Svibanj 25, 2012, 03:04:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Thiago Motta  (Posjeta: 5552 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
chivu26
Super clan

« Odgovor #150 na: Oujak 26, 2011, 14:43:58 »

Svaka cast legendo!  bow down Prejak veznjak,drago mi je sto je kod nas.  Inter zastava
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #151 na: Srpanj 06, 2011, 14:17:02 »

Izgleda da Motta neće ići nikamo iz Intera.  Thumb Up novija zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #152 na: Srpanj 06, 2011, 20:11:09 »

Zašto bi išao, sad kad je postao i reprezentativac.
Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #153 na: Srpanj 06, 2011, 21:15:59 »

Meni vrlo drag igrac koji zna igrati.
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Augment
Super clan

« Odgovor #154 na: Srpanj 06, 2011, 22:21:34 »

Meni vrlo drag igrac koji zna igrati.

meni je postao jedan od omiljenih, ali kod leonarda je igrao cambiassovu poziciju a cambi njegovu sto je po meni bila ludost
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

chivu26
Super clan

« Odgovor #155 na: Srpanj 07, 2011, 10:06:47 »

Zašto bi išao, sad kad je postao i reprezentativac.

Pa ne znam ja,ali dosta se pisalo da bi nas Motta mogao napustiti.  Cheesy Samo nek on ostane...
Evidentirano
Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #156 na: Rujan 03, 2011, 00:57:50 »

Definitivno moj najdrazi igrac. Nisam vam to ranije rekao ali eto nikad nije kasno. Grin
Igrac koji zna igrati, spustit loptu na zemlju, dati tacan pas naprijed. Kompletan srednjak.
Jedina mana mu je sto brzo popizdi i lako moze dobit crveni.
Thiagoneeeee  novija zastava
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
goca_flash
Super clan

« Odgovor #157 na: Rujan 03, 2011, 13:34:04 »

prosle godine je bila situacija da kad igra motta igra i inter, cim on nestane u utakmici nestane i intera! to se ponovilo i nedavno u super kupu protiv milana, prvo pol. motta je dirigirao i inter je igrao odlicno u drugom pol. pao motta i intera nestalo!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #158 na: Rujan 03, 2011, 15:37:30 »

Meni isto drag igrac al hebe ga sto popizdi brzo al bolje bit i takav nego ko p..a ono kad je Balacka u LP ofuco nikad mu necu zaboraviti heheh ma legenda je intera kako god da okrenes ..sam slazem se s augumentom da igra pogresno mjesto bar  kod Lea on i Cambiaso su igrali pogresna mjesta jedino je Mourinho znao gdje ko ..al eto sad ce mu biti jos lakse dosao je mladi Poli s Cambiasom i ponekad Stankovicem bit ce mu mnogo lakse da drzi vezu intera ..uglavnom zahvalan igrac ma kolko ga neki  NE volili ..
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #159 na: Rujan 03, 2011, 17:01:21 »

dobar igrac ali ima staklene noge
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
giuseppe
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #160 na: Sijeanj 25, 2012, 17:58:28 »

Nažalost, ovi klipani mu nisu produžili ugovor. Izgleda da odlazi u PSG.
Evidentirano

bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan
by robert rock
chivu26
Super clan

« Odgovor #161 na: Sijeanj 25, 2012, 21:13:52 »

Ne mo'š vjerovat. Ako on ode,ostat ćemo bez najboljeg veznjaka i najvažnijeg kotačića ekipe uz Puppija.  Wall smack
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #162 na: Sijeanj 25, 2012, 21:36:29 »

upravo igra posljednju tekmu
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #163 na: Sijeanj 25, 2012, 23:32:11 »

Mani osobno mnogo drag bitna karika intera al cojk ako zeli da ide SLOBODNO nikog ne treba zadrzavat i sta vec jer niko nije vecan Sad samo treba pokusat dovest adekvatnu zamjenu za njega Najbolje bi bilo pokusat s pozajmicom za Sahina ne znam Motti hvala na svemu a ako zeli da ide sretno mu ..On je definitivno upisan zlatnim slovima u interovu povjest ,,HVala..i zbogom. Inter zastava
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #164 na: Sijeanj 26, 2012, 00:04:52 »

Nemozemo dovest nijednog igraca barem malo boljeg, a kamoli da branka i moratti nadju adekvtnu zamjenu za mottu...sumnjam da su njih dvojica to sposobni, odel motta imacemo propuha u vezi ionako dosta toga nevalja
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #165 na: Sijeanj 26, 2012, 10:43:03 »

Ode li on,igrat će se kao protiv Lazija. Nabijanje lopte više-manje napamet,bez čovjeka da poveže obranu i napad.
Evidentirano
croit93
Stalni clan

« Odgovor #166 na: Sijeanj 26, 2012, 10:57:03 »

Po meni jeftino rjesenje bi bio montolivo,al koliko je branca sposoban dovest ce nam callela iz dinama....
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Augment
Super clan

« Odgovor #167 na: Sijeanj 26, 2012, 12:41:09 »

Ko izmisli rjesenje i zamjenu za thiaga u 3 dana mora da ide kod Milana Tarota..
mada platu od 4 milje po godini ne bi niko odbio, a mozda mu je Inter izasao u susret pa ga pustio 
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #168 na: Sijeanj 26, 2012, 19:22:22 »

Ranieri blokirao odlazak Thiaga Motte: Rekao mi je da je voljan ostati

Claudio Ranieri je rekao ne. Prodaja Thiaga Motte postaje mogućnost, ali sve manje sigurnost, u ovim posljednjim satima sijećanjskog mercata: Inter je naime odlučio da za odlazak italo-brazilca dolazi u obzir samo super ponuda Leonarda i Paris Saint-Germaina, veća od 12 milijuna eura. Do sada je u Corso Vittorio Emanuele stigla samo jedna, ona od 8 milijuna. Premalo.

Dakle, Claudio Ranieri i Massimo Moratti su odlučili da će Motta ostati u Milanu, pogotovo ako jedine konkretne ponude za njega budu one o kojima pišu francuske novine. Tome u prilog idu i izjave rimskog stratega nakon sinoćnje utakmice u Napulju: "Može se dogoditi greška s obzirom na broj lopti koje podijeli. Nadam se da neće otići, previše je važan za nas, ali nisam upoznat sa nikakvim novostima u vezi toga. Ponavljam, želim da ostane, tim više jer mi je rekao da je voljan ostati."

Ako bi Thiago ostao, kao što se gotovo svi nadaju, dolazak jednog defanzivnog veznjaka je svejedno aktualan: teško da će to biti Guarin, zbog cijene i nemogućnosti igranja u Ligi prvaka (mada su vrata još uvijek malo otvorena); lakše da će to biti Juraj Kucka za kojeg će se tokom dana nastaviti pregovori sa Genoom, u iščekivanju konačnog pristanka Muntarija za prelazak u Crvenoplave.Ostaje nam da vidimo sta ce se desiti ..
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #169 na: Sijeanj 26, 2012, 19:48:48 »

Nije rekao Ranieriju da je voljan ostati, vec da je dostupan za sinocnju utakmicu.
Evidentirano

Milano siamo noi!
herrera
Super clan

« Odgovor #170 na: Sijeanj 27, 2012, 00:12:20 »

Ako Moratti proda Mottu, nek nam dovede Kucku  yess da  yess da Smiley
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #171 na: Veljaa 05, 2012, 22:15:14 »

Sretno Motta i hvala na svemu ..spadas u legende intera mnogo trofeja ti zelim hvala na svemu ..
Evidentirano

zamorano_interista
Pocetnik
*

« Odgovor #172 na: Veljaa 13, 2012, 19:45:12 »

Jedan od boljih igraca koje smo imali... al hvala bogu kaj je otisao jer je isto tako bio najdebilniji recimo ko Materazzi...

Jebe mi se od takve igrace kad ide da igrac povrijedi a ne da mu uzme loptu... pizdio je previse ko da gledam onog Gatussa skoncentrisan na igrac a ne na lopta, sad onaj Van Bommela, Real Madridov Pepe Wall smack Wall smack

Dobro kaj je otisao baklja for in
Evidentirano
chivu26
Super clan

« Odgovor #173 na: Veljaa 13, 2012, 20:59:23 »

Jedan od boljih igraca koje smo imali... al hvala bogu kaj je otisao jer je isto tako bio najdebilniji recimo ko Materazzi...

Jebe mi se od takve igrace kad ide da igrac povrijedi a ne da mu uzme loptu... pizdio je previse ko da gledam onog Gatussa skoncentrisan na igrac a ne na lopta, sad onaj Van Bommela, Real Madridov Pepe Wall smack Wall smack

Porediš Mottu sa debilima kao što su Pepe,Van Bommel i Gattuso?!  Wall smack
Evidentirano
irasic
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #174 na: Veljaa 13, 2012, 21:08:39 »

Huh?Bang
Evidentirano

Ci sono solo due grandi squadre a Milano -  L'Inter e Inter Primavera!
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!