|
Forza
|
 |
« na: Srpanj 06, 2009, 01:32:38 » |
|
Neznam kakvo je ovdje stanje, al moja vecina prijatelja i vecina ljudi koje znam da prate nogomet MRZE Ronalda. Meni je iskreno on prava zvijezda IGRA?INA. To sto se kvarca i sto drzi do sebe, pa koliko je bolje vidit njega nego Puyola.
http://www.youtube.com/v/XVSAe2qhRCE&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 06, 2009, 02:16:29 » |
|
mrzim ga. ukratko. evo i u sirem smislu. lik glumi najvecu fajtercinu na svijetu, proslavlja golove na najjadnije nacine, njegove izjave nisu smijesno samouvjerene(kao nas ibra nekad), vec su iritantne i bahate. nek se ugleda na ostale nogometase na cijelome svijetu. ibra, kaka, messi, ma svi. to da je dobar igrac, to stoji, ali ipak vise naginje tome da je zena, a ne muskarac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 06, 2009, 12:42:46 » |
|
lik je odvratan po izgledu,ja iskreno ne znam zasto cure sline za njim...nisam bas primjetio da cure voli pickice a ronaldo je pickica smatram da kad bi doslo do naguravanja na terenu i kad bi njega netko malo jace gurnuo da bi poceo plakat i zatim bi pobjegao u svlacionicu... ok igra dobro ima tehniku i to stoji,ali je kao osoba odvratan i obican jadnik i MRZIM GAAAAA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 06, 2009, 13:14:06 » |
|
po meni trenutno najkompletniji igrac na svijetu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 06, 2009, 13:24:28 » |
|
debil, messi je bog i batina za njega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 06, 2009, 15:03:47 » |
|
debil, messi je bog i batina za njega
i to bog i batina na kvadrat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 06, 2009, 19:37:45 » |
|
odlican nogometas, al mi se gadi, svaka mu cast, al nikad ga nebi volia imat u klubu jer se onda klub pretvori samo u njega, djeluje mi previse visoko i prepotentno i ide mi masu na onu stvar kad bude prekrsaj nad njin pa mi cmizdri na podu a ima para koliko ja necu zaradit ni u 89 života da ih i iman toliko... jednostavno mi je previse antipatican
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 06, 2009, 19:48:24 » |
|
Meni je iskreno on prava zvijezda IGRA?INA. To sto se kvarca i sto drzi do sebe, pa koliko je bolje vidit njega nego Puyola. Eto ja nista nebi vise nadodao na ovo...meni je on KRALJ!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 06, 2009, 23:40:29 » |
|
radije bi poljubio puyola nego tu prepotentnu curicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 07, 2009, 05:50:35 » |
|
radije bi poljubio puyola nego tu prepotentnu curicu
Njunja ,Ti zbilja imaš želudac  ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 07, 2009, 07:23:20 » |
|
puyol je zgodan na neki njegov cudan nacin koji nitko nikad nece shvatit hehe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 07, 2009, 09:30:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 07, 2009, 09:33:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 07, 2009, 15:08:33 » |
|
malo je neozbiljno ovako pricati o ronaldu covjek je igracina i to niko nemoze osporiti a to kako se on ponasa je sasvim druga stvar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 07, 2009, 16:05:39 » |
|
pa nitko nije rekao nije dobar igrac,ali je jadnik i njegovo ponasanje na terenu i izvan njega je jadno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 08, 2009, 06:01:02 » |
|
malo je neozbiljno ovako pricati o ronaldu covjek je igracina i to niko nemoze osporiti a to kako se on ponasa je sasvim druga stvar
Igra?ina je KIKI bez sumnje,a što se ti?e ponašanja,isto možemo re? i za nosioca najve?e nosine u našem INTERU ,koji ponekad radi takve p.zdarije,da misliš kako nema sve daske u glavi : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 08, 2009, 13:08:33 » |
|
dobro ipak mislim da je zlatko malo "normalniji" od kristine. jer nema simuliranja i plakanja na terenu, samo se zna šetkat što je isto frustriraju?e, a i ne izjavljuje da se može gledat satima u ogledalo i divit se samom sebi(vjerojatno se ni ne usudi gledat u ogledalo)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 08, 2009, 13:25:01 » |
|
Igra?ina je KIKI bez sumnje,a što se ti?e ponašanja,isto možemo re? i za nosioca najve?e nosine u našem INTERU ,koji ponekad radi takve p.zdarije,da misliš kako nema sve daske u glavi :  kako kaže kolega cambiasso malo je cini?no da ovako pišete o c.ronaldu,a u interu igra igra? vrlo sli?nog karaktera, u biti dvojica(balotelli) : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 08, 2009, 22:23:04 » |
|
dobro ipak mislim da je zlatko malo "normalniji" od kristine. jer nema simuliranja i plakanja na terenu, samo se zna šetkat što je isto frustriraju?e, a i ne izjavljuje da se može gledat satima u ogledalo i divit se samom sebi(vjerojatno se ni ne usudi gledat u ogledalo)
Pa kako bi se gledao kad razbije nosom svako ogledalo lol 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|