|
Interf@n
|
 |
« na: Svibanj 16, 2009, 23:52:19 » |
|
17. scudetto u povijesti Intera, ?etvrti u nizu, od kojih prvi sa José Mourinhom na ?elu, Inter osvaja sa zaslugama, korak po korak, i biti ?e prekrasno sutra nave?er na stadionu Giuseppe Meazza u utakmici sa Sienom proslaviti naslov novog/starog prvaka. Sa ?etiri uzastopna naslova, Inter izjedna?ava rekord Grande Torina u povijesti talijanskog nogometa. U svom prvom pokušaju u talijanskoj Serie A, José Mourinho postavlja rekord u povijesti Nerrazzura. 17. scudetto ?e i?i u povijest kao naslov na dan ro?endana Massima Morattija. Predsjedniku ?estitke, pozdravi i velika hvala od svih interista koji slave. Dragi interisti, podignimo ruke i pogledajmo prema nebu, jer nebo no?as ima naše boje! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 16, 2009, 23:57:33 » |
|
@interfan juve drži rekord s 5 uzastopnih naslova nadam se da ?emo ih stignit dogodine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 16, 2009, 23:58:02 » |
|
Uz nepotrebno prosipanje nekih bodova(Palermo, JuBe, Chievo je što mi u prvi mah pada na pamet) ipak veoma uvjerljivo. Inter je vodio kroz cijelu sezonu karavanu seria a i trijumfalno završio. Jose Mourinho...14 trofeja u 9 godina bavljenja trenerskim poslom. Wau. I opet Wau. Nadam se da ne?e do?i do opuštanja u zadnja tri kola, bilo bi lijepo da Ibra recimo bude prvi strijelac lige, da osvoji zlatnu kopa?ku... Da možda još pokoji mladac dobije šansu do kraja, da se porobaju igra?i kao Jimenez i vidi se može li se na njih ra?unati u budu?nosti. Sve ?estitke igra?ima i Mourinhu, potpuno zasluženo. Nadam se da se nitko s ovog foruma ne?e obazirati na onu presmiješnu ad nešto tablicu koja ?e iza?i, po kojoj ?e Inter biti 4. ili tako nešto. Realno, nitko nije bio Interu ravan ove sezone, nadajmo se da ?e tako i ostati u budu?nosti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 17, 2009, 00:01:37 » |
|
Nadam se da ?e sada Moratti, kada smo i teoretski osigurali naslov, po?eti razmišljati o poja?anjima, ali onim pravim, s kojima bi dogodine osvojili ne samo rekordni 5.naslov uzastopce, nego i toliko željenu i sanjanu LP!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 17, 2009, 00:14:49 » |
|
Ribery i Snejider su moje prve želje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 17, 2009, 00:25:10 » |
|
Da li biste nekome povjerovali da vam je rekao da ?emo nakon onog nesretnog 05.05.2002. u slijede?ih 7 godina osvojiti 4 scudetta, 2 talijanska kupa i 3 superkupa a još k tome da ?e lopovi iz Jubentusa ispasti u Serie B? ?ini se nestvarno... FORZA INTER! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 17, 2009, 00:25:17 » |
|
pošto je otvorena tema o naslovu koristim još jednu priliku svima ?estitati 17-i scudetto. Svima u Interu i svim navija?ima na globusu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 17, 2009, 00:30:48 » |
|
Zasluzili smo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 17, 2009, 00:36:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 17, 2009, 07:35:11 » |
|
Milano siamo ancora, ancora, ancora e ancora noi! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 17, 2009, 07:56:57 » |
|
Scudetto je nas !! dakle,inter je suvereno i sampionski dosa do 17 scudetta,4 zaredom cime se izjednacava sa juvetom koji je do 4 naslova uzastopno dosa negdi 1920 -ih godina.. osobno,sa velikom sigurnoscu sam ocekiva ovaj naslov koji smo dominantno uzeli vodevsi stafetu od pocetka do kraja... u velikom stilu,bez nekih vecih padova,doslovno smo pomeli konkureniju...interova mnogobrojna obitelj je pomalo i razmazena postala ocekivajuci svake godine scudetto,doduse i sa pravom,nakon godina,godina tuge,razocarenja pa pomalo i bijesa...sad dolazi novi period i jos jedna Seria a,koja je "nama" umnogome biti teze jer se zna da je uvik teze braniti nesto nego osvojiti...dakako,ne sumnjam u jos jedan naslov,i konacno nesto "big" u CL....sad se mozemo na miru odmoriti i proslavit naslov prvaka uz promoviranje ponekog jos mladca...sve cestitke mourinhu na naslovu,cini mi se njegov 14 trofej u 9 godina,i sve cestitke igracima....
FORZA NERRAZZURI! CAMPIONI D ITALIA SIAMO NOI !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 17, 2009, 09:35:30 » |
|
ispravka neto?nog navoda: JuBentus ima 5 zaredom i to 30-ih godina a ne 20-ih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 17, 2009, 09:43:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 17, 2009, 09:57:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 17, 2009, 10:32:43 » |
|
Na youtubeu sam i samo uživam!!
Ukucajte ovo u search: INTER CAMPIONE D'ITALIA 17°SCUDETTO SPECIALE SKYSPORT
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 17, 2009, 12:20:44 » |
|
Na youtubeu sam i samo uživam!!
Ukucajte ovo u search: INTER CAMPIONE D'ITALIA 17°SCUDETTO SPECIALE SKYSPORT
baš to imam snimljeno od ju?er, evo i danas specijalna emisija o Interu , i to ima da snimim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 17, 2009, 12:42:53 » |
|
Ima jedna sjajna slika koju sam našao na Gazzetti, ali ne znam stavljati slike?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 17, 2009, 12:44:40 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 17, 2009, 12:45:16 » |
|
http://www.gazzetta.it/Calcio/17-05-2009/vendetta-interista-contro-ambrosini-50414863414.shtml"Ambrosini, u mojoj guzici ima još mjesta!!"  Ambrosini, in piena festa Champions del Milan, aveva raccolto uno striscione irriverente e volgare dei tifosi rossoneri. Due anni e le scuse non sono bastate a sopire la polemica. Questa notte, nei festeggiamenti interisti, molti striscioni erano dedicati al centrocampista-simbolo del Milan. Questo che vedete è stato passato a Materazzi, che l'ha mostrato a lungo al popolo nerazzurro in delirio Svaka ?ast Materazziju!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 17, 2009, 12:57:16 od billyRI »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Valdanito
Gost
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 17, 2009, 14:13:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 17, 2009, 14:20:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 17, 2009, 14:22:43 » |
|
baš to imam snimljeno od ju?er, evo i danas specijalna emisija o Interu , i to ima da snimim...
bilježim se sa štovanjem...kad sve skupiš. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|