Svibanj 25, 2012, 02:56:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 11   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Diego Alberto Milito  (Posjeta: 7748 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« na: Lipanj 04, 2009, 23:15:04 »

evo buduci da je to vec osigurano da je on nas igrac samo treba biti sluzbeno potvrdeno...mozemo ga pocet polako komentirat

Diego started playing at Argentine first division Racing Club in 1999, where he won the 2001 Apertura tournament. During this time his younger brother Gabriel Milito played for Racing's main rival, Independiente.

At the beginning of 2004 he moved to Italian second division Genoa. After two very successful seasons, where he scored 33 goals in 59 matches in Italy, Genoa were relegated down to Serie C1 as a punishment for an alleged matchfixing case in the final match of the 2004–05 season. Due to this, Diego Milito was forced to leave Genoa, and he joined brother Gabriel at Real Zaragoza. Diego again showed his potential in Spain, scoring 4 goals in the first semi-final of the 2006 Copa del Rey to beat Real Madrid 6-1. He finished the season as Real Zaragoza top scorer with 16 goals in the Spanish first division.

Diego was the club captain at Real Zaragoza, taking over this role from brother Gabriel who departed for Barcelona in 2007[3]. Milito was one of the top scorers in the La Liga 2006-2007 season[4]. He scored 23 goals, two less than the top goalscorer Ruud van Nistelrooy and 3 behind European Golden Boot winner Francesco Totti. His goals helped Zaragoza to a sixth place finish in the league. As of January 2008, Diego was averaging better than a goal every two games for Real Zaragoza, a statistic he also achieved with Genoa.

On September 1, 2008, just a few minutes before the transfer window closure time, Genoa completed the transfer of Diego Milito from Zaragoza, after the Spanish team were relegated to Segunda División. His agent Fernando Hidalgo confirmed Milito chose explicitly to return to Genoa despite having received more lucrative offers from other major European clubs.[5] He made his debut on September 14. against A.C. Milan. Genoa won this game 2-0 with Milito assisting the first goal and scoring the second. On November 9, Milito scored his first hat-trick for Genoa in the 4-0 victory against Reggina.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #1 na: Lipanj 04, 2009, 23:19:43 »

Samo neka on trpa u mrežu sve ?ega se dokopa u šesnaestercu i to je to.
Evidentirano

Adri
Stalni clan

« Odgovor #2 na: Lipanj 04, 2009, 23:25:46 »

Bas imam gadan osjecaj da ce bit pravi igrac za nas... Inter zastava
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Lipanj 04, 2009, 23:45:39 »

Pa mogu ti re? da i ja imam dobar feeling i za njega i za Mottu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #4 na: Lipanj 04, 2009, 23:49:36 »

nije bas super mega zvijezda pojacanje, al nadam se da nece biti kao dosadasnji mourinhovi transferi u interu(muntari, quaresma i mancini)
Evidentirano
Valdanito
Gost

« Odgovor #5 na: Lipanj 05, 2009, 01:15:00 »

argentinac je to je odma +
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #6 na: Lipanj 05, 2009, 08:07:07 »

Da, uklopit ?e se odmah u ekipu.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Lipanj 05, 2009, 08:10:47 »

najbitnije je da trpa a na youtube-u sam vidio da bas trpa tako da mislim da nece biti nekih prevelikih problema
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #8 na: Lipanj 05, 2009, 08:16:48 »

A što je najvažnije naviknut je na talijanski nogomet, tako da ?e mu u startu bit puno lakše u novom klubu.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #9 na: Lipanj 05, 2009, 15:54:06 »

ne bojim se ja za milita. to je dokazana klasa. on ?e se pokazat kao najbolja interova kupovina zadnjih godina.

nadam se da ?e bit u?inkovit kao i vieri bow down
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Lipanj 05, 2009, 15:56:54 »

Odli?an je on samo me godine malo njegove brinu,ali dovoljno je da bude na nivou makar 2 sezone.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Lipanj 05, 2009, 16:07:25 »

nije bas super mega zvijezda pojacanje, al nadam se da nece biti kao dosadasnji mourinhovi transferi u interu(muntari, quaresma i mancini)
Dobar igrac nadam se da ce nastavit s takvim igrama u Interu
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #12 na: Lipanj 05, 2009, 19:33:55 »

Jedino zbog ?ega sam skepti?an,to je da je igrao u Zaragozi i Genoi,ipak klubovima osrednje kvalitete,  Think,al opet ima dovoljno iskustva i vjerujem motiva za dokazivanje,...a lijepo je interista 7 primjetio da je Argentinac ,tak da ?e se osje?at  kod nas kao kod ku?e....i opet popizdim kad spominjemo godine,Milito fakat starac sa 29 godina :Smiley,imali smo "mladi?e" ove godine,Q,Sulley,Amantino ,...i koji su lijepi quratz pokazali,(jedino Muntari koliko toliko,)ova dva livada... Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #13 na: Lipanj 05, 2009, 21:33:31 »

Milito je dobar potez ,nadam se da ce se uklopiti.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Lipanj 05, 2009, 21:58:25 »

Ja sam takoder skroz promijenio misljenje o njemu. Dobar je covijek odmah znaci i igrac
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #15 na: Lipanj 05, 2009, 23:23:40 »

dobar je on, ali mnogi se ne snadu u velikim klubovima. napamet mi padne quaresma(ajd u portu je ipak bio nes), koji nije ni kod nas ni u barci ni u chelseau uspio. onda je tu jos suazo, koji je u cagliariu bio doslovno sve, pa je kod nas bio ispod prosjeka. ma dosta je jos takih igraca koji nemogu u velikom klubu, al neda mi se sad razmisljat o njima, kasno je.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Lipanj 07, 2009, 15:14:26 »

da istina je i to, samo bi dodao da je po meni suazo najmanje dobio prilike, stvarno je zaslužio više, samim time što je odjebo bilan
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #17 na: Lipanj 07, 2009, 15:21:40 »

takodjer i ja,kad je milito sluzbeno potpisa za inter bija sam skeptican u svezi argentinca...odmah mi je "pala" pomisao na suaza,isto igraca koji je bija bog u cagliariu,vrhunski strijelac i paker,jednu sezonu i prvi topnik seria a... velika su iscekivanja bila u svezi hondurasanina,a svi znamo kako je zavrsilo.... nadam se da ista sudbina nece zadesiti i argentinca,iako je dosta iskusan i sa nizom tekma u primeri i seria a... nadam se da nece imati sindrom "malog kluba" i da ce nastaviti nemilice trpati u interovom dresu...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #18 na: Lipanj 07, 2009, 15:47:55 »

Ja pak mislim da je za Milita bitno da ostane Ibrahimovi?. Ako ne, tko ?e mu onda stvarati prilike. Toga se bojim. Eto'o nije igra? za tandem s Militom. Za taj tandem trebamo imati jaki, kreativni vezni red koji bi onda obojicu hranio. To zasad nemamo, pa je Ibra ta klju?na figura za Milita.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Lipanj 07, 2009, 15:53:31 »

balotelli?
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Lipanj 07, 2009, 15:58:45 »

Balotelli je munja, nije baš neki kreativni napada?. Bar moje mišljenje. Ako ?emo igrati s Militom i Eto'om onda treba jedan Deco ili neki takav kreativac.
Evidentirano

Milano siamo noi!
il Principe
Super clan

« Odgovor #21 na: Lipanj 07, 2009, 17:18:30 »

takodjer i ja,kad je milito sluzbeno potpisa za inter bija sam skeptican u svezi argentinca...odmah mi je "pala" pomisao na suaza,isto igraca koji je bija bog u cagliariu,vrhunski strijelac i paker,jednu sezonu i prvi topnik seria a... velika su iscekivanja bila u svezi hondurasanina,a svi znamo kako je zavrsilo.... nadam se da ista sudbina nece zadesiti i argentinca,iako je dosta iskusan i sa nizom tekma u primeri i seria a... nadam se da nece imati sindrom "malog kluba" i da ce nastaviti nemilice trpati u interovom dresu...

ne mogu se uspore?ivat milito i suazo. milito je puno bolji napada? od suaza. suazo je igra? tipa martins. brz ko munja,a gol ne može dat na praznu branku. Cheesy
suazo nikad nije bia prvi strijelac serieA. sjetim se samo one sezone prije nego što smo ga doveli i odma mi je loše.
lik je da 14 golova od toga polovicu iz penala  bow down
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #22 na: Lipanj 07, 2009, 17:19:03 »

Balotelli je munja, nije baš neki kreativni napada?. Bar moje mišljenje. Ako ?emo igrati s Militom i Eto'om onda treba jedan Deco ili neki takav kreativac.

slažem se u potpunosti
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #23 na: Lipanj 07, 2009, 18:55:56 »

Ja pak mislim da je za Milita bitno da ostane Ibrahimovi?. Ako ne, tko ?e mu onda stvarati prilike. Toga se bojim. Eto'o nije igra? za tandem s Militom. Za taj tandem trebamo imati jaki, kreativni vezni red koji bi onda obojicu hranio. To zasad nemamo, pa je Ibra ta klju?na figura za Milita.
mislim da mourinho najmanje zeli kreativni vezni red. zasto bi onda doveo mottu umjesto diega? ni u chelseau nije imao kreativni vezni red, a u portu je bio deco, ali on po meni nije klasicni fantazista, vec moze igrati u oba smjera. mourinho po meni zeli fizicki jaku ekipu, koja snagom melje protivnika. zato me isto nebi cudilo kad bi se odrekli ibre, a doveli eto'oa, koji je bas ono sto mourinho zeli.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Lipanj 07, 2009, 20:39:59 »

bili bi nešto poput kiela u rukometu. balotelli je brz i po meni dosta kreativan(naravno ne ko ibra) ali onu tekmu protiv sampe u finalu šta je de?ko radio, kakve lopte Shocked Shocked
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 11   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!