Svibanj 25, 2012, 09:45:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: SUPERCOPPA TIM 2009  (Posjeta: 4235 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #175 na: Kolovoz 09, 2009, 23:07:38 »

zato i postoji forum da razmjenjujemo mišljenja a ne da se osobno vrije?amo.
Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #176 na: Kolovoz 09, 2009, 23:21:49 »

Tako je! Svi smo tu zbog samo jednog cilja tako da nema potrebe za ikakvim vrije?anjem ili ne?im tome sli?nim!  Inter zastava
Evidentirano

Io sono Interista
Forza
Super clan

« Odgovor #177 na: Kolovoz 09, 2009, 23:46:50 »

ja necu nikad vrijedat, al mozda bi bio dobar 1 sudac na forumu, jer ipak bude žustrih rasprava i nerijesenih racuna  Cheesy
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #178 na: Kolovoz 10, 2009, 00:02:06 »

ja necu nikad vrijedat, al mozda bi bio dobar 1 sudac na forumu, jer ipak bude žustrih rasprava i nerijesenih racuna  Cheesy
sve je ok, i ja sam izjavio kako mi se svi?a ovaj Inter,pa primimo 2 komada i šta ?eš najra?e bi se posuo kiselim kupusom ali jbg ,škola za ubudu?e uvijek ?u govoriti da igramo za kur.c... Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #179 na: Kolovoz 10, 2009, 08:02:55 »

sve je ok, i ja sam izjavio kako mi se svi?a ovaj Inter,pa primimo 2 komada i šta ?eš najra?e bi se posuo kiselim kupusom ali jbg ,škola za ubudu?e uvijek ?u govoriti da igramo za kur.c... Grin

Nisam bio u domovini .pa nisam gledao tekmu,....posipam se pepelom u svezi Javierovog dizanja pehara, Red Face,ali po VaÅ¡im komentarima,a i iz Bilijevog sažetka vidim ,igra je bila ok,statistika evidentno na naÅ¡oj strani,Å¡epa joÅ¡ realizacija(crna mamba joÅ¡ ne Å¡iklja otrov kak bi trebala,nije joÅ¡ 100% spreman) ,al dobro i to ?e do?i,...glavno da zabijamo kad ?e trebat,a to je u prvenstvu i LP Inter zastava 
Evidentirano
p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #180 na: Kolovoz 10, 2009, 10:28:48 »

Naravno! Ma nema straha za ovakav Inter! Premo?ni smo bili u potpunosti.  Inter zastava
Evidentirano

Io sono Interista
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #181 na: Kolovoz 10, 2009, 22:44:48 »

Naravno! Ma nema straha za ovakav Inter! Premo?ni smo bili u potpunosti.  Inter zastava
Slazem se ....Sam steta sto nismo fasiste dobili to je klub osrednnji u Italiji koji je pobejdio uz pomocsvega ..FORZA INTER
Evidentirano

MukiIceman
Pocetnik
*

« Odgovor #182 na: Kolovoz 13, 2009, 01:03:59 »

Nisam bio tu kad je bila ova utakmica zato i nisam nista ni komentarisao ali sad moram reci nesto...

Prvi (ujedno i zadnji) put kad sam gledao pregled ove tekme dosao sam do slavlja i ostalo je nekih 30tak sekundi i mislio sam da je billyRi stavio podizanje pehara u klip ali sad me puce luda da pogledam opet i vidim nije podizanje nego svadja Maicona i Cruza...

E sad me bas interesuje sta mu je rekao Maicon i zasto Cruz nije usta zatvarao a samo se nesto pravdao Cheesy

100% STE VI OVO KOMENTARISALI DOSTA AL NMG DA TRAZIM GDJE STE O TOME PRICALI PA ET PITAM AKO IKO ZNA STA MU JE MAICON REKAO  Smiley Smiley Smiley

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

INTER CAMPIONE D'ITALIA
matrixpg
Super clan

« Odgovor #183 na: Kolovoz 14, 2009, 01:30:06 »

igra je bila extra treba mourinho je bio u prawu treba nam ofanziwni wezni i to je to eto o je promasio prazan gol ali i dao jedan nije jos u top formi ali bice ok nema zime..samo liga sampiona to da vidim da umrem ne zalim... Wink
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!