|
inter1908
|
 |
« na: Svibanj 17, 2009, 21:31:27 » |
|
Predposljednje kolo i možemo biti totalno mirni u ovoj utakmici,odigrat je kako znamo,dati i priliku nekim mla?ima da nam se nedaj Bože neko još ozljedi na kraju sezone,a onda posljednje kolo proslavit još jednom sa navija?ima na Meazzi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 17, 2009, 22:09:51 » |
|
Predposljednje kolo i možemo biti totalno mirni u ovoj utakmici,odigrat je kako znamo,dati i priliku nekim mla?ima da nam se nedaj Bože neko još ozljedi na kraju sezone,a onda posljednje kolo proslavit još jednom sa navija?ima na Meazzi.
sve si reka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 17, 2009, 22:38:35 » |
|
Komplet rezervni sastav i mladi: Orlandoni, santon, Mei, Rivas, Burdisso,Jimenez, Obi, Bolzoni, Vieira, Obinna i Ibra (mora biti prvi strijelac)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 18, 2009, 01:27:54 » |
|
Komplet rezervni sastav i mladi: Orlandoni, santon, Mei, Rivas, Burdisso,Jimenez, Obi, Bolzoni, Vieira, Obinna i Ibra (mora biti prvi strijelac)
potpisujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 18, 2009, 10:01:17 » |
|
Ibra da bude prvi strjelac naj jaci sastav poslat Samo Ibri pomoci !!!!!!1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 18, 2009, 10:27:18 » |
|
Moram reci da nakon sinocnjeg ponsanja Ibre nisam siguran da zelim da bude najbolji strijelac. Moratti je sinoc rekao: "Eh, pa ne bi ovo bio Inter da se u savrsenoj noci feste i smijeha ne dogodi nesto negativno". Mislio je na Ibrinu ljutnju. Naime, Ibra se naljutio na Balotellija sto mu nije dodao na 2:0 (Mario je imao prazan gol, jos najbolje da mu je dodao i tu podrzavam Maria) i onda trazio zamjenu i bio ljut na Mourinha kada ga ovaj nije mijenjao sto su svi zapazili. Mourinho je nakon utakmice rekao kako je na poluvremenu rekao igracima da igraju za Ibru da bude naj strijelac i da je Balotelli trebao dodati Ibri pa taman da smo riskirali ne zabiti cist gol. Kaze da ga nije htio mijenjati jer je zelio da zabije bar jednog, sto mu je i uspjelo.
Ja mislim da bi izgledalo vrlo glupo da Mario predje golmana i ne zabije u praznu mrezu vec dodaje Ibri. Bilo bi to omalovazavanje Siene, ali i prvenstva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 18, 2009, 15:26:26 » |
|
nek je zabio mario!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 18, 2009, 20:25:50 » |
|
slazem se ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2009, 10:59:37 » |
|
nekih trzavica mora bit ali mislim da je to sve zanemarivo ,odigrat muški i pobjedit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 19, 2009, 17:07:22 » |
|
Moram reci da nakon sinocnjeg ponsanja Ibre nisam siguran da zelim da bude najbolji strijelac. svakako potpisujem....istina da nam je on dosta veliki dio momcadi...i asistira i zabija ali postaje on nekako previse egocentrican sto vec i je neko vrijeme ali nema veze vazno da je inter osvojio prvenstvo a sad idemo dalje i u LP... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 21, 2009, 18:04:37 » |
|
da hoce mou ovo poslusat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 21, 2009, 23:06:10 » |
|
da hoce mou ovo poslusat
I onda ziher pušimo. Zamisli Rivasa i Burdissa u istoj ekipi istovremeno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 21, 2009, 23:15:04 » |
|
Ja za vikend igram: Cagliari 1X ( toliko o tome što mislim o mom?adi za subotu ), Bordeux 1, i još dva para ali još nisam odlu?io koja i nadam se dobitku da ima više za trošiti u Milanu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 22, 2009, 17:19:23 » |
|
Ja za vikend igram: Cagliari 1X ( toliko o tome što mislim o mom?adi za subotu ), Bordeux 1, i još dva para ali još nisam odlu?io koja i nadam se dobitku da ima više za trošiti u Milanu
zna?i moramo prepisat listi?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 23, 2009, 16:35:03 » |
|
evo i pozvanih: Portieri: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni; Difensori: 2 Ivan Cordoba, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon; Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni; Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 24, 2009, 11:39:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 24, 2009, 12:13:24 » |
|
U ova dva kola može se dat šansa mla?ima, ali i Jimenesu koji bi da se mene pita odigrao svih 180 minuta, pa nek mourinho kona?no odlu?i što ?e s njim. Po meni je Jimenes pespektivan igra? i žao mi je što trune kod nas kad bi negdje mogao imati zadovoljavaju?u minutažu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 24, 2009, 14:26:08 » |
|
Z. Ibrahimovic GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 24, 2009, 15:25:36 » |
|
U ova dva kola može se dat šansa mla?ima, ali i Jimenesu koji bi da se mene pita odigrao svih 180 minuta, pa nek mourinho kona?no odlu?i što ?e s njim. Po meni je Jimenes pespektivan igra? i žao mi je što trune kod nas kad bi negdje mogao imati zadovoljavaju?u minutažu.
slazem se sa tobom u svezi jimeneza ,po meni,jedan od rijetkih sta ima nesto od "fantaziste" u interovim redovima....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 24, 2009, 15:27:23 » |
|
Znamo mi a ne zna nas trener!!!!!!!!! Tako da ce i on otici sad na ljeto!! a slazem se sa vama da ima sta ponudit !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 24, 2009, 15:33:46 » |
|
Znamo mi a ne zna nas trener!!!!!!!!! Tako da ce i on otici sad na ljeto!! a slazem se sa vama da ima sta ponudit !
Tu se ne slažem,tam kud ode nek si odmah kupe i lije?ni?ku ekipu samo za njega...lik je stalno u banani,gori od Vieire,Robenna,Owena,i ostalih svilenih zajedno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 24, 2009, 15:40:01 » |
|
Ko ce tkome nego svoj svome Aquafresca dade gol strasan malac kojeg smo se izgleda olahko rjesili !!!!!!! AQUAFRESCA 11.9. 1987. Diego Milito June 12, 1979 koja politika Mozda Aquafresca dodje kad bude imao staza u seriji A bolje reci kad bude imao 30 i koju !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 24, 2009, 15:56:18 » |
|
Ko ce tkome nego svoj svome Aquafresca dade gol strasan malac kojeg smo se izgleda olahko rjesili !!!!!!! AQUAFRESCA 11.9. 1987. Diego Milito June 12, 1979 koja politika Mozda Aquafresca dodje kad bude imao staza u seriji A bolje reci kad bude imao 30 i koju !!
Onda ?e bit kasno jel s 33 ide u bbilan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 24, 2009, 16:42:37 » |
|
@EL CHUCHU 19 - Nije ni ?udo da je Jimenes stalno ozlije?en kad nema gotovo nikakvu minutažu, pa se tijelo nemože naviknut na natjecateljski ritam, koji je sigurno dosta oštriji od onoga na treningu. Ne tvrdim da ?ovjek nije sam po sebi sklon ozlijedama, ali mi se ?ini da bi ih vremenom bilo manje kad bi redovitije igrao.
@Adnan Tuzla - Ja sam ti nekako mišljenja da ?e nam taj veseli Milito dogodine dobro do?i. Danas sam gledao fragmente utakmice Torino - Genoa i mogu re?i da je lik stvarno kralj šesnaesterca. Pa neka dogodine za nas ukrca i deset komada, što, po dosad prikazanom, nema razloga da s lako?om ne u?ini isplatit ?e nam se i to debelo.Tim više što takvog igra?a nemamo. Bilo bi dobro da ga je Moratti manje platio, ali što je tu je. Lova je ionako njegova. Za Aquafrescu ima vremena, mlad je on i pošto mu držimo pola ugovora mislim da nema razloga sumnjati u to da ?e za godinu - dvije obu?i naš dres. Tako je možda i bolje, jer ?emo tad dobiti igra?a koji je prošao kompletnu "obuku" SerieA i nakupio veliku dozu iskustva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 24, 2009, 17:08:08 » |
|
@Adnan Tuzla - Ja sam ti nekako mišljenja da ?e nam taj veseli Milito dogodine dobro do?i. Danas sam gledao fragmente utakmice Torino - Genoa i mogu re?i da je lik stvarno kralj šesnaesterca. Pa neka dogodine za nas ukrca i deset komada, što, po dosad prikazanom, nema razloga da s lako?om ne u?ini isplatit ?e nam se i to debelo.Tim više što takvog igra?a nemamo. Bilo bi dobro da ga je Moratti manje platio, ali što je tu je. Lova je ionako njegova. Za Aquafrescu ima vremena, mlad je on i pošto mu držimo pola ugovora mislim da nema razloga sumnjati u to da ?e za godinu - dvije obu?i naš dres. Tako je možda i bolje, jer ?emo tad dobiti igra?a koji je prošao kompletnu "obuku" SerieA i nakupio veliku dozu iskustva.
slažem se u potpunosti. milito je dokazani igra? i klasa. lik po sezoni daje minimalno 20 golova. za aquafrescu ima vremena. mora se on još dokazat. ja ina?e nisam pobornik dizanja u nebesa igra?a koji odigraju jednu dobru sezonu ili polusezonu. mladi igra? mora konstantno napredovati iz sezone u sezonu da bi izrastao u pravog igra?a. pogledajte primjer modri?a. lik je prošao od bh lige, inkera pa do dinama i tek je otišao vanka kao kompletni igra?. isto tako kranj?ar. uzmite sad primjer rukavine ili kalini?a. rukavina je odigrao jednu polusezonu u šibeniku i odma su ga dizali u nebesa. u hajduku nije ništa odigra,tj. kratko se zadržao. sada u gr?koj ve?inu vremena provodi na klupi ili ulazi pri kraju što je vrlo loše za mladog igra?a. ista stvar s kalini?em. nakon jedne dobre sezone on bi iša u valenciu.  treba se i? postepeno, jer vrlo mali broj mladih igra?a može podnijeti pritisak igranja u velikom klubu i na vrhunskoj razini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|