Svibanj 25, 2012, 09:15:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Vaše misljenje o najskupljem igracu na planeti
Obožavam ga - 3 (11.1%)
Mrzim ga!!! - 12 (44.4%)
Niti ga volim, niti ga mrzim - 12 (44.4%)
Ukupno glasaa: 25

Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cristiano Ronaldo  (Posjeta: 2923 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
GosiInter
Pocetnik
*

« Odgovor #100 na: Travanj 28, 2011, 13:51:13 »

Chivu bi mu slomijo obadvije noge  novi20-107
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #101 na: Travanj 28, 2011, 14:09:04 »

Thumb Up Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #102 na: Svibanj 11, 2011, 10:20:50 »

Covjek za dvije utakmice dao 6 golova ...U ovoj anketi za glasanje napiso sam da ga mrzim zbog njegovog ponasanja medjutim da je fudbalski talenat to mu nemoze niko oduzet stvarno je kao Terminator nazalost u Realu nije imao s kim da igra Sredit ce to Mourinho za narednu sezonu al Cristiano Ronaldo je zvjer cojk dade u dvije tekme ko Militto za citavu sezonu  ROFLMAO i kazu treba Militto ostat moze on Moze i u mene Nena  Cheesy Cheesy Nadam se da ce mo mi dovest sebi jednog C Ronalda Najblizi mu je Alexis Sanchez ,,i da dodam C Ronaldo je zabio
do sad 36 ako se ne varam a jedini je igrac u istoriji Reala ako se ne varam da je imao omjer skoro cojk neki prica na tv 61 nastupa 62 gola  bow down bow down Ocigledno da zeli da bude 1 strjelac primere  sretno..

Ronaldo: Nisam opsjednut naslovom najboljeg strijelca Primere

Realov portugalski napadač Cristiano Ronaldo cilja naslov najboljeg strijelca, no tvrdi da nije opsjednut tim trofejem. Trenutačno je na 36 postignutih ligaških golova...

Ronaldo, koji je jednom loptom nehotice pogodio navijača tijekom 4-0 pobjede protiv Getafea u utorak, a potom se istom ispričao davši mu svoj dres, zabio je u 36. Primerinom kolu hat-trick kojim je potvrdio dobru formu i četiri postignuta gola Sevilli kolo ranije.

- Igramo na visokoj razini s ciljem pobjeđivanja do kraja sezone. Trener je od nas zatražio da nastavimo dobro raditi, a mi smo odgovorili na najbolji mogući način.

- Trudim se zabiti što je više moguće važnih golova, no nisam opsjednut brojkom postignutih. Istina je da me suigrači traže i trude se da postignem što je više moguće golova, no zajednički uspjesi uvijek dolaze ispred individualnih - kazao je Ronaldo.

Bivši napadač Manchester United trenutačno drži vrh ljestvice najboljih strijelaca Primere s pet golova više od Barceloninog Lionela Messija. Osim toga, samo je dva gola udaljen od rekorda kojega je u sezoni 1989/90 izjednačio Realov Hugo Sanchez postigavši ih 38, koliko i Telmo Zara u sezoni 1950/51 za Athletic Bilbao. Inače, Zara je najbolji Primerin strijelac svih vremena s 252 postignuta gola.
« Zadnja izmjena: Svibanj 11, 2011, 10:22:41 od Adnan » Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #103 na: Svibanj 11, 2011, 13:37:47 »

Covjek za dvije utakmice dao 6 golova...U ovoj anketi za glasanje napiso sam da ga mrzim zbog njegovog ponasanja medjutim da je fudbalski talenat to mu nemoze niko oduzet stvarno je kao Terminator nazalost u Realu nije imao s kim da igra Sredit ce to Mourinho za narednu sezonu al Cristiano Ronaldo je zvjer cojk dade u dvije tekme ko Militto za citavu sezonu  ROFLMAO i kazu treba Militto ostat moze on Moze i u mene Nena  Cheesy Cheesy Nadam se da ce mo mi dovest sebi jednog C Ronalda Najblizi mu je Alexis Sanchez ,,i da dodam C Ronaldo je zabio
do sad 36 ako se ne varam a jedini je igrac u istoriji Reala ako se ne varam da je imao omjer skoro cojk neki prica na tv 61 nastupa 62 gola  bow down bow down Ocigledno da zeli da bude 1 strjelac primere  sretno..

Ronaldo: Nisam opsjednut naslovom najboljeg strijelca Primere

Realov portugalski napadač Cristiano Ronaldo cilja naslov najboljeg strijelca, no tvrdi da nije opsjednut tim trofejem. Trenutačno je na 36 postignutih ligaških golova...

Ronaldo, koji je jednom loptom nehotice pogodio navijača tijekom 4-0 pobjede protiv Getafea u utorak, a potom se istom ispričao davši mu svoj dres, zabio je u 36. Primerinom kolu hat-trick kojim je potvrdio dobru formu i četiri postignuta gola Sevilli kolo ranije.

- Igramo na visokoj razini s ciljem pobjeđivanja do kraja sezone. Trener je od nas zatražio da nastavimo dobro raditi, a mi smo odgovorili na najbolji mogući način.

- Trudim se zabiti što je više moguće važnih golova, no nisam opsjednut brojkom postignutih. Istina je da me suigrači traže i trude se da postignem što je više moguće golova, no zajednički uspjesi uvijek dolaze ispred individualnih - kazao je Ronaldo.

Bivši napadač Manchester United trenutačno drži vrh ljestvice najboljih strijelaca Primere s pet golova više od Barceloninog Lionela Messija. Osim toga, samo je dva gola udaljen od rekorda kojega je u sezoni 1989/90 izjednačio Realov Hugo Sanchez postigavši ih 38, koliko i Telmo Zara u sezoni 1950/51 za Athletic Bilbao. Inače, Zara je najbolji Primerin strijelac svih vremena s 252 postignuta gola.
Ispravak dao je 7 golova u dvije utakmice, ako se ne varam 4 sevilji i 3 getafeu Clap
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Svibanj 16, 2011, 09:18:02 »

Hvala druze na ispravci ..

ŠPA: Cristiano Ronaldo izjednačio se sa Sanchezom i Zarrom

U nedjelju se, u pretposljednjem 37. kolu Primere, na Camp Nou slavio naslov prvaka, Cristiano Ronaldo je rušio rekorde, a nastavila se i borba momčadi za opstanak...

U šarenom sastavu, bez Messija, Xavija, Inieste i mnogih drugih najboljih igrača, Barcelona je na svom travnjaku odigrala 0-0 s Deportivom. U toj utakmici je domaćin igrao bezbrižno i bez jakog motiva, dok su gosti pokušavali, ali bezuspješno, doći do moguće pobjede koja bi im mnogo značila u lovu na prvoligaški život i iduće sezone. Ipak, Deportivo će morati osigurati opstanak u zadnjem kolu, pred svojom publikom.

Real Madrid je pobijedio Villarreal u gostima 3-1 uz dva pogotka Cristiana Ronalda. Time je Portugalac došao do 51. pogotka ukupno u ovoj sezoni, u svim natjecanjima. Ronaldo je time postao drugi igrač u povijesti Primere koji je u jednoj sezoni prekoračio brojku od 50 pogodaka. Prije njega je to uspjelo Lionelu Messiju i to ove sezone. Krajem travnja je Messi probio tu granicu.

No, Ronaldo je uvjerljivo prvi strijelac Primere. Sada ima na kontu 38 pogodaka i izjednačio se s rekorderima sviha vremena, legendarnim Meksikancem Hugom Sanchezom, koji je za Real u sezoni 1989/90 postigao 38 golova, kao što je isto uspjelo Telmo Zari u Athletico Bilbau (sezona 1950/51). No, Ronaldo ih u zadnjem kolu može i prestići.

Recimo da je u ovom kolu Valencia osigurala treće mjesto (izravan plasman u Ligu prvaka), ali i Villarreal četvrto (kvalifikacije Lige prvaka).

Borba za opstanak je apsolutno napeta, budući da prije zadnjeg kola još čak šest momčadi strahuje od ispadanja. To su Osasuna, Mallorca, Real Sociedad, Getafe, Deportivo i Zaragoza.
 bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down bow down
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #105 na: Svibanj 24, 2011, 22:34:34 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFpyEVFpulbhkeWfbh&tmpl=coranto_video_news
VIDEO: Pogledajte sva 53 gola Cristiana Ronalda
Cristiano Ronaldo je imao sezonu za pamćenje, barem što se tiče postignutih golova - 53 puta je zatresao mrežu.
Neki obožavatelj lika i djela Cristiana Ronalda kreirao je videouradak u kojem su sva 53 njegova ovosezonska gola.
Portugalac je neumoljivo tresao mreže, posebice u prvenstvu, u kojem je sa 40 golova postigao novi rekord po broju pogodaka u jednoj sezoni Primere.
Uživajte u gotovo devet minuta Ronaldovih majstorija.
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #106 na: Svibanj 25, 2011, 21:32:53 »

Frajer je terminator. Pravo olicenje modernog nogometa. A bas me zanima kako je uspio zabit toliko golova kad real kao igra zatvoreno???
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

herrera
Super clan

« Odgovor #107 na: Travanj 24, 2012, 12:01:07 »

Kompletniji je od mesija definitvno, al mora poraditi na svom ponasanju pola ga ljudi mrzi raadi toga al boli njega k... na kraju krajeva čojk je terminator
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #108 na: Svibanj 11, 2012, 22:39:52 »

Ronaldo ce ako zabije gol Mallorci biti prvi igrac koji je zabio svim momcadima lige u jednoj sezoni. bow down
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #109 na: Svibanj 18, 2012, 22:58:01 »

Grin Grin
Cristiano Ronaldo: Ja sam trenutno bolji od Messija

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo priznao je da je već umoran od konstantnih usporedbi s argentinskim genijem Lionelom Messijem, te naglašava da se njih dvojica, zbog različitih stilova igre, teško mogu stavljati na "analizu"...

Igrač Real Madrida vjeruje da obojica daju sve od sebe za svoje klubove, a sam rivalitet ih tjera da se igrački uzdignu do novih visina. No ipak, Ronaldo je priznao da vjeruje kako je u ovome trenutku on bolji igrač od omalenog Argentinca, člana Barcelone.

- Ponekad me jako to zamara, a vjerujem i njega, jer nas se konstantno uspoređuje. Ne možete uspoređivati Ferrari i Porsche, jer su to dva različita motora – rekao je Portugalac u intervjuu za CNN World Sport.

- Ovo je bila nevjerojatna sezona za obojicu. Oborili smo vlastite rekorde po broju pogodaka i predvodili svoje momčadi do drugih velikih postignuća. Naš rivalitet nas tjera da budemo što bolji i upravo su zato Barcelona i Real najbolji na svijetu, jer jedan drugog guraju prema naprijed – smatra strijelac 46 pogodaka u Primeri ove sezone.

- Iskreno, ne volim kada me se s ikime uspoređuje. Neki govore da sam ja bolji, drugi pak da je on. Ja mislim da sam trenutno bolji igrač od Messija – zaključio je Portugalac.
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #110 na: Svibanj 18, 2012, 23:09:07 »

Grin Grin
Cristiano Ronaldo: Ja sam trenutno bolji od Messija

Veoma skromno od njega  Grin
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!