|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #76 na: Sijeanj 28, 2010, 17:54:26 » |
|
Opce poznata stvar je da su pojedine stranice na netu pune netocnih informacija...A da ne govorim o "transfermarket de"...Tako da to uzimam sa zadrskom,jer primjerice jedan anonimni HR prvoligaski igrac vrijedi 3 miljuna eura (po njima),a u biti nije vrijedniji vise od nekoliko desetaka tisuca eura...
Dao sam samo jedan egzaktan primjer protiv Parane..Stavim ih jos,al ako "tranfsfermarkt" smatras relevantnim,onda se cijela rasprava svodi na jednoumlje,a ne forum u iznosenju pojedinih stvari ,misljenja....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #77 na: Sijeanj 28, 2010, 17:58:59 » |
|
Tranafrmarkt je jako to?an što se ti?e statistike, lako je provjeriti podatke i usporediti ih s nekim drugim izvorima. Tako da je ovo apsolutno to?no, ako mi se bude dalo prona?i ?u i kakva je to utakmica bila koju si stavio. A bolje bi za tebe bilo da se ne potrudim. : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #78 na: Sijeanj 28, 2010, 18:11:06 » |
|
vidim da neki samo ?ekaju ne?iju grešku ili neinformiranost, pa da po?ne o?e naš, ali da i ja ne bi napravio grešku u koracima, re?i ?u da na jubito-u neki igra?i rade ?uda na treninzima a na utakmici ga?aju golubove, nije da ne znaju nego su ne prilago?eni, ali da ne idemo offtopic, sva statistika bila crna ili bijela pada u vodu kada doti?ni do?e u Inter...onda ili ?e kao Wesli biti igra?ina ili ?e kao Quaresma biti vje?iti talent ,do tada gledajmo isje?ke i maštajmo da se ne?e desiti ovo drugo...sada može žonglirati 24 sata i boli me ona stvar , ali kada obu?e crno-plavi dres, onda više nema cile mile...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #79 na: Sijeanj 28, 2010, 18:14:02 » |
|
Tranafrmarkt je jako to?an što se ti?e statistike, lako je provjeriti podatke i usporediti ih s nekim drugim izvorima. Tako da je ovo apsolutno to?no, ako mi se bude dalo prona?i ?u i kakva je to utakmica bila koju si stavio. A bolje bi za tebe bilo da se ne potrudim. :  Slobodno se potrudi  ...Rasprava ce se i dalje nastaviti, a tebi ce ego rasti.. Izuzetno je delikatna stvar zamisljanja realnih stvari u imaginarnom svijetu,pa onda u "pravom" svijetu to nastojati prenijeti.Borba sa vjetrenjacama,ili da se gore ne izrazim kao interista 7 u postu povise.. ... Stvar logike ili realnosti,uostalom u imaginarnom svijetu je svejedno..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #80 na: Sijeanj 28, 2010, 18:37:16 » |
|
Da zaklju?imo lagano raspravu. Nakon što su se pojavili youtube klipi?i koji Brazilca dižu u nebu i prikazuju njegovu briljantnost, ja sam samo upozorio na to da nije standardan bio u svom klubu u 2.brazilskoj ligi-?INJENICA i da nije zabio gol i da nema asistenciju-?INJENICA. Dakle, pritome nikoga ne vrije?aju?i, jednostavno najnormalniji upis da svi koji nisu pratili Coutinha malo steknu dojam gdje je on trenutno kao nogometaš. Da bi na to poznati poeta spisatelj pateti?nih litanija od upisa(ubacivanje par složenijih rije?i koje si nau?io iz Klaji?eva rje?nika te ne ?ine ništa pametnijim, pogotovo kad griješiš kontekst  ) na to odgovorio iznošenjem informacija koje jednostavno ne stoje, nisu istina, kako god ho?ete....I unato? tome, ustraje u rasrpavi i mlati praznu slamu.  Dao sam ve? sasvim sli?an primjer. Jedan dan se ulogiram na forum, stavim na odgovaraju?u temu neki klip lijepih poteza Jerke Leke, napišem kako ga je Chelsea tražio i u?em u raspravu nakon što sam izjavio da je Leko standardan u klubu koji igra LP i puni protivni?ke mreže te hrani napada?e loptama. I ustrajem na tome naravno, ne odstupam ni milimetra jer valjda nitko na svijetu nema internet i ne?e provjeriti pišem li budalaštine ili sam definitivno u pravu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 18:40:03 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #81 na: Sijeanj 28, 2010, 18:41:14 » |
|
vidim da neki samo ?ekaju ne?iju grešku ili neinformiranost, pa da po?ne o?e naš, ali da i ja ne bi napravio grešku u koracima, re?i ?u da na jubito-u neki igra?i rade ?uda na treninzima a na utakmici ga?aju golubove, nije da ne znaju nego su ne prilago?eni, ali da ne idemo offtopic, sva statistika bila crna ili bijela pada u vodu kada doti?ni do?e u Inter...onda ili ?e kao Wesli biti igra?ina ili ?e kao Quaresma biti vje?iti talent ,do tada gledajmo isje?ke i maštajmo da se ne?e desiti ovo drugo...sada može žonglirati 24 sata i boli me ona stvar , ali kada obu?e crno-plavi dres, onda više nema cile mile...
Da bih se uvjerio na koga aludiraš jer mi ovo nekako smrdi kao da je meni upu?eno, zamolio bih te da pro?itaš temu i obratiš pozornost na to tko je PRVI ?iju informaciju išao ispraviti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #82 na: Sijeanj 28, 2010, 18:42:26 » |
|
Billy,sje?aš se kako je zubo žonglirao na zagrijavanju u nedjelju oko 20.20,tamo kraj naše tribine,...a na tekmi poslije jad & bijeda 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 18:47:08 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #83 na: Sijeanj 28, 2010, 18:53:58 » |
|
Da bih se uvjerio na koga aludiraš jer mi ovo nekako smrdi kao da je meni upu?eno, zamolio bih te da pro?itaš temu i obratiš pozornost na to tko je PRVI ?iju informaciju išao ispraviti.
ne dami se ni ?itati ni gledati klipi?e...drago mi je da ti sve pažljivo pratiš i ispravljaš greške forumaša, kada se dogovorite tko je upravu javi te mi da onda po?nem googlati i ?ekati Vaše greške... ustvari KBKK za doti?nog mulca koji možda bude a možda i ne igra?ina, kada bude asistirao i zabijao za Inter, e onda ?u sve pažljivo pro?itati...za sada on je za mene zadnja rupa na sviralu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #84 na: Sijeanj 28, 2010, 18:56:38 » |
|
ne dami se ni ?itati ni gledati klipi?e...drago mi je da ti sve pažljivo pratiš i ispravljaš greške forumaša, kada se dogovorite tko je upravu javi te mi da onda po?nem googlati i ?ekati Vaše greške...
ustvari KBKK za doti?nog mulca koji možda bude a možda i ne igra?ina, kada bude asistirao i zabijao za Inter, e onda ?u sve pažljivo pro?itati...za sada on je za mene zadnja rupa na sviralu...
Pa u ovoj konkretnoj situaciji ja sam s druge strane ipak. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #85 na: Sijeanj 28, 2010, 19:08:54 » |
|
Pa u ovoj konkretnoj situaciji ja sam s druge strane ipak.  ne znam ja tko je na kojoj strani ali da se vratim na de?eca, tj. opekli smo se na toliko talenata da mi mali dok ne zaigra na Meazzi zbilja nije interesantan, tj, nisam ni ne?u gledati klipi?e pa makar zabijao i u A repki Brazila...a o statistici da i ne govorim... uglavnom sa 17.godina da igra i u Orijentu bio bi faca a ne u Vascu...a Orijent je u kojoj ligi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #86 na: Sijeanj 28, 2010, 19:13:39 » |
|
Billy,sje?aš se kako je zubo žonglirao na zagrijavanju u nedjelju oko 20.20,tamo kraj naše tribine,...a na tekmi poslije jad & bijeda  frende, igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli, sa onakvim pristupom protiv bbilana, ni neki bari ni siena ne bi nam centar prešli...a kamoli zabili gol... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #87 na: Sijeanj 28, 2010, 20:16:48 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 20:38:12 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #88 na: Svibanj 15, 2010, 14:05:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #89 na: Svibanj 15, 2010, 15:42:53 » |
|
ako je taj mali u nas triba napravit takav ugovor da ga ni vlastita majka nesmi vidit bez našeg dopuštenja a kamo li neki klubovi kupit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #90 na: Svibanj 16, 2010, 11:44:24 » |
|
ha ovako na video izgleda da je odli?an,a sada je na njemu da se dokaže da je pravi igra? za inter.........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kova19
|
 |
« Odgovor #91 na: Svibanj 26, 2010, 21:59:34 » |
|
Mislim da ?e biti pravi igra?.. Slijede?e sezone je kona?no u mom?adi, iako ima ugovor još od prije više od godinu dana.. Idealna alternativa za Wesa kada ga treba odmoriti, ima kartone ili je ozlije?en.. Još je jako mlad, treba ga postepeno uvoditi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #92 na: Svibanj 27, 2010, 00:36:47 » |
|
neki dan sam citao njegovu izjavu u kojoj veli da bi zelio ostati u vascu bar do sijecnja... vidjet cemo sto ce biti s njim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #93 na: Lipanj 07, 2010, 18:59:14 » |
|
Coutinho sutra u milanu na ljekarskom pregledu...ali samo ce trenirati par sedmica i ide opet nazad u brazil i doci ce u januaru...a sve to zbog toga sto imamo previse igraca te ne bi mogao dobiti dovoljno prostora...dakle dok se rijesu guzva u veznom redu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #94 na: Lipanj 28, 2010, 12:37:06 » |
|
pa jel ovaj ostaje u interu ? jel se prikljucuje na ljeto il ipak na zimu ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #95 na: Lipanj 28, 2010, 14:31:38 » |
|
pa jel ovaj ostaje u interu ? jel se prikljucuje na ljeto il ipak na zimu ?
ja kako sam citao na dr portalima dolazi kod nas pa cemo vidjet sta kako nadam se da ce dobit svoju sansu s klupe uz rame snjderu cambiasu pandevu .......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #96 na: Lipanj 30, 2010, 11:06:31 » |
|
http://www.philippecoutinho.info/philippe-joining-inter-on-july/Philippe joining Inter on JulyKako stvari stoje dolazi nam Coutinho u Julu njegova zelja je da dodje i i veoma je sretan zbog toga da pokusa da bude kao nekad Adriano Ronaldinho i Kaka naravno iz starih dana Sretno nadam se da ce Benitez videti da mali vrjedi sretno mu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lemi27