|
interista7
|
 |
« Odgovor #50 na: Oujak 18, 2010, 00:34:58 » |
|
po meni je super to sto lucio uvijek povuce prema naprijed i to cesto zavrsi faulom i zutim kartonom za protivnika
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #51 na: Oujak 18, 2010, 18:31:23 » |
|
strašan je igra?, nadovezao bih se na usporedbe lucio-samuel. lucio uvijek razmišlja unaprije, postavlja se ispred igra?a, dok samuel djeluje dosta "gluplje" on možda ne radi kardinalne greške tipa da mu lopta pre?e preko noge ili sl. on radi dosta glupih i nepotrebnih faulova. npr. onaj ne su?eni penal na kalouu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kova19
|
 |
« Odgovor #52 na: Svibanj 26, 2010, 21:49:25 » |
|
Za razliku od Samuela, bojim se da ?e Lucio ponoviti ovu sezonu, jer po prirodi nije baš konstantan igra?.. Ova forma koju je držao ove sezone ima jako veliki potpis Mourinha, tako da mislim da ?emo trebati itekako dobrog trenera da 'održi' Lucia..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #53 na: Svibanj 08, 2011, 12:50:40 » |
|
Sretan ti rođendan Lucioo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #54 na: Svibanj 08, 2011, 14:00:38 » |
|
Sretan rođendan legendo!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dapapo
|
 |
« Odgovor #55 na: Svibanj 08, 2011, 21:18:19 » |
|
Sretan rođ 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #56 na: Svibanj 02, 2012, 23:12:20 » |
|
znaci pratim ga vec dvi sezone, lik je najgori igrac, ove sezone sem meca protiv milana u prvom mjesecu, svaki mec je kiksao za gol il ako ga nismo primili onda je pripremio protivniku mrtvu sansu koju samo na njegovu srecu protivnik nije znao iskoristit. sramota je da nakon toliko gresaka ovaj igrac jos igra u startnoj postavi i jos se za njega traze izlike kako mora igrat, naravno da je u inter *ebeni klan koji odredjuje ko ce igrat, i dok god je tako mi cemo gubit rezlutate. ovoga vec odavno nemogu da gledam uopce u interovom dresu, ogorcen sam na svaki njegov nastup, ono protiv marseillea je bilo konacni kraj od mene za njega, ovo veceras je vrhunac da mu nikad necu ni bit zahvalan za onu tripletu u kojoj je bio dobar, ovo je vec preslo u moju mrznju prema meni, nek igra i pazzini stopera boli me ona stvar al ovog mutanta vise ne zelim da gledam i dok on igra ja zelim lose inter, njemu prije svega, matorom morattiu i citavom *ebenom klanu koji drzi nase igrace koji moraju igrat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #57 na: Svibanj 02, 2012, 23:19:05 » |
|
znaci pratim ga vec dvi sezone, lik je najgori igrac, ove sezone sem meca protiv milana u prvom mjesecu, svaki mec je kiksao za gol il ako ga nismo primili onda je pripremio protivniku mrtvu sansu koju samo na njegovu srecu protivnik nije znao iskoristit. sramota je da nakon toliko gresaka ovaj igrac jos igra u startnoj postavi i jos se za njega traze izlike kako mora igrat, naravno da je u inter *ebeni klan koji odredjuje ko ce igrat, i dok god je tako mi cemo gubit rezlutate. ovoga vec odavno nemogu da gledam uopce u interovom dresu, ogorcen sam na svaki njegov nastup, ono protiv marseillea je bilo konacni kraj od mene za njega, ovo veceras je vrhunac da mu nikad necu ni bit zahvalan za onu tripletu u kojoj je bio dobar, ovo je vec preslo u moju mrznju prema meni, nek igra i pazzini stopera boli me ona stvar al ovog mutanta vise ne zelim da gledam i dok on igra ja zelim lose inter, njemu prije svega, matorom morattiu i citavom *ebenom klanu koji drzi nase igrace koji moraju igrat.
u čem god je problem, rijesit cemo ga samo nemoj sebe mrziti - nisi ni ti tolko los... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #58 na: Svibanj 03, 2012, 09:00:46 » |
|
LUCIO JE ZA PENZIJE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #59 na: Svibanj 03, 2012, 14:10:25 » |
|
iskreno govoreći mislim da bi bilo fer i pošteno od sve te starije interove garde (Lucio, Chivu, Stanković, Samuel, Maicon) da priznaju presidenteu i svim nama da se više ne mogu nositi sa mlađim, bržim i spremnijim igračima. Iako su puno dali Interu, mišljenja sam da je Inter još više dao njima, i da oni žele, Inter i gazda bi im mogli pružiti i u budućnosti puno, mi se svojih legendi NE ODRIČEMO kao 99% drugih. Samo treba biti fer i ustupiti mjesto onima sposobnijima.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 03, 2012, 14:14:34 od ILfenomeno »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #60 na: Svibanj 08, 2012, 15:10:23 » |
|
Mislim da je Luciu danas rodjenda, nek mu je sretan al zajebo je 90% sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #61 na: Svibanj 08, 2012, 16:38:05 » |
|
Ajaj neka mu je sretan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #62 na: Svibanj 08, 2012, 18:25:00 » |
|
Nadam se da prilikom proslavljanja idućeg rođendana neće igrati u Interu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #63 na: Svibanj 09, 2012, 10:40:34 » |
|
ekipa na rodjendanu: cesar, maicon, thiago silva, robihno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #64 na: Svibanj 09, 2012, 15:58:59 » |
|
Ma dobar je on al za klupe,nadam se da ce strama kupit ovo ljeto jednog stopera, al kvalitetnog za prvi tim da makenmo il lucia il samuela
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #65 na: Svibanj 16, 2012, 21:37:14 » |
|
Najvjerovatnije karijeru nastavlja u Brazil  Hvala mu za sampionsku krv koju je donio ovoj ekipi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #66 na: Svibanj 16, 2012, 23:51:37 » |
|
|
|
|