|
fanatico
|
 |
« na: Oujak 29, 2008, 16:55:03 » |
|
Nastavljamo i dalje našu, trenutno, najpopularniju temu. Stiže nam draga vijest da je Mourinho u Milanu i da se sastaje sa Morattijem. Svi mi iskreni poštovaoci Mourinha sa velikim zanimanjem gutamo sve što se pojavi u medijima na tu temu. Ponovicu i ovdje , da kad Jose dodje, svi konkurenti mogu zaboraviti na Scudetto dugo, dugo vremena. Naš buduci trener je gladan, kao i mi, europe te im porucujem da ce nas zapamtiti ! Nadamo se, da cemo brzo uživati u novom GRANDE INTERU ! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:37:37 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 29, 2008, 18:54:12 » |
|
slazem se s tobom...ali me zanima od kud se sad pojvila ta vijest,mislim nije da ne zelim da on dode.ali je bilo ono toliko govora o tome i moratti je govorio da to nije istin,tako da ono bas nemam pojma cemu davjerujem sve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 29, 2008, 19:18:59 » |
|
ha cuj...bit ce sad svakakvih preokreta jer i novinari idu za tim da objavljuju svakakve glasine. Å to je bombasticnije to se bolje plasira. U svakom slucuju ako bude istina... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:23:58 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Dr Iggy
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 29, 2008, 20:09:24 » |
|
Nadam se da je dolazak Murinja gotova stvar!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 29, 2008, 20:10:53 » |
|
Nadam se da je dolazak Murinja gotova stvar!
vjeruj mi i ja isto....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 29, 2008, 21:27:20 » |
|
to bi bio naš novi Helenio Herrera.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:24:27 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 30, 2008, 11:09:27 » |
|
ma kad bi on došao svi bi zaboravili herreru, on je meni isao na zivce jer je bahat ali on je jedan strucnjak kakav s chelsijem istina nije osvojio LP ali chelsea nema takav mentalitet kao mi, mi smo složnije iako se to sad baš ne kuži zbog Mancia MANCINI MOURINHO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 30, 2008, 11:14:59 » |
|
ma kad bi on došao svi bi zaboravili herreru, on je meni isao na zivce jer je bahat ali on je jedan strucnjak kakav s chelsijem istina nije osvojio LP ali chelsea nema takav mentalitet kao mi, mi smo složnije iako se to sad baš ne kuži zbog Mancia MANCINI MOURINHO u potpunosti se slazem s tobom...meni je ono isto nekako nepojmljivo da je trener onako bahat ko mourinho,ali kao sto ti kazes on je izuzetno dobar trener!!! ali zato on zna napraviti red u momcadi,odmah na pocetku pokaze tko je gazda i igraci ga abnormalno postuju...i naravno zna baratatis taktikama i svime,nije ko mancini da u kljucnim trenucima isprobava nove taktike!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 30, 2008, 12:06:01 » |
|
u potpunosti se slazem s tobom...meni je ono isto nekako nepojmljivo da je trener onako bahat ko mourinho,ali kao sto ti kazes on je izuzetno dobar trener!!! ali zato on zna napraviti red u momcadi,odmah na pocetku pokaze tko je gazda i igraci ga abnormalno postuju...i naravno zna baratatis taktikama i svime,nije ko mancini da u kljucnim trenucima isprobava nove taktike!!!
naravno da Mourinho nije " bebica " ali je i to dio njegove osobnosti. Cvrstina igre i odnosa u momcadi je njegova abeceda. Igraci brzo nauce da moraju biti pokorni i kasnije ga i oni obozavaju. Nista toliko ne utice na autoritet kao uspjeh. LP nije osvoji sa londoncima, jer su oni na nižoj razini kao klub i to ce ostati poslje njega. S Joseom cemo pokoriti Europu, da ce svi klecati pred nama!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:25:08 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 30, 2008, 18:02:57 » |
|
ako se objavi da mourinho dolazi u inter i ako ta vijest bude tocna,ja cu zaplakati od srece...  jest da je on temperamentan i da lako plane,ali covijek ima uzasno veliko znanje i SVOJE JA!!! to mi se svida kod njega Ali nitko se ne pita što to "SVOJE JA" znaci na Interovoj klupi. Svaka njemu cast, ali imao je i Lippi SVOJE JA, pa je brzo sletio, velikim dijelom upravo zbog toga. Naš predsjednik je covjek koji živi s klubom i za njega, ali isto tako ni ne priznaje autoriteta iznad sebe, što je i normalno. Medjutim, taj se autoritet precesto zna izliti na trenersku klupu, gdje nerijetko pokušava malo previše utjecati na igracku postavu, a što mu definitivno nebi trebalo biti u opisu posla. Hoce li Mourinho to trpjeti? Eto, samo me toga malo strah.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2008, 18:04:30 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 30, 2008, 18:10:31 » |
|
e dexter je rekao ono što je jedina prepreka ka mourinhovom dolasku, nadam se da ce moratti progudati malo svoj ego i nadam se da nece stavljati sebe iznad kluba jer za klupski boljitak je da mourinho bude glavni a gubitak, vec znamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 30, 2008, 19:39:32 » |
|
a to je i bio razlgo njegova odlaska iz Chelsea jer se posvadao s abramovicem... moguce je cak da bi se dobro slagali mourinho i moratti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 30, 2008, 20:00:58 » |
|
nek mi samo imamo priliku to vidjet.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:28:00 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 30, 2008, 23:18:33 » |
|
otkaz nego šta stvarno je prevršio svaku mjeru takticki niti nikako drugacije nezna postaviti ekipu,toliko je iznervirao pojedine igrace da mu ni ruku nežele pružiti to je strašno nije nikakav autoritet i poceo me jako nervirati sa svojim glupim zamislima i mislim da bi i igracima i nama navijacima ipredsjedniku bilo lakse kada bi on napustio ovaj klub.[/i]
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 31, 2008, 10:50:27 » |
|
meni je full nekako cudno,da mi gubimo,suci nas ostecuju,imamo igraca manje a on samo sjedi onako mirno...dok neki drugi trenet bi skakao od brige i bjesnoce (pretezito govorim za utakmicu protiv liverpoola)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 31, 2008, 13:35:34 » |
|
izgubio covjek kompas skroz. Moramo održati prednost do kraja a onda adio.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 31, 2008, 22:26:54 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 31, 2008, 19:44:20 » |
|
Mislim da cemo se sa Mancinijem na kraju sezone oprostiti kao ljudi i zahvaliti mu na svemu sto je napravio za inter.Covijek je stvarno izgubio kontrolu nad ekipom.Od utakmice do utakmice gubi i postovanje igraca i navijaca!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 31, 2008, 22:32:33 » |
|
hate, u pravu si. Treba se korektno rastati jer ce ipak ostati ubilježen kao jedan od najrofejnijih trenera. Vjerojatno i Moratti tako razmišlja i želi dostojanstveno okoncati stvar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 01, 2008, 10:27:51 » |
|
ma kad bi on došao svi bi zaboravili herreru, on je meni isao na zivce jer je bahat ali on je jedan strucnjak kakav s chelsijem istina nije osvojio LP ali chelsea nema takav mentalitet kao mi, mi smo složnije iako se to sad baš ne kuži zbog Mancia MANCINI MOURINHONITKO NIKAD NEBI SMIO ZABORAVITI HELENIA HERRERU!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 01, 2008, 10:29:24 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 01, 2008, 13:12:46 » |
|
naravno, to sam tek tako rekao da izrazim zadovoljstvo mogucim mourinhovim dolaskom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 01, 2008, 14:15:36 » |
|
Bilo bi stvarno lijepo kad bi Murinho došao. Takti?ki bi se sigurno puno toga promijenilo na bolje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Travanj 01, 2008, 15:22:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Travanj 01, 2008, 21:47:16 » |
|
ne znam šta se kuha, ali se smirila situacija oko Mancinija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|