|
Puppi
|
 |
« na: Lipanj 05, 2009, 16:12:44 » |
|
takoder jos jedan novi igrac pa mozemo i o njemu poceti...ako netko ima neke klipove neka nabaci
Motta began his professional career with FC Barcelona B in 1999 and eventually graduated to the senior team in 2001, making his first team debut on October 3, 2001, against RCD Mallorca (3-0 home win).
In the UEFA Champions League 2001-02, Motta made seven appearances and helped his team to the semi-finals. Although he had a string of fine performances, competition for places in an already congested midfield meant that he was unable to hold down a regular place in the center. He made thirteen league appearances in the 2002-03 season, as Barça finished runner-up, while also playing an important part in the following season's long UEFA Cup run, which was eventually ended by Celtic. Motta was sent off during half time after hitting out at Celtic goalkeeper Robert Douglas, who was also shown the red card, in an incident that happened in the tunnel.
Motta was also dogged by several injuries (as well as inconsistent performances), particularly one suffered on September 11, 2004 against Sevilla FC, which sidelined him for seven months,[3]during his time at Barcelona. Motta would eventually need surgery to rebuild the anterior cruciate and lateral ligaments in his left knee. He was able to make a swift recovery and made an emotional comeback, taking to the field to rapturous applause as eventual league champions defeated Getafe CF 2-0, on April 17.
In August 2007, Motta moved to Atlético de Madrid for €2M.[4]Once again, he began the season on the sidelines, injured. In the Spanish Cup quarterfinal match against Valencia C.F., he was sent off after only 25 minutes. Atlético lost the match 1-0 and subsequently the tie.
Due to injury to habitual starter Raúl GarcÃa and the departure of Maniche in January 2008, his opportunities increased. In March, however, the recurrent knee problems reappeared, and Motta's season was over, after a successful surgery and rehabilitation in the United States.[5]
Motta's career at Atlético was ended with his contract termination at the end of August 2008, and he joined Genoa C.F.C. the following month, after passing a medical.[6]During his first campaign, Motta performed consistently well and was a regular in the starting eleven, under coach Gian Piero Gasperini.
On 11th April, 2009, he scored two goals (one of them in the first half's injury time) in a final 3-2 home win over Juventus F.C..
On May 20, 2009, La Gazzetta dello Sport confirmed that he and his teammate, Diego Milito were transferred to Internazionale F.C. for an undisclosed sum[7].
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 05, 2009, 21:27:45 » |
|
Bojim se da je on promašaj. Nadam se da griješim ali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 05, 2009, 22:20:52 » |
|
http://www.youtube.com/v/Nt_83JJ61hs&rel=1, 6 golova ove sezone ...pažnja na gol thiefsima glavom ...na 2.17 minuta snimke,ima dobar udarac glavom...,ne treba mu unaprijed suditi,držim mu pal?eve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 06, 2009, 00:32:55 » |
|
Pomoi ce on mnogo nasem Cambiasu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 01, 2009, 16:44:27 » |
|
evo ga, službeno je i on je došao, dodao bih da su uz onu dvojicu spomenutih na stranici put genoe naši poslali i bolzonia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 01, 2009, 20:47:05 » |
|
Sad cemo ga vidjeti dobro je sto je dosao samo nek ga zaobidju ozlijede moze puno dat u vezi s Cambiasom ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 01, 2009, 21:14:14 » |
|
Ne znam, nisam ga gledao u zadnje vrijeme tako da ne znam kako igra i u kakvij je formi, ali dok je igrao za barcelonu (kada bi igrao  ) nije me se nesto dojmio i nije mi bio bog zna šta. 13 mil € ipak nisu male pare. Sad nadam se da ?e nam se isplatit to poja?anje i da je kalibar za inter. ukupno 35 mil € za njega i milita.. ufff mogli smo benzemu dovest 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 01, 2009, 21:26:20 » |
|
Ako moze jedan Burdiso nosit dres Intera moze i Motta mislim taj lik je igrao u Barceloni uz Ronaldinha stvarno je dobar svojim igrama je nametnuo sebi cijenu mislim da ce biti zahvalan igrac pomoci ce Cambiasu Muntariu mnogo .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 01, 2009, 21:54:07 » |
|
Ako moze jedan Burdiso nosit dres Intera moze i Motta mislim taj lik je igrao u Barceloni uz Ronaldinha stvarno je dobar svojim igrama je nametnuo sebi cijenu mislim da ce biti zahvalan igrac pomoci ce Cambiasu Muntariu mnogo .....
Nadam se, stvarno se iskreno nadam. Jer ?ovjek je prošle sezone zabio više golova nego u cijeloj karijeri do tad  Na nama je da ?ekamo i vidimo kako ?e igrat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 02, 2009, 11:36:31 » |
|
Ne znam, nisam ga gledao u zadnje vrijeme tako da ne znam kako igra i u kakvij je formi, ali dok je igrao za barcelonu (kada bi igrao  ) nije me se nesto dojmio i nije mi bio bog zna šta. 13 mil € ipak nisu male pare. Sad nadam se da ?e nam se isplatit to poja?anje i da je kalibar za inter. ukupno 35 mil € za njega i milita.. ufff mogli smo benzemu dovest  Gdje si našao ovaj podatak? Mislim da je to bez Acquafresce i ostalih koji su otišli u drugom smjeru. Mislim(nadam se) da Inter nije platio u novcu više od 20-25 milijuna jer sve preko toga je teška plja?ka os strane Genoe i razbacivanje parama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 02, 2009, 11:39:43 » |
|
Ne znam, nisam ga gledao u zadnje vrijeme tako da ne znam kako igra i u kakvij je formi, ali dok je igrao za barcelonu (kada bi igrao  ) nije me se nesto dojmio i nije mi bio bog zna šta. 13 mil € ipak nisu male pare. Sad nadam se da ?e nam se isplatit to poja?anje i da je kalibar za inter. ukupno 35 mil € za njega i milita.. ufff mogli smo benzemu dovest  Motta je onako....Prosjek, koji može odli?no odigrati, ali nemojmo se zavaravati da je on igra? koji ?e Interovu igru di?i na višu razinu. Ima kvalitetu da bude u Interu, ali napisao sam na drugoj temi..Veliki upitnik stoji nad njegovim zdravljem. Isto tako, ako sav teret kreativnosti u vezi padne na njega, to nikako ne?e biti dobro...On zna igrati, ali daleko do toga da je on neki razigrava? ili motor ekipe...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
adriano10
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 02, 2009, 13:30:45 » |
|
Moje licno misljenje je da to nije igrac za nas mogli smo nac boljeg od njega opet mi izgleda neznamo dovest igraca na sredini terena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 02, 2009, 13:51:15 » |
|
A koga mozes dovest u ovom trenutku a da bi igrao u Interu .............mal je drug izbor
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 02, 2009, 13:54:04 » |
|
A koga mozes dovest u ovom trenutku a da bi igrao u Interu .............mal je drug izbor
Melo iz Fiorentine je bio dostupan za otprilike malo ve?e novce. Ovako iz glave jedan igra?, iako ne sumnjam da ima još boljih opcija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 02, 2009, 13:54:23 » |
|
pored reala,manchestera i barcelone tesko je da se moze dovest netko a da se ne ponude astronomske pare koje inter nema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 02, 2009, 14:01:04 » |
|
pored reala,manchestera i barcelone tesko je da se moze dovest netko a da se ne ponude astronomske pare koje inter nema
Koga su to Real, Barcelona ili United doveli dosad na tu poziciju koju igra Motta?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 02, 2009, 14:06:00 » |
|
ja sam rekao opcenito...da je tesko dovest nekog dobrog igraca pored tih klubova ne moras se odmah palit kao i inace
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 02, 2009, 14:08:24 » |
|
A taj Mota je bio poznatiji od toga lika iz Fiorentine taj mello se probio tek ove godine Tako da su tu oni negdje s igrackim kvalaitetama Motta i Mello A volio bi i ja da je dosao medjutim to reci Interovim ljudima u upravi za transfere Dobro je i ovo s Motom s obzirom kolko su bogati Engleski klubovi i spanski a treba bit iskren kolko bi njih i doslo u Inter .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 02, 2009, 14:10:32 » |
|
ja sam rekao opcenito...da je tesko dovest nekog dobrog igraca pored tih klubova ne moras se odmah palit kao i inace
Nitko se na pali, samo pokušavam ukazati da ti argument nije na mjestu... Mogao se na?i bolji igra? od Motte za tu poziciju koju mu je namjenio Jose, možda za eventualno malo ve?e novce...Real uop?e ni ne kupuje planski, nego rade sprda?inu od nogometnog tržišta, a i popunjeni su u sredini... Barca je tako?er popunjena, eto jedino Manchester, ali oni su orjenitrani uglavnom na englesko tržište... A i Inter nije odjednom postao financijski nemo?an, pa prije godina dana se davalo 30 milijuna za metri?a iz Porta i sad odjednom ima para samo za Mottu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:17:16 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 02, 2009, 14:16:48 » |
|
A taj Mota je bio poznatiji od toga lika iz Fiorentine taj mello se probio tek ove godine Tako da su tu oni negdje s igrackim kvalaitetama Motta i Mello A volio bi i ja da je dosao medjutim to reci Interovim ljudima u upravi za transfere Dobro je i ovo s Motom s obzirom kolko su bogati Engleski klubovi i spanski a treba bit iskren kolko bi njih i doslo u Inter .....
Nitko ne pri?a da smo trebali dovesti Essina, Xavija, Iniestu, Lamparda...Dakle, tu najvišu vrhunsku klasu. Ali da se mogao na?i bolji igra? od Motte, koji ne košta puno više i koji bi htio do?i u Inter je ?injenica. I u borbu za takvog igra?a bi se Inter potpuno ravnopravno mogao uklju?iti financijski protiv bilo kojeg kluba. Ina?e, engleski klubovi sve više štede, Liverpool nema para ni za biber, Abramovi? je u zadnjih recimo dvije sezone ekstremno smanjio ulaganja i potrošnju, Manchester je prodao Ronaldo i ne?e sve te novce spiskati, Barcelona ne?e puno potrošiti...Jednostavno nitko ne troši previše, svi se ponašaju razumno i zato ne vidim po ?emu ovaj vaš argument u ovom slu?aju ima smisla. Osim naravno Reala i Citya, koji divljaju i ne dovode igra?e planski nego kupuju po 3, 4 napada?a. Ko ih jebe, jednog dana ?e to do?i na naplatu....Kako je ve? jednom došlo Perezu. I još nešto...Gdje se to Motta dokazao osim prošle sezone u Genoi? Cijela karijera mu je obilježena ozljedama, tip je odigrao jednu dobru sezonu i to u kombinaciji s ''imenom'' je prednost ispred Mela?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2009, 14:18:57 od Krovopokrivac_SB »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 02, 2009, 14:21:18 » |
|
Te igrace sto si naveo Barcelonin dvojac Xavi Iniesta nece nikad otic iz Barcelone osim u 35 pa tek tad bi mogli doc u iNter Lampard je Chelsea igrac i njega prekrizi tu ce karijeru zavrsit Ti si naveo igrace sve koji nikad nece doci u Inter osim mozda Eseiena strasan igrac kalibra muntari samo malo pametniji al malo ....Nista nisi napiso sto je lako dovest napiso si sve nemoguce ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 02, 2009, 14:24:55 » |
|
Te igrace sto si naveo Barcelonin dvojac Xavi Iniesta nece nikad otic iz Barcelone osim u 35 pa tek tad bi mogli doc u iNter Lampard je Chelsea igrac i njega prekrizi tu ce karijeru zavrsit Ti si naveo igrace sve koji nikad nece doci u Inter osim mozda Eseiena strasan igrac kalibra muntari samo malo pametniji al malo ....Nista nisi napiso sto je lako dovest napiso si sve nemoguce ....
 Pa napisao sam da NE pri?am da smo mogli dovesti te igra?e, nego neke druge opcije..Dakle, igra?e koji nisu najviša klasa ovih navednih, ali su bolji od Motte te dostupni Interu. Ili je možda Motta najbolja opcija od svih ostalih? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 02, 2009, 14:37:46 » |
|
Nije on bio najbolja nego je Inter prihvatio ono sto mu se nudi a to je bio Motta .............
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 02, 2009, 14:39:38 » |
|
Nije on bio najbolja nego je Inter prihvatio ono sto mu se nudi a to je bio Motta .............
Super.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 02, 2009, 15:22:48 » |
|
Pri?alo se je jedno vrijeme o Elanu.. Nisam puno znao o njemu, jer ga nikad nisam ni gledao, ali na kupu konfederacija je odigrao odli?no.. Slobodni udarci su mu fenomenalni, svaka lopta mu je išla na trepavicu, i ?ini mi se da ima puno više kreacije od jednog Motte kojeg znam iz doba Barce.. Vjerujem da ga se moglo dovesti za neke razumne novce, bez obzira što City ne treba nikog prodavati i imaju love...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|