|
nefra
|
 |
« Odgovor #4975 na: Srpanj 04, 2010, 21:37:17 » |
|
bastiana schweinsteigera kad bi uspili uzeti bio je pogodak, znam da mu je cijena od 25 - 30 mil eura, ali možemo u transfer ukljuciti burdissa, muntarija i amartina mancinija, i nekih max. 10 milijona eura, i imamo igra?a u veznom redu za sljedecih 10 godina....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #4976 na: Srpanj 05, 2010, 10:57:47 » |
|
Fernanda "El nino" Torres-a dovesti u Inter,jer je navodno doti?ni u intervju za negelske medije nagovijestio ozbiljnu mogu?nost razizlaženja sa "redsima".. S obzirom da mu je Rafa bio mentor,takva opcija uop?e nije bezizgledna,a i sam Španjolac se zasitio Otoka,po navodima Engleza...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4977 na: Srpanj 05, 2010, 18:57:51 » |
|
Preuzeto iz Nogometnog magazina:
Inter zamjenu Maiconu traži u Johnsonu i Baleu
Kako je sve izglednije da ?e bek Intera Maicon prihvatiti zov Mourinha i Reala, u europskom i talijanskom prvaku su se okrenuli ka pronalaženju zamjene za Brazilca...
U prvaku Europe i Italije, Interu, okrenuli su se ka pronalasku igra?a koji ?e zamjeniti Brazilca Maicona na mjestu desnog beka mom?adi iz Milana, pošto je Maicon ve? 'jednom nogom' u Realu iz Madrida. Prema navodima talijanske Il Corriere dello Sport, u Interu su bacili oko na Liverpoolovog Glena Johnsona i Tottenhamovog Garetha Balea.
Jose Mourinho je izgleda uspio 'omekšati' Inter u puštanju Maicona u Madrid s ponudom od 35 milijuna € za usluge brazilskog beka, a Maicon je i sam izjavio kako ima želju prije?i u Real te je taj posao, kako se ?ini, vrlo blizu realizacije. U Interu su svjesni kakvog su klasnog igra?a vjerojatno izgubili pa su zato i brzo prionuli traženju alternacija na poziciji desnog beka.
Sportski direktor Intera, Marco Branca ve? je poslao upite u Tottenham za Garetha Balea te u Liverpool za Glena Johnsona koji su ozna?eni kao glavni kandidati za popunu mjesta na desnom boku mom?adi Rafaela Beniteza. Iz Tottenhama su za Velšanina izvjesili cijenu od 20 milijuna €, a pitanje je koliko bi Harry Redknapp bio spreman prodati jedan od glavnih stupova svoje obrane uo?i pokušaja Spursa da u?u u Ligu prvaka sljede?e sezone.
U isto vrijeme iz Intera su poslali upit i bivšoj Benitezovoj mom?adi o mogu?nosti otkupa Glena Johnsona. Johnson je je bio prošlogodišnja Benitezova akvizicija, te bi Španjolac na kormilu Intera volio ponovo sura?ivati s njim u Italiji. Johnson je prošle godine došao u Liverpool iz Portsmoutha u transferu vrijednom 20.5 milijuna €, a u Interu se nadaju kako bi financijska kriza koja trese 'Redse' mogla nagnati vodstvo kluba na prodaju engleskog reprezentativca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4978 na: Srpanj 05, 2010, 19:01:21 » |
|
bastiana schweinsteigera kad bi uspili uzeti bio je pogodak, znam da mu je cijena od 25 - 30 mil eura, ali možemo u transfer ukljuciti burdissa, muntarija i amartina mancinija, i nekih max. 10 milijona eura, i imamo igra?a u veznom redu za sljedecih 10 godina....
Frende ,kaj ti misliš da su ovi u Bayernu retardirani  da uzmu ove naše PANJEVE  ....ne znaš koji je gori od njih  mislim da je ipak ljiga mancini najgori od njih... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #4979 na: Srpanj 06, 2010, 09:03:34 » |
|
ja kazem za boatenga sto igra lijevog beka u njemackoj reprezentaciji  A ja kazem za Boatenga iz Gane
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #4980 na: Srpanj 06, 2010, 17:16:03 » |
|
Frende ,kaj ti misliš da su ovi u Bayernu retardirani  da uzmu ove naše PANJEVE  ....ne znaš koji je gori od njih  mislim da je ipak ljiga mancini najgori od njih...  a kakvi su panjevi u Bayernovoj obrani Burdisso bi im moga dobro doc,a ovu drugu dvojicu nece ni jedan veci klub uzet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #4981 na: Srpanj 07, 2010, 20:17:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #4982 na: Srpanj 08, 2010, 00:06:59 » |
|
svako ima svoje misljenje... momak se mozda cuva jer treba da prodje u neki veliki klub, zato nije zapinjao ovu utakmicu...ali kad je poceo on da igra (posle primljenog gola) odma se osjetilo u igri njemaca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4983 na: Srpanj 08, 2010, 00:49:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4984 na: Srpanj 15, 2010, 17:23:38 » |
|
bastian svajni se sve vise spominje i navodno je sve blizi interu, mada ga zele i real i manchester, znaci strasna konkurencija!!! kako bayern dovodi montoliva sve je veca mogucnost da ovaj ide.... valjalo bi ga dovest!!! coutinho dosao, valjda i ranocchia brzo dodje  balotelli ostaje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
diego.a.milito
|
 |
« Odgovor #4985 na: Srpanj 16, 2010, 11:53:39 » |
|
ja mislim da bih maskerano trebao da pre?e u inter jer on je jedan od najboljih zadjih vezni igra?a na svijetu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4986 na: Srpanj 16, 2010, 14:48:30 » |
|
nema on mjesta u ovom INTERU a i skup je Cambiaso Motta . su tu ima Mariga kao Help taj uopste ne treba INTERU i vjerujem da nema njemu obuc interov dres ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4987 na: Srpanj 19, 2010, 20:18:10 » |
|
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2010/07/19/2032456/exclusive-inter-could-join-race-for-wolfsburg-star-edin-dzeko-if-EXCLUSIVE: Inter Could Join Race For Wolfsburg Star Edin Dzeko If Mario Balotelli Joins Manchester City - Pierpaolo MarinoUFFFFFFFFFFFFF mogu mislit kako bi on izgledao u dresu intera sa brojem 32  Mali Dzeko od Zeljeznicara do Intera iskreno volio bi da bilo gdje ode a ako cemo realno gledati kad bi inter doveo Dzeku ne bi mnogo izgubio jer Dzeko je igrac koji je zeljan slave ii dovoljnoo mu je dati malo on bi gino za to nije umisljen sto je najbitnije a Balu ako prodamo za 40 tak dovest Dzeku odlican posao ..Vidjet cemo sve ovi dana ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #4988 na: Srpanj 19, 2010, 23:18:02 » |
|
deklarirani milanista,kako ce ga navijaci primit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Mexorius
|
 |
« Odgovor #4989 na: Srpanj 20, 2010, 01:54:35 » |
|
Ma cim je to goal.com tesko da to ima veze sa istinom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Rigzi
|
 |
« Odgovor #4990 na: Srpanj 23, 2010, 13:06:54 » |
|
švajni bi bio krasan dodatak nasem klubu igro je jako dobro na SP .... ono malo tekmi kaj sam gledo niko mi bas nije upo u oko osim sneijdera.....samo mi je zao kaj nisam se bas nagledo milita......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #4991 na: Srpanj 27, 2010, 08:50:27 » |
|
TREASURY INTERAfter Mario, Maicon will leave. Here is the money for Kuyt and Mascherano. City to be in Milan by tomorrow, then will return for the Brazilian. There is an agreement between Inter and Real Madrid. Milan - Inter and Real Madrid have come to agreement for Maicon: Florentino Perez will pay Massimo Moratti 28 million plus bonuses. Still missing, however, the agreement between the Spanish club and the 29 year-old Brazilian and the two parties aren't exactly close. The request from Maicon is a four-year contract with at least 6 million per season. Perez is at 5.5 with bonus already included. But the impression is that an meeting will be held within 48 hours. Balotelli "Mario has not yet signed with Manchester City," said Mino Raiola, Balotelli's agent. But in fact, on Saturday night, the prodigy already assured his friends that everything is done. Balotelli also described his enthusiasm about his new adventures to his close friends. City will be in Milan between today or tomorrow, but the agreement in principle with Inter has been reached a long time ago: 30 million, plus bonuses for a total of about 35 million. It is not impossible that the two clubs decide to close the deal shortly after the friendly match on Saturday. Tempting savings So like last season, the market for Inter started with big sales. The financial fair-play is firmly planted at Inter, where there is not much room in terms of the level of balance. The treasure of Inter (161.5 million euros) will cover the most on the players' wages. There are a few people at Palazzo Saras trying to convince the Inter president to immediately close the market entry. So no replacements for Balotelli? Well, Biabiany and Coutinho arrived. What about Maicon? It's time for Santon, and there are always services from Zanetti and Chivu, and in addition, there is a promising youngster Faraoni. So in general, even without Maicon and Mario, Inter remain the strongest in Italy. They won't be easy to play against in the Champions League and Inter can bring home the European Super Cup and Club World Cup. So above are the arguments from those who are in favor of saving the money for the "dramatic" economic fair-play which is mandatory within two or three years. But the President... It is difficult, however, to believe that Massimo Moratti will stop here. The "current savings" can at best be eliminated, but the Inter president want to give his people something important. Meanwhile, Inter have opened the dialogue with Liverpool for Mascherano (who returned yesterday and immediately asked Hodgson to be sold) and Kuyt. For now, there are only telephone contacts but will speed up negotiations later on in the week in England. They are the names on the list of Benitez so we can take away 30 million with Muntari could be included in the deal. But watch out for other temptations of Moratti: Schweinsteiger and Forland, based on their values, Inter can go for at least one of them. Candreva, Asamoah of Udinese and Evra of Manchester United are other names being targeted by Branca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #4992 na: Srpanj 27, 2010, 09:18:39 » |
|
kakav forlan, to bi bila katastrofa... ima 31 godinu i prakticki svi napadaci bi nam bili preko 30... ako odlazi balotelli, treba dovesti nekog jednako mladog ili priblizno koji moze biti koristan i za 3-3 godine... davati 20+ milijuna za forlana za inter u ovom trenutku je glupost...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #4993 na: Srpanj 27, 2010, 15:53:41 » |
|
kakav forlan, to bi bila katastrofa... ima 31 godinu i prakticki svi napadaci bi nam bili preko 30... ako odlazi balotelli, treba dovesti nekog jednako mladog ili priblizno koji moze biti koristan i za 3-3 godine... davati 20+ milijuna za forlana za inter u ovom trenutku je glupost...
Bravo. Premda je on još uvijek sjajan igra?(ali ne bolji od Milita), ali kad ve? imamo prili?no staru mom?ad i kad smo ve? pokriveni na poziciji koju on igra, nema ama baš nikakvog smisla dati te novce za njega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #4994 na: Srpanj 27, 2010, 17:31:48 » |
|
forlan nije riješenje.barem po meni.treba nam netko mla?i.prodajemo igra?a od 20g.a kupujemo od 31.nije baš neka kupovina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #4995 na: Srpanj 27, 2010, 18:14:04 » |
|
ako odu ova dvojica, otici u shcalke uzeti rafinhu za nekih 10 milijuna jer mu istice ugovor sljedece ljeto, a i koliko pratim njemce schalke bi ga prodao, a umjesto balotellija dovesti aguera... to bi ja, al na kraju bude nesto tipa kuyt mascherano i fabio aurelio... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #4996 na: Srpanj 27, 2010, 19:30:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #4997 na: Srpanj 27, 2010, 20:33:20 » |
|
bilo bi,ali bojim se ništa od toga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #4998 na: Srpanj 27, 2010, 20:45:19 » |
|
Samo spekulacija....Ne vjerujem da ce biti sta od tog , iako bih volio.Inace sportske.net nije povjerljiv sajt 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #4999 na: Srpanj 27, 2010, 21:09:32 » |
|
?itam malo po forumima, izgleda da se Kuyt promi?e u prvoga kandidata ukoliko Balotelli bude prodan? Ozbiljno?  ? Dirk fuckin' Kuyt, netalentirana radna mazga od 30 godina koji predriblati nekoga ili stvoriti višak ne može taman da mu život ovisi o tome. Je, trudi se, ali što ne bi u tome slu?aju uzeli Oli?a? Plus što je spor kao blato. A propustili smo Silvu.  Balotelli kakav god nestabilan i degeneri?an bio je ve? sad, sa svojih 20 ak godina 3 klase bolji igra? od Kuyta. Uistinu mi teško pada kako se zasad razvija Mercato, pa kvragu Inter je prvak Europe, trebao bi biti privla?na destinacija za igra?e, a istinski talenti se zamjenjuju polovnjacima.  Ako odu ova dvojica, ništa manje od Evre plus Tevez/Aguero me iskreno ne?e zadovoljiti. No i dalje imam jako veliko povjerenje u Brancu, samo me malo strah da nije on taj koji vu?e odluke, stvarno mislim da su ove prodaje poslovni potezi koje vu?e Moratti. Osvojio je LP, dominacija u Italiji godinama i ?ovjek želi vratiti bar malo novca nakon toliko godina i godina ulaganja. Ali onda je bolje krenuti u novi projekt, tražiti mlade talente, a ne bacati novce na poputno nepotrebne Kuyta i Mascherana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|