Svibanj 25, 2012, 02:27:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cagliari-Inter  (Posjeta: 1214 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
inter1908
Super clan

Profil WWW

« na: Svibanj 17, 2009, 21:31:27 »

Predposljednje kolo i možemo biti totalno mirni u ovoj utakmici,odigrat je kako znamo,dati i priliku nekim mla?ima da nam se nedaj Bože neko još ozljedi na kraju sezone,a onda posljednje kolo proslavit još jednom sa navija?ima na Meazzi.
Evidentirano

Valdanito
Gost

« Odgovor #1 na: Svibanj 17, 2009, 22:09:51 »

Predposljednje kolo i možemo biti totalno mirni u ovoj utakmici,odigrat je kako znamo,dati i priliku nekim mla?ima da nam se nedaj Bože neko još ozljedi na kraju sezone,a onda posljednje kolo proslavit još jednom sa navija?ima na Meazzi.

sve si reka
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Svibanj 17, 2009, 22:38:35 »

Komplet rezervni sastav i mladi: Orlandoni, santon, Mei, Rivas, Burdisso,Jimenez, Obi, Bolzoni, Vieira, Obinna i Ibra (mora biti prvi strijelac)
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Svibanj 18, 2009, 01:27:54 »

Komplet rezervni sastav i mladi: Orlandoni, santon, Mei, Rivas, Burdisso,Jimenez, Obi, Bolzoni, Vieira, Obinna i Ibra (mora biti prvi strijelac)
potpisujem
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Svibanj 18, 2009, 10:01:17 »

Ibra da bude prvi strjelac naj jaci sastav poslat Samo Ibri pomoci !!!!!!1
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Svibanj 18, 2009, 10:27:18 »

Moram reci da nakon sinocnjeg ponsanja Ibre nisam siguran da zelim da bude najbolji strijelac. Moratti je sinoc rekao: "Eh, pa ne bi ovo bio Inter da se u savrsenoj noci feste i smijeha ne dogodi nesto negativno". Mislio je na Ibrinu ljutnju. Naime, Ibra se naljutio na Balotellija sto mu nije dodao na 2:0 (Mario je imao prazan gol, jos najbolje da mu je dodao i tu podrzavam Maria) i onda trazio zamjenu i bio ljut na Mourinha kada ga ovaj nije mijenjao sto su svi zapazili.
Mourinho je nakon utakmice rekao kako je na poluvremenu rekao igracima da igraju za Ibru da bude naj strijelac i da je Balotelli trebao dodati Ibri pa taman da smo riskirali ne zabiti cist gol. Kaze da ga nije htio mijenjati jer je zelio da zabije bar jednog, sto mu je i uspjelo.

Ja mislim da bi izgledalo vrlo glupo da Mario predje golmana i ne zabije u praznu mrezu vec dodaje Ibri. Bilo bi to omalovazavanje Siene, ali i prvenstva.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Svibanj 18, 2009, 15:26:26 »

nek je zabio mario!
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Svibanj 18, 2009, 20:25:50 »

slazem se !   Inter Inter
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2009, 10:59:37 »

nekih trzavica mora bit ali mislim da je to sve zanemarivo ,odigrat muški i pobjedit Inter zastava
Evidentirano
marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Svibanj 19, 2009, 17:07:22 »

Moram reci da nakon sinocnjeg ponsanja Ibre nisam siguran da zelim da bude najbolji strijelac.
svakako potpisujem....istina da nam je on dosta veliki dio momcadi...i asistira i zabija ali postaje on nekako previse egocentrican sto vec i je neko vrijeme ali nema veze vazno da je inter osvojio prvenstvo a sad idemo dalje i u LP... Inter zastava
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
Forza
Super clan

« Odgovor #10 na: Svibanj 21, 2009, 18:04:37 »

da hoce mou ovo poslusat
Evidentirano
Bonzo
Super clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 21, 2009, 23:06:10 »

da hoce mou ovo poslusat
I onda ziher pušimo. Zamisli Rivasa i Burdissa u istoj ekipi istovremeno... Undecided
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #12 na: Svibanj 21, 2009, 23:15:04 »

Ja za vikend igram: Cagliari 1X ( toliko o tome što mislim o mom?adi za subotu ), Bordeux 1, i još dva para ali još nisam odlu?io koja i nadam se dobitku da ima više za trošiti u Milanu
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Svibanj 22, 2009, 17:19:23 »

Ja za vikend igram: Cagliari 1X ( toliko o tome što mislim o mom?adi za subotu ), Bordeux 1, i još dva para ali još nisam odlu?io koja i nadam se dobitku da ima više za trošiti u Milanu
zna?i moramo prepisat listi?? Grin
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #14 na: Svibanj 23, 2009, 16:35:03 »

evo i pozvanih:

Portieri: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Inter zastava Inter zastava Inter zastava

Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #15 na: Svibanj 24, 2009, 11:39:11 »

Mourinho je na pressici izjavia da danas pocinju u pocetnom sastavu  matrix i santon.. bojim se da ce propuha biti, makar se acqvafresca nece naigrat kraj marca... Grin Grin Grin Bang
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #16 na: Svibanj 24, 2009, 12:13:24 »

U ova dva kola može se dat šansa mla?ima, ali i Jimenesu koji bi da se mene pita odigrao svih 180 minuta, pa nek mourinho kona?no odlu?i što ?e s njim. Po meni je Jimenes pespektivan igra? i žao mi je što trune kod nas kad bi negdje mogao imati zadovoljavaju?u minutažu.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Svibanj 24, 2009, 14:26:08 »

Z. Ibrahimovic    GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #18 na: Svibanj 24, 2009, 15:25:36 »

U ova dva kola može se dat šansa mla?ima, ali i Jimenesu koji bi da se mene pita odigrao svih 180 minuta, pa nek mourinho kona?no odlu?i što ?e s njim. Po meni je Jimenes pespektivan igra? i žao mi je što trune kod nas kad bi negdje mogao imati zadovoljavaju?u minutažu.

slazem se sa tobom u svezi jimeneza ,po meni,jedan od rijetkih sta ima nesto od "fantaziste" u interovim redovima....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Svibanj 24, 2009, 15:27:23 »

Znamo mi a ne zna nas trener!!!!!!!!! Tako da ce i on otici sad na ljeto!! a slazem se sa vama da ima sta ponudit !
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #20 na: Svibanj 24, 2009, 15:33:46 »

Znamo mi a ne zna nas trener!!!!!!!!! Tako da ce i on otici sad na ljeto!! a slazem se sa vama da ima sta ponudit !
Tu se ne slažem,tam kud ode nek si odmah  kupe i  lije?ni?ku ekipu  samo za njega...lik je stalno u banani,gori od Vieire,Robenna,Owena,i ostalih svilenih zajedno Huh?
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Svibanj 24, 2009, 15:40:01 »

Ko ce tkome nego svoj svome Aquafresca dade gol strasan malac kojeg smo se izgleda olahko rjesili !!!!!!!
AQUAFRESCA 11.9. 1987.  Diego Milito  June 12, 1979  koja politika Mozda Aquafresca dodje kad bude imao staza u seriji A bolje reci kad bude imao 30 i koju !!
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #22 na: Svibanj 24, 2009, 15:56:18 »

Ko ce tkome nego svoj svome Aquafresca dade gol strasan malac kojeg smo se izgleda olahko rjesili !!!!!!!
AQUAFRESCA 11.9. 1987.  Diego Milito  June 12, 1979  koja politika Mozda Aquafresca dodje kad bude imao staza u seriji A bolje reci kad bude imao 30 i koju !!

Onda ?e bit kasno jel s 33 ide u bbilan Grin Grin Grin
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #23 na: Svibanj 24, 2009, 16:42:37 »

@EL CHUCHU 19 - Nije ni ?udo da je Jimenes stalno ozlije?en kad nema gotovo nikakvu minutažu, pa se tijelo nemože naviknut na natjecateljski ritam, koji je sigurno dosta oštriji od onoga na treningu. Ne tvrdim da ?ovjek nije sam po sebi sklon ozlijedama, ali mi se ?ini da bi ih vremenom bilo manje kad bi redovitije igrao.

@Adnan Tuzla - Ja sam ti nekako mišljenja da ?e nam taj veseli Milito dogodine dobro do?i. Danas sam gledao fragmente utakmice Torino - Genoa i mogu re?i da je lik stvarno kralj šesnaesterca. Pa neka dogodine za nas ukrca i deset komada, što, po dosad prikazanom, nema razloga da s lako?om ne u?ini isplatit ?e nam se i to debelo.Tim više što takvog igra?a nemamo. Bilo bi dobro da ga je Moratti manje platio, ali što je tu je. Lova je ionako njegova.
Za Aquafrescu ima vremena, mlad je on i pošto mu držimo pola ugovora mislim da nema razloga sumnjati u to da ?e za godinu - dvije obu?i naš dres. Tako je možda i bolje, jer ?emo tad dobiti igra?a koji je prošao kompletnu "obuku" SerieA i nakupio veliku dozu iskustva.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 24, 2009, 17:08:08 »

@Adnan Tuzla - Ja sam ti nekako mišljenja da ?e nam taj veseli Milito dogodine dobro do?i. Danas sam gledao fragmente utakmice Torino - Genoa i mogu re?i da je lik stvarno kralj šesnaesterca. Pa neka dogodine za nas ukrca i deset komada, što, po dosad prikazanom, nema razloga da s lako?om ne u?ini isplatit ?e nam se i to debelo.Tim više što takvog igra?a nemamo. Bilo bi dobro da ga je Moratti manje platio, ali što je tu je. Lova je ionako njegova.
Za Aquafrescu ima vremena, mlad je on i pošto mu držimo pola ugovora mislim da nema razloga sumnjati u to da ?e za godinu - dvije obu?i naš dres. Tako je možda i bolje, jer ?emo tad dobiti igra?a koji je prošao kompletnu "obuku" SerieA i nakupio veliku dozu iskustva.

slažem se u potpunosti. milito je dokazani igra? i klasa. lik po sezoni daje minimalno 20 golova.
 za aquafrescu ima vremena. mora se on joÅ¡ dokazat. ja ina?e nisam pobornik dizanja u nebesa igra?a koji odigraju jednu dobru sezonu ili polusezonu. mladi igra? mora konstantno napredovati iz sezone u sezonu da bi izrastao u pravog igra?a.
pogledajte primjer modri?a. lik je prošao od bh lige, inkera pa do dinama i tek je otišao vanka kao kompletni igra?. isto tako kranj?ar. uzmite sad primjer rukavine ili kalini?a. rukavina je odigrao jednu polusezonu u šibeniku i odma su ga dizali u nebesa. u hajduku nije ništa odigra,tj. kratko se zadržao. sada u gr?koj ve?inu vremena provodi na klupi ili ulazi pri kraju što je vrlo loše za mladog igra?a.
ista stvar s kalini?em. nakon jedne dobre sezone on bi iša u valenciu. ROFL treba se i? postepeno, jer vrlo mali broj mladih igra?a može podnijeti pritisak igranja u velikom klubu i na vrhunskoj razini.
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!