|
fanatico
|
 |
« Odgovor #75 na: Veljaa 14, 2010, 17:01:05 » |
|
Pa s to?ke gledišta MU da, ali što može re?i navija? Reala? Kad je to Mou izjavio velika ve?ina je sko?ila na njega na forumu i kritizirala to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #76 na: Veljaa 14, 2010, 17:13:18 » |
|
Pa s to?ke gledišta MU da, ali što može re?i navija? Reala? Kad je to Mou izjavio velika ve?ina je sko?ila na njega na forumu i kritizirala to.
naravno da su kritizirali jer je on to rekao više puta, nije to bilo jednom. sasvim je normalno kada je netko negdje dulje vrijeme da zavoli tu sredinu i da kad ode da mu malo nedostaje, a ne kao npr ibrahimovi? koji je odmah po?eo s otrovnim strelicama na inter. mislim da ne treba pretjerivati kao mourinho koji je jedno 10 puta izjavio kako se planira vratiti u chelsea, niti kao zlatan. dakle po meni ronaldo je našao zlatnu sredinu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #77 na: Veljaa 23, 2010, 23:44:50 » |
|
Ronaldo izabrao ime svojim slobodnjacima: Tomahawk!hebote ***** se toliko ufurao da je polako poceo davat imena potezima...bas me zanima kako ce nazvati nabac iz kornera ako ih pocne izvoditi,ili ono njegovo plakanje kad mu se ne dosudi faul
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #78 na: Veljaa 24, 2010, 00:02:41 » |
|
A naziva koda ga je dijete od 6. god. smislilo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #79 na: Veljaa 24, 2010, 15:27:51 » |
|
Kao osobu ne podnosim ga kao igraca ga cjenim Al sto se sa tim pravi vazan da ne povjerujes Pitam se kakav ce nadimak sebi dati kad real ispane iz CL debil jedan Mozes derat male tekme sto nisi sta uradio u Lyonu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #80 na: Veljaa 27, 2010, 23:49:09 » |
|
Ovo bi moglo i? i u kategoriju VICEVA,al stavio sam ovdje,jer se radi o Kikiju.Maloprije s Adom na skype-u meljemo o svem i sva?em,o Udinama,Interu,djubrechelsea,Cacau,Higuainu,našoj legendi Gjoki, i došli nekako do Kikija ,i složili se da nam ide zbog pretotentnosti na  kao i onaj fenomenalni bivši igra? orlovskog nosa kojem ne volimo spominjat ime  ,al im obojici ne možemo spo?itnut profesionalnost i želju da napreduju,i tako kažem ja Adi: "Znaš da sam negdje pro?itao da Kiki radi 3 tisu?e trbušnjaka dnevno ,?ak ih radi i dok gleda televizor",a on mrtav hladan kaže: "Prijatelju ,da ja to napravim,završio bi u Klini?koj bolnici Tuzla" ....koji majstor naš Ado 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 27, 2010, 23:52:49 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #82 na: Veljaa 28, 2010, 23:02:36 » |
|
mogla bi kikica nesto napravit da si sredi te pristeve na licu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #83 na: Oujak 11, 2010, 16:52:40 » |
|
mrzim c.ronalda.jednostavno to ponašanje usrano nebi da je njegov cili svit.koji šminkeri?. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #84 na: Oujak 11, 2010, 19:22:50 » |
|
moze ga cijeli svijet mrzit al covjek je igracina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #85 na: Oujak 11, 2010, 19:27:27 » |
|
covjek je odvratna placipicka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #86 na: Oujak 11, 2010, 19:39:36 » |
|
moze ga cijeli svijet mrzit al covjek je igracina
Slažem se ,vrhunski profi to što je prepotentan,dok dobro igra ne smeta,?ak je i veliki Zidane pohvalio njegov angažman na treninzima,na koje nerijetko dolazi u 8 sati ujutro ,?ak 2 sata prije po?etka službenog treninga,....da naš Balo i 50 % radi koliko Kiki,bio bi svjetski igra? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #87 na: Oujak 11, 2010, 19:53:13 » |
|
Igracina svakako, placipicka ne bas, ali arogantan nevjerovatno. Ja ga ne mogu smislit, ali karakter mu je sigurno jaci od Balotellijevog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #88 na: Oujak 11, 2010, 20:59:40 » |
|
Svi govore maneken,glumac,itdd..ali sta je je IGRA?INA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #89 na: Oujak 11, 2010, 22:28:04 » |
|
istina gledam ju?er baš i skužim da ono što me nervira na PES-u da on doslovce prolazi kroz igra?e i ne može ga nitko zaustavit, on to stvarno radi! majke mi lik tr?i ko lud, oprao bi i bolta! ali ponašanje, frizure itd to je drugi par opanaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #90 na: Oujak 11, 2010, 22:31:25 » |
|
najbolji igra? današnjice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #91 na: Oujak 11, 2010, 23:19:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #92 na: Oujak 12, 2010, 07:26:51 » |
|
Igracina svakako, placipicka ne bas, ali arogantan nevjerovatno. Ja ga ne mogu smislit, ali karakter mu je sigurno jaci od Balotellijevog.
Uh pa zamisli Maria da vredi 94 miliona i da mu je plata 13 miliona? Idi bre najezim se od same pomisli kakav bi mu ego bio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #93 na: Oujak 12, 2010, 07:57:18 » |
|
najbolji igra? svijeta ali nema s kim igrat i oni debilni trener pa šta ?e,arogantan i umišljen je ali igra?ke kvalitete su mu daleko najkvalitetnije od bilo kojeg igra?a danas!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #94 na: Srpanj 05, 2010, 00:35:43 » |
|
Cristiano Ronaldo objavio: Samohrani sam otac! Portugalski nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo (25) objavio je na svom Twitter-profilu da je odnedavno otac sin?i?a... Javnom i službenom objavom Ronaldo je upoznao svoje obožavatelje (pratitelje) na društvenoj internetskoj zajednici u subotu istaknuvši: "Maj?in identitet ostat ?e zauvijek nepoznat, a ja ?u isklju?ivo samostalno skrbiti o djetetu." Na kraju je Portugalac zamolio javnost za poštivanje vlastite privatnosti u svakom, a pogotovo ovom smislu. da nije kakva k,,,,,a  ajd nema veze sam neka je beba dobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #95 na: Listopad 21, 2010, 12:59:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #96 na: Listopad 22, 2010, 12:02:51 » |
|
ja ga iskreno ne volim jer je umisljen nije skroman kao messi al je igraciina svjetske klase nemoze mu to niko oduzet gdje je igro i zabija svakom strasan je uz Mourinha ce biti jos bolji ..igracina je postujem ga nadam se da ce sa Mourinho oderat spaniju .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #97 na: Studeni 05, 2010, 16:25:19 » |
|
ja ga iskreno ne volim jer je umisljen nije skroman kao messi al je igraciina svjetske klase nemoze mu to niko oduzet gdje je igro i zabija svakom strasan je uz Mourinha ce biti jos bolji .. igracina je postujem ga nadam se da ce sa Mourinho oderat spaniju ..  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti