|
Joža
|
 |
« Odgovor #50 na: Listopad 25, 2008, 17:52:25 » |
|
neee definitivno nam netreba,gdje je god igrao napravio je glupost,takav nam igrac netreba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #51 na: Studeni 12, 2008, 23:22:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #52 na: Studeni 12, 2008, 23:42:00 » |
|
fali njemu puno toga u glavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ibrakadabra8
Gost
|
 |
« Odgovor #53 na: Veljaa 12, 2009, 01:52:56 » |
|
Malo su nam Adrijano i Baloteli jos nam treba ta budaletina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #54 na: Veljaa 12, 2009, 07:41:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoki vkci
|
 |
« Odgovor #55 na: Oujak 30, 2009, 11:42:06 » |
|
Ma kakav Cassano ljudi sta je taj igrac pokazao od nogometa,nebi ga Real poterao da nesto valja ma dajte....stvarno jos nam ta budaletina treba... moze samo migat Murinju kad smo igrali u kupu al nedaj Boze da ga ovaj dovede....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #56 na: Oujak 30, 2009, 16:21:16 » |
|
ode on u jube, ako sam dobro ?uo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #57 na: Oujak 30, 2009, 17:04:28 » |
|
ode on u jube, ako sam dobro ?uo
Neka on ide u Jube, a nama neka do?e Diego i svi sretni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #58 na: Oujak 30, 2009, 17:23:20 » |
|
Diego ?e u Jubentus.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #59 na: Oujak 30, 2009, 17:36:18 » |
|
Diego ?e u Jubentus.
Sorry offtopic... Ako misliš na novinarska naklapanja za Diega, daleko je to od realizacije. Zadnju takvu vijest da se je Diego ve? dogovorio sa Jubentusom je plasirao TUTTOSPORT, sportski dnevnik iz Torina u kojem je dnevno 5 strana o Jubentusu, 3 o Torinu, a o ostalim klubovima po pola stranice, pa ti sam zaklju?i...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #60 na: Travanj 23, 2009, 23:24:44 » |
|
Casano je vecears odigrao za 10 svaka cast momku ja mislim da ga Burdiso sanja i sad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #61 na: Travanj 23, 2009, 23:32:40 » |
|
Ja sam za ako je cijena do 15 mil eura. Po ra?unici u kojoj ?e Mourinho tražiti vrhunsku desetku i stopera(tako se bar svi nadamo) ne znam odakle para da se kupi napada? za 30 mil.
Nego, ima li Cassano nekakvih mrlja, tj. je li u?ino nešto kompromitiraju?e što mu Interovi navija?i zamjeraju?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #62 na: Travanj 23, 2009, 23:49:09 » |
|
Ja sam za ako je cijena do 15 mil eura. Po ra?unici u kojoj ?e Mourinho tražiti vrhunsku desetku i stopera(tako se bar svi nadamo) ne znam odakle para da se kupi napada? za 30 mil.
Nego, ima li Cassano nekakvih mrlja, tj. je li u?ino nešto kompromitiraju?e što mu Interovi navija?i zamjeraju?
Koliko ja znam nije,dok su ga šupirali iz Reala,(zašto si je sam kriv),nitko u Evropi nije htio kupiti,zbog njegove nezgodne naravi,(?ak ni maminjo  )iako je cijena bila mizerna, SAMP je ušla u rizik i ?ovjek se smirio ,igrao ?ak i na euru i pruža igre ravne njegovom talentu,a u najboljim je godinama,nepunih 27... http://www.weltfussball.de/spieler_profil/antonio-cassano/2/Dobro si rekao,sve ovisi o visini odštete....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 23, 2009, 23:59:30 » |
|
Kako se on i mourinho slažu nebi me ?udilo da je ve? potpiso s interom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 24, 2009, 13:05:55 » |
|
Hvala Adnane na podršci, a za avatar sad se sjetih, slikao sam se pred utakmicu villareal-inter koju smo nazalost izgubili i ispali iz lp, znaci ovo sam ja sa 16god. A na stranici definitivno ostajem, najbolji ste na balkanu, prije sam bio na interfanclub, ali ta je stranica znatno oslabila. Takoder ako ikad ikakva financijska pomoc bude trebala stranici, rado bih pomogao. SAMO SE NEMOJTE UGASIT !!! I da sto se tice cassana, doveo bih ga, ma bio bi nam dobar za talijansku ligu, i atmosferu bi drzao u utakmicama sa slabijim klubovima, a u sampdori nema veliku placu, pa i nebi nas puno izasao ugovor za njega. Uostalom ako niste znali, svaku malo jacu utakmicu lige prvaka cassano i rossi (prvak u motorizmu) su na tribinama. Nije sve ni u trofejima, treba imat 'ludih' igraca u klubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 24, 2009, 14:46:51 » |
|
Hvala za pohvale stranici i svakako nam ostani. Što se same teme ti?e bio sam uvjek protiv dovo?enja Cassana (mada je provjereni interista) jer je malo problemati?nog karaktera i vladanja, dok nogometno znanje nikad nije bilo upitno. Polako mijenjam mišljenje ako taj transfer nebi puno koštao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 24, 2009, 14:48:49 » |
|
I ja isto, iako ne moze on cijelu utakmicu briljirat. Siguran sam da se bas ne zalaze previse na treninzima. A to bi u onim najvecim utakmicama moglo bit presudno, da ti taj poluspic fizicki zakaze mislim.
Jebi ga, da se zalaze bio bi Maradona... Ne moze i ovce i novce.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #67 na: Travanj 24, 2009, 17:32:38 » |
|
Benzema bi bio najbolji izbor, pravo podsjeca na ronalda iz najboljih dana, oni prodori kroz sredinu, i udarac sa obe noge.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #68 na: Travanj 24, 2009, 19:23:29 » |
|
ja ne vjerujem da vas(fanatico me razo?arao :'( ) je kupio jer je burdissa u?ino smiješnim, a sad mi recite ko tog idiota nije u?inio smiješnim??? nikako nisam za njegovo dovo?enje, nikada mi nije bio dobar nogometaš, samo bi sranja radio i uistinu mislim da je nepotreban, onda se onako ka?it s cambiassom a sad pri?ate o njegovom odnosu s mourinhom, kažete da vas ne ?udi ako je ve? potpisao, pa onda bi ve? davno igrao kod nas, jer on i mancio su nešto žestoko mutili
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #70 na: Travanj 25, 2009, 11:36:14 » |
|
Ljep text El Chucu kao prva opcija volio bi da dodje Villa al naravno za manje pare A ne bi imao nista protiv da dodje Casano 1982 godiste sto znaci Najbolje godine u nogometu kad se sve sagleda a kao drugo talijan je Bio bi dobar u tandemu sa Ibrahimovicem Ne verujem da ce ibra otic igdje prije ugovora Tak da bi moja zelja bola da dodje Casano vidi se da je i Mourinhu taj igrac drag i mislim da smo u odnosu na druge u velikoj prednosti za Casana tj njegovo dovodjenje .
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2009, 11:38:07 od Adnan Tuzla »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #71 na: Travanj 25, 2009, 13:34:35 » |
|
Sada kada se smirio je odli?an i volio bi ga vidjeti kod nas, ali koliko znam od prije i on je kratak na fitilju. A ova ljubav sa trenerom, jedna pizdarija i ljubav puca. Ali kako sada stvari stoje ja sam ZA, još jedan Talijan u ekipi je veliki plus za Inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #72 na: Travanj 25, 2009, 13:41:49 » |
|
i to talijan koji dobro igra...sad protiv nas je stvarno dobro odigrao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #73 na: Travanj 25, 2009, 13:58:22 » |
|
?lanak koji mi je navukao osmjeh na lice. Aguero, Tevez, Cassano...To su 3 od mojih 5 potencijalnih želja. Jedino mi nije baš jasan ovaj dio u vezi Milita. PA vra?a se Aquafresca, njemu treba dati priliku da bude ovaj zamjenski prvi napada? što se spominje u ?lanku. Ibrahimovi?, Balloteli, Tevez, Aquafresca....To je moj napada snova. Iako i Cassano umjesto Teveza je jednako dobra investicija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #74 na: Travanj 25, 2009, 17:12:53 » |
|
?lanak koji mi je navukao osmjeh na lice. Aguero, Tevez, Cassano...To su 3 od mojih 5 potencijalnih želja.
Jedino mi nije baš jasan ovaj dio u vezi Milita. PA vra?a se Aquafresca, njemu treba dati priliku da bude ovaj zamjenski prvi napada? što se spominje u ?lanku.
Ibrahimovi?, Balloteli, Tevez, Aquafresca....To je moj napada snova. Iako i Cassano umjesto Teveza je jednako dobra investicija.
slažem se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|