Svibanj 25, 2012, 02:57:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 8 9 [10] 11   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Diego Alberto Milito  (Posjeta: 7748 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Enzzo
Pocetnik
*

« Odgovor #225 na: Kolovoz 11, 2011, 23:51:39 »

Su nasim igracima krenuli rodjendani Prvo Zanetti  bow down bow down Cordoba sad i Militto mogu ti pozeljeti sve najbolje al slabo da ces ikad biti stari zato na vrjeme prodat ga dok se moze zaraditi ..

nije mu rodjendan  Grin  al' je majstor
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #226 na: Rujan 12, 2011, 14:46:58 »

Prvi gol je čista slucajnost, a drugi je dao iz penala. Zadnjih pol sata nije primio nijednu loptu kako je trebao, samo ih je gubio, vidjelo se da ne može disat.al et drago mi je da je makar malo aktivniji iako moj 1 izbor bi bio Pazzini mnogo bolji od njega ..

Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #227 na: Rujan 12, 2011, 15:59:07 »

Sad ga je krenulo... Očekujemo pravog Milita u nastavku sezone.  Inter zastava
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #228 na: Rujan 13, 2011, 10:26:29 »

Samo nek nastavi zabijatii  novija zastava
Evidentirano

dapapo
Mladi clan
**

« Odgovor #229 na: Rujan 13, 2011, 11:08:00 »

Prvi gol je čista slucajnost, a drugi je dao iz penala. Zadnjih pol sata nije primio nijednu loptu kako je trebao, samo ih je gubio, vidjelo se da ne može disat.al et drago mi je da je makar malo aktivniji iako moj 1 izbor bi bio Pazzini mnogo bolji od njega ..

Kako to možeš reći za prvi gol???
To je upravo ono što ga krasi... Naći se u pravo vrijeme na pravom mjestu u takve otpatke pospremati u mrežu.

Milito je dokazao da još dugo može tresti protivničke mreže  novija zastava
Evidentirano
diego.a.milito
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #230 na: Rujan 13, 2011, 18:57:39 »

Za mene je on odlicna rezerva da uleti zadnji 30 min.,ali ne bih se bunio ni da igra u prvoj jer je on bas onaj napadac sto treba u italijanskom nogometu(ima odlican sut,ceka u liniji sa odbranom,na pravom mjestu u pravo vrijeme,lik je beton)
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #231 na: Rujan 14, 2011, 01:17:24 »

vidjet cemo prijatelji moji vidjet cemo ,, Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #232 na: Rujan 14, 2011, 07:09:21 »

Za mene je on odlicna rezerva da uleti zadnji 30 min.,ali ne bih se bunio ni da igra u prvoj jer je on bas onaj napadac sto treba u italijanskom nogometu(ima odlican sut,ceka u liniji sa odbranom,na pravom mjestu u pravo vrijeme,lik je beton)

Ili pol metra iza linije  Grin Grin Grin  kao jedan  djubrepippoinzaghi
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #233 na: Rujan 24, 2011, 21:42:16 »

Milito: Pobjedu posvećujem Gasperiniju

Argentinski nogometaš Diego Milito posvetio je prvu pobjedu Intera u ovoj sezoni prije dva dana otpuštenom treneru Gian Pieru Gasperiniju...

Inter je ostvario prvu pobjedu sezone u službenim utakmicama protiv Bologne (3-1), a Milito je bio strijelac drugog pogotka za momčad iz Milana.

- Bila je to vrlo važna utakmica za nas. Uvijek postoji velika doza entuzijazma kada se u svlačionici pojavi novi trener, ali ja ovu pobjedu posvećujem Gasperiniju. On nam je dao jako puno toga, ali nažalost nije stigao osjetiti slast pobjede – rekao je Milito, koji je s Gasperinijem zajednički surađivao još u Genoi tijekom sezone 2008/09, za Mediaset Premium.

Claudio Ranieri zamjenio je na trenerskoj klupi Gasperinija prije svega dva dana i ovo mu je bila premijerna utakmica, a ujedno i pobjeda na klupi Intera.

mozes kad odradis ugovor u interu zajedno s Gspetom u nekom novom klubu .. Cheesy
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #234 na: Rujan 24, 2011, 21:56:18 »

joj Adnane opet ti po nasem Diegu Bang

nema jaceg!  Kralj Inter
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #235 na: Rujan 25, 2011, 19:07:11 »

on je meni drag sve to al nemogu ga slavit 10 godina vrjeme ide necemo zivit od proslosti neka on u klubu primjer je Pazzini sada ulazi u one najbolje golgeterske godine, i šteta da sjedi zbog "starog" milita, koji nije i više neče biti onaj stari budimo realni tako je fala bogu zna i Ranieri .. Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #236 na: Listopad 12, 2011, 19:33:53 »

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #237 na: Listopad 26, 2011, 21:45:17 »

Placamo ga 5m€ po sezoni? ili tako nesto mislim inter ne ja ne bi mu dao ni 1 km ili 1 kn ne bi on imo mjesta u inetr zaprscicu kao i Stankovic ...a on ne zna prazan gol sa 2 metra pogodit...sramota...ako volis inter vise ce te navijaci cjenit ako budes otiso ili sjedio na klupi nego nekom dzaba krao mjesto na osnovu stare slave ..
Evidentirano

petar8
Super clan

« Odgovor #238 na: Listopad 26, 2011, 22:18:51 »

milito je bio stari igrač kada je došao kod nas.odigrao je jednu fantastičnu sezonu i sada ga nema nigdje.to smo sada napravili s forlanom.samo se nadam da čpe on imati jednu fantastičnu sezonu
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #239 na: Listopad 27, 2011, 13:01:31 »

milito je bio stari igrač kada je došao kod nas.odigrao je jednu fantastičnu sezonu i sada ga nema nigdje.to smo sada napravili s forlanom.samo se nadam da čpe on imati jednu fantastičnu sezonu
upamti frende da i on slabo al nadam se da grjesim ..za Miltta Kakav mrtvi raspad od igraca i kakvo sramocenje na terenu .
Koliko nam je srece i radovanja donio prije 3 godine, toliko nas sad sablaznjava (najvise sebe )  sa svojim izvedbama i promasenim 100%-nim sansama . Tuga, jad i zaalost  i jos ima hrabrosti izraziti nekakvo nezadovoljstvo i ljutnju prema Ranijeriju poslije utakmice sa Chievom .
Ti si  za klupe i da udjes kad bas nema niko a i tada bi dao sansu Castaignosu da igra jer je on mozda i nekakva budućnost kluba a ti si već odavno proslost .
Promasiti ono protiv Trabzona na 0:0 i ono sinoć pred praznim golom je neviđena bruka i katastrofa . On još jedino moze postići gol kao protiv Palerma kad ga lopta slucajno udari u nogu .Kad god bude on u ekipi, mozemo se pozdraviti sa nekim dobrim rezultatom..zalosno .Hvala ti na svemu al tvoje je proslo ..

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #240 na: Studeni 04, 2011, 15:48:11 »

Evo zasto Pazzini ne igra .. ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #241 na: Studeni 04, 2011, 19:46:56 »

prestajem da pratim postove na forumu.. vi tolike gluposti valjate da je sto strasno.. zanimljvije mi je citati juve-balkan.com tamo se barem mogu dobro ismijati nego ovo..

prije toga da mi odgovorite na par pitanja:
1. cime je to pazzini zasluzio da se u njega gleda kao u bozanstvo???
2. koliko je dao golova u ligi prvaka?
3. koliko je uopce golova dao za inter?
4. sta je pazzini promasio protiv trabzona?
5. isto ovo gore vrijedi i za zarate-a, forlana i castagniosa.
sta su ti igraci napravili dobro u interu? trebam li sad popusiti qrac zarateu jer je dao jedan go? ili castagniosu protiv celtica u pripremnim..? dobro ipak cu forlanu za onaj pogotak u palermu za 4-3 ipak nije ostalo 4-2 ..pa ja

znaci 5 promasaja frcas iz kluba jer ipak ova cetvorica realizuju svaku drugu sansu, dali su na stotine golova za inter, driblaju, asistiraju, nabacuju, izvode kornere i aute, pa cak i pucaju penale i to svaki pod precku. da nema milita u interu bi cvjetale ruze, sad bi imali 10-1-0 eventualno poraz od napolija jer nas je sudija unistio..
takodje uz milita tu je i drugi najveci neprijatelj Intera kao institucije. vlasnik, massimo moratti.. kako se taj senilni starac usudio da jednu godinu ne potrosi barem 120 mil. eura i dovede mega zvijezde poput hummelsa, goetze-a, hazarda, montoliva i dr. velemajstora nogometne igre. treba ga uspavati.
pored spomenute dvojice tu je jos nekolicina krivaca, npr. dugogodisnji rezervni golman Chieva tzv. letecih magaraca iz predgradja Verone, Julio Cesar, po hitnom postupku ga podvaliti nekom i dovesti Viviana zvani hobotnica iz velike Bolonje sa 4 nastupa za nacionalni tim.  O Cambiassu, Luciu, Maiconu, ne treba trositi rijeci. orunuli starci koji su samo bili te srece da ih trenira veliki mag jose mourinho, a mozda ih je i dopingovao nikad se ne zna.

kad sam se regao na ovaj forum ocekivao sam istomisljenike o najboljoj i najtrofejnijoj generaciji interovih igraca u povijesti kluba, ali ne.. tu je samo blacenje, psovanje, i sto me najvise nervira slaganje nekakvih smijesnih formacija kako bi inter ustvari trebao da igra i sa kojim igracima na kojoj poziciji. ne mislim ni na koga osobno nego o atmosferi koja vlada na forumu u ovoj maloj zajednici Wink

od sada samo piskaram na chatu dok pratimo tekmu,sta serete po forumu to me ni najmanje ne zanima jer necu da se zivciram Cheesy Cheesy  ako se popravite prekidam bojkot  žuti karton  ROFLMAO
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #242 na: Studeni 04, 2011, 22:47:48 »

Pozdrav prijatelju nemoj da mi se  ljutis  Cheesy Cheesy Potpis na sve navedeno, jednostavno ne možemo i ne smijemo zaboraviti onu sezonu, donio nam je ono što Ibrahimović nije za 5 godina  Cheesy.Slazem se s tobom al  Kao prvo da kad je on doso u nas inter  ja sam bio skeptican za igraca koji je nosio dres Zaragoze i Genoe da bude okosnica u interu i to sa 30 godina ,Ja sam bio skeptican i bilo mi je krivo ljutio sam se na upravu jer dati recimo Aquafrescu klinca a njega dovest Medjutim svi znamo sta nam je kasnije donjeo i kao navijac intera ja sam  onaj mali navijac Ima ih veci od mene sto gule drobe za Milano daju zadnji km ili kunu ,nego hocu reci ja sam mu zahvalan jer sam u svoji 27 godina zapamtio da je moj inter osvojio... LP 22 maya u madridu protiv bayerna s dva pogotka DIEGA MILITA hvala mu do neba to sve stoji cojk je usao u interovu  povjest i njegova slova su upisana zlatnim slovima intera ,Kao i ostali igraci intera ja od njega ne trazim nista osim da bude pricuva jer sta sve masa a nesmije masat jer i to inter sto stvori tesko stvori jer nam je ekipa u banani Ja sam da se mladjim igracima da snaga nesto slicno kao sto Ferguson radi s Gigsom ne znam al stvarno je Milito van forme ...Od proslosti se ne zivi..ni on i niko nije veci od intera ja samo mislim ako je trenutno bolje opcenito za inter da igra napadac koji je pokretniji u boljoj formi neka igra taj igrac a ko ce igrat neka igra i Batistuta  od 45 godina samo da zabija ..i meni je drag Al ja volim vise inter nego njega ali ako je za Inter trenutno bolje da igra Pazzini ili neko drugi ne vidim zasto Milito mora ostati u prvih 11.Nitko nije vjecan i da se ne zivi na staroj slavi, po tome bi sad u napadu Reala igrao Raul, u Barci bi bio Ronaldinho i slično...Ne znam to je sve moje misljenje i ne mora znacit da sam u pravu volio bi da ja grjesim al nije ovdje samo problem u jednom igracu vec smo pricali da je problem  veci  ,ostaje nam da vidimo sta i kako dalje sta ce se sve desavati ja se nadam da bude bolje za nas INTERNAZIONALE do tad velik pozdrav FORZA INTER ...nemoj puno ako budes   Pijani tek sad cu da doruckujem  na supicama zivim eto ja sam ti odgovorio ness malo  Grin Grin  novija zastava novija zastava
« Zadnja izmjena: Studeni 04, 2011, 22:52:05 od Adnan » Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #243 na: Studeni 04, 2011, 22:58:17 »

Milita treba u guzicu da ljubimo zbog svega sto je uradio za Inter.
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #244 na: Studeni 04, 2011, 23:08:57 »

Pozdrav prijatelju nemoj da mi se  ljutis  Cheesy Cheesy Potpis na sve navedeno, jednostavno ne možemo i ne smijemo zaboraviti onu sezonu, donio nam je ono što Ibrahimović nije za 5 godina  Cheesy.
joj ado izvadis mi zivac u sekundi sa svojim komentarima o ibri Cheesy .Kako nije donio nista interu? a titule u ligi kupu itd.jbg nije islo u LP otiso hvala mu za sve.Da je govno od covjeka to stoji al ipak je fudbalska klasa.Militu je neko sihire bacio jedino tako mogu shvatiti one promasaje sa metar  Cheesy nadam se da ce se vratit u punoj formi jer nam je stvarno potreban
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
petar8
Super clan

« Odgovor #245 na: Studeni 05, 2011, 02:32:56 »

svaka čast militu što je za nas napravio.ali to je bilo onda i  više nikada.ako je po nečemo pazzini bolji onda je to zbog godina.koji klinac če mi igrač od 33 godine,što nemože gola zabiti.a igrač od 26 na klupi.od koga ču u budućnosti imati više koristi milita ili pazza.daj budi realan,militovo vrijeme je prošlo.treba riskirati s mladima i to je to
Evidentirano
petar8
Super clan

« Odgovor #246 na: Studeni 05, 2011, 02:36:15 »

i da zaboravih.zarate je naš jedini napadač koji može nešto razigrat i riješit nešto jedan na jedan
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #247 na: Studeni 05, 2011, 10:42:23 »

joj ado izvadis mi zivac u sekundi sa svojim komentarima o ibri Cheesy .Kako nije donio nista interu? a titule u ligi kupu itd.jbg nije islo u LP otiso hvala mu za sve.Da je govno od covjeka to stoji al ipak je fudbalska klasa.Militu je neko sihire bacio jedino tako mogu shvatiti one promasaje sa metar  Cheesy nadam se da ce se vratit u punoj formi jer nam je stvarno potreban
Cheesy Cheesy sory slazem se ibra nam je donjeo uspjeh u italiji a mislio sam opcenito jer je Moratti bio opsjednut LP jer je zelio pratit Angela oca svoga ...uglavnom hvala i jednom i drugom naklon do poda al nazalost kao sto Balasevic kaze dolaze neki novi klinci neki novi igraci .Ja se iskreno nadam da budem u krivu pa da nam Milito bude onaj pravi bar upola al slabo.... novija zastava
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #248 na: Studeni 05, 2011, 11:53:35 »

svaka čast militu što je za nas napravio.ali to je bilo onda i  više nikada.ako je po nečemo pazzini bolji onda je to zbog godina.koji klinac če mi igrač od 33 godine,što nemože gola zabiti.a igrač od 26 na klupi.od koga ču u budućnosti imati više koristi milita ili pazza.daj budi realan,militovo vrijeme je prošlo.treba riskirati s mladima i to je to

Potpis. Milito je prošle sezone bio loš,ove sezone je katastrofa. Budimo realni,nikad se neće vratiti u onu formu iz 2010. godine...

Citat:
i da zaboravih.zarate je naš jedini napadač koji može nešto razigrat i riješit nešto jedan na jedan

Još jedan potpis.  Cheesy Da se mene pita Zarate bi uvijek igrao u prvoj postavi. Takvi dribleri su uvijek dobrodošli. Pogotovo kad uz Sneijdera nemaš nikoga tko može stvoriti višak i podvaliti loptu.
Evidentirano
petar8
Super clan

« Odgovor #249 na: Studeni 05, 2011, 15:27:45 »

najgore je kad ovaj naš postavi milita i pazza zajedno u napad.pa to i najveći nogometni laik zna da mi teško onda gol možemo dati.jer su obojica spori,jedan na jedan rijetko mogu proći.njima su potrebni stalni centaršuti sa bokova,što kod nas nema.a i obojica su manje više stalno u šesnaestercu,pa ujedno i njihovi stoperi su tamo,samo stvaraju gužvu i lakše ih je čuvati.ako pak igraju zarate i jedan od ove dvojice,može se napraviti višak i odigrat neki dupli,podvaliti loptu.zarate ujedno i odvuće svog stopera,pa drugi napadač ostane jedan na jedan i može se lakše ubaciti netko iz veze,prvenstveno sneider
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10] 11   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!