|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Svibanj 24, 2009, 18:26:26 » |
|
Dosao je kraj Seria A ,i zasluzeni odmor za nove stare-prvake... odigrat tekmu u revijalnom tonu i pravac odmor...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 24, 2009, 19:56:57 » |
|
Legije Hrvata putuju na Meazzu u ranim satima nedjelje 31.05. predvodjene grande nragužom  ,na feštu novog-starog  Italije,provest ?emo se kao i uvijek kad idemo,tradicionalno donijet 3 boda,i arhivirat 17-i scudetto.....?ekamo samo izvještaj Antonia paparazza Sijerkovi?a u svezi vremena,...al ustvari nema veze,da i sjekire padaju mi idemo, igra se u onom dijelu Milana gdje nije -10  Bit ?e lijepa opuštena tekma,treba razbit Atalantu,vratit za ono poniženje od jeseni,a opet i u mnogo ?emu osobita utakmica,oproštajna za dosta igra?a,posljednji put u dresu crno-plavih vidjet ?emo neke od naših igra?a.......al tako je to u nogometu  ....bit ?e to i mrtva utrka Ibre,Di Vaia,a bogami i našeg novog poja?anja Milita(danas dao 2 gola,ukupno 22 )za titulu najboljeg strijelca serie A....,i tako hate stavi pive u pripravnost i pi?imo u zemlju digi?a sa malim faking kak ti xxl majicama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 24, 2009, 20:16:34 » |
|
Legije Hrvata putuju na Meazzu u ranim satima nedjelje 31.05. predvodjene grande nragužom  ,na feštu novog-starog  Italije,provest ?emo se kao i uvijek kad idemo,tradicionalno donijet 3 boda,i arhivirat 17-i scudetto.....?ekamo samo izvještaj Antonia paparazza Sijerkovi?a u svezi vremena,...al ustvari nema veze,da i sjekire padaju mi idemo, igra se u onom dijelu Milana gdje nije -10  Bit ?e lijepa opuštena tekma,treba razbit Atalantu,vratit za ono poniženje od jeseni,a opet i u mnogo ?emu osobita utakmica,oproštajna za dosta igra?a,posljednji put u dresu crno-plavih vidjet ?emo neke od naših igra?a.......al tako je to u nogometu  ....bit ?e to i mrtva utrka Ibre,Di Vaia,a bogami i našeg novog poja?anja Milita(danas dao 2 gola,ukupno 22 )za titulu najboljeg strijelca serie A....,i tako hate stavi pive u pripravnost i pi?imo u zemlju digi?a sa malim faking kak ti xxl majicama  Ko ?e do?ekat tu nedjelju... Još 6 dana...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 24, 2009, 22:09:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 25, 2009, 14:33:38 » |
|
blago onima koji idu.....aha i ja idem  hehe pa napokon više, ina?e ?uo sam se preko maila sa gospodinom vidottom u vezi povrata novca kaže da ?e danas uplatit Antoniu, baš me zanima jeli to istina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 25, 2009, 14:59:45 » |
|
Legije Hrvata putuju na Meazzu u ranim satima nedjelje 31.05. predvodjene grande nragužom  ,na feštu novog-starog  Italije,provest ?emo se kao i uvijek kad idemo,tradicionalno donijet 3 boda,i arhivirat 17-i scudetto.....?ekamo samo izvještaj Antonia paparazza Sijerkovi?a u svezi vremena,...al ustvari nema veze,da i sjekire padaju mi idemo, igra se u onom dijelu Milana gdje nije -10  Bit ?e lijepa opuštena tekma,treba razbit Atalantu,vratit za ono poniženje od jeseni,a opet i u mnogo ?emu osobita utakmica,oproštajna za dosta igra?a,posljednji put u dresu crno-plavih vidjet ?emo neke od naših igra?a.......al tako je to u nogometu  ....bit ?e to i mrtva utrka Ibre,Di Vaia,a bogami i našeg novog poja?anja Milita(danas dao 2 gola,ukupno 22 )za titulu najboljeg strijelca serie A....,i tako hate stavi pive u pripravnost i pi?imo u zemlju digi?a sa malim faking kak ti xxl majicama  Raguž kralj, on mi je ovdje blizu ?uvam ga 'ko o?i u glavi'. Ja sam s vama trebo ic  , al spletom okolnosti. Al dogodine akoBog da kad docekam ligu prvaka i neki jaci tim ili idem ili me nece bit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 25, 2009, 16:13:02 » |
|
blago onima koji idu.....aha i ja idem  hehe pa napokon više, ina?e ?uo sam se preko maila sa gospodinom vidottom u vezi povrata novca kaže da ?e danas uplatit Antoniu, baš me zanima jeli to istina Ne brini se, meni je ve? vratio novac dan nakon što sam ga tražio da to napravi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 25, 2009, 17:19:01 » |
|
Ne brini se, meni je ve? vratio novac dan nakon što sam ga tražio da to napravi.
ja sam mu poslao mail u subotu rekao je da u ponedjeljak upla?uje antoniu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 26, 2009, 08:52:17 » |
|
ja sam mu poslao mail u subotu rekao je da u ponedjeljak upla?uje antoniu
Baš i mene zanima da li je uplatio. Ako nije bit ?u 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 26, 2009, 14:37:26 » |
|
Dobro hoce li netko malo "pritisnuti" g. Vidotta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 26, 2009, 21:03:15 » |
|
Dobro hoce li netko malo "pritisnuti" g. Vidotta
Ja sam ga jutros oko 11 sati zvao, rekao je da je ju?er uplatio Antoniju koji pojma nema o tome. ?ini mi se da nas mulja (Vidotto), sutra ?u ga opet nazvati i ne?u biti nimalo ugodan. Ne znam koliko treba vremena da se uplate novci na jedan ra?un ali to sigurno nije 10 dana koliko sve to skupa traje. ?ini mi se da nas naš predsjednik osim što nas je zaj.... za putovanje (hvala Bogu da imamo nraguza) sada po?eo i krasti. Ovim putem mu poru?ujem neka se ne igra sa tim, ako u petak novac ne sjedne na ra?un bit ?e posla za državne institucije u PG županiji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 26, 2009, 21:30:22 » |
|
Ja sam ga jutros oko 11 sati zvao, rekao je da je ju?er uplatio Antoniju koji pojma nema o tome. ?ini mi se da nas mulja (Vidotto), sutra ?u ga opet nazvati i ne?u biti nimalo ugodan. Ne znam koliko treba vremena da se uplate novci na jedan ra?un ali to sigurno nije 10 dana koliko sve to skupa traje. ?ini mi se da nas naš predsjednik osim što nas je zaj.... za putovanje (hvala Bogu da imamo nraguza) sada po?eo i krasti. Ovim putem mu poru?ujem neka se ne igra sa tim, ako u petak novac ne sjedne na ra?un bit ?e posla za državne institucije u PG županiji.
nebrini, necita ti on forum. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 26, 2009, 21:33:18 » |
|
Zao mi je za vas koj idete nazvat cu Monicu Belucci da sredim nam nesto ne sikirajte se nadam se da ce te resit problem a sto se tice tekme nadam se da ce Ibra dat hat trick da osvoji zlatnu kopacku serije A !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 26, 2009, 23:08:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 27, 2009, 06:54:01 » |
|
A baš si našao na?in da ga muljaš... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 27, 2009, 13:23:48 » |
|
Sretan put svima koji idu na tu tekmu...FORZA INTER!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 27, 2009, 13:27:04 » |
|
A baš si našao na?in da ga muljaš...  ma zezam se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 27, 2009, 14:35:29 » |
|
ma zezam se
Znam. Danas imam ?udan smisao za humor. U fazi sam odbrojavanja do nedjelje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 27, 2009, 16:26:33 » |
|
glavno da su novci sjeli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 27, 2009, 22:04:59 » |
|
glavno da su novci sjeli
A sad udri po birri Moretti i El Cuchuovim bambusima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 27, 2009, 22:24:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 29, 2009, 14:55:47 » |
|
A sad udri po birri Moretti i El Cuchuovim bambusima  bude Ante **** pivare sa Hate-om
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 30, 2009, 14:46:41 » |
|
bude Ante **** pivare sa Hate-om
ahahah cuj ovog kralja toto samo udri 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 31, 2009, 13:32:55 » |
|
Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli; A disposizioni: 1 Toldo, 9 Cruz, 13 Maicon, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Crespo, 39 Santon; All.: José Mourinho
Atalanta: 1 Consigli; 8 Garics, 2 Talamonti, 5 Manfredini, 6 Bellini; 34 Defendi, 21 Cigarini, 17 Guarente, 22 Padoin; 72 Doni; 9 Plasmati; A disposizione: 31 Coppola, 11 Cerci, 13 Peluso, 26 Pellegrino, 27 Capelli, 55 Parravicini, 11 Cerci, 99 Zaza; All.: Luigi Del Neri
Arbitro: Rocchi di Firenze
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|