Svibanj 25, 2012, 09:36:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska navijacka scena!  (Posjeta: 5250 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ultras
Super clan

« na: Srpanj 23, 2009, 14:11:25 »

Kao što vidite,imaju teme o HNL,igracima,ali nema i o navijacima...Pa da pocnemo malo i pisati o Hrvatskim navijacima i tako to.
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:32:07 od fanatico » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1 na: Srpanj 23, 2009, 14:28:13 »

Mislim da nam ta tema ni netreba, samo ce doci do bespotrebnih svada i tak i tak moze sve stati u jednu temu pod HNL.
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #2 na: Kolovoz 02, 2009, 12:38:50 »

http://www.net.hr/sport/page/2009/08/02/0001006.html?pos=n0

A.C.A.B
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #3 na: Kolovoz 02, 2009, 12:43:28 »

pandurska brutalnost
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Kolovoz 02, 2009, 12:49:14 »

ALL COPS ARE BASTARDS
treba sad pandure premlatit kao sto su oni navijace
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #5 na: Kolovoz 02, 2009, 14:00:08 »

Bojim se da ce nakon ovoga navijacke skupine biti još žeš?e,a mozda je nekima bila ovo lekcija.
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Kolovoz 22, 2009, 12:45:09 »

Policija je postupila pametno u ovom slu?aju,Torcida je mislila da je to ko u Hrvatskoj da ?e se murja povu?i,radili su nerede u drugom gradu i dobili pošteno batina.Apsolutno podržavam ovdje policiju,ne?e valjda dopustit da im ti huligani uništavaju grad i rade sranja okolo.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #7 na: Kolovoz 22, 2009, 17:29:22 »

Policija je postupila pametno u ovom slu?aju,Torcida je mislila da je to ko u Hrvatskoj da ?e se murja povu?i,radili su nerede u drugom gradu i dobili pošteno batina.Apsolutno podržavam ovdje policiju,ne?e valjda dopustit da im ti huligani uništavaju grad i rade sranja okolo.

molit ?u te lijepo da ne pri?aš gluposti.
jel ti uop?e znaš što je bilo u slova?koj Huh? o kakvom ti uništavanju grada govoriš Huh? pa imaš internet proguglaj malo ako nisi upu?en.
jer da si upu?en zna bi da je slova?ka policija privodila LJUDE KOJI PRI?AJU HRVATSKI

zna?i šetaš ulicom i frajer te privede jer pri?aš hrvatski Shocked,a ti ode iznosiš mudrosti kako je policija postupila pametno bow down
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #8 na: Kolovoz 28, 2009, 12:31:13 »

http://www.net.hr/sport/page/2009/08/28/0005006.html?pos=n0
 Smiley
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Rujan 22, 2009, 13:33:22 »

molit ?u te lijepo da ne pri?aš gluposti.
jel ti uop?e znaš što je bilo u slova?koj Huh? o kakvom ti uništavanju grada govoriš Huh? pa imaš internet proguglaj malo ako nisi upu?en.
jer da si upu?en zna bi da je slova?ka policija privodila LJUDE KOJI PRI?AJU HRVATSKI

zna?i šetaš ulicom i frajer te privede jer pri?aš hrvatski Shocked,a ti ode iznosiš mudrosti kako je policija postupila pametno bow down

Aj ne seri,mi smo specifi?ni po svemu,di god do?emo napravi se neko sranje i uništava se grad,a toga nema di su civilizirani ljudi.Ja sam ovdje apsolutno za Policiju,a pogledo sam i snimke napada Torcide na murju pa su dobili po pi?ki.Žao mi je samo ljudi koji su najebali ni krivi ni dužni,ali one huligane mi je bilo gušt gledat kako dobivaju po rebrima.Poz
Evidentirano

Ultras
Super clan

« Odgovor #10 na: Rujan 22, 2009, 20:16:57 »

Tornado napadnut od Kohorte i BBB-a nakon utakmice..eto toliko o nama.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #11 na: Rujan 22, 2009, 21:11:21 »

Aj ne seri,mi smo specifi?ni po svemu,di god do?emo napravi se neko sranje i uništava se grad,a toga nema di su civilizirani ljudi.Ja sam ovdje apsolutno za Policiju,a pogledo sam i snimke napada Torcide na murju pa su dobili po pi?ki.Žao mi je samo ljudi koji su najebali ni krivi ni dužni,ali one huligane mi je bilo gušt gledat kako dobivaju po rebrima.Poz

DAJ OBJASI MI SAMO JEDNU STVAR. KAKO TO DA JE TORCIDA DOBILA PRESUDU U NJIHOVU KORIST PROÅ LI TJEDAN VEZANO ZA BRUTALNOST SLOVA?KE POLICIJE?Huh?Huh?Huh?

ve? mi ova sranja lagano idu na Kura c . pokušavaš s nekim razgovarat argumentirano, a on ti prosiplje svoje ku?ne ?arolije i svoju mudrost.
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Rujan 22, 2009, 21:13:45 »

DAJ OBJASI MI SAMO JEDNU STVAR. KAKO TO DA JE TORCIDA DOBILA PRESUDU U NJIHOVU KORIST PROÅ LI TJEDAN VEZANO ZA BRUTALNOST SLOVA?KE POLICIJE?Huh?Huh?Huh?

ve? mi ova sranja lagano idu na Kura c . pokušavaš s nekim razgovarat argumentirano, a on ti prosiplje svoje ku?ne ?arolije i svoju mudrost.

Neda mi se raspravljat s tobom oko toga,imamo razli?ita mišljenja i to je to.Živio pivo
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #13 na: Rujan 22, 2009, 21:37:56 »

Neda mi se raspravljat s tobom oko toga,imamo razli?ita mišljenja i to je to.Živio pivo

PRIKA MOJ NEMA TU MIŠLJENJA. DOKAZANO JE OD STRANE NADLEŽNIH TIJELA DA JE SLOVA?KA POLCIJIA UPOTERBILA PREKOMERNU SILU. šta ti više treba Huh?
hrvatskim državljanima u žilini je zabranjeno je jedno o temeljnih ljudski prava i pravo iz ustava europske unije " SVATKO IMA PRAVO NA SLOBODU".

zamisli da ti do?eš u split i ja ti ne dam da odeš do rive Huh?
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Rujan 22, 2009, 21:42:10 »

Torcida je htjela na silu u?i na stadion i po?ela ga?at murju sa bocama i kamenjem,to se vidi i na snimci,šta su ovi trebali ko naša Policija pobje?i i derat se "imamo ozlje?enih".Nema kod njih zajebancije jbg.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #15 na: Rujan 22, 2009, 21:55:57 »

Torcida je htjela na silu u?i na stadion i po?ela ga?at murju sa bocama i kamenjem,to se vidi i na snimci,šta su ovi trebali ko naša Policija pobje?i i derat se "imamo ozlje?enih".Nema kod njih zajebancije jbg.
ponavljam nisi upu?en i ne znaš stvarno stanje. vjeru mi mi znam ti?no kako je bilo i nije bilo tako kako ti "projiciraš"
pod broj jedan: torcida je IMALA PRAVO u? u stadion.zabrana se odnosila na organiziranje karata od strane hajduka,
broj dva: pitam te što je bilo prije stadiona Huh? i prije stadiona su ljudi koji su šetali žilinom, a pri?ali hrvatski bili uhi?eni.
pod broj tri: mla?i pripadnici trocide su bacali kamenja iz pozadine.radilo se o pojedincima koje je tribalo uvatit.nikako ne krenit na rulju. ako pozornije pogledaš snimku vidit ?eš da pojednici koji su na ?elu torcide smirivaju situaciju

evo tvoj originalan post pro?itaj pažljivo:

Citat:
radili su nerede u drugom gradu i dobili pošteno batina.Apsolutno podržavam ovdje policiju,ne?e valjda dopustit da im ti huligani uništavaju grad i rade sranja okolo.
zna?i veliš da je torcida uništavala grad. ajde molinte onda mi napiši zašto su obi?ni stanovnici žiline torcidaše skrivali po SVOJIM ku?ama. Huh?
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Rujan 22, 2009, 21:57:19 »

U redu je onda,ja to nisam znao,na temelju snimke ispalo je druk?ije.Ok sve je u redu.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #17 na: Rujan 22, 2009, 22:16:39 »

U redu je onda,ja to nisam znao,na temelju snimke ispalo je druk?ije.Ok sve je u redu.

sve ok. ja tako?er niti podržajen torcidu niti nasilje, ali u ovom slu?aju su stvarno bili žrtve. to mi je potvrdilo više ljudi koji su gore bili.
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #18 na: Listopad 01, 2009, 20:12:38 »

http://www.24sata.hr/sport/navijacki-rat-u-temisvaru-neredi-preselili-na-stadion/138212/
SRAMOTA!
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #19 na: Listopad 01, 2009, 23:36:41 »

Jebote ne mogu da verujem. Ja,kao sto rekoh kad sam se predstavio,sam iz Srpske Crnje ( inace studiram u Beogradu) -mesto na granici sa Rumunijom,a 100tinak km od Temisvara,i danas su na putu do Temisvara prosla 3 kombija sa BBB,imali su pauzu u jednom kaficu blizu granice,a ja bio tamo. Pricao sa njima najnormalnije,cak su mi bili izuzetno mirni (znam kakve su Delije (bio u Solunu na Aris-Zvezda). I naprave takav haos. Ali  ok,valjda nam je tako u krvi (sto se tice ovih najvatrenijih).
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Listopad 01, 2009, 23:41:52 »

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-video-kadrove-sumraka-u-temisvaru/453213.aspx
drugi video...umro sam kako su panduri nesposobni...prvi specijalac je trcao i pao,drugom je ispao pistolj.pa to je nedozvoljiva greska...
ali ovo je stvarno sramotno da ne mogu na gostovanje otici a bez da naprave neko sranje
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #21 na: Listopad 01, 2009, 23:49:08 »

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-video-kadrove-sumraka-u-temisvaru/453213.aspx
drugi video...umro sam kako su panduri nesposobni...prvi specijalac je trcao i pao,drugom je ispao pistolj.pa to je nedozvoljiva greska...
ali ovo je stvarno sramotno da ne mogu na gostovanje otici a bez da naprave neko sranje
Njunja,veruj mi,ne znam kakvo je stanje sa BBB i Torcidom (a verujem isto kao i sa Delijama i Grobarima) ali ZNAM da jedva cekaju da naprave neko sranje kada idu u goste. Bio sam na Aris-Zvezda pa to je bilo strasno. To su se pljackale pumpe,duty free shopovi na granici,peglanje na stadionu i oko.... Valjda znas sta je bilo u Pragu... E sad sam tek video kako su navodno Delije i Grobari bili u Temisvaru na dogovoreni fight ali ja u to iskreno ne verujem.. Kada je Zvezda gostovala Slaviji u Pragu govorili su ovde u medijima kako je dogovoreno da ce ih hrvatska i muslimanska zajednica sacekati na batinjanje ali od toga nije nista bilo. Samo su Delije napravile citav onaj haos... Ali kao sto rekoh bili su ok kod nas....
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Listopad 01, 2009, 23:50:58 »

ma to su manijaci...BBB,TORCIDA,DELIJE,GROBARI...sve treba u kamenolom s ogromnom kuglom na nozi i minijaturni cekic da tuca stijenu
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Listopad 01, 2009, 23:52:04 »

ma to su manijaci...BBB,TORCIDA,DELIJE,GROBARI...sve treba u kamenolom s ogromnom kuglom na nozi i minijaturni cekic da tuca stijenu
Po mogucnosti i gore od toga.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Listopad 01, 2009, 23:53:11 »

Po mogucnosti i gore od toga.
uuu to potpisujem odmah
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!