Jedan od najsimpati?nijih likova koji su nosili dres Intera. Dan danas obožavan od strane navija?a...
Nicola Berti je imao mali intervju za Corriere Dello Sport. A šta re?, legenda ostaje legenda!
Nicola Berti, nakon izjava protiv Spalettija i Ranierija, vi ste sa ili protiv Mourinha?
„Sa. Dapa?e, re?i ?u vam više: On je fantasti?an!“
Vidjeli ste press konferenciju?
„Naravno. I poslje sam još i pro?itao novine: još uvijek uživam...“
Dakle, vi ste u Mourinho fans clubu?
„Cijeli život. I nadam se da ?e ostat što duže u Italiji i Interu.“
Ali zar Mourinho ne riskira sa svojim izjavama i provokacijama da nepotrebno podiže tenzije u nogometnom svijetu?
„Ma koje tenzije? U nogometu su uvijek postojale. Ljubitelji ovog sporta bi trebali biti sretni da kona?no postoji osoba koja ima hrabrosti govoriti istinu.“
A ostali šta govore?
„Ne vidim nikoga o kome se pri?a kao o njemu. Jeste li ?uli pressice od Ranieria? Ma o ?emu pri?amo... Mourinho sa svoje strane ima hrabrost i nisam više samo ja koji brani Inter.“
Sve je po?elo nakon penala su?enog u nedjelju na Balotelliju.
„Penala, dodajem ja, koji je u normalnoj brzini djelovao ?ist svima, i meni koji sam bio na San Siru. I niti nakon 3-4 sata moviole se ne može pri?ati o skandaloznom penalu, o ?emu pri?amo?! Mourinho ima pravo šta brani Inter.“
Ali ponekad portugalac pretjeruje...
„Ne pretjeruje on nego drugi... Drugi su „sramežljivi“. Treba biti takav jer nogometu je potreban netko malo druk?iji koji ?e govoriti pametne stvari...“