Svibanj 25, 2012, 09:37:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska navijacka scena!  (Posjeta: 5250 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #75 na: Veljaa 18, 2010, 14:19:52 »

BBB: Nikada ne?emo prihvatiti natjecanje sa klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

pa samom tom regionalnom ligom nogomet bi bio zanimljiviji,a ne ova bijeda od HNL-a
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #76 na: Veljaa 18, 2010, 17:09:22 »

BBB: Nikada ne?emo prihvatiti natjecanje sa klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske

pa samom tom regionalnom ligom nogomet bi bio zanimljiviji,a ne ova bijeda od HNL-a
Možda ne bi bilo loše, ali onda manji klubovi tipa Istra, Cibalia, Šibenik ne bi imali s kim igrati. Nakon par godina završilo bi ko NLB liga koja i nema neku gledanost.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Veljaa 18, 2010, 17:11:15 »

pa primjetio sam da istra recimo ne moze bas konkurirati nekom jacem klubu u HNL,tako da oni nebi ispastali Smiley
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #78 na: Veljaa 18, 2010, 18:04:18 »

Pitpuno se slazem sa boysima, nekada sam i ja mislio da bi bilo zanimljivije ali sam shvatio da im je liga u kurcu mozda i vecem od nase, a i ta NLB liga moze biti neka uspoeedba
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Veljaa 18, 2010, 19:31:55 »

pa svakako je zanimljivije gledat cibonu protiv zvezde ili partizana nego cibonu ikvarner...
ili svjetlost brod protiv alkara.znamo dobro koliko nam je nogomet u qrcu,treba to spasit sto je prije moguce
« Zadnja izmjena: Veljaa 18, 2010, 19:33:04 od Puppi » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Veljaa 20, 2010, 12:23:44 »

ma sa ?ime ?eš spasit? pa ja stvarno ne znam jesu li ljudi glupi pa ne vide da to nije zvezda koja je prije 20 godina osvojila LP, da to nije partizan koji igra LP?!?!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #81 na: Veljaa 20, 2010, 12:27:06 »

pa svakako je zanimljivije gledat cibonu protiv zvezde ili partizana nego cibonu ikvarner...
ili svjetlost brod protiv alkara.znamo dobro koliko nam je nogomet u qrcu,treba to spasit sto je prije moguce

Dode ti na isto, prosjek jednak.

Ne daj Boze Jugo lige. Ako dode do nje, treba pozvati sve navijace na bojkot, da stadioni budu prazniji nego sada.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Veljaa 20, 2010, 14:19:43 »

ma sa ?ime ?eš spasit? pa ja stvarno ne znam jesu li ljudi glupi pa ne vide da to nije zvezda koja je prije 20 godina osvojila LP, da to nije partizan koji igra LP?!?!
ne igraju niti nasi klubovi LP cak niti europsku ligu,svakako bolje igra zvezda nego lokomitav ili karlovac
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Veljaa 20, 2010, 14:43:04 »

ne igraju niti nasi klubovi LP cak niti europsku ligu,svakako bolje igra zvezda nego lokomitav ili karlovac
oprosti kako ne igraju?
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #84 na: Veljaa 20, 2010, 14:53:45 »

oprosti kako ne igraju?

igra dinamo europsku ligu, ali realno gledaju?i da nema famozne skupine izdržao bi do drugog kola. skupina europske lige je samo izgovor mami?u da on svake godine igra 10 utakmica u europi i da je aktivan do 12-og mjeseca.

šta se ti?e jugo lige nekad sam bio za, sad sam definitivo protiv
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Veljaa 20, 2010, 14:57:30 »

igra dinamo europsku ligu, ali realno gledaju?i da nema famozne skupine izdržao bi do drugog kola. skupina europske lige je samo izgovor mami?u da on svake godine igra 10 utakmica u europi i da je aktivan do 12-og mjeseca.

nije bitno jeli skupina ili knock-out faza, bitno je da igraju
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #86 na: Veljaa 20, 2010, 15:07:17 »

Iako me za to vrijeme i tu Yu ligu i to vrijeme  vežu ugodne teeneagerske uspomene ,razne haubare, boobs shoots  pivo Grill Pijani, Cheesy Cheesy Cheesy slažem se s Tobom ,jer u naÅ¡oj serie A imamo dva crno-bela djubreta sienu i djubrejuBe ,....pa da sad i u toj "novoj" ligi gledam joÅ¡ jedne crno-bele  djubrepartizan   Bang .........Å¡alu na stranu ,al uvijek bi se tu provla?ila politika ,tak da me to ne zanima,neka su oni tamo, mi smo tu ,i super,sve 5.....
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 15:10:23 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #87 na: Travanj 28, 2010, 15:27:21 »

Nikad nikakva yu liga. Naravno da je nezanimljiva hnl kad su je uništili razni markovi?i, srebri?i, štimci, mami?i, grgi?i...itd Vi malo stariji jel vam nije bio zanimljiv hnl kad je Dinamo sa poštovanjem išao u Varteks sa Vugrinecom, Mumlekom, Štefuljom, kasnije Kari?em, Bjelanovi?em, Šafari?em... Rijeka sa Tafrom, Sztipanovicsem, Musom, Pilipovi?em, Agi?em, Hasan?i?em... Zagreb sa Vasiljem, Ješom, Poldruga?em, Oli?em, Brnji?, Šabi?em, Hasan?i?em, Franjom, Krpanom, Lovrekom...itd Koji je smisao danas hnl-a, me?imurje mora ispast radi zagreba, nema gledatelja jer su stadion i sadržaj gori nego 1938e, svaki igra? koji išta vrijedi odlazi u kinu, turske žnj klubove, koreju...itd Mladi dobe odmah masne ugovore i igraju preko kurca ?ekaju?i da ih se proda..itd
Ali takav hnl opet volim i borim se za njega, za kvalitetnu hrvatsku ligu sa 10-12 klubova i kad tad ?emo je i do?ekat, pa ?e opet možda bit utakmica kao varteks mallorca, rijeka real, dinamo manchester, hajduk ajax...itd

živili!  Thumb Up
Evidentirano

Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #88 na: Svibanj 02, 2010, 22:36:36 »

http://www.zutaloptica.com/policajac-je-prevrnuo-invalida
http://www.zutaloptica.com/poruka-je-poslana
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZklkVZAkiXLHPopd&tmpl=coranto_hrv_news

Priop?enje
Udruga navija?a Dinama obaviještava sve svoje ?lanove, simpatizere
kao i sve navija?e Dinama da su sve planirane aktivnosti
oko obilježavanja 20.-te obljetnice neodigrane utakmice
izme?u Dinama i C-zvezde do daljnjeg otkazane.

Takodjer molimo sve navija?e koji imaju fotografije ili video snimke
koje pokazuju prekomjernu uporabu sile od strane policije kao i sve navija?e
koji su bili žrtve ili svjedoci nemilih doga?aja na stadionu i oko njega
da osobno navrate u Udrugu kako bi uz pomo? odvjetnika dobili savjet
za daljne pravne radnje kako bi krivci za nemile dga?aje snosili odgovornost.
Takodjer poželjno je donijeti medicinsku dokumetnaciju ukoliko ste bili kod doktora.
Ako niste u mogu?nosti do?i osobno, možete nas kontaktirati na udruganavijacadinama@gmail.com

Udruga ?e sutra raditi od 08:00 pa sve do kasno nave?er a sve u cilju prikupljanja što više materijala.

U utorak u 12:00 biti ?e sazvana press konferencija kako bi javnost ?ula i našu stranu pri?e.

Sve daljne obavijesti ?e biti pravodobno objavljenje na www.badblueboys.hr
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Svibanj 02, 2010, 22:46:32 »

meni nije jasno kad misle malo poostrit tekazne za ovakva sranja...znaci nekoliko godina zatvora i dozivotna zabrana prilasku stadiona...
ja da sam na mjestu tih pandura i da tako neka bagra krene bacat stolice na mene i napadat me,jebes mi mater ako ga nebi upucao.
nebi mu pucao u nogu,nebi mu pucao u ruku,pucao bi mu ili u glavu ili u tijelo s namjerom da ga ubijem...sta bi ja trebao ici na posao i razmisljat si dali ce neki kreten mene ubit jer on zeli biti frajer
Evidentirano

Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #90 na: Svibanj 02, 2010, 23:21:50 »

prvo pro?itaj malo tekstove, raspitaj se šta je bilo i kako je po?elo i koliko je djece, cura, invalida i starih dobilo po njonji. ovo je sve REŽIRANO i uskoro ?e sve iza? na vidjelo. kad smo izlazili sa stadiona na tzv rotoru, nije bilo nikakvih ekscesa ni?ega, odjednom dolaze kornja?e sa le?a po?inju mlatit, na dnu rotora jedan po jedan izlazi i dobiva po bubrezima. tukli su djecu koja su ležala po razbijenom staklu.

PENDREK LOMI KOSTI, ALI SRCE NE!
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #91 na: Svibanj 02, 2010, 23:27:06 »

Ti si jedan od vecine naseg puka koji je popusio pricu kosorice i ekipe.Nakon vecerasnjeg izlaska i prespavanog jutra docekaju me price na tv o huliganizmu u pocetku sam mislio da su boysi izazvali policiju no oko 5 sati me nazove frend da je sav u masnicama od policije, posto ga znam da nije nikakav huligan vec je stvarno navijac dinama koji je otisao na proslavu prvaka hrvatske znao sam da ne izmislja nista kad je rekao da su policajci tukli zene djecu starce.Forumi su puni istinitih prica tako da svatko ko provjerava bilo kakvu novinarsku pricu lako moze provjeriti istinu.Zasto je policija uletila na istok radi 1 baklje koja nije bacena na teren i to za vrijeme poluvremena? zasto je policija uletila na sjever nakon povika iako to nikad dosad nije napravila i sve to bas na 1.5 kad hrvatski radnici umjesto da slave strajkaju? danasnje novine umjesto da su pune izjava sa strajkova, pune su izjava o huliganizmu na sportskim dogadajima.Najlakse je svakog ko dode na utakmicu prozvati huliganom i okriviti ga za nerede.U kakvoj mi drzavi zivimo kad policija tuce starce zene djecu invalide, mlati bezrazlozno pendrecima.Nisam neki navijac dinama, niti sam bio na utakmici, ali mi je jasno ko dan da je policiji naredeno da treniraju strogocu na neduznim ljudima.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #92 na: Svibanj 03, 2010, 09:47:23 »

woooww...ja se trebam informirati.
ajmo primjer: BBB naprave 50 incidenata,sad naprave jos jedan i za taj oni kako kazete nisu krivi i sta su sad svetinje odjednom,sta se zaboravilo onih 50 Huh? Huh?
tko je popusio foru kosorice i ekipe,jos davno prije sam govorio da ih sve treba u kamenolom poslat i dat im minijaturni cekic da tucaju kamen.isto tako sam i prije govorio da treba potegnut mjere koje su englezi potegnulim i sad sjede tik do stadiona kao bubice....
DA,ja da sam pandur,da nisam nista napravio nego je netko drugi napravio sranje,kao sto ste rekli da su mlatili zene,djecu i sve to i sad da na mene krene horda manijaka a ja samo radim svoj posao,pa pucao bi huligana,nebi pucao u jednog pucao bi u vise njih s namjerom da ga ubijem...
@AGRAM-kad mi postas video i te klipice gdje panduri tuku zene,djecu i neduzne onda cu ovdje napisati (reci) da su govna i da njih treba ubit takoder Smiley
isto tako znam koliko je policija pokvarena,znam to iz iskustva na vlastitoj kozi,i zato ih mrzim,mrzim ih od malih nogu i mrzit cu ih dokle god znam za sebe
Evidentirano

Agram
Mladi clan
**

« Odgovor #93 na: Svibanj 03, 2010, 11:37:46 »

niti ti imam potrebu postat video, niti ti se opravdavati, i neznam zaÅ¡to pri?aÅ¡ smenom, možda bi me trebali maknut sa foruma, ja sam onaj huligan koji tu?e ljude, starice, krade i razbija...  Thumb Up
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #94 na: Svibanj 03, 2010, 12:15:07 »

?ekajte da vidim jesam li dobro razumio: Policija je ni?im izazvana nasrnula na navija?e, ili što?
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #95 na: Svibanj 03, 2010, 12:34:51 »

niti ti imam potrebu postat video, niti ti se opravdavati, i neznam zaÅ¡to pri?aÅ¡ smenom, možda bi me trebali maknut sa foruma, ja sam onaj huligan koji tu?e ljude, starice, krade i razbija...  Thumb Up
pa normalno da mi se nemas sta opravdavat,sta nebi trebao pricat s tobom???
to sta ti radis u svoje slobodno vrijeme se mene nimalo ne tice,i to koga ti tuces i jesi li ti huligan ili ne...ovo je forum o interu a ne o dinamu niti huliganima,tako da ako navijas za inter meni je to super,cak i ako navijas za neki drugi klub ja nemam nista protiv...
ja ne branim policiju niti stajem na njihovu stranu jer kao sto sam vec napisao mrzim ih i mrzit cu ih,takoder ne stajem na stranu huligana jer smatram da bespotrebno rade nerede gdje god dodu i sad ne mozes reci da su svetinja jer koliko su samo nereda i sranja napravili nicim izazvani.
buduci da si rekao da je to sve rezirano i postao onu obavjest gdje se mole navijaci koji imaju snimke i to da donesu u klub navijaca,znaci da postoje snimke a ja sam samo trazio da mi postas to da vidim gdje su kornjace mlatile nevinu djecu i zene jer to mi je malo teze za povjerovat...
takoder ja sam u svoje ime rekao da KAD BI JA BIO pandur i da tako na utakmici horda krene na mene da bi ih bez razmisljanja upucao,i nebi se osjecao krivim...
isto tako zbog tih huligana je opca opasnot normalnim ljudima otic na utakmicu
« Zadnja izmjena: Svibanj 03, 2010, 12:36:14 od Puppi » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #96 na: Svibanj 03, 2010, 13:25:37 »

pa evo primjera radi, jedna prijateljica sto studira u zgbu, je bila na tekmi i kaze sada i nikad vise Undecided

pa se pitamo sto su nam stadioni prazni
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #97 na: Svibanj 03, 2010, 13:25:53 »

Evo, probat ?u ja odgovorit, bez ikakvih natezanja na bilo ?iju stranu. Navija? sam Dinama i bivši BBB (sad sam zbog puno godina u "mirovini"), nisam bio ju?er na utakmici i ne mogu govoriti o doga?ajima iz prve ruke. Mogu iz druge jer je puno mojih prijatelja išlo na utakmicu, rijetko ko se vratio bez posljedica i sa svima sa kojima sam pri?ao (njih desetak) pri?aju mi istu pri?u o nevi?enoj milicijskoj brutalnosti. Vjerujem im apsolutno jer nisu bili svi na istoj tribini, neki se ?ak ni ne poznaju me?usobno. Ne ulazim u to da li je trebalo udaljiti navija?a koji je zapalio baklju (ako zakon kaže da treba, onda treba), pišem ovdje o reakcijama milicije i njihovim metodama koje prakticiraju. Po pri?ama prijatelja, a i po vi?enom na TV, nisam siguran da cipelarenje de?ka od strane milicionara a da ovaj pritom ne pruža ni najmanji otpor ulazi u sferu milicijskog posla, nisam siguran da miliciji u opisu posla stoji da osobe koje prave nered treba ga?ati upaljenim bakljama i potrganim stolicama...itd... ima toga još, ?ak i nekih nevjerojatnih scena o tome kako milicionar prevr?e invalida iz kolica...itd. ?injenica je da je ju?er ista ta milicija postala nakupina huligana sa zna?kama, ve? duže vrijeme se tako ponašaju, samo su to izolirani slu?ajevi (primjer premla?ivanja Roma na pumpi u Karlovcu ili iživljavanja na Bjelovar?anu koji je odbio predati osobnu...). Nažalost, oni su ogledalo stanja u državi, jedne potpuno anarhi?ne situacije u kojoj ništa ne štima. Nadam se da cijenjeni posjetitelji foruma nisu nasjeli na pri?ice nekih naših politi?ara o ju?erašnjem masakru jer to jednostavno nije istina. A istina ?e budite sigurni iza?i na vidjelo. Usput, najžeš?i BBB koji su najskloniji neredima i nisu bili na tekmi jer imaju zabranu odlaska na iste. Za kraj, namjerno sam cijelo vrijeme koristio termin milicija, ovako se prema nama svojedobno ponašala milicija u Banja Luci, Novom Sadu, Beogradu a ovi su isti. Fuj...
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Svibanj 03, 2010, 13:31:09 »

panduri i jesu odvratni,smatraju da cim imaju znacku da su bog i batina...kao sto sam rekao ne stajem na niciju stranu i smatram da se neredi na utakmicama trebaju iskorijeniti,isto tako i pokvarene pandure koji si uzimaju previse ovlasti takoder treba iskorijeniti
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #99 na: Svibanj 03, 2010, 13:43:49 »

panduri i jesu odvratni,smatraju da cim imaju znacku da su bog i batina...kao sto sam rekao ne stajem na niciju stranu i smatram da se neredi na utakmicama trebaju iskorijeniti,isto tako i pokvarene pandure koji si uzimaju previse ovlasti takoder treba iskorijeniti
Naravno da je njihov posao spre?avati nerede i Å¡titi sigurnost gra?ana. Ponavljam - SIGURNOST GRA?ANA. Ako je ono ju?er bila ?uvanje gra?ana...imam osje?aj da su postali smisao sami sebi. NeÅ¡to kao kada je ratko mladi? 1991.g. u Kijevu kod Knina tvrdio da je jna u njihovom mjestu da zaÅ¡titi gra?ane Kijeva. Nakon par dana sela viÅ¡e nije bilo. Nemojte krivo shvatiti, ne uspore?ujem HR policiju i jna, samo kažem da je metoda postupanja ista. I nema veze Å¡ta je to ju?er bila situacija sa Dinamovim navija?ima, isto bi pisao i da je rije? o Torcidi, Armadi, Ultrasima ili tvojim Demonima. Jednako sam bio bijesan i kada su Torcu masakrirali u Žilini. Usput, imaÅ¡ gomilu filmi?a na jubitou pa vidi... 
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!