|
Adnan
|
 |
« na: Srpanj 13, 2009, 18:58:12 » |
|
Za mene jedan od najveci igraca u novije doba Mislim da moze jos mnogo dati ali nazalost u dresu Milana Kad je bio odbacen iz Barcelone na transfer listu gajio sam nadu da bi nasi iz uprave mogli da ga dovedu jer lik je stvarno masina Mislim da ove sezone moze mnogo s novim trenerom pod 1 leonardo Brazilac je i moze izvuc sve najbolje od njega jer Ronaldinho je u najboljim godinama 29-30 .Tema ako nije pogodna neka se brise al ako jedan recimo Lampard ima sto ne bi Ronaldinho koji je izmislio fudbal za Lamparda al opet kazem ako ne valja nek se brise ......
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho (Porto Alegre, 21. ožujka 1980.), brazilski nogometaš i reprezentativac, ?lan A.C. Milana. Rane godine
Ronaldinho je svoju nogometnu karijeru zapo?eo s klubom Gremio de Porto Alegre, gdje ga je njegov prirodni talent uskoro doveo u centar pozornosti brazilske nogometne javnosti. Tijekom ?etiri sezone što ih je tamo proveo, od 1997. do 2001., Ronaldinho je izborio svoje mjesto i u Brazilskoj reprezentaciji. Osvojio je Copa Américu 1999. godine, postigavši 6 golova, uklju?uju?i vrlo upe?atljiv potez protiv Venezuele. Ronaldinhov stariji brat, Roberto de Assis Moreira, postao je igra?ev zastupnik.
PSG
Godine 2001. Ronaldinho je odlu?io iskušati sre?u u europskom nogometu te je potpisao ugovor za francuski PSG. Premda nije uspio do?i do trofeja za vrijeme igranja u Parizu, Ronaldinho je nastavio pobje?ivati u dresu reprezentacije, osvojivši naslov pobjednika Svjetskog prvenstva 2002., u Japanu i Koreji.
Svjetska slava u Barceloni [uredi]
Ronaldinho je potpisao ugovor s Barcelonom u ljeto 2003., prate?i korake mnogih sunarodnjaka koji su imali uspješne karijere u tom klubu: Evarista, Ronalda, Romarija i Rivalda.
Ve? nakon prve utakmice u Barçinom dresu, navija?i su bili oduševljeni Ronaldinhovim magi?nim nogometnim talentom. Njegova sposobnost da u potpunosti promijeni tijek igre veli?anstvenim solo-prodorima pretvorila ga je u nogometnu ikonu novog milenija. Za vrijeme njegove prve sezone, ekipa je nanizala nevjerojatni niz od sedamnaest uzastopnih utakmica bez poraza i završila na drugom mjestu Španjolske lige, osiguravši direktan plasman u Ligu prvaka. Uspjesi su se nastavili u sljede?oj sezoni, 2004./05. Ronaldinho i ostatak Barçine mom?adi zauzeli su ?vrsto mjesto na vrhu ljestvice, što ih je dovelo do osvajanja titule prvaka Španjolske lige.
K tome, Ronaldinho je dva puta zaredom osvojio laskave titule najboljeg svjetskog igra?a, FIFA World Player 2004. i 2005., te Ballon d'Or (Zlatnu loptu) 2005. Do tada, Ronaldinho je postao vo?a mo?nog Brazila, s kojim je osvojio titulu pobjednika Kupa konfederacija u Njema?koj 2005. godine.
Novi po?etak u Milanu
Dana 17. srpnja 2008. Ronaldinho je potpisao trogodišnji ugovor za Milan, za iznos od 21 milijun eura.[1] Milan mu je tako?er dozvolio nastup za brazilsku olimpijsku reprezentaciju na OI u Pekingu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 13, 2009, 21:35:29 » |
|
Prijatelju, dobar je taj zubo,al neka im je njega...al po?et ?u se brinut za Tebe,...na našem svetom forumu stavio si bbilanista za temu  ,.....mora da te ovo s Šabanom gadno pogodilo,  ....zar nam nije dosta pokriva?a koji nam stalno spominje i veli?a one djubrentine ,...sad si Ti po?eo bauljat o gerijatriji i njezinim pulenima, :  ....kuda to ovaj svijet vodi  ,....morat ?emo mi što brže do? kod Tebe na Jezero  ,da se proveselimo,...za naš novi klub i sve drugo  i da Ti misli ne more razni Ronaldo de Assis Moreire 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 13, 2009, 21:42:56 » |
|
zbilja Adnane...gadno te pogodilo... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 13, 2009, 21:52:39 » |
|
Ma moze a neka drug Bilry Fanatico izbrisu nije problem ...A razocaran sam nije bilo Sabana ne brinte se necu se ja transformisat u crveno crnu Ja sam do smrti u plavo crnoj boji ..........A nema nam Krivopokrivaca ne znam zasto bas !!! pozz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 14, 2009, 06:02:11 » |
|
do?i ?e Å aban drugi put...nije stigao obrijati glavu pa nije htio neuredan do?i.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 14, 2009, 11:10:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 17, 2009, 15:20:54 » |
|
Adnane u potpunosti se slazem s tobom, definitivno najbolji igrac u novije doba.
http://www.youtube.com/v/b3HNX3JIS_o&rel=1 - 9,021,544 views nijedan ljubitelj nogometa ovo nemoze zaobi? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 17, 2009, 19:00:39 » |
|
Igra?ina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 17, 2009, 21:45:00 » |
|
IGRA? KOJI JE ODIGRA 2 GODINE NA VRHUNSKOM NIVOU, ZASIGURNO NE MOŽE BITI NAJBOLJI IGRA? NOVIJEG DOBA.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 18, 2009, 00:27:10 » |
|
mogo je i puno bolje, ako i ove sezone ne napravi nista, svrstavam ga u kategoriju adriana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 18, 2009, 01:38:37 » |
|
Nije najbolji igrac novijeg doba, ali za Adriana je bog nogometa!
Meni najbolji igrac novog doba (pod to smatram doba nakon Maradone) sigurno Zidane. Onda nakon njega su mi Messi (ima potencijal da bude najbolji, samo da nastavi ovako), Ronaldo debeli, Kaka, Figo i Ronaldinho.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 18, 2009, 02:17:24 » |
|
Nije najbolji igrac novijeg doba, ali za Adriana je bog nogometa!
Meni najbolji igrac novog doba (pod to smatram doba nakon Maradone) sigurno Zidane. Onda nakon njega su mi Messi (ima potencijal da bude najbolji, samo da nastavi ovako), Ronaldo debeli, Kaka, Figo i Ronaldinho.
po meni je henry sada je napokon osvojio jedini trofej koji mu nedostaje LP steta sto je igrao za "mali" klub arsenal jer da je igrao u nekom klubu gdje bi bio vise medijski eksponiran sigurno bi ga svi smatrali najboljim igracem novog doba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 18, 2009, 18:06:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 18, 2009, 23:40:39 » |
|
moze biti voda koja ce organizirati izlet na neki party,sve drugo cisto sumnjam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 18, 2009, 23:57:51 » |
|
moze biti voda koja ce organizirati izlet na neki party,sve drugo cisto sumnjam
hahahahh dobra ti je ova
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 19, 2009, 09:41:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 19, 2009, 14:29:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 23, 2009, 13:11:46 » |
|
gledam ga bas protiv ove americe u prijateljskoj igrao je odlicno.... eh da je nama jedan ovakav igrac koji ima tako savrsen zadnji pass!!! uz riquelmea sigurno ima najbolji zadnji pass na svijetu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 23, 2009, 13:27:17 » |
|
oni izgubili od Americe...zna?i dobro smo prošli sa 1-1. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 23, 2009, 14:50:47 » |
|
america je soldan meksi?ki klub. veliki zamorano je u njih igrao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 23, 2009, 20:41:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 23, 2009, 23:57:55 » |
|
riquelmeu je jedini problem bila snaga, on nije imao snage za 90min. a igracina i pol je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 24, 2009, 01:38:21 » |
|
riquelmeu je problem kolicina trke, trcao je dovoljno za hnl !!! al njegov zadnji pass je nesto najbolje sto sam ja vidio u nogometu!!! i ronaldinho takodjer mu je vrlo blizu.... deco ima takodjer fantastican zadnji pass !!! to su vrlo rijetki igraci sa strasnim zadnjim pasom! recimo niko kranjcar il zvijezdan misimovic imaju vrhunske zadnje paseve! ja osobno uzivam vise kad vidim dobar pass neko dobar gol.... tvrdim da riquelme ima najbolji pass na svijetu iza njega odmah ronaldinho!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 24, 2009, 06:29:44 » |
|
E po tog Misimovi?a treba oti?i. Strašan igra? a ne bi puno koštao, mogli bi im ?ak uvaliti Rivasa ili Burdissa jer bi za njih bili poja?anja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 24, 2009, 09:36:21 » |
|
E po tog Misimovi?a treba oti?i. Strašan igra? a ne bi puno koštao, mogli bi im ?ak uvaliti Rivasa ili Burdissa jer bi za njih bili poja?anja.
Nadam se nadam se ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|