Svibanj 25, 2012, 02:37:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Atalanta  (Posjeta: 3118 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Svibanj 24, 2009, 18:26:26 »

Dosao je kraj Seria A ,i zasluzeni odmor za nove stare-prvake... odigrat tekmu u revijalnom tonu i pravac odmor...
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #1 na: Svibanj 24, 2009, 19:56:57 »

Legije Hrvata putuju na Meazzu u ranim satima nedjelje 31.05. predvodjene grande nragužom  bow down ,na feÅ¡tu novog-starog  Pehar Italije,provest ?emo se kao i uvijek kad idemo,tradicionalno donijet 3 boda,i arhivirat 17-i scudetto.....?ekamo samo izvjeÅ¡taj Antonia paparazza  Sijerkovi?a u svezi vremena,...al ustvari nema veze,da i sjekire padaju mi idemo, igra se u onom dijelu Milana gdje nije -10 Grin Grin Grin
Bit ?e lijepa opuÅ¡tena tekma,treba razbit Atalantu,vratit za ono poniženje od jeseni,a opet i u mnogo ?emu osobita utakmica,oproÅ¡tajna za dosta igra?a,posljednji put u dresu crno-plavih vidjet ?emo neke od naÅ¡ih igra?a.......al tako je to u nogometu ....bit ?e to i mrtva utrka Ibre,Di Vaia,a bogami i naÅ¡eg novog poja?anja Milita(danas dao 2 gola,ukupno 22 )za titulu najboljeg strijelca serie A....,i tako hate stavi pive u pripravnost i pi?imo u zemlju digi?a sa malim faking  kak ti xxl majicama Huh?
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #2 na: Svibanj 24, 2009, 20:16:34 »

Legije Hrvata putuju na Meazzu u ranim satima nedjelje 31.05. predvodjene grande nragužom  bow down ,na feÅ¡tu novog-starog  Pehar Italije,provest ?emo se kao i uvijek kad idemo,tradicionalno donijet 3 boda,i arhivirat 17-i scudetto.....?ekamo samo izvjeÅ¡taj Antonia paparazza  Sijerkovi?a u svezi vremena,...al ustvari nema veze,da i sjekire padaju mi idemo, igra se u onom dijelu Milana gdje nije -10 Grin Grin Grin
Bit ?e lijepa opuÅ¡tena tekma,treba razbit Atalantu,vratit za ono poniženje od jeseni,a opet i u mnogo ?emu osobita utakmica,oproÅ¡tajna za dosta igra?a,posljednji put u dresu crno-plavih vidjet ?emo neke od naÅ¡ih igra?a.......al tako je to u nogometu ....bit ?e to i mrtva utrka Ibre,Di Vaia,a bogami i naÅ¡eg novog poja?anja Milita(danas dao 2 gola,ukupno 22 )za titulu najboljeg strijelca serie A....,i tako hate stavi pive u pripravnost i pi?imo u zemlju digi?a sa malim faking  kak ti xxl majicama Huh?
Ko ?e do?ekat tu nedjelju... Još 6 dana...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Svibanj 24, 2009, 22:09:39 »

Svi koji idu nek se lepo provedu jbg ne ide se svaki dan na Meazzu uistinu lep provod i sretan vam put ! A sto se tice tekme volio bi da podare pobjedu navijacima i osvetu za onaj poraz najveci koji su nam nanjeli u sezoni 3-1  sto se tice serije A  i zbog Ibrahimovica da bude najbolji strelac serije A To su moje zelje i nadam se da  ce se ostvariti Jos jednom lep provod i El Chucu nemoj puno vina  Cheesy Cheesy sala uzivaj FORZA INTER jos jednom cestitke za najbolji klub na svetu na osvojenim trofejima FORZA INTER  Inter zastava Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Svibanj 25, 2009, 14:33:38 »

blago onima koji idu.....aha i ja idem Grin hehe pa napokon više, ina?e ?uo sam se preko maila sa gospodinom vidottom u vezi povrata novca kaže da ?e danas uplatit Antoniu, baš me zanima jeli to istina
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #5 na: Svibanj 25, 2009, 14:59:45 »

Raguž kralj, on mi je ovdje blizu ?uvam ga 'ko o?i u glavi'. Ja sam s vama trebo ic Sad, al spletom okolnosti. Al dogodine akoBog da kad docekam ligu prvaka i neki jaci tim ili idem ili me nece bit.
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Svibanj 25, 2009, 16:13:02 »

blago onima koji idu.....aha i ja idem Grin hehe pa napokon više, ina?e ?uo sam se preko maila sa gospodinom vidottom u vezi povrata novca kaže da ?e danas uplatit Antoniu, baš me zanima jeli to istina

Ne brini se, meni je ve? vratio novac dan nakon što sam ga tražio da to napravi.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #7 na: Svibanj 25, 2009, 17:08:05 »

samo triba polako u? u utakmicu i dobit je ipak ?e bit pun stadion i dabit je radi navija?a!
sritno svima koji idu i neka se dobro provedu!
 Inter zastava       Inter zastava          Inter zastava         Inter zastava          Inter zastava         Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Svibanj 25, 2009, 17:19:01 »

Ne brini se, meni je ve? vratio novac dan nakon što sam ga tražio da to napravi.
ja sam mu poslao mail u subotu rekao je da u ponedjeljak upla?uje antoniu
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #9 na: Svibanj 26, 2009, 08:52:17 »

ja sam mu poslao mail u subotu rekao je da u ponedjeljak upla?uje antoniu
BaÅ¡ i mene zanima da li je uplatio. Ako nije bit ?u  Angry
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Svibanj 26, 2009, 14:37:26 »

Dobro hoce li netko malo "pritisnuti" g. Vidotta
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 26, 2009, 21:03:15 »

Dobro hoce li netko malo "pritisnuti" g. Vidotta
Ja sam ga jutros oko 11 sati zvao, rekao je da je ju?er uplatio Antoniju koji pojma nema o tome. ?ini mi se da nas mulja (Vidotto), sutra ?u ga opet nazvati i ne?u biti nimalo ugodan. Ne znam koliko treba vremena da se uplate novci na jedan ra?un ali to sigurno nije 10 dana koliko sve to skupa traje. ?ini mi se da nas naš predsjednik osim što nas je zaj.... za putovanje (hvala Bogu da imamo nraguza) sada po?eo i krasti. Ovim putem mu poru?ujem neka se ne igra sa tim, ako u petak novac ne sjedne na ra?un bit ?e posla za državne institucije u PG županiji.
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #12 na: Svibanj 26, 2009, 21:30:22 »

Ja sam ga jutros oko 11 sati zvao, rekao je da je ju?er uplatio Antoniju koji pojma nema o tome. ?ini mi se da nas mulja (Vidotto), sutra ?u ga opet nazvati i ne?u biti nimalo ugodan. Ne znam koliko treba vremena da se uplate novci na jedan ra?un ali to sigurno nije 10 dana koliko sve to skupa traje. ?ini mi se da nas naš predsjednik osim što nas je zaj.... za putovanje (hvala Bogu da imamo nraguza) sada po?eo i krasti. Ovim putem mu poru?ujem neka se ne igra sa tim, ako u petak novac ne sjedne na ra?un bit ?e posla za državne institucije u PG županiji.
nebrini, necita ti on forum. Wink Cheesy
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Svibanj 26, 2009, 21:33:18 »

Zao mi je za vas koj idete nazvat cu Monicu Belucci da sredim nam nesto ne sikirajte se nadam se da ce te resit problem a sto se tice tekme nadam se da ce Ibra dat hat trick da osvoji zlatnu kopacku serije A !!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Svibanj 26, 2009, 23:08:20 »

Bonzo slažem se s tobom, mene buraz jadnog tu?e misli da sam mu popalio novce  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #15 na: Svibanj 27, 2009, 06:54:01 »

Bonzo slažem se s tobom, mene buraz jadnog tu?e misli da sam mu popalio novce  Cheesy Cheesy Cheesy
A baš si našao na?in da ga muljaš... Wink
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #16 na: Svibanj 27, 2009, 13:23:48 »

Sretan put svima koji idu na tu tekmu...FORZA INTER!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Svibanj 27, 2009, 13:27:04 »

A baš si našao na?in da ga muljaš... Wink
ma zezam se
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #18 na: Svibanj 27, 2009, 14:35:29 »

ma zezam se
Znam. Danas imam ?udan smisao za humor. U fazi sam odbrojavanja do nedjelje. Smiley
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Svibanj 27, 2009, 16:26:33 »

glavno da su novci sjeli
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #20 na: Svibanj 27, 2009, 22:04:59 »

glavno da su novci sjeli
A sad udri po birri Moretti i El Cuchuovim bambusima Cool
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #21 na: Svibanj 27, 2009, 22:24:44 »

Mudro zboriš ,prijatelju Grin Grin Grin
Evidentirano
hate
Super clan

« Odgovor #22 na: Svibanj 29, 2009, 14:55:47 »

bude Ante **** pivare sa Hate-om
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Svibanj 30, 2009, 14:46:41 »

bude Ante **** pivare sa Hate-om
ahahah cuj ovog kralja toto samo udri  Grin Inter zastava
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 31, 2009, 13:32:55 »

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli;
A disposizioni: 1 Toldo, 9 Cruz, 13 Maicon, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Crespo, 39 Santon;
All.: José Mourinho

Atalanta: 1 Consigli; 8 Garics, 2 Talamonti, 5 Manfredini, 6 Bellini; 34 Defendi, 21 Cigarini, 17 Guarente, 22 Padoin; 72 Doni; 9 Plasmati;
A disposizione: 31 Coppola, 11 Cerci, 13 Peluso, 26 Pellegrino, 27 Capelli, 55 Parravicini, 11 Cerci, 99 Zaza;
All.: Luigi Del Neri

Arbitro: Rocchi di Firenze
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!