|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #25 na: Lipanj 07, 2009, 22:28:40 » |
|
mislim da mourinho najmanje zeli kreativni vezni red. zasto bi onda doveo mottu umjesto diega? ni u chelseau nije imao kreativni vezni red, a u portu je bio deco, ali on po meni nije klasicni fantazista, vec moze igrati u oba smjera. mourinho po meni zeli fizicki jaku ekipu, koja snagom melje protivnika. zato me isto nebi cudilo kad bi se odrekli ibre, a doveli eto'oa, koji je bas ono sto mourinho zeli.
Deco se baš uklapa u tu definiciju fizi?ki jake i spremne ekipe. Lik je fizi?ki na razini amaterskog nogometeša, a ne radilice u sredini koja može tr?ati dan no?. Uglavnom, jao si ga nama ako on do?e. Ja se nadam Elanu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #26 na: Lipanj 07, 2009, 22:34:40 » |
|
deco i elano su slicni igraci i po gradji i po igri elano je malo mladji ali nikad nije igrao za neki jak klub a deco je provjeren igrac iskusan i vec je 2 puta osvojio LP valjda ce nastaviti tu tradiciju i u interu ako dodje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #27 na: Lipanj 07, 2009, 22:36:19 » |
|
deco i elano su slicni igraci i po gradji i po igri elano je malo mladji ali nikad nije igrao za neki jak klub a deco je provjeren igrac iskusan i vec je 2 puta osvojio LP valjda ce nastaviti tu tradiciju i u interu ako dodje
Ma Deco je realno gotov igra?. On je zadnje tri sezone u itekakom padu. Elano je mla?i 4 godine ina?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #28 na: Lipanj 07, 2009, 22:52:01 » |
|
Elano je svakako bolje rijesenje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #29 na: Lipanj 08, 2009, 10:40:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #30 na: Lipanj 08, 2009, 18:51:53 » |
|
tako?er mislim da je elano bolji, deco nekako, ne znam ne svi?a mi se. a elano je odli?an, samo bio bi posao kad bi uhvatili ina?e ne zadovoljnog robinha sa njime jer oni dvojica u kombinaciji....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #31 na: Lipanj 08, 2009, 20:03:28 » |
|
Robinho i Elano...ajoj...50 milja iskesirat najamnje...ili pretjerujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #32 na: Lipanj 08, 2009, 21:39:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #33 na: Lipanj 17, 2009, 15:50:42 » |
|
ja se nadam da bi Milito mogao biti naš novi Zamorano.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #34 na: Lipanj 17, 2009, 17:03:00 » |
|
Ma samo nek' trpa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #35 na: Srpanj 04, 2009, 11:53:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 04, 2009, 12:03:24 » |
|
Malo pretjeruje da nam se umili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 04, 2009, 12:08:36 » |
|
Pa nismo mi ?etverostruki prvaci kao što tamo piše, mislim da imamo ipak koji naslov više 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 04, 2009, 13:26:10 » |
|
Da on nije na Cracku  ne kazem da ne bi Inter mogao dobit Barcelonu u jednoj bi ih sto posto dobili Ali u dvije Inter bi se morao dobro potrudit .Nadam se da ce Milito odradit svoj posao na vrhunskom nivou kao sto je radio u Genoi sad je pitanje koje ce se odgonetnuti uskoro da li je i on igrac tipa Q koji se izgube u vecim klubovima sjetimo se svi Van Der Meyde pa Luciano iz Chieva itd .Sretno mu s moje strane da Da mnogo golova za nas iNTER !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 04, 2009, 20:02:01 » |
|
Da on nije na Cracku  ne kazem da ne bi Inter mogao dobit Barcelonu u jednoj bi ih sto posto dobili Ali u dvije Inter bi se morao dobro potrudit .Nadam se da ce Milito odradit svoj posao na vrhunskom nivou kao sto je radio u Genoi sad je pitanje koje ce se odgonetnuti uskoro da li je i on igrac tipa Q koji se izgube u vecim klubovima sjetimo se svi Van Der Meyde pa Luciano iz Chieva itd .Sretno mu s moje strane da Da mnogo golova za nas iNTER !!!!!!!!!! pa to nek bude finale LP i eto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 04, 2009, 20:06:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 27, 2009, 17:29:22 » |
|
Kako je dobro odigro protiv Milana, nisam znao da ima dobru tehniku i da je brz. Pametna kupovina Intera. Diego Milito eee ooooo diego milito eee oooo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 27, 2009, 18:00:41 » |
|
neka samo ovako nastavi,pokazat ce vrijeme da je njego  :inter7:v dolazak u INTER pun pogodak!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tognjen
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 27, 2009, 18:02:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #44 na: Srpanj 27, 2009, 18:06:52 » |
|
Imas gore u desnom kutu svog psota opciju edit i tako ga editiras... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #45 na: Srpanj 27, 2009, 20:16:30 » |
|
Ej lika kakve je samo golove dao Milanu igracina i pol samo nastavi u ovakvom ritmu Sretno kralju i da zajedno proslavimo mnogo ljepi trenutaka Milito naprjed Etto i Balotelli iza ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 28, 2009, 17:31:36 » |
|
polako sa njim, doveden je takodjer za velike pare a ja sam prilicno siguran da ih nece opravdat, al mislim da moze preko 15 golova zabit u seriji a ove sezone!!! ovo protiv milana je bilo to sto ocekujem od njega....al nije po jednoj utakmici sudit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #48 na: Srpanj 28, 2009, 17:39:44 » |
|
al mislim da moze preko 15 golova zabit u seriji a ove sezone!!! visen nam od toga i ne treba,ostalo ce Afrikanac zabiti..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan