.Cambiasso je morao jednom zabiti ali ga nije slušala noga i obi?no to zabije.Vieira mi je izgledao odli?no i bio sam u pravu da on može još puno dati samo da ga malo ozljede ostave na miru i da smiri živce(a možda je i to bio razlog nervoze).Maicon odli?an u ofenzivi i morao bi to opet ?eš?e raditi kao i prije pa smo bili puno bolji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 27, 2008, 23:08:35 » |
|
po meni je burdisso igrao solidnu kako on inace igra(gledo samo drugo poluvrijeme)..cruz po meni nikad neigra nes posebno..njega samo golovi spasavaju.viera se podigo u formi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 28, 2008, 06:49:18 » |
|
bili smo na s.siru, bilo je super kao i uvjek uz to i pobjeda! igra!? kako narod kaze: "poklonjenom konju ne gleda se u zube!" ono sto je bitno, jos samo 3 boda do scudetta! moramo ih osvojiti protiv BBBBBBilana da radost bude veca!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 28, 2008, 13:28:44 » |
|
drago mi je i zbog vas koji ste išli da je bilo sretno. Naravno da je najvažnije ta tri boda a igra više manje. Treba uzeti prvenstvo (i kup, zašto ne) pa onda prvo rješiti sa trenerom i onda pametno u mercato.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 28, 2008, 19:15:57 » |
|
Utakmicu nisam gledao, jer sam bio na poslu, ali ništa zato, važno je da smo knjižili 3 boda. Zanima me samo ovo (pa tko je gledao neka napiše): Na kojoj je poziciji igrao Stankovi??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #96 na: Travanj 28, 2008, 19:33:41 » |
|
deki je skoro citavu utakmicu igrao centralno iza spiceva, ali vrlo ofanzivno gotovo kao 3. napadac, zbog toga je curilo na sredini, posebno na bokovima, a nasi su bekovi imali problema kretati naprijed, zadnjih cca 20 min. smo igrali 4-4-2 pa je deki bio na desnom prednjem bocnom. sve u svemu igrao je katastrofalno, ima srcanost i nista drugo mislim da bib bilo bolje da ga nema na derby-u!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #98 na: Travanj 28, 2008, 22:23:33 » |
|
deki je skoro citavu utakmicu igrao centralno iza spiceva, ali vrlo ofanzivno gotovo kao 3. napadac, zbog toga je curilo na sredini, posebno na bokovima, a nasi su bekovi imali problema kretati naprijed, zadnjih cca 20 min. smo igrali 4-4-2 pa je deki bio na desnom prednjem bocnom. sve u svemu igrao je katastrofalno, ima srcanost i nista drugo mislim da bib bilo bolje da ga nema na derby-u!
vjerojatno ga i mancini drzi samo zbog te srcanosti, jer se bas vidi da nije u formi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|