|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 02, 2009, 13:50:06 » |
|
Sa svime se slazem krivopokrivac sto si napisao ali za Quaresmu ne Jer covjek treba dobit sansu to je bar moje misljenje a ako i ne bude dobar ima zimski prelazni rok Mozda koju utakmicu zablista pa ga Inter mogne prodat vako de budi iskren u ovakvom stanju ko ce ge ne mozes dobit ni 5 milona eura za njega Zato Q treba dobit sansu Lako je sudit igracu u prvoj sezoni kako bi se ti ja ili neko treci snasao u INteru odma .Moje misljenje je samo da momak dobije jos jednu zadnju sansu to je sve a izgleda da ce je dobiti svidjalo se to nama ili ne i ja mu zelim srecu ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 02, 2009, 14:00:17 » |
|
Sa svime se slazem krivopokrivac sto si napisao ali za Quaresmu ne Jer covjek treba dobit sansu to je bar moje misljenje a ako i ne bude dobar ima zimski prelazni rok Mozda koju utakmicu zablista pa ga Inter mogne prodat vako de budi iskren u ovakvom stanju ko ce ge ne mozes dobit ni 5 milona eura za njega Zato Q treba dobit sansu Lako je sudit igracu u prvoj sezoni kako bi se ti ja ili neko treci snasao u INteru odma .Moje misljenje je samo da momak dobije jos jednu zadnju sansu to je sve a izgleda da ce je dobiti svidjalo se to nama ili ne i ja mu zelim srecu ....
Ne kužim zašto misliš da se ne može dobiti za njega ni 5 milijuna eura, kad je Genoa nudila 10 i to za pola njegova ugovora... I cigo nije htio oti?i naravno, njemu je ispod ?asti igrati za Genou. U zimskom prijelaznom roku ?e ga mo?i eventualno posuditi nekome, kao i prošle zime. I da, što bi ovo boldano trebalo zna?iti? Ja za sebe znam da nisam profesionalni nogmetaš, a nisam upoznat ni s tim da si ti...Dakle, uop?e je smiješno takve uspredbe davati...?ovjek je DOBIO šansu jer 13 utakmica nije malo. Nije. Dakle, opet ?u ponoviti..Inter je klub s najve?im mogu?im ambicijama, a ne rehabilitacijski centar ili komuna...Cigo ni?im nije zaslužio još jednu šansu. Igra? za kojeg se plate toliko novci osim toga MORA odmah pokazati svoju pravu vrijednost. On je pokazao da je promašaj. Šteta samo tolikih para.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:06:41 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 02, 2009, 14:17:08 » |
|
Pa covjek je potpisoa za Inter a ne za Genou sjeti se tekmi kada su istom tom sad Ibrahimovicu vodji Intera zvizdali ti isti navijaci isto kao Quaresmi (cigi) kao sto ti kazes djelis ljude po njihovom obiljezju hajd malo nekad zezat se ali jbg bog ga je obiljezio takvog i on ima pravo na zivot .I ja da sam na njegovom mjestu ne bi otisao u Genou .Mozemo pisat i analizrat ovdje 100 dana o tome treba li koji igrac dobit sansu ili ne to nije nase i nepije vode .Posalji mail Morattiju Ja sam kazem da covjek treba dobit sansu nista vise pa ako ne valja neka ide neces ista izgubiti nit si ti dao nit niko s foruma A taj cigo kao sto ti kazes budi siguran da moze sa svojim novcima kupit i tebe i mene i svu nasu rodbinu i prijatelje A on je et cigo a mi smo obicni ljudi .Svi smo mi pred bogom isti sad bi ja se zamjeno sa njim pa nek svi vicu cigo ........Tuzno je to druze moj ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #28 na: Srpanj 02, 2009, 14:22:51 » |
|
Pa covjek je potpisoa za Inter a ne za Genou sjeti se tekmi kada su istom tom sad Ibrahimovicu vodji Intera zvizdali ti isti navijaci isto kao Quaresmi (cigi) kao sto ti kazes djelis ljude po njihovom obiljezju hajd malo nekad zezat se ali jbg bog ga je obiljezio takvog i on ima pravo na zivot .I ja da sam na njegovom mjestu ne bi otisao u Genou .Mozemo pisat i analizrat ovdje 100 dana o tome treba li koji igrac dobit sansu ili ne to nije nase i nepije vode .Posalji mail Morattiju Ja sam kazem da covjek treba dobit sansu nista vise pa ako ne valja neka ide neces ista izgubiti nit si ti dao nit niko s foruma A taj cigo kao sto ti kazes budi siguran da moze sa svojim novcima kupit i tebe i mene i svu nasu rodbinu i prijatelje A on je et cigo a mi smo obicni ljudi .Svi smo mi pred bogom isti sad bi ja se zamjeno sa njim pa nek svi vicu cigo ........Tuzno je to druze moj ..
Cigo nije uvreda, to je njegovo etni?ko podrijetlo....On je Cigan, Rom, kužiš. Da je Quaresma pokazao bilo što u Interu, opet bi za mene bio cigo, ali cigo koji je fantasti?an igra? i kojem se divim na sjajnim igrama i zahvalan sam mu što pridonosi da Inter bude bolji. Ovako je za mene cigo koji je oštetio klub za ?istih 10 milijuna eura(plus 20 i nešto što je pla?en prošlo ljeto). Tako?er, ovo sa zviždanjem...Pa zar je lik toliko psihi?ki labilan da ne može igrati jer ima psihološku blokadu kad mu stadion zviždi? Ibrahimovi?a je to samo moglo motivirati da igra bolje i zabije gol.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:27:23 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 02, 2009, 14:29:56 » |
|
Cigo nije uvreda, to je njegovo etni?ko podrijetlo....On je Cigan, Rom, kužiš.
Da je Quaresma pokazao bilo što u Interu, opet bi za mene bio cigo, ali cigo koji je fantasti?an igra? i kojem se divim na sjajnim igrama i zahvalan sam mu što pridonosi da Inter bude bolji. Ovako je za mene cigo koji je oštetio klub za ?istih 10 milijuna eura(plus 20 i nešto što je pla?en prošlo ljeto).
Tako?er, ovo sa zviždanjem...Pa zar je lik toliko psihi?ki labilan da ne može igrati jer ima psihološku blokadu kad mu stadion zviždi? Ibrahimovi?a je to samo moglo motivirati da igra bolje i zabije gol.
ne on je ROM...CIGAN je uvreda,takoder primjer ALBANAC ili SIPTAR ili recimo CRNCUGA,CRNCICA i tako ti izrazi to su uvrede
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #30 na: Srpanj 02, 2009, 14:31:49 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:34:57 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 02, 2009, 14:35:23 » |
|
ne on je ROM...CIGAN je uvreda,takoder primjer ALBANAC ili SIPTAR ili recimo CRNCUGA,CRNCICA i tako ti izrazi to su uvrede
To nisu sinonimi uop?e(dakle nije isto kao u slu?aju Albanaca i Afroamerikanaca), ?ak mislim da postoji razlika izme?u Cigana i Roma, ali ne?emo sad oftopi?ariti. Ali zbog politi?ke korektnosti odsad ?e biti rom, da netko ne pomisli da meni smeta to što je on cigan. Meni smeta samo to što je on vrhunska prevara od igra?a, što se mene ti?e može igra? biti i s Marsa samo da dobro igra.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:38:22 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #32 na: Srpanj 02, 2009, 16:08:33 » |
|
prijo,razumijm tvoju razocaranost i rezigriranost sa Quaresmom,ali nemoj ga stalno u nekakve negativne konteste dovoditi i smatrat ga nekakvim polunogometasom ili kvazi-igracem...pa nisi skupa sa njime u kvartu igra,da bi prica o njemu..vidija si par klipova na youtubeu ili par losih partija na interovoj strani i odma je on nekakav igrac iz afganistanske 6 lige.. po tebi,totalno los,nema udarac ,nema nabacaj,nema nista?! stani malo,onda momci iz intera koji su ga doveli su totalne neznalice i sarlatani,jer ipak TI znas bolje od njih u vezi Q?! ne bih rekao...da znas,ne bi pisa ode na forumu (kao i mi) vec bi bija u interovom stozeru za skautsku sluzbu.... ne kazem da se Q poakaza u odlicnom svjetlu u interu,dapace,ali tolio negativan koliko ti pises -nije... dobit ce sigurno priliku sa ekipom intera pa cemo vidit kako i sta..pazi samo da se ne "ugrizes za jezik" i da ne budu isprike tipa "nisam zna da je dobar","nije se pokaza u takvom svjetlu prije " i sl.... sta bude -biti ce,ali nemoj se postavljati uvik i u svakoj situation ka astrolog koji zna sve i predvidja... nemoj ovo shvatit ka neku opasku ,samo dobronamjerno....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #33 na: Srpanj 02, 2009, 16:35:02 » |
|
prijo,razumijm tvoju razocaranost i rezigriranost sa Quaresmom,ali nemoj ga stalno u nekakve negativne konteste dovoditi i smatrat ga nekakvim polunogometasom ili kvazi-igracem...pa nisi skupa sa njime u kvartu igra,da bi prica o njemu..vidija si par klipova na youtubeu ili par losih partija na interovoj strani i odma je on nekakav igrac iz afganistanske 6 lige.. po tebi,totalno los,nema udarac ,nema nabacaj,nema nista?! stani malo,onda momci iz intera koji su ga doveli su totalne neznalice i sarlatani,jer ipak TI znas bolje od njih u vezi Q?! ne bih rekao...da znas,ne bi pisa ode na forumu (kao i mi) vec bi bija u interovom stozeru za skautsku sluzbu.... ne kazem da se Q poakaza u odlicnom svjetlu u interu,dapace,ali tolio negativan koliko ti pises -nije... dobit ce sigurno priliku sa ekipom intera pa cemo vidit kako i sta..pazi samo da se ne "ugrizes za jezik" i da ne budu isprike tipa "nisam zna da je dobar","nije se pokaza u takvom svjetlu prije " i sl.... sta bude -biti ce,ali nemoj se postavljati uvik i u svakoj situation ka astrolog koji zna sve i predvidja... nemoj ovo shvatit ka neku opasku ,samo dobronamjerno....
Tako nekako.... To što su oni na tim pozicijama ne zna?i da su bogomdani da rade taj posao. Iako mislim da najve?u krivici u slu?aju roma snosi Mourinho.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 02, 2009, 16:39:44 » |
|
samo da napomenem morinho je inzistirao na quaresmu i to je dokaz da je genije al mu "glava" ne fercera kako bi trebala i u tom je problem kad se taj problem riješi može nam ga real i njihov ribery(ako do?e) lijepo popuš_i_t  ,ja se nadam i vjerujem da ?e ga mourinho "izlije?it" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #35 na: Srpanj 02, 2009, 16:43:35 » |
|
ah ve? je pokriva? napomenuo za mourinha,djelomi?no se slažem s pokriva?em u vezi interove uprave i njihovih vrlo ?udnih transfera al u vezi quaresme mislim da su "momci" uradili dobar posao odnosno mourinho
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 02, 2009, 16:51:47 » |
|
ah ve? je pokriva? napomenuo za mourinha,djelomi?no se slažem s pokriva?em u vezi interove uprave i njihovih vrlo ?udnih transfera al u vezi quaresme mislim da su "momci" uradili dobar posao odnosno mourinho
Da, istina je da u genijalne poteze uprave ne možemo ubrojati i Quaresmu jer je defakto Mourinho inzistirao na njemu. Ali nikako se ne mogu složiti da je to dobar posao Mourinha...mislim tražiti igra?a koji toliko košta da bi se ovaj na kraju pokazao kao najgore poja?anje vjerojatno bilo kojeg kluba u Seri a...A nije da nije imao konkurenciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 02, 2009, 17:04:10 » |
|
Quaresma se isplati tako sto je u nasu riznicu donio zlatnu kantu, taman adriana krenulo i vjerojatno je ne bi dobio pa se on pobrinuo da ta laskava tiultula opet bude u nasim rukama!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 02, 2009, 17:44:12 » |
|
ja sam mislio da ce Q kad tad proraditi, al eto i najbolji pogrijese. Nikako nekuzim kako je mourinho toliko inzistirao na njemu, a onda mu na kraju ni nije davao prilike(mislim, dobio je on par utakmica). nije mu se valjda tolko zamjerio negdje ili nesta.. mozda je svemu kriv i quaresmin zvijezdani stav kojeg mourinho cesto spomene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 02, 2009, 20:59:28 » |
|
Da nisu Mourinho i Quaresma kakve rodbine ...............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 08, 2009, 12:52:28 » |
|
Adnane svaka ti ?ast!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 08, 2009, 13:12:13 » |
|
Cigo nije uvreda, to je njegovo etni?ko podrijetlo....On je Cigan, Rom, kužiš.
Kažeš da cigo nije uvreda, odnosno posprdan naziv za jednu etni?ku skupinu. Onda ni Srbo i Muslo tako?er nije posprdan naziv. ?ekaj, evo pitat ?u našega Adnana koji je Musliman bili ga vrije?alo da ga netko oslovljava sa "muslo". I nemoj molim te sad po?et pri?at da to nije isto, jer jest, itekako je isto - nisko i uvredljivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 08, 2009, 13:13:38 » |
|
dobro razlika je u tome što mi svi zovemo cigane cigi?i a ne romi, a ako netko kaže suprotno laže
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 08, 2009, 15:10:14 » |
|
Kažeš da cigo nije uvreda, odnosno posprdan naziv za jednu etni?ku skupinu. Onda ni Srbo i Muslo tako?er nije posprdan naziv. ?ekaj, evo pitat ?u našega Adnana koji je Musliman bili ga vrije?alo da ga netko oslovljava sa "muslo". I nemoj molim te sad po?et pri?at da to nije isto, jer jest, itekako je isto - nisko i uvredljivo.
Srbo je uvreda za Srbina? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #44 na: Srpanj 08, 2009, 15:15:12 » |
|
da srbinu kazes srbo nece se osjecati ugodno,kao i da ciganu kazes cigic ili cigo... ja sam njih svrstao ovako...romi su ljudi koji rade,imaju sovje standove s robom i prodaju tu robu,ona mozda je losa i tko zna kakva ali barem zaraduju,a ciganu su oni koji klosare na ulici po cijele dane,koji kradu i u skoli maltretiraju druge normalne ucenike. tako sam ja to svrstao,ali opet nije uredu da se romu govori u lice da je cigan jer je to vrijedanje i ne mozes reci da nije....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 08, 2009, 16:22:27 » |
|
ko prvo ovi šta prodaju na štandovima su janjevci, sladoljede prodaju šiptari a cigani i romi ne postoji razlika osim u tome kako ih zoveš. svi oni ?ekaju glomazni otpad i grabe željezo da ga prodaju, svi su se "oženili" sa 14 godina i svi imaju više djece nego godina. jedina razlika izme?u roma i cigana je kako ih zoveš, quaresma je cigan i rom, jer je to isto. on je uspio jer je talentiran za nogomet(ne?emo raspravljati koliko je talentiran) ali ?injenica je da je uspio(na neki na?in, kako se uzme)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 08, 2009, 19:01:11 » |
|
de?ki ja mislio kako je nešto važno na pripremnom periodu a vi ovdje ste totalno offtopic....
mislim da imamo temu Quaresma ,pa tamo nastavite o doti?nom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 08, 2009, 21:20:37 » |
|
de?ki ja mislio kako je nešto važno na pripremnom periodu a vi ovdje ste totalno offtopic....
mislim da imamo temu Quaresma ,pa tamo nastavite o doti?nom...
Slažem se s Billyem, ovo je stvarno otišlo u preveliki off... Nek svatko zove kako ho?e jer na to ima pravo i to ide svakom pojedincu na ?ast... Nego, kad je ono prva tekma priprema i s kim? U ispitima sam skroz pa me nije bilo par dana i nemam bas vremena trazit sad (lijen sam  )
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2009, 21:21:39 od p3r0_inter »
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|