Svibanj 25, 2012, 10:14:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Najpametniji kupac je ?  (Glasanje završeno: Kolovoz 30, 2009, 23:37:29 )
Inter - 11 (64.7%)
Real Madrid - 4 (23.5%)
Barcelona - 2 (11.8%)
Juventus - 0 (0%)
neki drugi klub - 0 (0%)
Ukupno glasaèa: 17

Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko je najpametnije poslovo u ovom prijelaznom roku iz liga petice ?  (Posjeta: 1182 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Forza
Super clan

« Odgovor #25 na: Kolovoz 21, 2009, 12:27:16 »

Igra Ancelotti s dva napada?a odkad je došao u Chelsea.

Onda jos bolje za Chelsea. Al dobro i u Milanu je igrao cesto s 2. Malo ja to da ga oblatim  Tongue
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #26 na: Kolovoz 21, 2009, 12:31:09 »

Najprofesionalnije i najstru?nije je bez sumnje kupovao Inter. Popunjene su rupe u kadru i poja?ane neke ve? ionako jake pozicije.
Me?utim ipak sam glasao za Real. Oni su definitivno tržili najpametnije. Bez obzira što neki misle da drugi tako ne trguju jer ne žele meni se ?ini da je ipak razlog to što nemaju mogu?nosti za takve poslove. Real o?ito ima podršku najviših politi?kih krugova u Španjolskoj, a to nije mala stvar. U današnje doba recesije dobili su ogromne kredite, a ho?e li ih ikad do kraja otplatiti malo je koga u ovom trenutku briga. Kupili su nekoliko odli?nih igra?a od kojih su dvojica, uz to što su vrhunski igra?i, marketinški gledano hodaju?e tvornice novca.
Možda je ve?ina nas bila i ostala nogometni romanti?ari koji cijene umjetnost nogometne igre, ali danas je €uro sve. Možemo do boli tvrditi da njihove kupnje nisu sigurne, da ne moraju s njima na terenu do kraja uspjeti, ali nitko ne može re?i da Realovi financijski gurui ne znaju svoj posao.
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #27 na: Kolovoz 21, 2009, 12:36:46 »

Najprofesionalnije i najstru?nije je bez sumnje kupovao Inter. Popunjene su rupe u kadru i poja?ane neke ve? ionako jake pozicije.
Me?utim ipak sam glasao za Real. Oni su definitivno tržili najpametnije. Bez obzira što neki misle da drugi tako ne trguju jer ne žele meni se ?ini da je ipak razlog to što nemaju mogu?nosti za takve poslove. Real o?ito ima podršku najviših politi?kih krugova u Španjolskoj, a to nije mala stvar. U današnje doba recesije dobili su ogromne kredite, a ho?e li ih ikad do kraja otplatiti malo je koga u ovom trenutku briga. Kupili su nekoliko odli?nih igra?a od kojih su dvojica, uz to što su vrhunski igra?i, marketinški gledano hodaju?e tvornice novca.
Možda je ve?ina nas bila i ostala nogometni romanti?ari koji cijene umjetnost nogometne igre, ali danas je €uro sve. Možemo do boli tvrditi da njihove kupnje nisu sigurne, da ne moraju s njima na terenu do kraja uspjeti, ali nitko ne može re?i da Realovi financijski gurui ne znaju svoj posao.

Nije teško znati svoj posao kad ulaziš u njega s minimalnim rizikom. Tj, uvijek postoji rizik da ?e u svla?ionici nastati kaos i da nijedan trener ne?e mo?i svu tu kamaru ega ukomponirati u kolektiv, te da ?e izostati trofeji, ali financijski Real sigurno ne?e biti u problemima, baš kao i prošli puta kad je Perez ovako suludo trošio i ?inilo se da je bankrot izgledan.

Ne samo da nisu bankrotirali nego su po?eli trošiti još više.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 12:40:45 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #28 na: Kolovoz 21, 2009, 12:42:22 »

Nije teško znati svoj posao kad ulaziš u njega s minimalnim rizikom. Tj, uvijek postoji rizik da ?e u svla?ionici nastati kaos i da nijedan trener ne?e mo?i svu tu kamaru ega ukomponirati u kolektiv, te da ?e izostati trofeji, ali financijski Real sigurno ne?e biti u problemima, baš kao i prošli puta kad je Perez ovako suludu trošio i ?inilo se da je bankrot izgledan.

Ne samo da nisu bankrotirali nego su po?eli trošiti još više.

Ma ja na stranu financijska jacina kluba. Man City je bolje trgovo od Aston Ville i Totenama skupa hmmm.. bas me zanima sto .. a valjda zato sto imaju milijarde  Smiley. Zato je meni Inter najbolje postupio. Kad se sve sagleda potrosnja, kvaliteta igraca, raznolikost na pozicijama. Glupo mi i Ronalda i Kaku.  
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 12:45:51 od Vieri » Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #29 na: Kolovoz 21, 2009, 12:44:32 »

A Perez nece imat kamate na te kredite. Jos oni nemaju poreza i to sam cuo. I u banka u kojima je dignut kredit, mozda oni drze te banke.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #30 na: Kolovoz 21, 2009, 12:48:14 »

Upravo zbog svega toga mi je uop?e glupo da je Real uop?e u izboru u ovoj anketi. Za njih jednostavno vrijede neka druk?ija pravila nego za ve?inu ostalih top klubova.

Kad se pogleda omjer uloženog i dobivenog, mislim da je Inter najbolje trgovao. Pokrpane rupe u mom?adi, dovedeni klasni igra?i(pri?ekajmo Sneidera), te se još ponešto i zaradilo. Taman da se recimo Cassano razmotri za zimski prijelazni rok.
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #31 na: Kolovoz 21, 2009, 13:00:12 »

Upravo zbog svega toga mi je uop?e glupo da je Real uop?e u izboru u ovoj anketi. Za njih jednostavno vrijede neka druk?ija pravila nego za ve?inu ostalih top klubova.

Kad se pogleda omjer uloženog i dobivenog, mislim da je Inter najbolje trgovao. Pokrpane rupe u mom?adi, dovedeni klasni igra?i(pri?ekajmo Sneidera), te se još ponešto i zaradilo. Taman da se recimo Cassano razmotri za zimski prijelazni rok.

Da, nedaj Bože ozljedi se Milito ili bude lose igro nesnade se. Uvijek imamo asa u rukavu  Smiley
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #32 na: Kolovoz 21, 2009, 13:47:09 »

mercato traje još 10 dana. ?emu ova tema Huh?
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #33 na: Kolovoz 21, 2009, 13:51:43 »

mercato traje još 10 dana. ?emu ova tema Huh?

ja sam pogrijesio naslov trebo sam stavit, tko je dosad najpametnije poslovo..
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #34 na: Kolovoz 21, 2009, 14:16:41 »

po meni je recimo i manchester city doveo dobre igrace,mislim da bi mogli dobro igrat ove sezone
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #35 na: Kolovoz 21, 2009, 16:33:13 »

PremjeÅ¡teno u ovu kategoriju jer je ona samo o Interu.
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #36 na: Kolovoz 22, 2009, 01:24:08 »

PremjeÅ¡teno u ovu kategoriju jer je ona samo o Interu.

Ispri?avam se. Ko radi taj grijeÅ¡i  Flyzapper

Evidentirano
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #37 na: Studeni 10, 2009, 11:01:54 »

Lyon je odli?no poslovao  bow down pogotov sa Lisandrom
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #38 na: Studeni 10, 2009, 12:20:12 »

Lyon je odli?no poslovao  bow down pogotov sa Lisandrom
Nisam nesto siguran u to koliko je dobro poslovao u tom transferu Lyon.
Sto se finansija tice nije bas blistavo. Benzema je prodat za 35 mil a Lopez je placen 24 + 6 mil za bonuse tako da visina tog transfera dostize 30 mil. Znaci neznatna zarada,e sad je pitanje ko u sta veruje-da li je bolji Benzema ili Lopez.
Meni je bilo jako cudno kad sam cuo da je Lyon toliko platio igraca,s obzirom da oni to gotovo nikad ne rade,ali valjda je i Aulas malo popustio posto se zna da ako hoces nekog iz Lyona moras dobro zavuci ruku u dzep,te je i do sad valjda dosta zaradio.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #39 na: Studeni 10, 2009, 12:33:21 »

ali lyon bi mogao probiti barijeru 8ine finala, zato su to napravili
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #40 na: Studeni 10, 2009, 12:41:22 »

2006 su igrali 1/4 finala,iako licno ne verujem da im bas Lopez tu moze ne znam koliko pomoci...Mislim on kao pojedinac.. Iako Lyon je sasvim fina ekipa,i sigurno za dalje od 1/8 finala.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Studeni 10, 2009, 14:13:06 »

up sorry da 4 finala, mi smo 8ina finala  Grin
ima lyon dobru mom?ad
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #42 na: Oujak 15, 2011, 00:25:10 »

Najpametnije je poslovao INTER doveo je PAZINIJA I RANNOCHIU mali japanac ima potencijal dugo je do kraja da se jos dokaze uglavnom nas inter hvala bogu  na ovim pojacanjima zelim im srece mnogo posebno trofeja i dobri partija FORZA INTER  novija zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #43 na: Oujak 15, 2011, 13:39:14 »

Mi smo uvjerljivo najbolje poslovali...
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!