|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #25 na: Kolovoz 06, 2009, 22:18:12 » |
|
Najbolji igra? Lazia je Zarate.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #26 na: Kolovoz 06, 2009, 22:22:59 » |
|
Imate temu: gledanje Interovih utakmica. Opet ste offtopic.
a da sorry nece se ponovit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #27 na: Kolovoz 06, 2009, 22:26:41 » |
|
A stvarno ako nerazbiju Lazio, nek odma prekrize ligu prvaka. Lazio u krizi 10 godina jedva krpe kraj s krajem, eto Zarate im najbolji igrac, eto stas dalje govorit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #28 na: Kolovoz 06, 2009, 22:29:26 » |
|
Najbolji igra? Lazia je Zarate.
Slažem se. Nema Lazio šanse protiv nas iako ?e biti strašno motivirani. ali Inter je prejaka ekipa sada da bi dopustio ikakvo iznena?enje. Pa nismo mi Dinamo ili Hajduk
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #29 na: Kolovoz 06, 2009, 23:17:17 » |
|
A stvarno ako nerazbiju Lazio, nek odma prekrize ligu prvaka. Lazio u krizi 10 godina jedva krpe kraj s krajem, eto Zarate im najbolji igrac, eto stas dalje govorit.  Jesi gledao tog igra?a ijednom?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #30 na: Kolovoz 07, 2009, 01:14:43 » |
|
Zarate je strasan igrac, fenomenalan!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #31 na: Kolovoz 07, 2009, 10:20:17 » |
|
 Jesi gledao tog igra?a ijednom? Jesam i dobar je, al nije konstantno dobar. Mora se priznat nije svjetska klasa, prosli klubovi Qatar (dobro radi para hajd), Birnigham (a ovo neznam zasto) i sad Lazio. Meni je bolji Rochi, konkretniji. A i da je tako dobar igrac; man city, man utd, barcelona, madrid, pa evo i nas inter.. kupio bi ga neko. Eto mi smo kupili prije nekog Arnautovica nego njega. Eto da zavrsim pricu o njemu znaci Zarate je dobar igrac, al samo to i nista vise. A dobri su i Mutu i Amauri, Milito, Inzagi, Lavezzi, Qaralela.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Kolovoz 07, 2009, 11:53:45 » |
|
Zarate je strasan igrac, fenomenalan!!
Odlican napadac...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #33 na: Kolovoz 07, 2009, 12:59:29 » |
|
Jesam i dobar je, al nije konstantno dobar. Mora se priznat nije svjetska klasa, prosli klubovi Qatar (dobro radi para hajd), Birnigham (a ovo neznam zasto) i sad Lazio. Meni je bolji Rochi, konkretniji. A i da je tako dobar igrac; man city, man utd, barcelona, madrid, pa evo i nas inter.. kupio bi ga neko. Eto mi smo kupili prije nekog Arnautovica nego njega. Eto da zavrsim pricu o njemu znaci Zarate je dobar igrac, al samo to i nista vise. A dobri su i Mutu i Amauri, Milito, Inzagi, Lavezzi, Qaralela.....
Smiješan post prili?no kao i onaj prvi na koji sam reagirao, Zarate bi mogao igrati u doslovno bilo kojem klubu na svijetu, tip je vrhunski igra?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #34 na: Kolovoz 07, 2009, 13:06:25 » |
|
Smiješan post prili?no kao i onaj prvi na koji sam reagirao, Zarate bi mogao igrati u doslovno bilo kojem klubu na svijetu, tip je vrhunski igra?.
tebi mozda je, i meni je jako dobar igrac. ali u necemu mora biti problem kada igra u azijskim vukojebinama i prosjecnim engleskim i talijanskim ligama. gledao sam lazio dosta puta prosle godine i najveci zarateov problem je sto on nema konstantu, tj. nemoze odigrati nekoliko sjajnih utakmica u nizu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 07, 2009, 13:12:11 » |
|
tebi mozda je, i meni je jako dobar igrac. ali u necemu mora biti problem kada igra u azijskim vukojebinama i prosjecnim engleskim i talijanskim ligama. gledao sam lazio dosta puta prosle godine i najveci zarateov problem je sto on nema konstantu, tj. nemoze odigrati nekoliko sjajnih utakmica u nizu
Tip ima 22 godine. Ej, 22!!!! I ve? se dokazao kao igra?ina u vjerojatno najtežoj ligi za iskazati se na mjestu napada?a na svijetu. Brdo fenomenalnih poteza i golova u dosta prosje?noj mom?adi. Odmah bih potpisao da Zarate do?e u Inter, nadam se da ?e ga Moratti i dovu?i kad Milito po?ne padati kroz dvije do tri godine. De?ko je igrao Al-Saddu vrlo vjerojatno da zaradi lovu, prili?no pametan potez moram priznati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #36 na: Kolovoz 07, 2009, 13:30:02 » |
|
zarate je mocan al kad bi vec inter trebao dovodit onda bolje lavezzia koji je bolji igrac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 07, 2009, 13:59:29 » |
|
zarate je mocan al kad bi vec inter trebao dovodit onda bolje lavezzia koji je bolji igrac
Zarate>>>>>>>>>Lavezzi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #38 na: Kolovoz 07, 2009, 16:43:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #39 na: Kolovoz 07, 2009, 16:45:49 » |
|
stadion je prelijep...nedavno gledao emisiju kako su ga gradili... mislim da nebi trebali imati prevelikih problema oko osvajanja ovog trofeja,a i zanima me kako ce momcad funkcionirati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #40 na: Kolovoz 07, 2009, 16:50:52 » |
|
Mourinho je na treningu uigravao ovu mom?ad:
Julio Cesar
Maicon Lucio Chivu Zanetti
Cambiasso
Thiago Motta Muntari
Stankovi?
Milito Eto'o
Izgleda obe?avaju?e...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #41 na: Kolovoz 07, 2009, 17:04:42 » |
|
Chivu na stoperu... hm 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #42 na: Kolovoz 07, 2009, 19:33:36 » |
|
Imas Rai Uno? Sutra cemo imat priliku da ga gledamo. Pa cemo vidit tko je djelomi?no bio u pravu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #43 na: Kolovoz 07, 2009, 19:37:09 » |
|
Stadion poznatiji po nazivu Pti?ije gnijezdo, naravno ime dobio po karakteristicnom izgledu. Ni najjaci kineski potres ga nebi sursio. Vrhunac inžinjera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #44 na: Kolovoz 07, 2009, 19:42:29 » |
|
Mourinho je na treningu uigravao ovu mom?ad:
Julio Cesar
Maicon Lucio Chivu Zanetti
Cambiasso
Thiago Motta Muntari
Stankovi?
Milito Eto'o
Izgleda obe?avaju?e...
pa dobro po meni ocekivano.... osim santon mislim da ce lijevog beka a zanetti umjesto muntarija.... chivu i jest nas najbolji stoper
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #45 na: Kolovoz 07, 2009, 19:53:54 » |
|
Eto'o i Milito sve ruse.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #46 na: Kolovoz 07, 2009, 20:51:55 » |
|
meni je zadnja linija perfektna baš kako sam i ja mislio veza ko veza,napad ubojit joj jedva ?ekam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #47 na: Kolovoz 07, 2009, 21:01:25 » |
|
Imas Rai Uno? Sutra cemo imat priliku da ga gledamo. Pa cemo vidit tko je djelomi?no bio u pravu.  Nemam Rai Uno, te o?ekujem da Zarate bude nevidljiv ?itavu utakmicu. Naravno, jer je Inter daleko bolja mom?ad od Lazia. Ali to i dalje ne mijenja ?injenicu da je vrhunski igra?, i vjerojatno jedan od 5 najboljih napada?a trenutno u Seria a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #48 na: Kolovoz 07, 2009, 21:08:04 » |
|
meni je zadnja linija perfektna baš kako sam i ja mislio veza ko veza,napad ubojit joj jedva ?ekam
Ovo mi je dobro," veza ko veza"...al tak je to kod nas ve? 20 godina : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #49 na: Kolovoz 07, 2009, 21:12:08 » |
|
baš je glupa ta "pri?a" sigurno ima neki problem ?im je igro po azijskim vukojebinama,zarate je bolji od teveza a tevez je igro man.utd to ti je kako ti se poklopi npr. obina završi u interu a on u laziu pa to je smiješno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|