Svibanj 25, 2012, 02:18:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Massimo Moratti  (Posjeta: 7891 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« Odgovor #200 na: Srpanj 06, 2011, 23:34:55 »

znaci ti tvrdis da ako kupis rusola za 25 milijuna, vratis za 10, hleba uzmes za 15, das besplatno, saviolu dovedes za 20, das besplatno, riquelmea kupis za 20, prodas za 5 ne stvaras minuse? Cheesy

tko to tvrdi  Huh?

Citat:
druga stvar, ako kurcev klub, moratti i ko sve ne izjave da je 2010. inter prvi puta zavrsio u pozitivi godinu pa jebem mu mater kak si ti pametniji od svih... koga cu citati ako ne portale koji to iznose... jbg, nemamo svi veze ko ti da mozemo direktno s vodstvom kluba razgovarati...

slobodno daj tu izjavu gdje je rekao da je inter prošlu sezonu završio u plusu. koliko se ja sjećam moratti je samo izjavio da su stvari krenule na bolje jer se nije ostvario veliki minus kao prošlih godina. slobodno me demantiraj.

Citat:
i za kraj, kako je prokleta barcelona smanjila svoj dug za 150 milijuna ako stalno toliko gube zbog placa... na messijevu placu oni zarade 5 puta vise nego mu daju, cristiano ronaldo je u prvoj godini svoj transfer visestruko isplatio... a inter se dici s kolko 6-7 milijuna navijaca u italiji, pa jebem mu valjda prodaju koji dres...

za ovo ti je odgovorio kolega @juki. barcelona ne posluje na principu intera. kod njih i reala nema privatnog vlasnika i prima se pomoć sa svih strana, no usprkos tome barca ima gubitke. zbog čega je barcelona prvi put u povijest na dres stavila plaćenog sponzora? zbog sira? zbog čega točno?

Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #201 na: Srpanj 06, 2011, 23:40:25 »

pa jebem ga ja ako je netto 100 mil i ako je brutto kako ti kazes duplo.. kako si ti nagurao troduplo? Cheesy to me jedino buni, a inter da li je u plusu ili minusu, pa to se zna.. kad je inter bio u plusu kad daju ogromne plate.. to je kriva uprava koja je po meni tek zadnjih par godina ispekla zanat.. ali evo opet chivu pandev, suazo, manciniu su dati ogromni ugovori koje samo budala moze da ponudi.

jebemu pasa, sve ti je napisano. jesi ti slijep ili šta 

215 milijuna potroše na plaće igrača.
- na to nadodaš bonuse igračima osvojanjem lige prvaka, prvenstva, kupa koji nisu maleni
- plaće trenerima, pomoćnim trenerima, fizioterpeutima, skautima, liječnicima, vrtlarima, osiguranju, blagajnicama, čistačicama, kurcimapalcima
- na to nadodaj i plaće u upravi i administraciji

jel ti sad jasnije?
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #202 na: Srpanj 06, 2011, 23:51:12 »

da, izdavanjem novih dionica se rjesavaju svi problemi  ROFLMAO
pitajte borussiju dortmund ili nottingham forest... ima ih jos par... kraljevski...  ROFLMAO
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #203 na: Srpanj 06, 2011, 23:52:24 »

tko to tvrdi  Huh?

slobodno daj tu izjavu gdje je rekao da je inter prošlu sezonu završio u plusu. koliko se ja sjećam moratti je samo izjavio da su stvari krenule na bolje jer se nije ostvario veliki minus kao prošlih godina. slobodno me demantiraj.

za ovo ti je odgovorio kolega @juki. barcelona ne posluje na principu intera. kod njih i reala nema privatnog vlasnika i prima se pomoć sa svih strana, no usprkos tome barca ima gubitke. zbog čega je barcelona prvi put u povijest na dres stavila plaćenog sponzora? zbog sira? zbog čega točno?

a inter ima privatnog vlasnika? ovo mi je novo  Think
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #204 na: Srpanj 07, 2011, 12:52:33 »

da, izdavanjem novih dionica se rjesavaju svi problemi  ROFLMAO
pitajte borussiju dortmund ili nottingham forest... ima ih jos par... kraljevski...  ROFLMAO

ajde prestani se izmotavat i biti drzak. konkretno nam daj odgovor o bilo čemu iz ove tematike.

Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #205 na: Srpanj 07, 2011, 14:06:34 »

ne mozes mi pricati da barcelona radi minus placama, to su gluposti... eto ti konkretan odgovor... minusi koje ostvaruju su jedino i iskljucivo plod dovodenja skupih pojacanja u klub povezanih s istovremenom nesposobnoscu adekvatne prodaje igraca koji im nisu potrebni... ista je stvar i s realom, chelseaom i bilo kojim drugim klubom ukljucujuci i inter... place su takve kakve jesu i tu se ne moze puno dalje...
nadalje, jednostavnom racunicom iz tvojih postova dodemo do podatka da je porez koji klub placa na place igraca 60% sto je glupost jer po tome bi etoova placa bila oko 14 milijuna, a ona je izmedu 11 i 12 sto dode nekih 40% - dakle onih tvojih 300 milijuna je puno realnije brojci 200 milijuna... (zajedno s tvojim racunanjem bonusa koje je ispalo 100 milijuna sto razumnom covjeku ne moze pasti napamet...
glavni problem talijanskih klubova je lose stanje talijanskog gospodarstva i u takvim nesigurnim uvjetima nitko nije spreman olako trositi novac...
i evo ti konkretan odgovor na zadnje pitanje - borussia i nottingham su izasli na trziste dionicama i oboje su zamalo propali financijski... ovakvi postovi da netko moze izdati dionica koliko mu treba i to rasprodati su blago receno idiotski...
i za kraj, odgovaras samo na pitanja koja ti pasu iskljucivo svojim nekakvim pretpostavkama, nisi mi ni odgovorio otkad to inter ima privatnog vlasnika jer koliko sam ja upucen interu je na celu uprava koja je svojedobno maknula morattija (pretpostavljam da je on taj privatni vlasnik) i postavila facchetija ko predsjednika...
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #206 na: Srpanj 07, 2011, 14:26:58 »

ne mozes mi pricati da barcelona radi minus placama, to su gluposti... eto ti konkretan odgovor... minusi koje ostvaruju su jedino i iskljucivo plod dovodenja skupih pojacanja u klub povezanih s istovremenom nesposobnoscu adekvatne prodaje igraca koji im nisu potrebni... ista je stvar i s realom, chelseaom i bilo kojim drugim klubom ukljucujuci i inter... place su takve kakve jesu i tu se ne moze puno dalje...
nadalje, jednostavnom racunicom iz tvojih postova dodemo do podatka da je porez koji klub placa na place igraca 60% sto je glupost jer po tome bi etoova placa bila oko 14 milijuna, a ona je izmedu 11 i 12 sto dode nekih 40% - dakle onih tvojih 300 milijuna je puno realnije brojci 200 milijuna... (zajedno s tvojim racunanjem bonusa koje je ispalo 100 milijuna sto razumnom covjeku ne moze pasti napamet...
glavni problem talijanskih klubova je lose stanje talijanskog gospodarstva i u takvim nesigurnim uvjetima nitko nije spreman olako trositi novac...
i evo ti konkretan odgovor na zadnje pitanje - borussia i nottingham su izasli na trziste dionicama i oboje su zamalo propali financijski... ovakvi postovi da netko moze izdati dionica koliko mu treba i to rasprodati su blago receno idiotski...
i za kraj, odgovaras samo na pitanja koja ti pasu iskljucivo svojim nekakvim pretpostavkama, nisi mi ni odgovorio otkad to inter ima privatnog vlasnika jer koliko sam ja upucen interu je na celu uprava koja je svojedobno maknula morattija (pretpostavljam da je on taj privatni vlasnik) i postavila facchetija ko predsjednika...

Ne mogu vjerovati što pitaš i da ne znaš da je Moratti vlasnik. Pa to svaki promatrač Intera zna, čak i svaki pomniji pratitelj nogometa. Suprised  Snooty Na našoj naslovnici pod FC INTER uđeš i otvoriš "Osnovni podaci, povijest, bilance, grbovi, dresovi" i između ostalih podataka stoji i ovaj o vlasničkom udjelu u klubu:

Vlasnički udjel:
 Massimo Moratti - 86,9%
 Famiglia Giulini - 5,1%
 Pirelli & C. Spa - 4,2%
 Famiglia Moratti (Gian Marco, Natalino, Goia i Bedy) - 3,1%
 Ostali (mali dioničari) - 0,7%

« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2011, 14:29:13 od fanatico » Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #207 na: Srpanj 07, 2011, 14:57:05 »

Ne mogu vjerovati što pitaš i da ne znaš da je Moratti vlasnik. Pa to svaki promatrač Intera zna, čak i svaki pomniji pratitelj nogometa. Suprised  Snooty Na našoj naslovnici pod FC INTER uđeš i otvoriš "Osnovni podaci, povijest, bilance, grbovi, dresovi" i između ostalih podataka stoji i ovaj o vlasničkom udjelu u klubu:

Vlasnički udjel:
 Massimo Moratti - 86,9%
 Famiglia Giulini - 5,1%
 Pirelli & C. Spa - 4,2%
 Famiglia Moratti (Gian Marco, Natalino, Goia i Bedy) - 3,1%
 Ostali (mali dioničari) - 0,7%

al nije privatni vlasnik... on je vecinski vlasnik, donosi sve odluke, al to isto rade i florentino perez i sandro rossell i ostali samo u drugacijem obliku... uvijek se zna ko je sef...  ovo s barcelonom i ostalo sve lijepo zvuci, imaju 100 000 dionicara, ali je pitanje koliko je velikih isto ko i u interu... privatno vlasnistvo je privatno vlasnistvo, a dionicko drustvo je dionicko drustvo...
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #208 na: Srpanj 07, 2011, 15:36:02 »

ne znam kako da uopće raspravljamo kad ne barataš osnovnim pojmovima  Shocked

ne, minusi nastaju i kupovinama i plaćama igrača. ja nikad nisam napisao da se transferima ne rade minusi, nego sam samo dao jedan maleni uvid u troškove kluba u usporedbi sa nagradama od osvajanja lige prvaka. znači osvajanje lige prvaka ne može pokriti niti trošak plaća, a kamoli nešto ostalo.
ne znam kako da komentiram ovu glupost da minus nastaju isključivo zbog dovođenja pojačanja.

izvedimo konkretan primjer. eto'o je došao u inter BESPLATNO, a inter će za 5 godina eto'ovog ugovora morati izdvojiti
70 ak- milijona eura. toliko o tome. Wink

Citat:
nadalje, jednostavnom racunicom iz tvojih postova dodemo do podatka da je porez koji klub placa na place igraca 60% sto je glupost jer po tome bi etoova placa bila oko 14 milijuna, a ona je izmedu 11 i 12 sto dode nekih 40% - dakle onih tvojih 300 milijuna je puno realnije brojci 200 milijuna...

ne znam kome ja ovdje objašnjavam. kad već ne možeš razumijeti, da ti olakšam pa da ti kažem da nije poanta ni da su plaće ukupno 200, 300 ili 150 milijuna. poanta je da klub kao takav sa SPORTSKIM REZULTATIMA ne može pokrit niti troškove plaća, a kamoli nečeg drugog. što nam implicira da igrači imaju prevelike plaće svugdje, a u interu pogotovo

Citat:
(zajedno s tvojim racunanjem bonusa koje je ispalo 100 milijuna sto razumnom covjeku ne moze pasti napamet...

isuse premili kriste. je li možeš shvatiti da plaća trenerima nije bonus? da plaća upravi i ostalima nije bonus? je li možeš shvatiti da vrhunski treneri koštaju klub destak milijuna eura po sezoni?

Citat:

u jebote sve gore od gorega. Wall smack izgleda da ne razumiješ razliku između javnog izlaženja sa prodajom dionica i tajnog.
borussia stavi dionice na javnu prodaju i time je u opasnosti da se dionice uopće prodaju
a moratti sam sebi proda nove dionice. u prijevodu povećeva se njegov udio i broj dionica u samom interu, a klub dobiva lovu od tih morattievih dionica.

vidim da smo se i počeli vrijeđati. ne bi mi bilo žao da si šta konkretno i pametno napisao, ovako si samo smiješan.

Citat:

pa u prijašnjem postu sam mislio da se šališ i da nema teoretske šanse da ne znaš da je inter u potpunom vlasištvu obitelji moratti  Suprised Suprised Suprised
uprava nije maknula morattia, jer je moratti uprava. moratti se dobrovoljno makao sa mjesta predsjednika kluba i tu dužost prepustio facchettiu. nažalost facchetti je preminuo i moratti je odličio ponovno FORMALNO postati predsjednik.
ne vjerujem da netko ne zna da je moratti vlasnik intera  Huh?

inače budi pozdravlje, ne mislim više raspravljati s tobom o ovoj ematici.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #209 na: Srpanj 07, 2011, 15:38:55 »

al nije privatni vlasnik... on je vecinski vlasnik, donosi sve odluke, al to isto rade i florentino perez i sandro rossell i ostali samo u drugacijem obliku... uvijek se zna ko je sef...  ovo s barcelonom i ostalo sve lijepo zvuci, imaju 100 000 dionicara, ali je pitanje koliko je velikih isto ko i u interu... privatno vlasnistvo je privatno vlasnistvo, a dionicko drustvo je dionicko drustvo...

nemoj više, blamiraš se. ozbiljno, ovo ti je dobronamjeran savjet.
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #210 na: Srpanj 07, 2011, 15:49:08 »

ne zelim vrijedati niti se prepucavati s tobom... sto se svega prvoj tice - 124 milijuna + 40% od toga dode nekih 180-190 milijuna, ako inter na place trenerima i sve bonuse da jos 100 milijuna svaka nam cast... malo si pogledaj racunicu opet...
ovo za dionice nisi shvatio na sta pricam, pogledaj post od juka ili koga vec koji si podupreo, koji je rekao da barca kad god ude u minus moze izdati druge dionice... a sta se tice ovog s izdavanjem dionica, moratti ne moze sam sebi na taj nacin prodati dionice jer su takvi zakoni, al boze moj, otkud bi ti to mogao znati... kao sto je inter dionicko drustvo, mislis da se ne pita ove dionicare koji imaju 5% dionica nesto o tome (novo izdavanje - smanjivanje njihovog udjela, smanjivanje njihovih zarada ili cega vec)...
za ovo zadnje, toplo se nadam da nista ne studiras... zbilja se nadam... ako studiras, imas i na pravu i na ekonomiji predmet koji se zove trgovacko pravo, predlazem da malo prelistas knjigu... cisto da neke stvari naucis...
bez zamjerki...
i za kraj, ako ti mislis da osvajanje lige prvaka nosi samo ove direktne novce koje dobijes od osvajanja, isto svaka cast... Wink postoje i stvari zvani sponzori koje svojim klubovima isplacaju razlicite znatne svote novaca na racun osvajanja naslova... ko sto igraci dobiju bonuse, dobiju i oni...
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #211 na: Srpanj 07, 2011, 15:57:27 »

slazem se da nema pite da 100 miliona budu bonusi.. pa za osvajanje WC-a dobiju u najboljem slucaju budu po milju. pa ne moze Eto imati platu 10 mil. i da za bonuse dobije jos toliko
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

majstormk
Super clan

« Odgovor #212 na: Srpanj 07, 2011, 16:12:34 »

http://www.inter.it/it/societa/organigramma/organigramma.html
cini mi se da moratti nije na vrhu piramide, jel?  Bang
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #213 na: Srpanj 07, 2011, 18:16:18 »

A jebote... pa i privatna firma ima organe upravljanja i strukture, ne može vlasnik sve voditi. Zbilja bi bilo pametno da o tome više ne diskutiraš jer se diskreditiraš svakim upisom oko toga. Moje poštovanje za sav tvoj angažman ali ovo sa Morattijem ti nije išlo na čast i bolje da to ostaviš u sebi, zbog sebe samog.
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #214 na: Srpanj 07, 2011, 18:42:55 »

al to nije privatna firma, to je dionicko drustvo u kojem grupacija koju moratti predstavlja ima vlasnicki udio? il sam ja pogrijesio? oprosti, ali radim u tom podrucju i ovo sto vi pricate jednostavno tako ne moze biti... buduci da je dionicko drustvo, jednostavno glavna osoba na papiru mora biti board, cda, uprava, kako vam drago... naravno da je zbog potreba brzeg i jednostavnijeg odlucivanja to prepusteno u ruke jedne osobe - morattija... npr, moratti ne moze na svoju ruku ici u neki kapitalni projekt tipa izgradnja novog stadiona, nego o tome odlucuje ta uprava... ne moze mi nitko napisati da je privatna tvrtka jer bi u tome slucaju moratti cijelom svojom imovinom odgovarao za poslovanje tvrtke (interov dug - njegov dug), a buduci da je ovo dionicko drustvo toga nema...
vec sam napisao da je moratti glavni u klubu, al to nije privatno vlasnistvo... isto tako pocetkom 21. stoljeca je ta ista uprava (cini mi se Tronchetti Provera kao glavni sponzor i drugi po velicini dionicar) zatrazila od morattija da prepusti mjesto predsjednika fachettiju jer su bili nezadovoljni morattijevim ucinkom sto je on i ucinio...
a ovo da vlasnik ne moze sve voditi - cda ne moze sve voditi... organogram pokazuje ko je na vrhu piramide, ko je glavni u klubu... ako ne vjerujes meni, pitaj nekog drugog ekonomista ili cak pravnika...
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #215 na: Srpanj 07, 2011, 22:39:15 »

kako su oni ameri izgubili liverpool?
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

majstormk
Super clan

« Odgovor #216 na: Srpanj 07, 2011, 22:51:32 »

budale uzele kredit za kupnju kluba pa ga prebacili svoj na klub, tako neka muljaza... i onda im je royal bank of scotland na zahtjev navijaca i ostalih dionicara zasjela na vrat i uzela vecinski paket... mislim da se jos tuze...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #217 na: Kolovoz 10, 2011, 12:27:28 »

Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #218 na: Kolovoz 27, 2011, 22:19:57 »

Moratti: "Tonight we'll see the future Inter"

MONZA – "This evening we'll see what sort of Inter is taking shape. I should have been watching them in Serie A tomorrow but instead I'm here watching them tonight. We're missing a few players who are injured or unavailable for other reasons so the team won't be at full strength, but I'll still be able to get an idea of how they are play and watch the new players in action." President Massimo Moratti was speaking to Sky Sport 24 from the Stadio Brianteo in Monza as he waited to watch the Nerazzurri in the friendly match against Chievo Verona.
One player who will certainly be missing is Samuel Eto'o, who in an interview before he left to join Anzhi likened the Inter president to a "God on earth". "There's a lot of mutual affection and respect between Samuel and myself," explained Moratti. "I couldn't say anything else about a player who won everything with us and considering the way he always behaved – a great professional and leader of the side. He has many virtues and this opportunity came up for him but he will remain in contact with me, with the club and I think also with the fans."
With four days to go until the transfer window closes, president Moratti spoke about the Nerazzurri's current transfer dealings: "Players leaving? A lot can happen between now and the 31st but certain things I think are closed. Signings? We're talking with Kucka, Forlan is sorting out his problems and that's it. Tevez or Zarate on loan? No, for the time being that's not something that's happening." Finally, a reply to the statements made by Diego Della Valle in yesterday morning's press conference held in Milan. "I certainly don't think I have made any 'bar' jokes," explained Moratti. "Besides, these things depend on how the question is put. I'd say we should call an end to it all: it's a pointless controversy and particularly unpleasant in a time like this – speaking not only about football. And I hope that with common sense all round we can get back to doing things that really are useful."

Moratti pred tekmu s Chievom izvjestio se o budcnosti i planovima za inter 4 dana prije roka koji debil ...xdx
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #219 na: Kolovoz 28, 2011, 00:31:11 »

Eh da hoće FIFA izmisliti kakav "starosni fer plej"...
Kad već prica o koje kakvoj buducnosti neka onda poradi na tome da inter bolje posluje,neka poradi na kampovima,omladinskoj skoli...kad vec nemozemo izlijetat vece sume novca neka napravi sistem Barce Udinesea itd pa kolko toliko nemože se ništa preko noci,a ne konja magarcem mjenjat a ljudi u ferariju prolaze pored tebe... moj Moratti ..... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #220 na: Veljaa 19, 2012, 23:37:30 »

Raspad Morattijeve igračke vrijedne skoro 250 milijuna eura...

Igor Tudor je fan Josea Mourinha. - Svaka čast Guardioli, Fergusonu i Wengeru, ali Mourinho je za mene ‘numero uno’. Najbolji je trener na svijetu. Volio bih ovu trojicu vidjeti izvan njihova prirodnog ambijenta, da probaju ono što je uspio Mourinho. Gdje god dođe, on osvaja trofeje. Porto, Chelsea, Inter, a sad će i s Realom osvojiti prvenstvo. U finalu Lige prvaka ne vidim tko bi drugi mogao igrati nego Real i Barca. Samo da ih ždrijeb ne sastavi prije toga - ističe Tudor.

Nije on jedini koji ovih dana “plače” za Mourinhom. Zbog Portugalca sasvim sigurno ne spavaju mirno barem dvojica ljudi: jedan je ruski tajkun i gazda Chelseaja Roman Abramovič, a drugi njegov talijanski pandan i vlasnik Intera Massimo Moratti. Obojica proklinju dan kad su se rastali od Portugalca. Chelsea je poslije Mourinhove ere osvojio samo jedno prvenstvo.

Debakl na San Siru

Inter, pak, danas izgleda kao da će proći još 50 godina prije nego što opet bude u situaciji da ponovi podvig koji su ostvarili s Portugalcem koji im je 2010. godine podario trostruku krunu: Kup Italije, Scudetto i Ligu prvaka. Prvi, a možda i zadnji put u povijesti!

Povratak Mourinha na San Siro zazivaju navijači Intera poslije još jedne blamaže i poraza od Bologne (0-3). Inter gubi od momčadi koja u svojim redovima ima jednog ozbiljnog igrača, a to je veteran Marco Di Vaio. “Crno-plavima” to je treći poraz zaredom, drugi na San Siru, a u posljednjih pet kola osvojili su samo bod te su sad propali do šeste pozicije u Serie A. Europa im visi...

Uz to ih čeka osmina finala Lige prvaka protiv Marseillea. U ovakvom stanju teško da će proći dalje. Massimo Moratti nije više želio slušati zvižduke s tribina, nego je napustio ložu dvadesetak minuta prije kraja utakmice.

Gazda Intera još uvijek trpi trenera Claudija Ranierija kojega je, usput rečeno, Jose Mourinho proglasio - odličnim trenerom, ali za druga mjesta. - On je trener koji je u svojih 60 godina osvojio jedan ili dva trofejčića - otrovan je Portugalac kada govori o Ranieriju.

No, činjenica je da ni Ranieri nije uspio spasiti Inter od raspada, iako se u jednom trenutku činilo da je Inter ozdravio. Nanizali su sedam pobjeda zaredom, dobili Milan, ali kola su opet krenula nizbrdo. Roma ih je razbila 4-0, gube od Novare i Bologne doma, raspad sistema...

Egzodus trenera

Ranieri je drugi trener Intera u ovoj sezoni. Gian Piero Gasperini izdržao je samo deset kola. Bio je to nastavak agonije jer se poslije Mourinha na Interovoj klupi nije dugo zadržao ni Španjolac Rafa Benitez, a Brazilac Leonardo pobjegao je u PSG.

Problem Intera nisu čak ni treneri, nego momčad koja je u Mourinhovoj eri bila u naponu snage. Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Sneijder - Eto’o, Milito, Pandev - to je bila superjaka momčad na vrhuncu svoje moći.

Današnji Inter nije ni sjena te momčadi. Ima puno isluženih veterana, njihove su glavne zvijezde na zalazu (Zanetti, Lucio, Cambiasso, Milito), neki su otišli, poput Eto’oa, a zamjene su loše (Forlan, Pazzini, Zarate...). Sneijder nije ni blizu nekadašnje forme. Inter morati napraviti kompletnu rekonstrukciju...

- Mourinho nije samo briljantan trener, nego i izuzetno inteligentan tip. Kad je shvatio da je izvukao maksimum iz Intera, da je iscijedio i zadnju kap iz te momčadi, odlučio je krenuti dalje - ističe Tudor, precizno detektirajući problem Intera.

Iako bi Tudor volio na Interovoj klupi vidjeti Pepa Guardiolu , Massimo Moratti zasad otklanja tu mogućnost. Prije nekoliko dana je Guardiola vodio Barcu u Leverkusenu s “crno-plavim” šalom oko vrata.

- Šal je dar od prijatelja - rekao je Guardiola, a Moratti je uzvratio: - Nemam nikakve veze s tim.

S Guardiolom ili bez njega, Moratti će u svoju omiljenu igračku morati ubrizgati nove milijune eura da bi se vratio na stare pozicije. Sad mu je glavni cilj osigurati Ligu prvaka i dogodine.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #221 na: Svibanj 16, 2012, 12:48:41 »

SRETAN RODJENDAN NAJVECEM INTERISTI NA PLANETI I NAJBOLJEM PREDSJEDNIKU SVIH VREMENA.Zelimo ti jos puno trofeja i da nas ove godine obradujes sa pojacanjima i trofejima...GRANDE MASSIMO MORATTI !!! novija zastava novija zastava
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #222 na: Svibanj 21, 2012, 17:44:07 »

SRETAN RODJENDAN NAJVECEM INTERISTI NA PLANETI I NAJBOLJEM PREDSJEDNIKU SVIH VREMENA.Zelimo ti jos puno trofeja i da nas ove godine obradujes sa pojacanjima i trofejima...GRANDE MASSIMO MORATTI !!! novija zastava novija zastava

Bit ce pojacanja al kakva?Huh??? Sad Sad Sad Sad
Evidentirano

Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!