Svibanj 25, 2012, 03:06:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Philippe Coutinho Correia  (Posjeta: 8926 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #75 na: Sijeanj 28, 2010, 17:33:10 »

Wave
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #76 na: Sijeanj 28, 2010, 17:54:26 »

Opce poznata stvar je da su pojedine stranice na netu pune netocnih informacija...A da ne govorim o "transfermarket de"...Tako da to uzimam sa zadrskom,jer primjerice jedan anonimni HR prvoligaski igrac vrijedi 3 miljuna eura (po njima),a u biti nije vrijedniji vise od nekoliko desetaka tisuca eura...

Dao sam samo jedan egzaktan primjer protiv Parane..Stavim ih jos,al ako "tranfsfermarkt" smatras relevantnim,onda se cijela rasprava svodi na jednoumlje,a ne forum u iznosenju pojedinih stvari ,misljenja....
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #77 na: Sijeanj 28, 2010, 17:58:59 »

Tranafrmarkt je jako to?an što se ti?e statistike, lako je provjeriti podatke i usporediti ih s nekim drugim izvorima.

Tako da je ovo apsolutno to?no, ako mi se bude dalo prona?i ?u i kakva je to utakmica bila koju si stavio. A bolje bi za tebe bilo da se ne potrudim. :Smiley
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #78 na: Sijeanj 28, 2010, 18:11:06 »

vidim da neki samo ?ekaju ne?iju grešku ili neinformiranost, pa da po?ne o?e naš, ali da i ja ne bi napravio grešku u koracima, re?i ?u da na jubito-u neki igra?i rade ?uda na treninzima a na utakmici ga?aju golubove, nije da ne znaju nego su ne prilago?eni, ali da ne idemo offtopic, sva statistika bila crna ili bijela pada u vodu kada doti?ni do?e u Inter...onda ili ?e kao Wesli biti igra?ina ili ?e kao Quaresma biti vje?iti talent ,do tada gledajmo isje?ke i maštajmo da se ne?e desiti ovo drugo...sada može žonglirati 24 sata i boli me ona stvar , ali kada obu?e crno-plavi dres, onda više nema cile mile...
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #79 na: Sijeanj 28, 2010, 18:14:02 »

Tranafrmarkt je jako to?an što se ti?e statistike, lako je provjeriti podatke i usporediti ih s nekim drugim izvorima.

Tako da je ovo apsolutno to?no, ako mi se bude dalo prona?i ?u i kakva je to utakmica bila koju si stavio. A bolje bi za tebe bilo da se ne potrudim. :Smiley

Slobodno se potrudi  Wink ...Rasprava ce se i dalje nastaviti, a tebi ce ego rasti.. Izuzetno je delikatna stvar zamisljanja realnih stvari u imaginarnom svijetu,pa onda u "pravom" svijetu to nastojati prenijeti.Borba sa vjetrenjacama,ili da se gore ne izrazim kao interista 7 u postu povise.. ... Stvar logike ili realnosti,uostalom u imaginarnom svijetu je svejedno..

Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #80 na: Sijeanj 28, 2010, 18:37:16 »

Da zaklju?imo lagano raspravu.

Nakon Å¡to su se pojavili youtube klipi?i koji Brazilca dižu u nebu i prikazuju njegovu briljantnost, ja sam samo upozorio  na to da nije standardan bio u svom klubu u 2.brazilskoj ligi-?INJENICA i da nije zabio gol i da nema asistenciju-?INJENICA.

Dakle, pritome nikoga ne vrije?aju?i, jednostavno najnormalniji upis da svi koji nisu pratili Coutinha malo steknu dojam gdje je on trenutno kao nogometaš.

Da bi na to poznati poeta spisatelj pateti?nih litanija od upisa(ubacivanje par složenijih rije?i koje si nau?io iz Klaji?eva rje?nika te  ne ?ine niÅ¡ta pametnijim, pogotovo kad grijeÅ¡iÅ¡ kontekst Thumb Up) na to odgovorio iznoÅ¡enjem informacija koje jednostavno ne stoje, nisu istina, kako god ho?ete....I unato? tome, ustraje u rasrpavi i mlati praznu slamu. Shocked

Dao sam ve? sasvim sli?an primjer. Jedan dan se ulogiram na forum, stavim na odgovaraju?u temu neki klip lijepih poteza Jerke Leke, napišem kako ga je Chelsea tražio i u?em u raspravu nakon što sam izjavio da je Leko standardan u klubu koji igra LP i puni protivni?ke mreže te hrani napada?e loptama. I ustrajem na tome naravno, ne odstupam ni milimetra jer valjda nitko na svijetu nema internet i ne?e provjeriti pišem li budalaštine ili sam definitivno u pravu.

« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 18:40:03 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #81 na: Sijeanj 28, 2010, 18:41:14 »

vidim da neki samo ?ekaju ne?iju grešku ili neinformiranost, pa da po?ne o?e naš, ali da i ja ne bi napravio grešku u koracima, re?i ?u da na jubito-u neki igra?i rade ?uda na treninzima a na utakmici ga?aju golubove, nije da ne znaju nego su ne prilago?eni, ali da ne idemo offtopic, sva statistika bila crna ili bijela pada u vodu kada doti?ni do?e u Inter...onda ili ?e kao Wesli biti igra?ina ili ?e kao Quaresma biti vje?iti talent ,do tada gledajmo isje?ke i maštajmo da se ne?e desiti ovo drugo...sada može žonglirati 24 sata i boli me ona stvar , ali kada obu?e crno-plavi dres, onda više nema cile mile...

Da bih se uvjerio na koga aludiraš jer mi ovo nekako smrdi kao da je meni upu?eno, zamolio bih te da pro?itaš temu i obratiš pozornost na to tko je PRVI ?iju informaciju išao ispraviti.

Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #82 na: Sijeanj 28, 2010, 18:42:26 »

Billy,sje?aÅ¡ se kako je zubo žonglirao na zagrijavanju u nedjelju oko 20.20,tamo kraj naÅ¡e tribine,...a na tekmi poslije   jad & bijeda Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 18:47:08 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #83 na: Sijeanj 28, 2010, 18:53:58 »

Da bih se uvjerio na koga aludiraš jer mi ovo nekako smrdi kao da je meni upu?eno, zamolio bih te da pro?itaš temu i obratiš pozornost na to tko je PRVI ?iju informaciju išao ispraviti.

ne dami se ni ?itati ni gledati klipi?e...drago mi je da ti sve pažljivo pratiš i ispravljaš greške forumaša, kada se dogovorite tko je upravu javi te mi da onda po?nem googlati i ?ekati Vaše greške...

ustvari KBKK za doti?nog mulca koji možda bude a možda i ne igra?ina, kada bude asistirao i zabijao za Inter, e onda ?u sve pažljivo pro?itati...za sada on je za mene zadnja rupa na sviralu...

Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #84 na: Sijeanj 28, 2010, 18:56:38 »

ne dami se ni ?itati ni gledati klipi?e...drago mi je da ti sve pažljivo pratiš i ispravljaš greške forumaša, kada se dogovorite tko je upravu javi te mi da onda po?nem googlati i ?ekati Vaše greške...

ustvari KBKK za doti?nog mulca koji možda bude a možda i ne igra?ina, kada bude asistirao i zabijao za Inter, e onda ?u sve pažljivo pro?itati...za sada on je za mene zadnja rupa na sviralu...

Pa u ovoj konkretnoj situaciji ja sam s druge strane ipak. Wink
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #85 na: Sijeanj 28, 2010, 19:08:54 »

Pa u ovoj konkretnoj situaciji ja sam s druge strane ipak. Wink

ne znam ja tko je na kojoj strani  Smiley

ali da se vratim na de?eca, tj. opekli smo se na toliko talenata da mi mali dok ne zaigra na Meazzi zbilja nije interesantan, tj, nisam ni ne?u gledati klipi?e pa makar zabijao i u A repki Brazila...a o statistici da i ne govorim...

uglavnom sa 17.godina da igra i u Orijentu bio bi faca a ne u Vascu...a Orijent je u kojoj ligi... Huh?
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #86 na: Sijeanj 28, 2010, 19:13:39 »

Billy,sje?aÅ¡ se kako je zubo žonglirao na zagrijavanju u nedjelju oko 20.20,tamo kraj naÅ¡e tribine,...a na tekmi poslije   jad & bijeda Grin Grin Grin

frende, igraÅ¡ onoliko koliko ti protivnik dozvoli, sa onakvim pristupom protiv bbilana, ni neki bari ni siena ne bi nam centar preÅ¡li...a kamoli zabili gol... OffTopic  Sorry
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Sijeanj 28, 2010, 20:16:48 »

Pokrivac imenujem te  za pomocnog trenera Mourinha uzivaj  nemoj se dzaba raspravljat ....Nema od toga nista vjeruj da na kraju nema pobjednika ako mislis da ima grdno se varas jbg ako mislis da se s kim nadmeces nece ti proci nema ovdje nikakvi debata ni nadmetanja Ne znam si se kad mozda zapitao mozda kad koga uvrjedis jer je ta osoba mozda starija od tebe i veci navijac intera nego ja i ti ili ipak gresim mozda si ti stariji .Stekao sam dojam da inter kad god izgubi pljujes po njemu i njihovim igracima onda se zapitam zasto Dobar si kao forumas al je tvoja uvjek zadnja nekad moras preko necega proci nije sve tako sivo kao sto ti mislis ..Odo sad popit pivce i gledat kako inter dere tvog diega i mella a za Coutinha to je najveca nada brazilskog fudbala tebi se to mozda ne svidja al je to tako isto tako ce i Muntari ostat u interu i igrat svidjalo se to tebi ili ne mozes crknut pisajuci neces niss promjenit Budi opusten i nekad znaj gledat vedriju stranu zivota pozz FORZA INTER ako navijas za inter... Inter zastava Inter zastava Inter zastava
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 20:38:12 od Adnan » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Svibanj 15, 2010, 14:05:54 »

<a href="http://www.youtube.com/v/dNA0wHoBpj4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/dNA0wHoBpj4&rel=1</a>
 bow down bow down bow down bow down bow down
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #89 na: Svibanj 15, 2010, 15:42:53 »

ako je taj mali u nas triba napravit takav ugovor da ga ni vlastita majka nesmi vidit bez našeg dopuštenja a kamo li neki klubovi kupit
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #90 na: Svibanj 16, 2010, 11:44:24 »

ha ovako na video izgleda da je odli?an,a sada je na njemu da se dokaže da je pravi igra? za inter.........
Evidentirano
kova19
Pocetnik
*

« Odgovor #91 na: Svibanj 26, 2010, 21:59:34 »

Mislim da ?e biti pravi igra?.. Slijede?e sezone je kona?no u mom?adi, iako ima ugovor još od prije više od godinu dana.. Idealna alternativa za Wesa kada ga treba odmoriti, ima kartone ili je ozlije?en.. Još je jako mlad, treba ga postepeno uvoditi.
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #92 na: Svibanj 27, 2010, 00:36:47 »

neki dan sam citao njegovu izjavu u kojoj veli da bi zelio ostati u vascu bar do sijecnja... vidjet cemo sto ce biti s njim...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Lipanj 07, 2010, 18:59:14 »

Coutinho sutra u milanu na ljekarskom pregledu...ali samo ce trenirati par sedmica i ide opet nazad u brazil i doci ce u januaru...a sve to zbog toga sto imamo previse igraca te ne bi mogao dobiti dovoljno prostora...dakle dok se rijesu guzva u veznom redu...
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #94 na: Lipanj 28, 2010, 12:37:06 »

pa jel ovaj ostaje u interu ? jel se prikljucuje na ljeto il ipak na zimu ?
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #95 na: Lipanj 28, 2010, 14:31:38 »

pa jel ovaj ostaje u interu ? jel se prikljucuje na ljeto il ipak na zimu ?
ja kako sam citao na dr portalima dolazi kod nas pa cemo vidjet sta kako nadam se da ce dobit svoju sansu s klupe uz rame snjderu cambiasu pandevu .......
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Lipanj 30, 2010, 11:06:31 »

http://www.philippecoutinho.info/philippe-joining-inter-on-july/
Philippe joining Inter on July
Kako stvari stoje dolazi nam Coutinho u Julu njegova zelja je da dodje i i veoma je sretan zbog toga  da pokusa da bude kao nekad Adriano Ronaldinho i Kaka naravno iz starih dana Sretno nadam se da ce Benitez videti da mali vrjedi sretno mu ...
Evidentirano

Lemi27
Mladi clan
**

« Odgovor #97 na: Srpanj 07, 2010, 08:19:42 »

Penalty Penalty ovo sto mali izvodi sa izvodjenjem jedanaesterca je glupo...... neka to napravi u Serie A, i ne gine mu karton..... (ta fora.. kao zaletit se i stat, pa onda sutirat)  Think Think
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #98 na: Srpanj 07, 2010, 11:40:22 »

Penalty Penalty ovo sto mali izvodi sa izvodjenjem jedanaesterca je glupo...... neka to napravi u Serie A, i ne gine mu karton..... (ta fora.. kao zaletit se i stat, pa onda sutirat)  Think Think

to je u brazilu dozvoljeno
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Srpanj 08, 2010, 01:02:13 »

nema tu niss lose ako ce ga mali zabijati tako nekako slicno je izvodio Rivaldo ne bas svaki al nekad jeeee isto tako Figo zaleti se stane pogleda ond shoot uglavnom to rade majstori  a Coutinho to jeste i dokazat ce akobogda  Grin novija zastava novija zastava
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!