|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 28, 2009, 11:02:17 » |
|
Ajme kad se sjetim kako Ibra nikako nije mogao gola dati u LP, sa Eto'om taj problem kona?no nestaje. Njemu to nije nepoznanica kao Ibri. Ne?u re?i da ?emo osvojiti LP ove godine, ali garant ?emo dogurati dalje nego lani. Sve sam zadovoljni što je Eto'o sa nama, još kad po?nu prave utakmice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 28, 2009, 12:11:17 » |
|
Svake godine mi kazemo da cemo dogurati vise u Lp,a na kraju se razocaramo...budimo sretni sto je INTER klub medu vrhu zadnjih godina,redovno osvaja scudetto,nemoze sve, i u dobru i u zlu uz INTER 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 28, 2009, 12:15:39 » |
|
Ja po tko zna koji put ponavljam da mi je Scudetto najvažniji a za LP je potrebno mnogo stvari da se poklopi, pa ako bude prilike...to bi bilo više nego povjesni uspjeh nakon toliko godina ?ekanja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #28 na: Srpanj 28, 2009, 13:21:57 » |
|
Mislim da je sve re?eno što se ti?e usporedbe Eto'o Ibrahimovi?....
Obojica su pobjednici, Eto'o ja zabijao u dva finala lige prvaka, dao mali milijun golova u karijeri i definitivno je me?u top 5 napada?a svijeta.
Kao igra? nije kvaliteniji ili kompletniji od Ibre, niti ?e mo?i dominirati i raditi razliku u Italiji kao Ibra. No, po ne znam ve? koji puta ponavljam da je Eto'o igra? koji uz kvalitetan vezni red i dobru podršku može utrpati masu golova.
Da je recimo Franck Lampard u Interu, ja bih danas potpisao LP.
Trenutno je dodava?ki najja?i igra? Intera Stankovi?, stoga mislim da nema ništa od LP ni ove sezone. U prvenstvu ?e biti tu?a s Juventusom do zadnje kapi krvi. Oni imaju ajmo re?i barem 2 igra?a koja na individualnu kvalitetu i neki lucidan potez mogu riješiti utakmicu, ali ima i Inter sad Eto'o, a i Balotellija za kojeg se nadam da ?e dobiti veliku minutažu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 28, 2009, 13:47:31 » |
|
Eto'o odradio prvi trening s Rui Fariom.
Ina?e, znam da je netko postavio pitanje u vezi sporazumijevanja s Kameruncem.
Mourinho je radio u Barceloni, vjerujem da barem natuca nešto španjolskog. Tako da ne?e biti problem dok Eto'o malo ne pohvata osnove jezika kojim se uglavnom pri?a na treningu. A vjerujem da je to talijanski.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #30 na: Srpanj 28, 2009, 14:14:31 » |
|
Mourinho ne da natuca malo španjolskog nego je radio kao prevoditelj Robsonu kad je bio u Barci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 28, 2009, 14:16:28 » |
|
Mourinho ne da natuca malo španjolskog nego je radio kao prevoditelj Robsonu kad je bio u Barci   Jose je poliglot.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #32 na: Srpanj 28, 2009, 14:20:06 » |
|
Ajme kad se sjetim kako Ibra nikako nije mogao gola dati u LP, sa Eto'om taj problem kona?no nestaje. Njemu to nije nepoznanica kao Ibri. Ne?u re?i da ?emo osvojiti LP ove godine, ali garant ?emo dogurati dalje nego lani. Sve sam zadovoljni što je Eto'o sa nama, još kad po?nu prave utakmice...
a cuj ne mora znacit da ce etoo zabijat zicere koje ibra nije mogao,moze biti bas suprotno moze etoo zabit manje golova nego sto je ibra...nama ostaje jedino da cekamo i da vjerujemo u naseg trenera,iskreno mislim da ce i mourinho izbacit aroganciju iz kamerunca i da ce ga dovest u red ako to bude potrebno i ako on bude stvarao probleme...sve sto zelim od njega je da trpa golove i da osvojimo scudetto i ove sezone sto dalje u LP.makar se slazem s fanaticom da je scudetto na prvom mjestu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
v0d0xcydE
Gost
|
 |
« Odgovor #33 na: Srpanj 28, 2009, 14:23:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 28, 2009, 14:25:49 » |
|
Jose je poliglot.
Ma Jose je najbolji, samo mu treba dati vremena i slobode da radi ono što najbolje zna, osvaja trofeje  I Ferguson koji je danas nedodirljiv je u 25 godina u MU osvojio "samo" dvije lige prvaka.. Ajmo Jose, Eto'o i ekipa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
v0d0xcydE
Gost
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 28, 2009, 14:36:08 » |
|
ne?e mi otvorit stranicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 28, 2009, 14:48:58 » |
|
E...hajde odi sam da te ne moramo opet tjerati. Zašto se blamiraš i stalno trpaš tamo gdje nisi poželjan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 28, 2009, 17:29:54 » |
|
nisam prevelik optimist sto se tice eto'oa jer sam navikao na zlatana a on je dosao kao zamjena!!! al pred njim su utakmice pa nek se dokaze, ja osobno puno sumnjam u njega!!! al daj boze da dovedemo pravog kreativca....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 28, 2009, 20:17:20 » |
|
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkulZAuAEumFYBbcmN&tmpl=coranto_ita_newsEtto je nas novi vodja a ova gamad sto dolazi i pisu potajno mogu da mi p....se svakako je vrucina koji gmazovi nemate drugog posla neg doci na ovo sveto mjesto Zavidite nam 5 godina juvecioganije nigdje nema ...Prvaci smo opet pomirte se nemoze te ni Vicenze pobjediit .Vi ste bez premca svi clanovi Juventusa najgluplji ljudi bez premca Vi ste dokaz kakao netko moze biti glup .......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 28, 2009, 21:00:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 28, 2009, 22:00:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 31, 2009, 13:08:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 31, 2009, 14:39:40 » |
|
glavno da je on zadovoljan u milanu i da je zadovoljan sto igra za inter...ako je igrac zadovoljan onda ce dati 101% na terenu a nama bas i treba da etoo da sve od sebe jer onda je najbolji i zabija ko lud
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #44 na: Kolovoz 03, 2009, 16:56:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #45 na: Kolovoz 03, 2009, 17:08:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #46 na: Kolovoz 03, 2009, 17:26:30 » |
|
Vidjet cemo,nemoj odbacit Juventusa sa odlicnim pojacanjima,ali ipak se nadam da smoo mi jaca momcad i da cemo to dokazati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #47 na: Kolovoz 03, 2009, 17:29:50 » |
|
ja mislim da je konto na supercup, a ja sam siguran u prvenstvo 10000%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #48 na: Kolovoz 03, 2009, 20:53:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #49 na: Kolovoz 03, 2009, 23:17:17 » |
|
danas sam u 24 citao kako se samuel eto'o odrekao premije za golove, neznam jel to ima u kojem linku, kad ih ima na stotine.
PS. nekad bar probajte copy/paste naslov iz linka, da znamo o cemu je rijec. mislim da bi se vecina slozila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|