|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« na: Srpanj 10, 2009, 22:50:37 » |
|
Koliko vidim ovaj igra? nema svoju temu.
Nakon ne baš preuspješne posudbe u Portugalu, vra?a se u Inter što je Mourinho danas i potvrdio. Izuzetno sam zadovoljan s tim, nadam se da nije polomljen i sigurno ?e mo?i poslužiti kao 4. napada?.
Jako brz igra? sa dosta dobrom tehnikom. Kod Mancinija je dobijao malo šansi, ali ipak 8 golova nije ništa. To je vjerojatno više nego što su ove sezone zajedni zabili Crespo, Cruz i Adriano ili blizu tome.
Dakle, sretno Suazo.
Ako on ostane, mislim da nema potrebe da se dovodi više ijedan napada?.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 10, 2009, 22:58:48 » |
|
slažem se, da se mene pitalo nebi ga dao u Benficu ,vjerujem da može donjeti dosta dobroga u napadu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 10, 2009, 23:15:06 » |
|
Slazem se s vama moze nam mnogo pomoci ....Sretno brzi .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 12, 2009, 17:51:22 » |
|
suazo ima pressicu.... da je sretan da se vratija,i da se nada da ce ostati... da zeli imati super sezonu...  jose ga je takodjer pohvalija zalaganjem na treningu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 12, 2009, 20:24:30 » |
|
Jako brz igra? sa dosta dobrom tehnikom. Kod Mancinija je dobijao malo šansi, ali ipak 8 golova nije ništa. To je vjerojatno više nego što su ove sezone zajedni zabili Crespo, Cruz i Adriano ili blizu tome.
sam pijanac adriano je prošle sezone zabia 7 golova. tako da ti ovo ne stoji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 15, 2009, 09:55:38 » |
|
Nije pratio Imperatora kralja  Suazo jeste dobar ali ne u rangu Crespa to se nemoze porediti Crespo je dao golova u karjeri vise nego sto je Suazo s treningom zato Crespo je nedoddirljiv a sto se tice Adriana kolega Far-pes ti je napisao A i ja sam misljenja da nam Suazo moze pomoci Ali opet ce bit na klupi zna i on sam ...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 15, 2009, 09:57:44 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 30, 2009, 22:43:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 30, 2009, 22:45:22 » |
|
dobit ?eš žuti karton za ovo  , još nije ni 1.poluvrijeme završilo sa sampdoriom, a ja sam ga htio mijenjati za Ib...pardon Eto'oa tako da paziš šta pišeš... : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 30, 2009, 22:46:01 » |
|
Imal on na spisku za LP steta ne razumijem nasu upravu u vezi njega covjeku unistise karijeru nazalost .....ja bi volioo da ode na zimu ako moze otici dzaba trune ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 30, 2009, 22:47:38 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 30, 2009, 22:50:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 15, 2009, 15:53:45 » |
|
... cetitke Suazu i njegovom Hondurasu na izravnom plasmanu na SP u Juznpj Africi....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 16, 2009, 16:02:12 » |
|
Cestitke i da on dao gol svaka cast sad kad znamo kakava je situacija sa Etoo Milito eto mu sanse i njemu i Baloteliu ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
CurvaNord
|
 |
« Odgovor #13 na: Studeni 30, 2009, 03:29:52 » |
|
David Suazo "La Pantera Negra"!!! Odlican igrac koji je definitivno bi trebao dobit vise minuta u Interu a ne neki prgavac Balotteli!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Forcaaaa Inter
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Studeni 30, 2009, 17:32:00 » |
|
Njemu su odbroojani dani u interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #15 na: Studeni 30, 2009, 17:35:35 » |
|
a šta bi reko recimo da on poput quaresme dobije priliku i zabije gol i svi bi ga onda dizali u nebo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Studeni 30, 2009, 17:41:44 » |
|
a šta bi reko recimo da on poput quaresme dobije priliku i zabije gol i svi bi ga onda dizali u nebo
ja ne bih veruj mi Ja sam bio uvjek prosjecan za njega a za Quaresmu sam uvjek govorio covjeku treba sansu dati a zao mi je i Suaza jer ima kvalitetu nazalost desilo mu se sta se desilo da sjedi na klupi kod Mancinia i Mourinha ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
CurvaNord
|
 |
« Odgovor #17 na: Studeni 30, 2009, 19:31:58 » |
|
Zalosno je sto takvi igraci griju klupu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Forcaaaa Inter
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #18 na: Prosinac 01, 2009, 01:57:32 » |
|
Zalosno je sto takvi igraci griju klupu!!!
da, kad se sjetim onih njegovih prodora i golova u Cagliariu, al dobro da je mla?i 3 godine cesce bi dobivo priliku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #19 na: Prosinac 27, 2009, 22:44:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 27, 2009, 23:03:01 » |
|
Nadam se da ode sta da sjedi kad moze da igra sretno i jer da bude istina ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|