Svibanj 25, 2012, 11:00:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Treba li Cassano do?i u Inter?  (Glasanje završeno: Svibanj 01, 2008, 19:11:32 )
DA - 7 (43.8%)
NE - 9 (56.3%)
Ukupno glasaèa: 11

Str: 1 2 [3] 4 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: TREBA LI CASSANO DOCI U INTER  (Posjeta: 4749 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #50 na: Listopad 25, 2008, 17:52:25 »

neee definitivno nam netreba,gdje je god igrao napravio je glupost,takav nam igrac netreba.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #51 na: Studeni 12, 2008, 23:22:00 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/antonio-cassano-spavao-sam-s-oko-700-djevojaka/88611/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #52 na: Studeni 12, 2008, 23:42:00 »

fali njemu puno toga u glavi.
Evidentirano

ibrakadabra8
Gost

« Odgovor #53 na: Veljaa 12, 2009, 01:52:56 »

Malo su nam Adrijano i Baloteli jos nam treba ta budaletina
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #54 na: Veljaa 12, 2009, 07:41:45 »

Grin Grin
Evidentirano

zoki vkci
Pocetnik
*

« Odgovor #55 na: Oujak 30, 2009, 11:42:06 »

Ma kakav Cassano ljudi sta je taj igrac pokazao od nogometa,nebi ga Real poterao da nesto valja ma dajte....stvarno jos nam ta budaletina treba... moze samo migat Murinju kad smo igrali u kupu al nedaj Boze da ga ovaj dovede....
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #56 na: Oujak 30, 2009, 16:21:16 »

ode on u jube, ako sam dobro ?uo
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #57 na: Oujak 30, 2009, 17:04:28 »

ode on u jube, ako sam dobro ?uo
Neka on ide u Jube, a nama neka do?e Diego i svi sretni
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #58 na: Oujak 30, 2009, 17:23:20 »

Diego ?e u Jubentus.
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #59 na: Oujak 30, 2009, 17:36:18 »

Diego ?e u Jubentus.
Sorry offtopic...
Ako misliš na novinarska naklapanja za Diega, daleko je to od realizacije.
Zadnju takvu vijest da se je Diego ve? dogovorio sa Jubentusom je plasirao TUTTOSPORT, sportski dnevnik iz Torina u kojem je dnevno 5 strana o Jubentusu, 3 o Torinu, a o ostalim klubovima po pola stranice, pa ti sam zaklju?i...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #60 na: Travanj 23, 2009, 23:24:44 »

Casano je vecears odigrao za 10 svaka cast momku ja mislim da ga Burdiso sanja i sad  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #61 na: Travanj 23, 2009, 23:32:40 »

Ja sam za ako je cijena do 15 mil eura. Po ra?unici u kojoj ?e Mourinho tražiti vrhunsku desetku i stopera(tako se bar svi nadamo) ne znam odakle para da se kupi napada? za 30 mil.

Nego, ima li Cassano nekakvih mrlja, tj. je li u?ino nešto kompromitiraju?e što mu Interovi navija?i zamjeraju?
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #62 na: Travanj 23, 2009, 23:49:09 »

Ja sam za ako je cijena do 15 mil eura. Po ra?unici u kojoj ?e Mourinho tražiti vrhunsku desetku i stopera(tako se bar svi nadamo) ne znam odakle para da se kupi napada? za 30 mil.

Nego, ima li Cassano nekakvih mrlja, tj. je li u?ino nešto kompromitiraju?e što mu Interovi navija?i zamjeraju?

Koliko ja znam nije,dok su ga Å¡upirali iz Reala,(zaÅ¡to si je sam kriv),nitko u Evropi nije htio kupiti,zbog njegove nezgodne naravi,(?ak ni maminjo Grin Grin Grin)iako je cijena bila mizerna, SAMP je uÅ¡la u rizik i ?ovjek se smirio ,igrao ?ak  i na euru i pruža igre ravne njegovom talentu,a u najboljim je godinama,nepunih 27...  http://www.weltfussball.de/spieler_profil/antonio-cassano/2/
Dobro si rekao,sve ovisi o visini odštete....
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #63 na: Travanj 23, 2009, 23:59:30 »

Kako se on i mourinho slažu nebi me ?udilo da je ve? potpiso s interom
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Forza
Super clan

« Odgovor #64 na: Travanj 24, 2009, 13:05:55 »

Hvala Adnane na podrÅ¡ci, a za avatar sad se sjetih, slikao sam se pred utakmicu villareal-inter koju smo nazalost izgubili i ispali iz lp, znaci ovo sam ja sa 16god. A na stranici definitivno ostajem, najbolji ste na balkanu, prije sam bio na interfanclub, ali ta je stranica znatno oslabila. Takoder ako ikad ikakva financijska pomoc bude trebala stranici, rado bih pomogao. SAMO SE NEMOJTE UGASIT !!!  I da sto se tice cassana, doveo bih ga, ma bio bi nam dobar za talijansku ligu, i atmosferu bi drzao u utakmicama sa slabijim klubovima, a u sampdori nema veliku placu, pa i nebi nas puno izasao ugovor za njega. Uostalom ako niste znali, svaku malo jacu utakmicu lige prvaka cassano i rossi (prvak u motorizmu) su na tribinama. Nije sve ni u trofejima, treba imat 'ludih' igraca u klubu.  Wink
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #65 na: Travanj 24, 2009, 14:46:51 »

Hvala za pohvale stranici i svakako nam ostani. Što se same teme ti?e bio sam uvjek protiv dovo?enja Cassana (mada je provjereni interista) jer je malo problemati?nog karaktera i vladanja, dok nogometno znanje nikad nije bilo upitno. Polako mijenjam mišljenje ako taj transfer nebi puno koštao.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #66 na: Travanj 24, 2009, 14:48:49 »

I ja isto, iako ne moze on cijelu utakmicu briljirat. Siguran sam da se bas ne zalaze previse na treninzima. A to bi u onim najvecim utakmicama moglo bit presudno, da ti taj poluspic fizicki zakaze mislim.

Jebi ga, da se zalaze bio bi Maradona... Ne moze i ovce i novce.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Forza
Super clan

« Odgovor #67 na: Travanj 24, 2009, 17:32:38 »

Benzema bi bio najbolji izbor, pravo podsjeca na ronalda iz najboljih dana, oni prodori kroz sredinu, i udarac sa obe noge.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #68 na: Travanj 24, 2009, 19:23:29 »

ja ne vjerujem da vas(fanatico me razo?arao :'( ) je kupio jer je burdissa u?ino smiješnim, a sad mi recite ko tog idiota nije u?inio smiješnim???
nikako nisam za njegovo dovo?enje, nikada mi nije bio dobar nogometaš, samo bi sranja radio i uistinu mislim da je nepotreban, onda se onako ka?it s cambiassom
a sad pri?ate o njegovom odnosu s mourinhom, kažete da vas ne ?udi ako je ve? potpisao, pa onda bi ve? davno igrao kod nas, jer on i mancio su nešto žestoko mutili
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #69 na: Travanj 25, 2009, 04:35:56 »

http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=121140

Dio ?lanka o Cassanu je i izvještaj velikog Scarpinija... Inter zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2009, 04:42:52 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #70 na: Travanj 25, 2009, 11:36:14 »

Ljep text El Chucu kao prva opcija volio bi da dodje Villa al naravno za manje pare A ne bi imao nista protiv da dodje Casano 1982 godiste sto znaci Najbolje godine u nogometu kad se sve sagleda a kao drugo talijan je Bio bi dobar u tandemu sa Ibrahimovicem Ne verujem da ce ibra otic igdje prije ugovora Tak da bi moja zelja bola da dodje Casano vidi se da je i Mourinhu taj igrac drag i mislim da smo u odnosu na druge u velikoj prednosti za Casana tj njegovo dovodjenje .

« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2009, 11:38:07 od Adnan Tuzla » Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #71 na: Travanj 25, 2009, 13:34:35 »

Sada kada se smirio je odli?an i volio bi ga vidjeti kod nas, ali koliko znam od prije i on je kratak na fitilju. A ova ljubav sa trenerom, jedna pizdarija i ljubav puca.
Ali kako sada stvari stoje ja sam ZA, još jedan Talijan u ekipi je veliki plus za Inter
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #72 na: Travanj 25, 2009, 13:41:49 »

i to talijan koji dobro igra...sad protiv nas je stvarno dobro odigrao
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #73 na: Travanj 25, 2009, 13:58:22 »

http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=121140

Dio ?lanka o Cassanu je i izvještaj velikog Scarpinija... Inter zastava

?lanak koji mi je navukao osmjeh na lice. Aguero, Tevez, Cassano...To su 3 od mojih 5 potencijalnih želja.

Jedino mi nije baš jasan ovaj dio u vezi Milita. PA vra?a se Aquafresca, njemu treba dati priliku da bude ovaj zamjenski prvi napada? što se spominje u ?lanku.

Ibrahimovi?, Balloteli, Tevez, Aquafresca....To je moj napada snova. Iako i Cassano umjesto Teveza je jednako dobra investicija.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #74 na: Travanj 25, 2009, 17:12:53 »

?lanak koji mi je navukao osmjeh na lice. Aguero, Tevez, Cassano...To su 3 od mojih 5 potencijalnih želja.

Jedino mi nije baš jasan ovaj dio u vezi Milita. PA vra?a se Aquafresca, njemu treba dati priliku da bude ovaj zamjenski prvi napada? što se spominje u ?lanku.

Ibrahimovi?, Balloteli, Tevez, Aquafresca....To je moj napada snova. Iako i Cassano umjesto Teveza je jednako dobra investicija.
slažem se
Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!