Svibanj 25, 2012, 02:18:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 12 13 [14]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Okaz Manciniju  (Posjeta: 11539 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #325 na: Studeni 03, 2008, 15:26:12 »

Licno ga ne volim zato sto je nacionalista al ipak sretno mu a i on ce ubrzo letit sa klupe Ne dajem mu velike sanse ,Nemojte me pogresno svatit kad kazem nacionalista ima dobri ljudi bitno je sta si u srcu  a on je poseban sifra ,,,
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #326 na: Studeni 03, 2008, 16:48:31 »

da ne volim ga ni ja al nek mu je sa sre?om.....u serie b  Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #327 na: Studeni 18, 2008, 02:29:03 »

Roberto Mancini proglašen najboljim trenerom u Serie A

Bivši trener nogometaša milanskog Intera Roberto Mancini proglašen je, u izboru svojih kolega po struci, najboljim trenerom talijanskog prvenstva u prošloj sezoni...

Mancini je poveo Inter do tre?eg uzastopnog naslova u Seriji A, a nakon toga bio primoran prepustiti klupu Joseu Mourinhu.

- Zahvalio bih trenerima koji su svoj glas poklonili meni, ali i svim igra?ima koje sam u Interu vodio - kazao je Mancini, koji je još uvijek na platnoj listi kluba koji ga je po?etkom sezone smijenio.

Trenuta?no je bez posla, me?utim španjolski mediji naga?aju da takva situacija ne?e još dugo biti aktulana. Spominje se, naime, klupa Real Madrida, s koje bi uskoro trebao odstupiti Bernd Schuster.

JA KOJI SAM BIO PRESRETAN KAD JE OTISAO IPAK MU SE ZAHVALJUJEM NA SVEMU STO JE UCINIO ZA INTER IPAK TREBA GA PAMTIT HTJELI MI ILI NE ZELIM MU SVE NAJ U DALJNJEM RADU NADAM SE DA CE PREUZETI KAKAV VELIK KLUB IPAK ON TO ZASLUZUJE .A KO ZNA MOZDA SE NEKAD OPET VRATI ZA PAR GODINA TAD CE BIT SAM JOS ISKUSNIJI MUDRIJI SVE U SVEMU SRETNO MANCINI .....GRAZZIE 
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #328 na: Studeni 18, 2008, 06:29:45 »

slažem se Adnane u potpunosti.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #329 na: Studeni 18, 2008, 09:38:27 »

JA KOJI SAM BIO PRESRETAN KAD JE OTISAO IPAK MU SE ZAHVALJUJEM NA SVEMU STO JE UCINIO ZA INTER IPAK TREBA GA PAMTIT HTJELI MI ILI NE ZELIM MU SVE NAJ U DALJNJEM RADU NADAM SE DA CE PREUZETI KAKAV VELIK KLUB IPAK ON TO ZASLUZUJE .A KO ZNA MOZDA SE NEKAD OPET VRATI ZA PAR GODINA TAD CE BIT SAM JOS ISKUSNIJI MUDRIJI SVE U SVEMU SRETNO MANCINI .....GRAZZIE 

slazem se s tobom i hvala mu na svemu
Evidentirano
Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #330 na: Studeni 18, 2008, 18:08:25 »

slazem se. hvala mancini,i ako ode u real nek ga spasi iz krize Thumb Up
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #331 na: Studeni 18, 2008, 19:23:32 »

http://www.24sata.hr/sport/clanak/mihajlovic-u-bolognu-uzeo-igraca-odbacenog-iz-intera/89473/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #332 na: Studeni 18, 2008, 19:37:00 »

drago mi je da je pronaÅ¡ao klub ali ne bi smio tako pri?ati. Nema to veze, kako je ostao Deki. Ja sam isto jedva ?ekao da ode jer jednostavno nije kalibar za Inter. Želim mu svu sre?u u Bologni a i klubi da se izvu?e jer su jedan od najtrofejnijih klubova u Italiji.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #333 na: Studeni 18, 2008, 20:08:29 »

imao je cesar par dobrih predstava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #334 na: Prosinac 15, 2008, 21:07:40 »

Mancini: Inter ?e sigurno biti prvak Italije
Prethodne tri godine je Roberto Mancini vodio Inter do naslova talijanskog prvaka. Na startu ove je morao oti?i s tog trenerskog položaja, na uštrb novoga Josea Mourinha...

Trenuta?no se Mancini nalazi u Engleskoj gdje u?i tamošnji jezik i nada se da ?e uskoro preuzeti neki klub iz engleskog Premiershipa. Engleski tisak je tako u ponedjeljak donio informaciju da se za njega interesira Sunderland kojeg je nedavno napustio Roy Keane.

Premda je daleko od zbivanja u Seriji A, Mancini je komentirao dosadašnja doga?anja u prvenstvu, te je za La Nazione najavio da ?e Inter lako?om osvojiti novi naslov prvaka.

- Imaju daleko više kvalitete nego li njihovi glavni suparnici Juventus i Milan. Svi ostali moraju još mnogo raditi ne bi li uhvatili formu u kakvoj su igra?i Intera. Sigurni su prvaci Italije - rekao je Mancini.

Pritom je direktno spomenuo da je sve to njegova ostavština u Interu.

- Inter je ve? godinama dominantan, ovo je samo nastavak te pri?e.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #335 na: Veljaa 09, 2009, 21:56:30 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFuElEVuyMfsDmdDk&tmpl=coranto_ita_news

a ko je za tvoje uspjehe sa interom zasluzan?!
tvoje kumce mihajlovic ?!  Think Ssh
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #336 na: Veljaa 09, 2009, 22:08:43 »

Cekamo odgovor Mourinha na ovu izjavu hehehehe verovatno ce biti neka u njegovome smislu !
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #337 na: Veljaa 10, 2009, 15:36:09 »

pa iskreno i u pravu je. no ne  zna?i da ?e s vremenom mou dat svoj doprinos, po meni možda maleni ve? i je, jer kako ibra igra pod njegovom palicom, a kako je igrao pod manicevom....
Evidentirano

Str: 1 ... 12 13 [14]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!