|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #175 na: Studeni 09, 2011, 20:00:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #176 na: Studeni 09, 2011, 21:33:21 » |
|
moja najveca uzdanica interova! prvi put kad sam ga vidio odmah sam vidio igracinu u njemu isto kao i balotelliu! bio sam za ostanak balotellia al kad je otisao aj nekako sam dosao sebi jer je bio problematican! al ako ovog nekom prodamo il ga pak unistimo, bit cu razocaran kao nikad!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #177 na: Studeni 15, 2011, 15:53:32 » |
|
Gazzeta piše da bi Coutinho mogao u januaru u Liverpool, još jedna sjajna vijest :3x9:super, znaci poslat ca sve sta valja i onda dovest Guardiolu koji obozava igrace od preko 30 god tipa deki cambiaso i motta.....sve sami fantazisti a nevirujen ni da ce Sneijder ostat.......kud plovi ovaj brod? koji nema ni kapetana .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #178 na: Studeni 15, 2011, 19:44:38 » |
|
da izvinete al jebem li im mater ako to naprave
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #179 na: Sijeanj 04, 2012, 14:24:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #180 na: Sijeanj 04, 2012, 14:28:07 » |
|
Nadam se da ostaje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #181 na: Sijeanj 04, 2012, 15:45:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #182 na: Sijeanj 04, 2012, 16:37:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bergomi_shp
|
 |
« Odgovor #183 na: Sijeanj 05, 2012, 09:37:04 » |
|
ma bog 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #184 na: Sijeanj 05, 2012, 15:46:31 » |
|
Mislim da on moze zamijenit Snajdera ako branka i moratti prodaju wesa, a to nam otvara mogucnost ako uzmemo dobre novce te da iste usmjerimo na neke druge pozicije koje "škripe" u ekipi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #185 na: Sijeanj 28, 2012, 13:08:01 » |
|
Citam na calciomercato da sad Udinese hoce Coutinha a kakav je moratti i branka prodat ce ga ( ko i santona i balotelija), 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #186 na: Sijeanj 28, 2012, 13:14:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #187 na: Sijeanj 30, 2012, 13:28:05 » |
|
evo couti je gotovo sve riješio sa espanyolom, posudba do kraja sezone...ne vidim cilj ove posudbe, ajd da je u italiju ali ni to mi ne bi bilo jasno...a panja obija netko forsira i bog! na kraju cemo prodat ovog decka i za 3 godine ce bit svjetska klasa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #188 na: Sijeanj 30, 2012, 14:55:00 » |
|
Da... Sada je to i službeno:
12.50 Inter, UFFICIALE. l'Espanyol ha ufficializzato l'arrivo in prestito fino al termine della stagione di Philippe Coutinho, trequartista brasiliano proveniente dall'Inter. Izvor: Calciomercato.com
Čitao sam njegovu izjavu negdje da je otišao jer želi igrati, ali se nada da će se na kraju sezone vratit u Inter, kojeg će pratit i za kojeg će navijat iz Španjolske. Ja se samo nadam da neće bit i tamo na klupi, jer Espanyol ima dobru momčad.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 30, 2012, 14:57:11 od irasic »
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #189 na: Sijeanj 30, 2012, 15:18:17 » |
|
Nadam se da nece zavrsit kao Baloteli i Santon PRODAJOM 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ZAMORANO_1+8
|
 |
« Odgovor #190 na: Sijeanj 30, 2012, 16:54:27 » |
|
Jucer Pirlo, Adriano, Ranocchia, Bonucci, Destro, Santon, Balotelli, danas Viviano, Coutinho, Mariga, Caldirola, sutra Castaignos, Obi, Faraoni, Poli.... sve njih jesmo i cemo unakaziti i pokloniti da bi doveli neke buduce velike zvijezde koje puno obecavaju.... ali.... Inter i ostali talijanski velikani imaju mlade igrace u sastavu samo kao broj zbog Uefa-inih normi.... zalosno ali istinito.... sve to mi kida srce jer dao bih sve samo da vidim mog Intera kako igra poput Barce , vjerujuci u mlade i dominirajuci zahvaljujuci svom omladinskom pogonu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #191 na: Sijeanj 30, 2012, 17:04:28 » |
|
Jucer Pirlo, Adriano, Ranocchia, Bonucci, Destro, Santon, Balotelli, danas Viviano, Coutinho, Mariga, Caldirola, sutra Castaignos, Obi, Faraoni, Poli.... sve njih jesmo i cemo unakaziti i pokloniti da bi doveli neke buduce velike zvijezde koje puno obecavaju.... ali.... Inter i ostali talijanski velikani imaju mlade igrace u sastavu samo kao broj zbog Uefa-inih normi.... zalosno ali istinito.... sve to mi kida srce jer dao bih sve samo da vidim mog Intera kako igra poput Barce , vjerujuci u mlade i dominirajuci zahvaljujuci svom omladinskom pogonu....
 slazeem se sa svime i dodo bi jos da ce igrat srcem za klub posebno ako prodje interove pogone za klub ce igrat sigurno srcem ..al jbg sta je tu je i mene druze boli ja mogu samo biti ljut na ljude u upravi .ostaje nam da vidimo sve FORZA INTER ...A za Coutinha sretno a ako ces se vratit u inter i sjedit bolje ostani negdje gdje ces igrat konstantno ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #192 na: Sijeanj 30, 2012, 17:40:01 » |
|
Sto se tice odgovornosti u Interu samo je jedno ime - MORATTI, a najgori mu je potez od svih sto branka vedri i oblaci nad transferima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #193 na: Sijeanj 30, 2012, 22:17:04 » |
|
šteta,jako mi se sviđao kao igrač.šteta što mu naši nedaju priliku da se dokaže
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ILfenomeno
|
 |
« Odgovor #194 na: Sijeanj 30, 2012, 22:19:22 » |
|
Sto se tice odgovornosti u Interu samo je jedno ime - MORATTI, a najgori mu je potez od svih sto branka vedri i oblaci nad transferima
ma nije gazda kriv što je pomalo naivan, tako su se neke stvari posložile. gazda je gazda, on sve plaća, na žalost u ovom slučaju brankina sranja. kad se dovede forlan to je brankina greška i krivica, bud su otišle pare, bud čovjek ništa nije napravio, njegov je posao PREPOZNAT pravog igrača i pokušat ga dovest, ako dovedemo npr messija to je samo gazdina zasluga, jer on to sve na kraju krajeva i plaća
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #195 na: Sijeanj 31, 2012, 01:54:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #196 na: Veljaa 04, 2012, 22:41:11 » |
|
jucer citam kako je neki ekspert za talente rekao da je coutinho veci talenat od neymara, samo ne i jace medijsko ime!
inace danas vec debitirao za espanyol i bas im unaprijedio igru al se uhvatio za nogu u 55. minuti te je zamjenjen! dosta dobra igra za debi....
edit: sad sam procitao samo grc ga uhvatio zbog kako on kaze nedostatka utakmica, vec je ok
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 04, 2012, 22:49:19 od goca_flash »
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #197 na: Veljaa 04, 2012, 23:19:12 » |
|
Ma bolji je Cou od Neymara,itekako... Samo što se Neymar svako malo povlači po medijima,tako mu nabijaju popularnost,pa sad ispade da je ne znam ni ja kakav talent... Forza Coutinho,i da nam se vratiš u top formi na ljeto,da oko tebe gradimo ekipu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #198 na: Veljaa 05, 2012, 02:27:52 » |
|
po cemu je couthino bolji od neymara??
taj decko uopce nije los ... ali da vrijedi toliko koliko traze.. pa ne vrijedi.. max 15 mil.
zelim svu srecu couthinu kod nas je samo propadao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #199 na: Veljaa 05, 2012, 22:10:00 » |
|
po cemu je couthino bolji od neymara??
taj decko uopce nije los ... ali da vrijedi toliko koliko traze.. pa ne vrijedi.. max 15 mil.
zelim svu srecu couthinu kod nas je samo propadao
Neymar je malo previse napuhan Coutinho nista ne kasni za njim ...al eto kao sto kazes sretno Coutinho u intreu bi samo propo kad se sjetim Recobe place mi se sretno ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 05, 2012, 22:12:36 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|