|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Studeni 26, 2008, 22:59:15 » |
|
ljudi moji sto se doga?a s curva nord njih koda i nema nista se necuju nema njihove potpore......stvarno su me razocarali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #26 na: Studeni 26, 2008, 23:34:30 » |
|
istina hate, navija?i su nam u velikoj krizi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #27 na: Studeni 26, 2008, 23:37:03 » |
|
istina hate, navija?i su nam u velikoj krizi.  koda i igra?i i navija?i znaju da ništa od LP ni ove godine pa smo se pretplatili samo za prvenstvo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #28 na: Studeni 26, 2008, 23:40:46 » |
|
stvarno neznam zasto? protiv juventusa nije ih se dalo cut dobro bili smo blizu juventina uni su fakat urlali...pa mozda zato...ali danas su ih grci rasturili. jako su me razocarali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #29 na: Studeni 26, 2008, 23:42:09 » |
|
nema to veze nisu niti u prvenstvu na nivou i nadglasani smo kod ku?e i od Bologne, Genove, Juvenusa a ovo ve?eras niti da ne spominjem.A što se ti?e prioriteta meni je prvenstvo i ove godine prioritet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #30 na: Studeni 26, 2008, 23:43:20 » |
|
pa ja protiv juvea nisam ?uo ni sebe a kamoli juventine,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #31 na: Studeni 26, 2008, 23:48:33 » |
|
drago mi je to cuti jer sam to i mislio da oni navijaju samo ih ja necujem od ovih debila sto vicu juve juve odi u lidl pa si kupi juve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #32 na: Studeni 26, 2008, 23:52:13 » |
|
imam još snimku kada je Muntari izlazio protiv jevea isto je bio j.b.?ki aplauz...
http://www.youtube.com/v/i6QxUZO6cvc&rel=1p.s. to je snimano sa drugog prstena ,da nebi bilo zabune kod nekih 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2008, 00:08:44 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #33 na: Studeni 27, 2008, 02:13:29 » |
|
stvarno neznam zasto? protiv juventusa nije ih se dalo cut dobro bili smo blizu juventina uni su fakat urlali...pa mozda zato...ali danas su ih grci rasturili. jako su me razocarali
To ti i nije baš teško za objasnit ustvari vrlo je jednostavno.Glavni problem ti je masa.Kod manjeg broja ljudi lakše je upravljat navijanjem,svi su složniji, kompaktniji i baš zato što su u manjem broju više se trude. Imaš vo?u navijanja koji dirigira navija?ima,e sad razlika je upravljat s 5000ljudi nego sa 20000.Uzmi u obzir i tko ide pretežito na gostovanja(uigrana ekipa kojima je navijanje posao). primjer u praksi ti je engleska-hrvatska.Na maksimiru su nas englezi ubili navijanjem,a na wemblyu smo mi njih(omjer nas i njih 2000:80000) upravo zbog lakšeg upravljanja manjom grupom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #34 na: Studeni 27, 2008, 09:41:02 » |
|
far-pes, slozio bih se s tobom. No, na TV-u nisu Juventini nadglasali vas Interovce na stadionu. Navijanje je bilo odlicno! Sinoc pak nije! Nije ni bilo ljudi, pa se zato nisu mogli ni cut. Ima nekoliko razloga: U Italiji nije praksa ici na utamice u sred tjedna pa zato nema puno navijaca. Ljudi tamo rade, za razliku od nas. Osim kada se radi o nekom velikom protivniku ili kasnijoj fazi LP. A pogotovo sinoc. Ne bas atraktivan protivnik za navijaca Intera, utakmica s Juventusom cetiri dana prije, a s Napolijem tri dana kasnije. Nisu momci koji idu na Nord bas milijunasi. Sam Mourinho je to rekao nakon utakmice sinoc. U kupu dodje 5-6 tisuca ljudi na bilo koji stadion. Da, to je najmanje atraktivno natjecanje zbog prakse koristenja rezervnih postava i uvrijezenog misljenja inferiornog trofeja kreiranog od medija i naravno malih premija (samim time trofje nije vazan), ali sam siguran da se igra vikendom da bi bilo 20-tak tisuca ljudi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #35 na: Studeni 27, 2008, 14:30:41 » |
|
Prijatelji, pisao sam u više navrata o navijanju zadnje vrijeme. Za razliku od prijašnjih godina ono je jako loše. Nemojmo uzimati u obzir Juve i Milan ( mada niti to nije kao prijašnjih godina ) Ove godine je koreografija bila samo za Milan i Juve, a ostale tekme ništa, da ne govorim da su nas ?ak Genova i Udinese na našem stadionu nadglasali. Sre?a što navija?i Napolija nemaju pristup na stadion u nedjelju ina?e bi nas i oni nadglasali ( poznato je na Napoli ima odli?ne navija?e )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Studeni 27, 2008, 16:52:50 » |
|
ne odli?ne nego najbolje u Italiji ve? tridesetak godina. U tre?oj ligi su imali po 50-ak tisu?a ljudi na stadionu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #37 na: Studeni 27, 2008, 18:06:59 » |
|
slozio bi se opet sa javierom33..odite samo na stranicu od curve nord, pa cete vidjeti "koreografije" od nove sezone.ima svega par komada.mislim da su presli na engleski nacin navijanja koji je recimo puno jeftiniji.tako mi se barem cini. volio bi da su na utakmicu u nedjelju dosli napolijevi navijaci, jer bi to bila prava ludnica.u vise navrata sam cito o velikom suparnistvu navijaca intera s napolijevim.mislim da si CN nebi dopustila da ih ovi nadglasaju. Nego, jeste li skuzili kako vise nema svih onih velikih transparenata, od recimo boys san, viking, irr... mislim da je doslo do nekih nesuglasnica tamo pa je doslo i do promijene navijanja..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #38 na: Studeni 27, 2008, 18:12:10 » |
|
ako su prešli kako ti kažeš na engleski na?in navijanja onda bi trebalo osmisliti bar jednu kratku pjesmicu. Dobro si primjetio da nema nekih velikih transparenata a još protiv Bologne sam skužio da nema onaj veliki Inter boys roma. Sasvim je izvjesno da nešto ne štima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #39 na: Studeni 27, 2008, 19:48:05 » |
|
ima tih transparenata, sliko sam ih ali navijanje je jadno 2-3 sekunde i kraj, ono inter inter inter kraj pa jbte fakat ono.... a i zašto protiv juveta nije svirao ce solo inter?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #40 na: Studeni 27, 2008, 19:58:33 » |
|
ma nisu ti to isti transparenti kao prije. ja se sjecam prije dvije godine na bologni su ti to bili ogromni transparenti. sada se onaj viking sastoji od vise djelova.svako slovo je jedan transparent.to neizgleda bas lijepo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #41 na: Prosinac 01, 2008, 10:14:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #42 na: Prosinac 01, 2008, 10:48:52 » |
|
Vremena se mjenjaju tako i navijaci mislim vole onio svoj klub al im vise mozda dosadno i urlat Ocigledno da je vodja navijaca zakazao ,,,,,,,bit ce to bolje kad inter osvoji seriju A I ligu prvaka ,,,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #43 na: Prosinac 01, 2008, 10:59:32 » |
|
Mourinho je to izjavio prije nego je saznao da su jucer na stadion mogli samo pretplatnici. Ipak je ponovio kritiku u generalnom, a ja bih se takodjer slozio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #44 na: Veljaa 17, 2009, 14:34:36 » |
|
ovaj put smo bili full blizu curva nord i moram ih pohvalit odlicna koreografija i navijanje stvarno su bili odlicni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #45 na: Veljaa 17, 2009, 15:54:29 » |
|
ovaj put smo bili full blizu curva nord i moram ih pohvalit odlicna koreografija i navijanje stvarno su bili odlicni
jbg ja sam bio pored cigana i mogu vam re?i da sam naše slabo ?uo ali sam ih dobro vidio ZAPAD je zato dobro navijao
http://www.youtube.com/v/QXYvV7GkHBA&rel=1
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 17, 2009, 16:06:28 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #46 na: Veljaa 17, 2009, 16:42:00 » |
|
e billy kakva je to sora bila ispod curve sud...jesu li se to nasi me?usobno ili....??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #47 na: Veljaa 17, 2009, 16:53:58 » |
|
e billy kakva je to sora bila ispod curve sud...jesu li se to nasi me?usobno ili....??
je radi transparenata kao koji gdje ?e stajati i tako , ali jbg doga?a se, imam i snimku pa ?u je staviti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #48 na: Veljaa 17, 2009, 16:57:56 » |
|
a nemos vjerovat...ja reko da nisu uletili ovi debilanisti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #49 na: Veljaa 17, 2009, 17:00:23 » |
|
je radi transparenata kao koji gdje ?e stajati i tako , ali jbg doga?a se, imam i snimku pa ?u je staviti
to su milanisti uletili i po?eli trgat interove transparente
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|