|
Antonio
|
 |
« na: Lipanj 19, 2009, 12:34:15 » |
|
Evo otvaram temu jer mislim da je sada i vrijeme za to Nadam se da ?e projekt uspjeti, a da to tako i bude potrebno je da svi "zapnemo" a ne samo jedan ?ovjek ili nekolicina !!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 27, 2009, 22:52:34 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 19, 2009, 12:50:19 » |
|
ja sam 100% za to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 19, 2009, 13:35:23 » |
|
Vecina je za to,samo naprijed momci!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 19, 2009, 14:38:57 » |
|
ja sam za...ja cu se na vrijeme cuti s billy-em za svoju clanarinu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 19, 2009, 15:11:05 » |
|
pozdrav svima i 18.06.2009 postaje veliki dan za interizam u Hrvatskoj. Ovim putem molim sve da se ?im prije jave svojim povjerenicima i odrade uplatu. Svi koji su bili ?lanovi prošle godine u IC Rijeka a žive u Slavoniji ili Zagrebu ne trebaju slati sve one podatke kao prošle godine jer ja i Antonio to imamo pohranjeno. Trebaju se samo prijaviti i uplatiti ?lanarinu od 120,00kn. Zagrep?ani nek sada kontaktiraju hatea i Bonzu a sve isto?no od Zagreba pa do Iloka i dalje kontaktiraju samnom.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 19, 2009, 15:27:55 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 19, 2009, 15:16:00 » |
|
nema problema ja odma kontaktiram svog povjerenika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 19, 2009, 20:37:24 » |
|
Kao ?lan intera fan cluba kakve su nam prednosti u odnosu na ne?lanove ako neko može napisat  ?? svaka ?ast momcima koji su uspjeli pokrenut Inter Club Croazia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 19, 2009, 21:02:24 » |
|
Imaš manje - više sve napisano u Antoniovoj kolumni na naslovnici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 19, 2009, 21:10:46 » |
|
znam ?ito sam ali tamo piše da ?emo imati ve?u mogu?nost za odlazak na utakmice ali ima li još išta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 19, 2009, 21:22:12 » |
|
Kao ?lan intera fan cluba kakve su nam prednosti u odnosu na ne?lanove ako neko može napisat  ?? svaka ?ast momcima koji su uspjeli pokrenut Inter Club Croazia  Najve?a prednost je što je postupak nabavke ulaznica za utakmice u MIlanu puno lakši, kao ?lan dobiješ iskaznicu s kojom imaš 15% popusta pri kupnji u San Siro store-u, prilikom u?lanjenja Inter te po?asti prigodnim suvenirima koje je Antonio ve? naveo, a u kona?nici ono najbitnije - ?ovje?e, ?lan si velike obitelji Interovih navija?a diljem svijeta što je svakako najbolji osje?aj - biti dio INTERA! Zato...ne filozofiraj nego ajd s nama! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 19, 2009, 21:32:48 » |
|
E, pazi... otvoriš nov?anik, a u njemu ?lanska iskaznica... ej ?ovje?e, ma tko to može platit? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 19, 2009, 21:36:12 » |
|
Najve?a prednost je što je postupak nabavke ulaznica za utakmice u MIlanu puno lakši, kao ?lan dobiješ iskaznicu s kojom imaš 15% popusta pri kupnji u San Siro store-u, prilikom u?lanjenja Inter te po?asti prigodnim suvenirima koje je Antonio ve? naveo, a u kona?nici ono najbitnije - ?ovje?e, ?lan si velike obitelji Interovih navija?a diljem svijeta što je svakako najbolji osje?aj - biti dio INTERA! Zato...ne filozofiraj nego ajd s nama!  e takav mi je opis trebao velika hvala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 19, 2009, 21:52:15 » |
|
E, pazi... otvoriš nov?anik, a u njemu ?lanska iskaznica... ej ?ovje?e, ma tko to može platit?  To je to!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 19, 2009, 22:07:36 » |
|
Momci otvorio sam grupu na faceboku pod imenom Inter club Croazia,stavit cu Adnana kao admina da je ureduje,posto je on za to genijalac  ...poslat cu zahtjev poslje svim da se pridrruze...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 19, 2009, 22:11:24 » |
|
Zasad je tajna grupa dok je ne uredimo.Adnane kad ti dode zahtjev prihvati pa cu te stavit za admina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 19, 2009, 23:12:17 » |
|
E, pazi... otvoriš nov?anik, a u njemu ?lanska iskaznica... ej ?ovje?e, ma tko to može platit?  Je, stvarno je dobar osje?aj biti dio svega toga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 20, 2009, 07:50:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 20, 2009, 09:37:58 » |
|
Jedva ?ekam dobiti iskaznicu da se hvalim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 20, 2009, 10:51:39 » |
|
Ee molim vas, bili mi netko objasnio kako da uplatim clanarinu. Posto sam iz BiH neznam kojoj regiji da se obratim ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 20, 2009, 11:11:34 » |
|
Javi se Fanaticu, on ?e biti za cijelu BIH !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 20, 2009, 11:40:14 » |
|
e i mene zanima jel ima neki žiro ra?un di bi se novci mogli uplatit ili kako to ide..ako moze malo pobliže objasnit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 20, 2009, 13:51:20 » |
|
e i mene zanima jel ima neki žiro ra?un di bi se novci mogli uplatit ili kako to ide..ako moze malo pobliže objasnit
ako je problem do?i do povjerenika , onda ?emo sigurno i?i na uplatu preko Ž/R ali o tome tokom sljede?eg tjedna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #22 na: Lipanj 20, 2009, 14:34:42 » |
|
Momci otvorio sam grupu na faceboku pod imenom Inter club Croazia,stavit cu Adnana kao admina da je ureduje,posto je on za to genijalac  ...poslat cu zahtjev poslje svim da se pridrruze... Bravo samo da Adnan vidi dok do?e  Idem baš malo sad na chat dat linkove od naše stranice pa možda ko naleti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #23 na: Lipanj 20, 2009, 18:08:07 » |
|
Valentino, vidio sam tvoj upis na glavnoj stranici IC Croazia. Obzirom da si iz Duge Rese, spadaš pod ZG, javi se meni ili Dariju (hate) da se dogovorimo oko ?lanarine. Pokušao sam te dobiti na telefon koji sam dobio od Antonia ali ti je isklju?en. Poslat ?u ti naše brojeve na PM. Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #24 na: Lipanj 20, 2009, 20:34:01 » |
|
Ne znam jeli znate, ali ne smijemo se zvati Inter Club Croazia, pa ste svi slobodni dati prijedlog za ime kluba. Moj je: Inter Club Croati Nerazzurri
Ako ve? ne postoji ta tema...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|