|
majstormk
|
 |
« Odgovor #6575 na: Veljaa 11, 2012, 20:51:08 » |
|
Nisam mislio na kupovanje anonimusa. Mislio sam da kad klub ima neku ideju neki cilj neki plan da ide po tome a udinese ima neki svoj pravac u ovom slucaju kupovina anonimusa, real ima svoj cilj i ideju kupovanja i preplacivanja super zvijezda, barcelona ima neku trecu ideju i cilj. Hocu da kazem da udinese jedini ima neki plan po mom misljenju a na kom segmentu sto se tice politike kluba to je drugo. Inter nema nikakvog plana a to se slazem da je jedino rjesenje za izlazak iz ovakve krize dovodjenje jedno 3-4 ifraca svjetske klase sto bi opet znacilo nekih 150-200 mil eura a od moratija nije bas za to ocekivat. Inter nema plan za buducnost, Morati zivi od danas do sutra kad je inter u pitanju...
ostavi se morattija vise, da nije morattija bili bi na razini jednog lazija ili fiorentine ko sto smo bili sredinom 90-ih. ako ti ne mozes shvatiti da je italija najugrozenije gospodarstvo europe, vjerojatno i svijeta i imaju nevjerojatne probleme i svi skupa nemaju novaca, meni je jako zao... trenutno je situacija ovakva kakva je, daleko od toga da se ne bi moglo bolje, al niti moratti kupuje igrace niti bi trebao davati svoj novac... btw. kad nece biti di natalea, vidjet cemo onda taj maestralni udineseov plan (kupi jeftino - prodaj skupo, a ak ima rezultata ok samo da ne ispadnemo)...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6576 na: Veljaa 11, 2012, 23:56:02 » |
|
ostavi se morattija vise, da nije morattija bili bi na razini jednog lazija ili fiorentine ko sto smo bili sredinom 90-ih. ako ti ne mozes shvatiti da je italija najugrozenije gospodarstvo europe, vjerojatno i svijeta i imaju nevjerojatne probleme i svi skupa nemaju novaca, meni je jako zao... trenutno je situacija ovakva kakva je, daleko od toga da se ne bi moglo bolje, al niti moratti kupuje igrace niti bi trebao davati svoj novac... btw. kad nece biti di natalea, vidjet cemo onda taj maestralni udineseov plan (kupi jeftino - prodaj skupo, a ak ima rezultata ok samo da ne ispadnemo)...
Ja imam svoje misljenje sto se tice moratija i tako je kavkvo jest, ti ako imas neko drugo tvoj izbor...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #6577 na: Veljaa 12, 2012, 02:25:58 » |
|
Vlasnici klubova u Italiji su ludi ko struja, pa je i nas Massimo lud na svoj nacin. stari mu je bio karizmatican, vjerovatno jeben u poslu (a kako bi drugacije izgradio carstvo i napravio grande inter), ali mali massimo je odrastao uz klub i sigurno ga gleda slicnim ocima kakvim je gledao i 60-tih godina.. radio je velike pocetnicke greske, neke je radio i dobre, jer od 18 trenera od 1995. njih 15 je s razlogom najureno iz kluba.. ako ne ulaze 300 miliona po sezoni sigurno ima debeo razlog, nije sad bas da nije budala pa da to ne moze da ucini, dokazao se vec. lako je nama prditi ali FAIL izlete tipa Torres (50 mil. iz liverpoola u chelsea) sebi ne moze dopustiti, odlicnih igraca i superzvijezda po evropi bas i nema.. a najvece nogometne sile Brazil i Argentina su takodjer zakazale, a jos pri tom sad i oni traze nerealne cifre.  ja mogu da se nekad isfrustriram presidente-om ali me brzo prodje, jer znam da covjek zeli najbolje, vise od svih navijaca intera na svijetu zajedno, vise od svih trenera, vise od svih igraca, vise od svih ljudi koji su u strukturi kluba. za uspjeh trebaju neke stvari da se poklope.. juventusu su se poklopile (i dalje tvrdim da imaju ekipu za Ligu Evrope), ali ide govna i jbg.. sutra ako nas ponovo obruka Novara ne treba pljuvati po Moratti-ju nego po igracima, jer za te pare sto dobijaju ja bih pojeo teren
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6578 na: Veljaa 12, 2012, 10:01:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6579 na: Veljaa 12, 2012, 12:22:03 » |
|
Vlasnici klubova u Italiji su ludi ko struja, pa je i nas Massimo lud na svoj nacin. stari mu je bio karizmatican, vjerovatno jeben u poslu (a kako bi drugacije izgradio carstvo i napravio grande inter), ali mali massimo je odrastao uz klub i sigurno ga gleda slicnim ocima kakvim je gledao i 60-tih godina.. radio je velike pocetnicke greske, neke je radio i dobre, jer od 18 trenera od 1995. njih 15 je s razlogom najureno iz kluba.. ako ne ulaze 300 miliona po sezoni sigurno ima debeo razlog, nije sad bas da nije budala pa da to ne moze da ucini, dokazao se vec. lako je nama prditi ali FAIL izlete tipa Torres (50 mil. iz liverpoola u chelsea) sebi ne moze dopustiti, odlicnih igraca i superzvijezda po evropi bas i nema.. a najvece nogometne sile Brazil i Argentina su takodjer zakazale, a jos pri tom sad i oni traze nerealne cifre.  ja mogu da se nekad isfrustriram presidente-om ali me brzo prodje, jer znam da covjek zeli najbolje, vise od svih navijaca intera na svijetu zajedno, vise od svih trenera, vise od svih igraca, vise od svih ljudi koji su u strukturi kluba. za uspjeh trebaju neke stvari da se poklope.. juventusu su se poklopile (i dalje tvrdim da imaju ekipu za Ligu Evrope), ali ide govna i jbg.. sutra ako nas ponovo obruka Novara ne treba pljuvati po Moratti-ju nego po igracima, jer za te pare sto dobijaju ja bih pojeo teren Sa ovim svim sto si reko se SLAZEM (mozda me samo ponekad uhvati prevelika ljutnja prema moratiju zbog svega ovog sto se dpgadja al jbg i to je s razlogom) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6580 na: Veljaa 13, 2012, 01:39:39 » |
|
U inter trebaju doci svi ....a otjerat sve ...dakle 3 momka ostavit mozda ono sve u pm poslat ...Kako ih nije stid ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6581 na: Veljaa 13, 2012, 20:15:30 » |
|
U inter trebaju doci svi ....a otjerat sve ...dakle 3 momka ostavit mozda ono sve u pm poslat ...Kako ih nije stid ..
TO SE TRAZI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #6582 na: Veljaa 13, 2012, 20:33:41 » |
|
nek dodje hazard ili ribery da imamo neko bar na krilo... i Japanac je bolji na krilo, dok u odbrani na beku ocajan !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6583 na: Veljaa 13, 2012, 21:19:00 » |
|
TO SE TRAZI
nije da se to trazi Pa kako ih nije stid vise igrat i davat kojekakve izjave i dozvolit sebi ponizenja poraze blamaze pa Cagliari sebi ne dozvoljava ovako a kamoli jedan inter koji je gigant ..Ja bi vecinu protjero ponjeo bi samo rodne listove i odredio prosjek onako kao Mourinho u Realu napravio ciscenje ..dok u interu zasigurno mora uvek da igra Stankovic Lucio Samuel Chivu Zanetti Cambiaso itd .Dakle to mora prestati da niko ne igra na racun proslosti igraju ev zadnje dvije godine pa daju ponizenja Schalke ..Novara Lecce (siilovanje od Rome ) i mnogo toga ..Da se zna ja sam uz inter i kad su u seriji B ...al promjene su ocgledne ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #6584 na: Veljaa 13, 2012, 21:22:26 » |
|
Slažem se. Igraju k'o pi*ke,a onda u medijima daju izjave tipa ; očekivano je da su navijači ljuti,ali mi želimo još pobjeđivati,nismo gotovi,nismo na kraju snaga,bla,bla... Razumno,neće davati izjave: Ne možemo mi više,prestari smo,ne znamo igrati nogomet. Ali neka se malo trgnu. Za te pare ima da trče 190 min bez prekida ,a ne 90'. Ili,ako već vide da en igraju na razini Intera,neka budu ljudi,neka kažu treneru da nisu na razini i da ih na stavlja. Ja recimo ne vidim razloga zašto Deki i Lucio ne kažu Ranieriju da je suludo što oni igraju ispred Polija i Ranocchie.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6585 na: Veljaa 14, 2012, 14:36:11 » |
|
Slažem se. Igraju k'o pi*ke,a onda u medijima daju izjave tipa ; očekivano je da su navijači ljuti,ali mi želimo još pobjeđivati,nismo gotovi,nismo na kraju snaga,bla,bla... Razumno,neće davati izjave: Ne možemo mi više,prestari smo,ne znamo igrati nogomet. Ali neka se malo trgnu. Za te pare ima da trče 190 min bez prekida ,a ne 90'. Ili,ako već vide da en igraju na razini Intera,neka budu ljudi,neka kažu treneru da nisu na razini i da ih na stavlja. Ja recimo ne vidim razloga zašto Deki i Lucio ne kažu Ranieriju da je suludo što oni igraju ispred Polija i Ranocchie.
Trcali bi oni da mogu, svi su oni za penzije i bez motivacije al im zao novca sto ce im propast a sve na stetu intera... Volio bi da neko dodje poput Cavania,hamsika, schweinsteigera, onda bi bilo nesto al nevjerujem vise u rijeci moratija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6586 na: Veljaa 15, 2012, 05:12:27 » |
|
Sto se tice trenera nadam se da vilas boas nece daleko dogurat sa celzijem, ako dobije otkaz mogo bi zavrsit kod nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #6587 na: Veljaa 15, 2012, 07:14:55 » |
|
Sto se tice trenera nadam se da vilas boas nece daleko dogurat sa celzijem, ako dobije otkaz mogo bi zavrsit kod nas  Tacno, citao sam preje samo ne bi volio on bas da dodje... Cim nemoze da od Chelsea napravit ekipu zar stvarno vjerujete da ce on nama pomoci  Treba nam sveza krv kao sto su Milan doveli Allegri i Juventus Conte... ili neko od Capella ili Lippi
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 15, 2012, 07:18:01 od zamorano_interista »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #6588 na: Veljaa 15, 2012, 23:15:39 » |
|
treba nam neka cvrsta ruka za trenera.koji zna sto hoce i neboji se igraca niti morattija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6589 na: Veljaa 16, 2012, 00:56:53 » |
|
Tacno, citao sam preje samo ne bi volio on bas da dodje... Cim nemoze da od Chelsea napravit ekipu zar stvarno vjerujete da ce on nama pomoci  Treba nam sveza krv kao sto su Milan doveli Allegri i Juventus Conte... ili neko od Capella ili Lippi popusti malo sa juventusom, nabijem ih na k...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #6590 na: Veljaa 16, 2012, 00:57:50 » |
|
Nemoj me pogresno skontat al malo previse spominjes igrace juventusa i sam juventus
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #6592 na: Veljaa 18, 2012, 19:01:30 » |
|
Nemoj me pogresno skontat al malo previse spominjes igrace juventusa i sam juventus
I sta ako spominjem, zar to nesmijem!? U svakom kontekstu igraju bolje od nama i oni i Milan tako da imaju i bolje igrace to je to... sad ovi nasi kaj su nesposobni sta da im radim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #6593 na: Veljaa 18, 2012, 23:08:39 » |
|
I sta ako spominjem, zar to nesmijem!? U svakom kontekstu igraju bolje od nama i oni i Milan tako da imaju i bolje igrace to je to... sad ovi nasi kaj su nesposobni sta da im radim  ovaj je juBentino, vidio sam na njihovom pos*anom forumu da se hvali kako ga niko nije provalio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #6594 na: Veljaa 18, 2012, 23:43:45 » |
|
ovaj je juBentino, vidio sam na njihovom pos*anom forumu da se hvali kako ga niko nije provalio.
Cuj ovoga Vidio sam i ja tebe tamo kao se hvalis isto Gubentino jedan...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #6595 na: Veljaa 19, 2012, 01:02:29 » |
|
Cuj ovoga Vidio sam i ja tebe tamo kao se hvalis isto Gubentino jedan... ne znam jesi li ti stavljao slike igraca juventusa na avatar (a pretpostavljam da jesi).. ako ovaj nije, onda nadjite pravog i 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
zamorano_interista
|
 |
« Odgovor #6596 na: Veljaa 20, 2012, 02:10:36 » |
|
ne znam jesi li ti stavljao slike igraca juventusa na avatar (a pretpostavljam da jesi).. ako ovaj nije, onda nadjite pravog i  Pa i sta ako sam stavio? Stavio sam igrac uopste koji mi se svideo i reci koji si ti meni uopce da kazes ja koju sliku da stavim na svoji avatar  Stavio sam prvo sliku od Marchizija od juventusa pa sam je promjenio od talijansku reprezentaciju i opet vam smeta... manite se !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6597 na: Veljaa 20, 2012, 11:54:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #6598 na: Veljaa 20, 2012, 12:35:42 » |
|
Samo opušteno momci... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #6599 na: Veljaa 21, 2012, 22:50:15 » |
|
Gledam večeras Napoli. Kakva je to ekipa,ma svaka im čast! Da nam je dovesti Lavezzija,čovjek je strašan,kako bi samo unaprijedio našu igru. Cavanija znam da ne možemo dovesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|