|
Adnan
|
 |
« na: Kolovoz 23, 2009, 21:53:13 » |
|
Najveci gradski derbi na svjetu MILAN vs INTER sta reci vise o tome kada svi znamo reci su ispisane .... Idemo po pobjedu FORZA INTER.....  
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 23, 2009, 22:11:59 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 23, 2009, 22:00:15 » |
|
Narvno da idemo po pobjedu.idemo se iskupiti za ovu sramotu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 23, 2009, 22:03:20 » |
|
kad smo kod derbija.dali ?e tko prenositi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Kolovoz 23, 2009, 22:07:54 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 23, 2009, 22:09:02 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #4 na: Kolovoz 23, 2009, 22:10:56 » |
|
bio sam na stranicama hrt oni neprenose
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #5 na: Kolovoz 23, 2009, 22:39:47 » |
|
evo da ne radim copy/paste svih 100 utakmica na Meazzi kao gosti , stavit ?u samo kako stojimo snjima:
Totale partite disputate: 100 Vittorie: 36 - Pareggi: 28 - Sconfitte: 36 Gol Fatti: 136 - Gol Subiti: 133
i na ovu utakmicu tipujem X...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Kolovoz 23, 2009, 22:44:59 » |
|
Bolje i to nego poraz, dok se malo ne zalaufamo. Treba biti strplji a ne na svaku utakmicu davati generalnu ocjenu. Polako prijatelji...još 37 kola imamo odigrati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Kolovoz 23, 2009, 22:51:48 » |
|
sezona je tek pocela...volio bi da odmah na pocetku dobijemo milan,ali zadovoljan sam i X-om
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #8 na: Kolovoz 23, 2009, 23:58:37 » |
|
milan je trenutno za nijansu jaci i poletniji!!! ronaldinho igra savrseno a pato je puno bolji od eto'oa.... jedino bi milito mogao da bude prevaga..... nadam se nekim promjenama u timu kao santonu u prvi tim, pa materazzi daleko od prvog tima.... ---------------cesar-------------------
--maicon----samuel----chivu----santon---
--------zanetti----motta-----muntari--------
---------------stankovic-------------------
---------balotelli--------milito---------------
ovo su nam trenutno najbolji bekovi, stoperski par se pokazao prosle sezone kao savrsen, milana su prosle godine ubili ova dvojica!!! zanetti u vezi je korisniji, motta je tu a izmedju muntarija i vieira sam prije za muntarija a vieira nek udje ako trebali stizat rezlutat jer opet ima nesto i u glavi !! stankovic je uvijek protiv milana odlican..... milito je starsan a balotelli je definitivno bolji igrac od eto'oa!!! eto'o quaresma i mancini nek cekaju priliku s klupe i sneijder ako bog da dodje!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Kolovoz 24, 2009, 00:01:51 » |
|
sezona je tek pocela...volio bi da odmah na pocetku dobijemo milan,ali zadovoljan sam i X-om
ma u derbiju nebi bio zadovoljan s x-om nema sanse. @goca_flash jer nije malo prerano za postavu, tek je prva tekma prosla, ti vec za drugu postavljas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 24, 2009, 01:08:03 » |
|
Nikad zadovoljan s nerijesenim. Treba pobjeda! A da je Balotelli bolji igrac od Eto´oa. Ne slazem se ni mrvicu. Ja bih igrao opet ko danas, samo na mjestu Materazzija Samuel, Chivu ili Cordoba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Kolovoz 24, 2009, 01:51:07 » |
|
Nikad zadovoljan s nerijesenim. Treba pobjeda! A da je Balotelli bolji igrac od Eto´oa. Ne slazem se ni mrvicu. Ja bih igrao opet ko danas, samo na mjestu Materazzija Samuel, Chivu ili Cordoba.
Eto spada medju top 5 najbolji napadaca na svjet ..Smjesno je tak nes reci za Ettoa ali et svako ima svoju tacku gledanja.....Ja sam da Etto igra svaku tekmu od 1 min do zadnje ,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #12 na: Kolovoz 24, 2009, 12:42:34 » |
|
ja nisam zadovoljan x-om jos posle prwe utakmice i remija swaki derbi se ide na pobjedu i tako ce bit i ovog puta eto o obawezno da igra .samo pobjeda FORZZA RAGAZZI!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #13 na: Kolovoz 24, 2009, 12:54:54 » |
|
Pobjeda i samo pobjeda,FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #14 na: Kolovoz 24, 2009, 15:01:09 » |
|
mislim da bi mogli pobjedit ali stvarno decki treba gledat realno svi ocekujemo pobjedu, ali ni nama a pogotovo njima nisu bile odlicne pripreme ali ili minimalna pobjeda bbilana ili intera ali ocekujem da ce bit x...ali nadam se pobjedi INTERA ono ddd  FORZA INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #15 na: Kolovoz 24, 2009, 15:13:51 » |
|
ma najbolje s 3 napadaca Eto Milito Balotelli vezni Zanetti, Cambiaso(ako se oporavi, ako ne onda Stankovic), Motta Maicon Lucio Samuel Santon
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 24, 2009, 17:03:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 24, 2009, 18:11:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #18 na: Kolovoz 24, 2009, 18:42:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Kolovoz 24, 2009, 19:24:24 » |
|
nije me dugo bilo al u ovih par postova vidim da je goca najveci komicar ovdje, mislim kakav bilan??? nece LP izborit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Kolovoz 24, 2009, 19:28:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #21 na: Kolovoz 24, 2009, 20:34:31 » |
|
extra bi bilo da se cambi oporawi znali neko nesto o tome koliko ce pauzirat treba nam takaw igrac pogotvo u derbiju???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #22 na: Kolovoz 24, 2009, 20:39:19 » |
|
extra bi bilo da se cambi oporawi znali neko nesto o tome koliko ce pauzirat treba nam takaw igrac pogotvo u derbiju???
Ma koji oporavak, nema cambiassa bar 2 mjeseca..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #23 na: Kolovoz 24, 2009, 20:39:41 » |
|
Nema ga ak se ne varam oko 4 mjeseca al opet me nemoj drzat za rjec Mozda vise i manje Uglavnom sigurno ga nema u derbyu nazalost ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #24 na: Kolovoz 24, 2009, 20:44:54 » |
|
Nema ga ak se ne varam oko 4 mjeseca al opet me nemoj drzat za rjec Mozda vise i manje Uglavnom sigurno ga nema u derbyu nazalost ...
Da, minimalno dva mjeseca, a moglo b biti i puno više, nažalost.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|