|
fanatico
|
 |
« na: Lipanj 28, 2009, 00:26:07 » |
|
Ovdje možete slati svoje uratke u svezi prijedloga za izgled našeg Inter cluba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 28, 2009, 17:39:27 » |
|
evo ja sam na brzaka složio nešto, vi recite svoje mišljenje, što pri promijenili i tako. ja sam se iskreno ne?kao dali bi stavio u sredini crno-plavu ili bijelo-plavu šahovnicu, šahovnicu sam isklju?ivo stavio jer je to nekako hrvatski zaštitni znak rekao bi, crveno-bijela mi se ne uklapa ovdje, al eto dajte recite što mislite, dajte prijedloge, kritike itd. p.s. grb nije usavršen, napravljen je na brzaka, trebao bi ga još podosta retuširat itd 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 18:30:53 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 28, 2009, 19:04:32 » |
|
Odlicno Ante samo ova zmija nije ensto mocna,nema mocan izgled 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 28, 2009, 19:09:33 » |
|
Nije loše, a i zmija je OK, to je zmija sa našeg grba od prije 15-ak godina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 28, 2009, 19:20:38 » |
|
znam da je zmija sa onog starog grba, namjerno sam ju uzeo nego recite vi meni, što mene najviše kopka jel bolje crno-plava šahovnica ili bijelo-plava?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 28, 2009, 19:22:50 » |
|
ja imam ideju no ne zanam crtat u tim programima,a i iden na put nema me nekoliko dana na forumu. korista bih ka podlogu nešto sli?no ovome.  zna?i ode di piše BOJNA ZA SPECIJALNA DJELOVANJA" napisao bih FEDELI CROAZIA ZAGRABIA. obrub bi bia od pletera(hrvatski simbol) na vrh slike bi pisalo INTER CLUB ostavi bih ovaj ma? jer on simbolizira odanost, požvrtovnost(eventualo bi promijenio boju ma?a) te bih stavio interovu zmiju oko ma?a(onu koju je fanatico stavio na naslovnici) pozadina ispod ma?a i zmije bi se sastojala od 4 kockice(kvadrata) u crveno-bijeloj kombinaciji ili cro-plavom ako je netko u mogu?nosti nek proba ovo izvest mislim da bi bilo mo?no
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 28, 2009, 19:59:48 » |
|
ja isto ne znam u photo shopu (a i nemam) a ovo što far -pes predlaže ima solidnu osnovu. Ja bih pleter skroz obrubio a izostavio ovu lentu, ma? svakao ipak izbacio a zmiju našao bolju od one sa naslovnice (ta se koristi na inter.it) a unutra pozadinu crveno-plave kockice. Raspored teksta unutra još razraditi i raspodjeliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 28, 2009, 20:25:45 » |
|
E da su vinkovci blize pa da sjednemo fanatico i ti diktiras a ja crtam, pokusaj nekako detaljnije objasnit pa cemo probat nes
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 28, 2009, 20:39:49 » |
|
Ovaj antin prijedlog je odli?an. Upravo ovakva šahovnica je sjajna! Grb oblikom nalikuje Interovom, sa zvijezdom i obrubima što ona prvi pogled podsje?a na klubski grb, a to je ono što se traži, jer je zadržan identitet i svaki promatra? ?e odmah znati ?iji smo. Eventualno bi malo istaknuo ono "Fedeli" u odnosu na ostatak teksta. Što se zmije ti?e ona je onakva kakva je bila na starome grbu, pa bi upravo nju, iako ne izgleda nimalo "otrovno", baš zato trebalo iskoristiti. I sve rije?i bi definitivno trebalo ispisati originalnim Interovim pisanim fontom.
Dakle, neka ekipa naravno i dalje predlaže, ali meni je ovaj prvi odmah upao u oko.
BRAVO ANTE!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 28, 2009, 21:06:31 » |
|
antin grb je odli?an ali treba nekako tekst uklopiti, ovako mi je sve van toga. 1) Zvjezdicu izbaciti jer pri štampanju uzima prostor grbu (bit ?e manji grb jer zvjezdica širi prostor). 2) Treba proširiti plavu traku i unutar nje bijelim slovima pisati od otprilike 7-11 sati Inter club a na vrhu da bude FEDELI, onda od 13-17 sati Croazia Zagabria a na 6 sati 2009 kao godina osnivanja. Font slova od FEDELI i godine da bude ve?i od Inter club i Croazia Zagabria (ne treba u grb staviti -). Baš sam sad pri?ao i sa Dexterom i imamo potpuno isto mišljenje. Ne treba pretrpavati detaljima, ovo je jednostavno i jasno.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 22:43:13 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 28, 2009, 21:09:44 » |
|
ok decki budem primjenio to, danas ili sutra pa ako vam se svidi na usavrsavanje(retusiranje) p.s. dodao bi nesto sto bi nekima moglo biti zanimljivo sahovnica je "ukradena" s jednog naseg kluba, jel zna tko s kojeg ?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 21:11:38 od ante »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 28, 2009, 21:38:52 » |
|
hrvatski dragovoljac?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 28, 2009, 22:42:28 » |
|
hrvatski dragovoljac?
hajduk p.s. može mi ko na? ve?u sliku ove zmije šta sam stavio na grb? molim vas nastavit ?u sa radom sutra jer sam zapeo negdje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 28, 2009, 22:45:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 28, 2009, 22:50:09 » |
|
takvu negdje imam i ja, neka netko proba na? ve?u, ako ne i ta ?e poslužit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 28, 2009, 22:51:52 » |
|
Uve?aj je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 28, 2009, 22:54:25 » |
|
tu dolazi do izražaja onaj famozni pixel, vide se male to?kice, pa mi to radi dosta problema, no na?i ?emo na?in
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 28, 2009, 22:57:53 » |
|
 Nemam photo-shop a i ne znam napisati u krug Uglavnom: proširiti plavu traku i pisati ovako bijelo gore ime a dolje godina osnivanja (ve?i font), lijevo Inter club a desno Croazia Zagabria (manji font slova).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 28, 2009, 23:05:25 » |
|
 Evo ve?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 28, 2009, 23:20:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 28, 2009, 23:23:14 » |
|
kad bolje razmislim desno je puno više slova pa bi bilo bolje da piše samo Croazia, jer bi u protivnom moralidesno i?i sa još manjim fontom i onda bi bilo tri vrste veli?ine slova.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 23:24:40 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 29, 2009, 00:09:37 » |
|
Odlicno Ante!!
Mislim da nece ici, ali daj nam pokazi sahovnicu kakva jest, crveno-bijelu. Kazem, mislim da se nece slagati, ali bar da vidimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #22 na: Lipanj 29, 2009, 00:44:20 » |
|
Evo meni je bilo dosadno pa sam uredio jedan grb na brzinu, radna verzija, poslužiti ?e bar za avatar ako za ništa drugo..  
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 29, 2009, 00:59:31 od kalel »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #23 na: Lipanj 29, 2009, 07:04:43 » |
|
 Nemam photo-shop a i ne znam napisati u krug Uglavnom: proširiti plavu traku i pisati ovako bijelo gore ime a dolje godina osnivanja (ve?i font), lijevo Inter club a desno Croazia Zagabria (manji font slova). S desne se strane može staviti npr. Croazia Zg. Tu je broj slova isti kao na lijevoj strani kod "Inter Club", pa se font nebi morao mijenjati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras