Svibanj 25, 2012, 10:13:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Najpametniji kupac je ?  (Glasanje završeno: Kolovoz 30, 2009, 23:37:29 )
Inter - 11 (64.7%)
Real Madrid - 4 (23.5%)
Barcelona - 2 (11.8%)
Juventus - 0 (0%)
neki drugi klub - 0 (0%)
Ukupno glasaèa: 17

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tko je najpametnije poslovo u ovom prijelaznom roku iz liga petice ?  (Posjeta: 1182 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Forza
Super clan

« na: Kolovoz 20, 2009, 23:37:29 »

Sa etom, snajderom, luciom, militom , motom i jos smo u plusu 18 miliona ja mislim da smo mi Inter zastava
« Zadnja izmjena: Kolovoz 20, 2009, 23:41:54 od Vieri » Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #1 na: Kolovoz 21, 2009, 00:17:32 »

a za real crtistiano ,kaka,alonso,benzema ja ipak mislim real nema weze i da ostanu duzni to se nadoknadi mogli smo i mi da budemo u minus pa da oswojimo LP i swe rijeseno nego...
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #2 na: Kolovoz 21, 2009, 00:23:58 »

mogli smo i mi da budemo u minus pa da oswojimo LP i swe rijeseno nego...

pih
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Kolovoz 21, 2009, 00:50:48 »

Ako cemo biti iskreni najpametnije je poslovala Barcelona ..
A sto se tice Reala niko mu ne daje garant da ce bas s tim imenima pokorit spaniju i ligu prvaka ..Imena ne cine fudbal nego zajednistvo kolektiv i malo srece  naravno Tko garantuje Realu  da ce proci s ovim timom u cetvrtfinalu lige prvaka da izbaci neku talijansku ili englesku ekipu to je samo primjer .NIKO ne moze garant dati .Dakle ako cemo biti realni Barcelona prosle sezone je osvojila sve zivo sto se moglo osvojiti proslo sve u znaku barcelone i uz te trofeje dosle su i pare i od tih para je doveden Ibrahimovic Cheesy Cheesy .FORZA INTER
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Kolovoz 21, 2009, 00:54:54 »

real koji je potrosio milijune i milijune eura na imena poput kake i c. ronalda se podignuo jedino na marketinskom nivou (dresovi)
mislim dati tolike pare za ajmo reci najbolje nogometase svijeta koji bi trebali cinit razliku u klubu i onda da mi debitiraju golovima s bijele tocke je pomalo jadno,tako da sumnjam da ce ista biti od njih ove sezone
mislim da s igracima koje smo doveli i pare koje su sveukupno utrosene da smo mi najbolji posao odradili
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #5 na: Kolovoz 21, 2009, 01:09:37 »

Inter i Juventus bez ikakve sumnje.

Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Kolovoz 21, 2009, 01:10:54 »

Inter i Juventus bez ikakve sumnje.

slazem se...barcelona i nije napravila nesto,doveli su maxwela,ibrahimovica za kojeg vjerujem da ce mu biti tesko prilagodit se barcinom nacinu igre
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #7 na: Kolovoz 21, 2009, 01:16:10 »

slazem se...barcelona i nije napravila nesto,doveli su maxwela,ibrahimovica za kojeg vjerujem da ce mu biti tesko prilagodit se barcinom nacinu igre

Inter je ako kupi Sneijdera(ajmo to uzeti kao gotovu stvar) napravio fantasti?an posao jer je popunio sve rupe u sastavu i sad nemamo slabe to?ke. Trebati ?e vremena da se to uigra naravno. Poseban plus s ekonomske strane gledišta, dovedeni Lucio, Sneider, Motta, Milito i Eto'o plus u blagajni ostalo još nekih 10 milijuna.

Juventus je s Melom i Diegom napravio ogroman iskorak ne samo prema vrhu talijanskog nogometa, nego ?e i u LP biti jaki i konkurentni. Isto se trebaju uigrati.

Barcelona je po meni pogodila s oba poja?anja, samo sam ovdje gledao i ekonomsku stranu, a oni su potrošili nekih 80 milijuna eura bez da su ikog prodali. Isto ?e im trebati vremena da uigraju Ibru.

Real ne?u ni komenitrati, oni su napravili presedan ovo ljeto, takvo trošenje bi dugoro?no bilo koji klub na planeti dovelo do bankrota. No, oni su Real Madrid i nikad ne?e propasti, nego ?e se to osjetiti netko na nižoj instanci. Ovakav na?in kupovanja i trošenje ja po meni prava opasnost po nogomet i nogometnu tržnicu i treba se tome stati na kraj. Dakle, Real iza ova tri kluba definitivno u ovoj anketi po meni.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 01:21:10 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Kolovoz 21, 2009, 01:29:39 »

Sve si to ljepo napisao svaka cast i slazem se ali kad vidim tu balegare juventus ne znam ...NO COMENT al vreme ce pokazati hvala bogu tko je pravo kupovao A sto se tice ovi astronomski  transfera mislim da ce se uvest kao u NBA ligi sto ima onaj limit .....
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #9 na: Kolovoz 21, 2009, 01:32:57 »

Sve si to ljepo napisao svaka cast i slazem se ali kad vidim tu balegare juventus ne znam ...NO COMENT al vreme ce pokazati hvala bogu tko je pravo kupovao A sto se tice ovi astronomski  transfera mislim da ce se uvest kao u NBA ligi sto ima onaj limit .....

Salary Cap. To bi bilo odli?no, ali mislim da bi tako nešto u današnjem euro nogometu bilo jako teško provesti u djelo.

Ali bi to bilo apsolutno fantasti?no.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #10 na: Kolovoz 21, 2009, 01:39:39 »

inter najpametnije real najbolje
inter je kupovao sto je treba i to su radili planski plus novac koji je dobio od transfera
real je ipak najbolji posao odradio mislim da se niko od nas ne bi zalio da smo mi doveli kaku ronalda xabia benzemu ali tu je problem prenatrpanosti zvjezdama koje su vec bile u realu i koje su pristigle
raul se nece zadovoljit klupom kao ni robben VdV ili higuain a oni na to nisu razmisljali nisu prodavali igrace sto im je velika greska
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Kolovoz 21, 2009, 01:44:35 »

Salary Cap. To bi bilo odli?no, ali mislim da bi tako nešto u današnjem euro nogometu bilo jako teško provesti u djelo.

Ali bi to bilo apsolutno fantasti?no.
Da znam da je nemoguce al morat ce se nesto uradit povodom toga ... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #12 na: Kolovoz 21, 2009, 02:11:51 »

koliko razlicitih misljenja.. Grin Grin Grin
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #13 na: Kolovoz 21, 2009, 02:20:07 »

a za real crtistiano ,kaka,alonso,benzema ja ipak mislim real nema weze i da ostanu duzni to se nadoknadi mogli smo i mi da budemo u minus pa da oswojimo LP i swe rijeseno nego...

Neisplati se riskirat ko Real, sta ako neosvoje. Evo mi smo u plusu a po mom misljenju imamo iste sanse ko Real za ligu prvaka.
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #14 na: Kolovoz 21, 2009, 02:23:18 »

pa otplatit ce od prodaje dresova marketinga ipak je real pojam za svaki klub na svijetu
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Forza
Super clan

« Odgovor #15 na: Kolovoz 21, 2009, 02:25:49 »

pa otplatit ce od prodaje dresova marketinga ipak je real pojam za svaki klub na svijetu

Jedan je Beckham.
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #16 na: Kolovoz 21, 2009, 02:27:24 »

?isto sumnjam da se preko 200 milijuna eura može otplatiti samo tako. Ina?e bi to svi klubovi radili, ne samo Real.

Oni su jednostavno digli kredit na nekih 250 milijuna eura, kao i prošli puta u Perezevoj eri. Taj kredit nisu vratili, pa je grad kupovao neke terene u vlasništvu Reala za bolesne cifre.

Uglavnom, ovo što su oni napravili ovo ljeto je presedan, ?ak ni Abramovi? nije tako i toliko trošio nikad. Di?e se da su najve?i klub ikad,a u zadnjih deset godina su potrošili oko milijardu eura za transfere. Ova informacija je to?na.
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #17 na: Kolovoz 21, 2009, 02:27:56 »

pa narawno.a ozb mogli smo bolje da trgujemo pa jebiga swi mi cekamo tu LP zar ne ko je lud da gleda mucenje protiv panatanaikosa i anorstozisa nemogu to da podnesem jedem se.. Shocked
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #18 na: Kolovoz 21, 2009, 02:31:04 »

pa narawno.a ozb mogli smo bolje da trgujemo pa jebiga swi mi cekamo tu LP zar ne ko je lud da gleda mucenje protiv panatanaikosa i anorstozisa nemogu to da podnesem jedem se.. Shocked

Å to bi ti konkretno bolje napravio u ovom Mercatu?

Doveli smo dva fantasti?na napada?a, oja?ali vezu(ako do?e Sneider pogotovo), u obranu je prakti?no besplatno došao Lucio. Ej, Lucio. Tip je klasa.

I još k tome je ostalo nekih 10 ak milijuna eura plusa. Ja sam uvijek bio spreman na kritiku Morattija i društva, ali ako do?e Snejider, Mercato je odra?en usudio bih se re?i jako dobro. Ima par sitinica koje su mogle i druk?ije završiti, ali mislim da možemo biti itekako zadovoljni. Naravno, treba još malo pri?ekati da se riješi transfer Sneijdera do kraja.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2009, 02:34:10 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #19 na: Kolovoz 21, 2009, 02:35:20 »

e to narawno za snajdera...lucio je odlican to nam je bilo potrebno ...ali neznam swke god smo bacali pare pa LP NEMA a sad kad smo u plus mozda je i osvojimo al nam treba jedan igrac tipa gerard ja mislim da ga nemamo. Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #20 na: Kolovoz 21, 2009, 02:56:55 »

koliko razlicitih misljenja.. Grin Grin Grin

Da i ko zna jeli ijedno pravilno, ovo su samo obicna naga?anja, vrijeme i pocetak sezone ce sve tajne otkrit. Mozda na kraju Chelsea (kojeg niko nije spomeno) bio najpametniji pa doveo Å¡ugavog Anchelotia koji ih mozda onim Å¡ugavim taktikama s 1 napadacem pretvori u europske prvake Shocked     ko zna   Cheesy
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Kolovoz 21, 2009, 08:33:34 »

inter najpametnije real najbolje
inter je kupovao sto je treba i to su radili planski plus novac koji je dobio od transfera
real je ipak najbolji posao odradio mislim da se niko od nas ne bi zalio da smo mi doveli kaku ronalda xabia benzemu ali tu je problem prenatrpanosti zvjezdama koje su vec bile u realu i koje su pristigle
raul se nece zadovoljit klupom kao ni robben VdV ili higuain a oni na to nisu razmisljali nisu prodavali igrace sto im je velika greska
ooooooo ja bi se zalio da kod nas dode ronaldo,jer tog tipa ja ne mogu niti na igrici imat u ekipi a kamoli u stvarnosti,ko mrava bi ga pregazili u talijanskoj ligi...
ja cu se morat slozit s pokrivacem da smo mi i juventus jedini koji su po meni odradili dobar posao u prijelaznom roku
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #22 na: Kolovoz 21, 2009, 09:26:17 »

Inter je doveo najvise pojacanja,i sve vrhunski,ali Barca se pojacala Ibrom i mislim da ?e Barca ove sezone jos opasnija i ubojitija biti.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Kolovoz 21, 2009, 09:39:40 »

Ja isto mislim da smo mi najbolje i najpametnije kupovali. Juventus, Liverpool, Stuttgart i Barca tako?er. Kao što je netko rekao, Real je kupovao sjajno, ali sigurno ne pametno.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #24 na: Kolovoz 21, 2009, 12:16:59 »

Da i ko zna jeli ijedno pravilno, ovo su samo obicna naga?anja, vrijeme i pocetak sezone ce sve tajne otkrit. Mozda na kraju Chelsea (kojeg niko nije spomeno) bio najpametniji pa doveo Å¡ugavog Anchelotia koji ih mozda onim Å¡ugavim taktikama s 1 napadacem pretvori u europske prvake Shocked     ko zna   Cheesy

Igra Ancelotti s dva napada?a odkad je došao u Chelsea.
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!